Andante
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Andante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 273 μηνύματα.

17-02-25

07:47
Κοιτα ο καθενας κανει τις επιλογες του. Μπορει τα παιδια να εχουν αλλους λογους που για αυτους ειναι πολλοι πιο σημαντικοι απο εναν μισθο ή ενα κρατος ή υποδομές σωστές. Δεν ειναι κακό να κάνεις την επιλογή να μείνεις στην Ελλαδα, να πω και εγω την αληθεια μια μερα πριν φυγω μεσα στο καταχειμωνο του 2016 για γερμανια...μεσα μου κατι ελεγε...."που σκατα πας ρε τρελε στην Θουρινγκία μόνος σου".....ετοιμος ήμουν να μην παω πραγματικα. Εξαλλου τις πρωτες 2 μερες πηγα σε ενα ξενοδοχειο εφοσον η εταιρεια θα μου εδινε το δωματιο που η ιδια νοικιαζε 3 μερες μετά.... Αλλα η περιπετειωδης κατα καποιον τροπο πλευρα μεσα μου επικρατησε, εφοσον το καλοκαιρι ειχα ξαναπαει στο μερος για την συνεντευξη...και δεν μου ειχε φανει καθολου ασχημα....τους πρωτους 6 μηνες ειχα πηξει καθως δεν ειχα παρεες, αλλα μεσα στο χιονισμενο τοπιο, την ησυχια που επικρατουσε και την υπεροχη φυση αρχισα να βρισκω μεσα μου ενα κομματι που ειχα χασει. Πραγματικα θα στο πώ αλλά βρήκα την ηρεμία μου αλλά και την ανεξαρτησία μου! Μετα οταν σιγα σιγα μπαιναν οι πρωτοι μισθοι κ αρχισα δειλα δειλα να παω σε συναυλιες, να παω σε μουσεια, να γνωριζω κοσμο, να ανακαλυπτω μαγαζια με τεραστια ποικιλια μουσικων οργανων κτλπ. το μερος αρχιεε να γινεται σπιτι μου....Γενικώς, αυτο που έχω καταλάβει είναι πως είναι κακή εποχή για να γυρίσεις Ελλάδα. Όχι από άποψη χρημάτων μόνο , αλλά και όλες οι υπόλοιπες παροχές, έχουν υποβαθμιστεί πλήρως
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.136 μηνύματα.

24-02-25

18:19
Κακη λογικα η Ελβετία (και μιλάμε για εστίαση)
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.509 μηνύματα.

24-02-25

18:37
Πάντα είμασταν τα γκαρσόνια των Ευρωπαίων αλλά τουλάχιστον παίζαμε μπάλα στην έδρα μας...πλέον απ' ότι φαίνεται κάποιοι όχι μόνο κάνουν τα γκαρσόνια των Ευρωπαίων στις δικές τους χώρες αλλά το γουστάρουν και τόσο πολύ ή/και είναι τόσο υπερήφανοι γι' αυτό τους το «κατόρθωμα» που θεωρούν πως αποτελεί καλή θεματολογία για βίντεο στο YouTube!
Κακη λογικα η Ελβετία (και μιλάμε για εστίαση)

Όχι άδικα βέβαια αν κρίνουμε απ' τα σχόλια (που ορισμένοι σχολιάζουν λες κι ανακάλυψαν πετρελαιοπηγή

GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.136 μηνύματα.

24-02-25

22:06
Γιατι να μην είναι υπερήφανοι που σε 8ωρο πενθημερο σε 7 σεζον χτυπησαν 200.000 ευρω; Αυτα τα χρηματα στην Ελλαδα οι βολεμενοι και τα βυσματα τα βγαζουν (και αν)το γουστάρουν και τόσο πολύ ή/και είναι τόσο υπερήφανοι
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.603 μηνύματα.

24-02-25

22:12
Μα ο Μητσοτάκης πασχίζει για το καλό σας. Τώρα θα πάμε στην Ελλάδα 3.0 και με επενδυτική βαθμίδα, με νέο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Γιατί γκρινιάζετε; Όπως λέει και ο Άδωνις, ότι θέλετε να νιώθετε φτωχοί.
Αν το σκεφτούμε λίγο όντως στην Ελλάδα δεν έχουν φτώχεια, γιατί τότε τι θα έπρεπε να πει ένας από τη Βολιβία με εισόδημα $1.20 τη μέρα;
Βέβαια Γιώργο δεν είναι το παν τα χρήματα στη ζωή. Ζούμε σε μια εποχή που το κίνητρο ευτυχίας μεταφράζεται ως λεφτά, χλιδή και όλο να κάνεις το κομμάτι σε άλλους. Αυτό για μένα δείχνει μια απληστία και στοιχεία κατάθλιψης. Εξωτερικά όλοι δείχνουν φυσιολογικοί, θέλουν μια πετυχημένη καριέρα αλλά υποσυνείδητα δεν ξέρουν ακριβώς τι θέλουν από τη ζωή. Ρώτα έναν συνομήλικό σου, τι τον κάνει ευτυχισμένο. Δεν ξέρει να σου απαντήσει. Θα σου πει για δουλειές και καριέρες. Αυτό δεν είναι ευτυχία. Τα χρήματα σαφώς και παρέχουν μια άνεση για σκέψη και σωστές αποφάσεις όμως στις περισσότερες καριέρες δεν λένε για το μυστικό που όλοι γνωρίζουν.

Βέβαια Γιώργο δεν είναι το παν τα χρήματα στη ζωή. Ζούμε σε μια εποχή που το κίνητρο ευτυχίας μεταφράζεται ως λεφτά, χλιδή και όλο να κάνεις το κομμάτι σε άλλους. Αυτό για μένα δείχνει μια απληστία και στοιχεία κατάθλιψης. Εξωτερικά όλοι δείχνουν φυσιολογικοί, θέλουν μια πετυχημένη καριέρα αλλά υποσυνείδητα δεν ξέρουν ακριβώς τι θέλουν από τη ζωή. Ρώτα έναν συνομήλικό σου, τι τον κάνει ευτυχισμένο. Δεν ξέρει να σου απαντήσει. Θα σου πει για δουλειές και καριέρες. Αυτό δεν είναι ευτυχία. Τα χρήματα σαφώς και παρέχουν μια άνεση για σκέψη και σωστές αποφάσεις όμως στις περισσότερες καριέρες δεν λένε για το μυστικό που όλοι γνωρίζουν.

GeorgePap2003
Διάσημο μέλος

24-02-25

22:13
Ναι δεν είναι αλλά για πολλά πράγματα είναι η λύση. Για να ζεις σχετικά ποιοτικά χρειάζεσαι χρήματα και όσο θες να ανεβάζεις τη ποιότητα χρειάζονται περισσότερα.Βέβαια Γιώργο δεν είναι το παν τα χρήματα στη ζωή.
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.509 μηνύματα.

24-02-25

22:16
Δεν τα πας και πολύ καλά με την αριθμητική απ' ότι φαίνεται...Γιατι να μην είναι υπερήφανοι που σε 8ωρο πενθημερο σε 7 σεζον χτυπησαν 200.000 ευρω; Αυτα τα χρηματα στην Ελλαδα οι βολεμενοι και τα βυσματα τα βγαζουν (και αν)
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος

24-02-25

22:18
Σου λέω ακριβώς αυτο που λέει ο τυπάς στο βιντεο (οκ δεν λέει ότι ειναι 8ωρο αλλά και πάλι) τα χρήματα αυτά εδω δεν θα τα δεις ΠΟΤΕ σε κανέναν κλάδοΔεν τα πας και πολύ καλά με την αριθμητική απ' ότι φαίνεται...
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος

24-02-25

22:22
200.000€ δια 7 σεζόν δια 2 άτομα μας κάνουν πάνω κάτω 3 χιλιάρικα ΜΙΚΤΑ το μήνα...πέραν του ότι τόσα (και περισσότερα) χρήματα μπορείς κάλλιστα να βγάλεις Μύκονο ή Σαντορίνη κ.λπ. σε αρκετές δουλειές, σε μια χώρα όπως η Ελβετία που ο μέσος μισθός είναι παραπάνω απ' τα διπλά, εγώ θα ντρεπόμουν να βγαίνω και να λέω ότι ξεσπιτώθηκα για να πάω να κάνω το γκαρσόνι στις Άλπεις για τέτοια χρήματα και μάλιστα εποχικά!Σου λέω ακριβώς αυτο που λέει ο τυπάς στο βιντεο (οκ δεν λέει ότι ειναι 8ωρο αλλά και πάλι) τα χρήματα αυτά εδω δεν θα τα δεις ΠΟΤΕ σε κανέναν κλάδο
Κι αν αυτός θεώρησε αυτή τη «συγκομιδή» άξια να γίνει βίντεο στο YouTube τότε π.χ. εγώ που 'χω βγάλει παραπάνω απ' αυτά μόνος μου την τελευταία 5ετία στην Ελλάδα μάλλον πρέπει να κάνω σειρά ολόκληρη!

nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.603 μηνύματα.

24-02-25

22:26
200.000€ δια 7 σεζόν δια 2 άτομα μας κάνουν πάνω κάτω 3 χιλιάρικα ΜΙΚΤΑ το μήνα...σε μια χώρα όπως η Ελβετία που ο μέσος μισθός είναι παραπάνω απ' τα διπλά, εγώ θα ντρεπόμουν να βγαίνω και να λέω ότι ξεσπιτώθηκα για να πάω να κάνω το γκαρσόνι στις Άλπεις για τέτοια χρήματα και μάλιστα εποχικά!
Κι αν αυτός θεώρησε αυτή τη «συγκομιδή» άξια να γίνει βίντεο στο YouTube τότε π.χ. εγώ που 'χω βγάλει παραπάνω απ' αυτά μόνος μου την τελευταία 5ετία στην Ελλάδα μάλλον πρέπει να κάνω σειρά ολόκληρη!![]()
Όλοι αυτοί δεν μας λένε κάτι ξαφνικά κόστη καθημερινής ζωής ούτε το γενικό πλαίσιο ζωής. Να δεχθούμε ότι μπορεί να βγάζει 800.000 ευρώ τη μέρα. Σου βάζω αυτό το ακραίο ποσό για να βρούμε ένα επίπεδο συμφωνίας. Και τι με αυτό; Δεν είναι τι βγάζει κάποιος όσο τι είδους ζωή, καθημερινότητα έχει σε μια χώρα. Για να φύγει κάποιος από τη χώρα τους δεν είναι μόνο το οικονομικό κομμάτι.

Υπάρχουν και άλλοι πιο προσωπικοί λόγοι που συνήθως δεν λέγονται. Έχω πάψει να ακούω σοβαρά ανθρώπους που για κάποιο λόγο αναβαθμίζουν τη διαμονή στο εξωτερικό βρίσκοντας μόνο αρνητικά στοιχεία για την Ελλάδα.
Lancelot
Περιβόητο μέλος
Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.377 μηνύματα.

24-02-25

22:32
Εν τω μεταξύ στο βίντεο ο άνρθωπος λέει : 7 χειμερινές σεζόν
Κάποιοι όντως έχουν σοβαρό θέμα κατανόησης.
www.huffingtonpost.gr
Κάποιοι όντως έχουν σοβαρό θέμα κατανόησης.
Έχεις δίκιο δεν είναι μόνο οικονομικό. Τον κυνηγούσαν κάτι αγριογόρουνα.Για να φύγει κάποιος από τη χώρα τους δεν είναι μόνο το οικονομικό κομμάτι.![]()
Αφού ρε μπαγάσα τα θετικά στοιχεία δεν τα αναδεικνύεις...πώς σου ξέφυγε η παρακάτω είδηση :Έχω πάψει να ακούω σοβαρά ανθρώπους που για κάποιο λόγο αναβαθμίζουν τη διαμονή στο εξωτερικό βρίσκοντας μόνο αρνητικά στοιχεία για την Ελλάδα.

Σε πορεία εκτροχιασμού η έρευνα στην Ελλάδα;
«Εκτροχιασμός» της έρευνας θα οδηγήσει σε νέο κύμα απώλειας χιλιάδων επιστημόνων προς το εξωτερικό και θα έχει μεγάλο κόστος στην επιστήμη και στην οικονομία της χώρας.
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος

24-02-25

22:33
Ναι, με 7/7 χωρις ρεποπέραν του ότι τόσα (και περισσότερα) χρήματα μπορείς κάλλιστα να βγάλεις Μύκονο ή Σαντορίνη κ.λπ

Καλά η Ελβετία δεν φημίζεται για τον τουρισμό της! Οπότε λογικό...σε μια χώρα όπως η Ελβετία που ο μέσος μισθός είναι παραπάνω απ' τα διπλά
Δεν μίλησε ο άνθρωπος για δουλειές σε finance ή φαρμακευτικές-εκει ναι τα χρηματα ειναι πολυ περισσότερα και δυστυχως σε αυτά (ειδικα στα χρημ/κα) ειναι παρα πολυ πίσω η χώρα μας εδω και παρα πολλά χρόνια...
Ακόμα και σε φαρμακευτικές,δεν έχω δει να γίνονται επενδύσεις σε έρευνα και ανάπυξη στα φάρμακα στην Ελλάδα οπότε...
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος

24-02-25

22:33
Μα εδώ δε μιλάμε καν γι' αυτό, εδώ μιλάμε για έναν τύπο που θεωρεί «κατόρθωμα» τ' ότι δούλεψε σ' ένα ξένο κράτος για το 50% του μέσου μισθού και μάλιστα εποχικά (που κανονικά λόγω του ορισμένου χρόνου της εργασίας και μόνο θα 'πρεπε να πάρει κάτι παραπάνω) και για κάποιους μπετόστοκους που όλο αυτό το «λιγουρεύονται»!Όλοι αυτοί δεν μας λένε κάτι ξαφνικά κόστη καθημερινής ζωής ούτε το γενικό πλαίσιο ζωής. Να δεχθούμε ότι μπορεί να βγάζει 800.000 ευρώ τη μέρα. Σου βάζω αυτό το ακραίο ποσό για να βρούμε ένα επίπεδο συμφωνίας. Και τι με αυτό; Δεν είναι τι βγάζει κάποιος όσο τι είδους ζωή, καθημερινότητα έχει σε μια χώρα. Για να φύγει κάποιος από τη χώρα τους δεν είναι μόνο το οικονομικό κομμάτι.
Υπάρχουν και άλλοι πιο προσωπικοί λόγοι που συνήθως δεν λέγονται. Έχω πάψει να ακούω σοβαρά ανθρώπους που για κάποιο λόγο αναβαθμίζουν τη διαμονή στο εξωτερικό βρίσκοντας μόνο αρνητικά στοιχεία για την Ελλάδα.

Άλλο level καραγκιοζιάς από τη μια (παραγωγός τηλεοπτικού περιεχομένου) κι εγκεφαλικής αναπηρίας από την άλλη (τηλεθεατές)...
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος

24-02-25

22:35
Καλά όταν η Ελλάδα επενδύσει σοβαρά σε ερευνα θα γκρεμιστεί κανας φούρνοςΑφού ρε μπαγάσα τα θετικά στοιχεία δεν τα αναδεικνύεις...πώς σου ξέφυγε η παρακάτω είδηση :
![]()
Σε πορεία εκτροχιασμού η έρευνα στην Ελλάδα;
«Εκτροχιασμός» της έρευνας θα οδηγήσει σε νέο κύμα απώλειας χιλιάδων επιστημόνων προς το εξωτερικό και θα έχει μεγάλο κόστος στην επιστήμη και στην οικονομία της χώρας.www.huffingtonpost.gr
Lancelot
Περιβόητο μέλος

24-02-25

22:35
Δεν πειράζει αυτό, μετράει η ''ποιότητα ζωής'' και ο ήλιος.Ναι, με 7/7 χωρις ρεπο![]()
Το 7/7 βιώσιμο είναι. Οι φλώροι οι Ευρωπαίοι δεν ξέρουν.
paskmak
Διάσημο μέλος
Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.993 μηνύματα.

24-02-25

22:37
Έχω πάψει να ακούω σοβαρά ανθρώπους που για κάποιο λόγο αναβαθμίζουν τη διαμονή στο εξωτερικό βρίσκοντας μόνο αρνητικά στοιχεία για την Ελλάδα.
Ενώ το να χρησιμοποιείς αδωνικα επιχειρήματα τύπου «τι να πει και ο Βολιβιανός για φτώχεια με μισθό 1.20 $“ σφύζουν από σοβαρότητα

GeorgePap2003
Διάσημο μέλος

24-02-25

22:37
Ποιόητα ζωής και ήλιο όμως έχουν λίγοι και καλοί(που συνήθως ανήκουν στους λίγους και καλούς με πονηρές τακτικές..μαμα...μπαμπα σε εταιρείες...βουλευτικά βύσματα κλπ)-οι υπόλοιποι είναι στη φάπα και πηγαίνουν σουπερμαρκετ και τους πιάνει απελπισίαμετράει η ''ποιότητα ζωής'' και ο ήλιος.
Lancelot
Περιβόητο μέλος

24-02-25

22:38
Δεν είναι έτσι. Ο ήλιος της Ελλάδας είναι διαφορετικός.Ποιόητα ζωής και ήλιο όμως έχουν λίγοι και καλοί(που συνήθως ανήκουν στους λίγους και καλούς με πονηρές τακτικές..μαμα...μπαμπα σε εταιρείες...βουλευτικά βύσματα κλπ)-οι υπόλοιποι είναι στη φάπα και πηγαίνουν σουπερμαρκετ και τους πιάνει απελπισία
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος

24-02-25

22:48
Οι άλλοι δεν έχουν ηλιοΔεν είναι έτσι. Ο ήλιος της Ελλάδας είναι διαφορετικός.
Τους Βαράνε
Αμερική : Ξυλο
Ελβετια : Ξυλο
Γερμανία : Ξυλο Χ2
Ολλανδία : Ξυλο + ρατσισμός
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν λιγουρεύονται μόνο το οικονομικό! Ο τύπος ειπε το εξής : Έπαιρνα τόσα περισσότερα από όσα έπαιρνα στην Ελλάδα που με έκανε να νιώσω άσχημα επειδή δεν ηξερα γερμανικά και έκατσα και τα βελτίωσα…και για κάποιους μπετόστοκους που όλο αυτό το «λιγουρεύονται»!
αλήθεια,στην Ελλάδα δεν έχω δει κανέναν να αναφέρει αυτό το συναίσθημα…

nPb
Επιφανές μέλος

24-02-25

23:01
Οι άλλοι δεν έχουν ηλιο
Τους Βαράνε
Αμερική : Ξυλο
Ελβετια : Ξυλο
Γερμανία : Ξυλο Χ2
Ολλανδία : Ξυλο + ρατσισμός
Αν διαβάσεις σε επιχειρηματικές εφημερίδες της δεκαετίας του 70-80, θα δεις ότι στην Ελλάδα αρκετοί επιχειρηματίες δέχθηκαν άγριο εκτοπισμό αγοράς με πολιτικά κίνητρα από ξένες χώρες. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Δεν φταίει μόνο η παγκοσμιοποίηση ή το ΠΑΣΟΚ που έκλεισε βιομηχανικές μονάδες και η ΝΔ τις μετατρέπει σε "κέντρα πολιτισμού" με τσιμεντομένη είσοδο. Υπήρχε βρώμικη πολιτική γραμμή από τις χώρες που ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία. Η Ελλάδα από μια χώρα που είχε βιομηχανική παραγωγή από τα μέσα του 1930 κατέληξε να εισάγει μέχρι και τσιμπιδάκια για τρίχες από το αυτί (για να μην πω που αλλού). Αντί να στηρίζουμε τα ΑΕΠ ξένων χωρών κάτι θα έπρεπε να κάνουμε και να στηρίξουμε τη χώρα μας. Δεν υπάρχει άλλος να το κάνει αυτό γιατί η πλειονότητα των Ελλήνων είναι ζώα. Σκέφτονται μόνο γιατί ο Γερμανός βγάζει 5000 ευρώ μεικτά ενώ δεν ξέρουν με πόσα ζει όμως ο Γερμανός ή γιατί οι συντάξεις είναι χαμηλές ή γιατί δεν υπάρχουν προοπτικές για όλες τις επιστημονικές ειδικότητες. Μια ξένη χώρα μπορεί να έχει καλή οικονομία αλλά δεν σημαίνει ότι ζητάει "χέρια" σε όλες τις ειδικότητες. Ή ότι μια χ ειδικότητα που υπάρχει στην Ελλάδα μπορεί να μην υπάρχει στην Αγγλία.
Αυτή τη στιγμή σε διεθνές επίπεδο υπάρχει ανεργία. Άλλοι τη βιώνουν σε μεγάλο ή μικρό βαθμό με τα προγράμματα κοινωνικής ένταξης, πρακτικές κτλ. Η διαρθρωτική όμως ανεργία που έχει η Ελλάδα προκύπτει κατά κύριο λόγο από το εκπαιδευτικό της σύστημα. Μέχρι το 2025, τα περισσότερα προγράμματα σπουδών στην Ελλάδα διδάσκουν την ίδια ύλη του 1970 μέχρι να βγει η ψυχή. Δηλαδή, να συνταξιοδοτηθούν οι ηλικιωμένοι πλέον Πανεπιστημιακοί της δεκαετίας του 1980-1990. Το αν βρίσκουν δουλειά ορισμένοι δεν αλλάζει τα νούμερα. Κανονική δουλειά δυστυχώς δεν βρίσκεται εύκολα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 4 μέλη και 18 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 274 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- Jack of Spades
- GeorgePap2003
- American Economist
- Reader
- back2967
- Kate333er
- touvlo
- taketrance
- Paragontas7000
- charmander
- Ilma
- giorgos5002
- fmarulezkd
- Athens2002
- iew
- rafaela11
- Scandal
- giannhs2001
- Entropy24
- pinkheart
- chester20080
- johnsala
- iminspain
- userguest
- BatGuin
- Wonderkid
- Andante
- Luludaki
- χημεια4λαιφ
- Ωρορα
- Memetchi
- Varus
- synthnightingale
- J.Cameron
- ROM32
- User2350
- akis_95
- Joji
- vasilis123321
- Kate1914
- RPO
- A350
- fockos
- Unboxholics
- NeosUser2023
- Μήτσος10
- Libertus
- Ryuzaki
- theodle
- despoina13
- Jim4ever
- Giorgkalo
- Sosstoss
- bibliofagos
- Hased Babis
- Totreno
- Corfu kitty
- Dr. Gl. Luminous
- MarcoReus
- thenutritionist
- Jim175
- fourkaki
- Debugging_Demon
- AK-92
- suaimhneas
- Alessandra Eliza
- Ariana2018
- xristarac
- ougkampougka
- FrankR
- phleidhs
- Esperos1
- Dark_kronos
- P.Dam.
- camil
- jj!
- Himalaian
- ana.roi
- Thoba19
- tsiobieman
- arko
- Meow
- Viedo
- parrot/παπαγάλος
- Εχέμυθη
- Johnny15
- Giii
- ΘανάσοςG4
- ag97
- Fernando_A
- Στεφανος56
- ggl
- Maraki4you
- qwertyuiop
- Eliza
- tslef8
- ougka pougka
- snowy
- oups
- Citylights
- ]ifrit[
- ΔίνωΈναΤέλος
- Mt73
- New member
- Kostas_)
- kostas_01
- QWERTY23
- Αναστασία197
- labs
- Idontknoww
- Πα.Κ
- SlimShady
- penelopenick
- Pen_addict
- makis999
- Μαυρίκιος
- benzene
- korlef
- F1L1PAS
- akis94
- Ria99
- Sense
- eukleidhs1821
- Unseen skygge
- Thundergirl
- Stelios725
- jimis2001
- aggelosst9
- anastasis06
- Paul33.gr
- physicscrazy
- orange crush
- Jimmy20
- sunsetpp
- igeorgeoikonomo
- 1011
- louminis
- Cupid
- Earthquake
- Satan Claus
- johnietraf
- fretoe
- Kostis-Palamas
- nucomer
- Έμμα
- Scott
- gwgw_5
- Johnman97
- Ροβερτα
- VasoGrimes
- DimitraA.
- Αλκης Κ.
- leo41
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.