Δε μ' ενδιαφέρει τι θα δει και τι δε θα δει ο ξένος, δε γουστάρω να βλέπω Έλληνες ν' απαξιώνουν τα πάντα γύρω απ' τη χώρα μου (πόσο δε μάλλον υπερβάλλοντας, πουλώντας παραμύθι, συγκρίνοντάς τη με χώρες που δε θα έπρεπε καν να μπαίνουν στην ίδια εξίσωση κ.λπ.), όπως δε θα γούσταρα π.χ. να έχω κάποιον υπάλληλο και να βγαίνει ν' απαξιώνει την εταιρεία μου δημόσια ή τη σύντροφό μου να με κουτσομπολεύει στις φιλενάδες της...τα εν οίκω μη εν δήμω!
Και πέρα απ' αυτό, όπως έχω τονίσει και σε παλιότερο post, όταν κάποιος τα βλέπει όλα μαύρα σχετικά με τη χώρα του (η οποία ούτε η καλύτερη χώρα στον κόσμο είναι ούτε η χειρότερη και στην οποία διάολε όλο και κάτι καλό θα 'χει ζήσει κι όλο και κάποιο θετικό συναίσθημα θα 'πρεπε να έχει, του κερατά δηλαδή) κι εκφράζεται γι' αυτή όπως ο (κάθε) Σαββίδης κάθε τρεις και λίγο, στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ των περιπτώσεων είναι βαριά ασθενής ψυχικά και χρειάζεται επειγόντως τη βοήθεια κάποιου ειδικού και στη ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ είναι ένα σκουπίδι ρουφιανόσπερμα που ευχαρίστως θα πούλαγε ακόμη και την ίδια του τη μάνα αν αυτό τον βοηθούσε με κάποιο τρόπο (κι ο Σαββίδης ανήκει σ' αυτή την κατηγορία προφανώς)...
Τα προβλήματα τα ξέρουμε δεκαετίες τώρα και δε χρειαζόμαστε κανένα Σαββίδη να μας τα «υποδείξει», πόσο δε μάλλον από εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά...το κατά πόσο και ποια απ' αυτά μπορούμε ή/και θέλουμε να τα λύσουμε είναι άλλη, μεγάλη συζήτηση!
Ψηφίζεις Κοσμά Περουκάκη για να σωθείς!