Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Θενκ γιου!
(άντε να δω τώρα πως θα δω το φόρεμα ΚΕ! !)
θα το φέρω στον καφέ μαζί μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lugar
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλή αρχή!
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Καλή αρχή γεμάτη επιτυχείες ...
Άντε έναν καλό αντρούλι τώρα!!! Αν κ δεν σε φοβάμαι εσένα!
περιμένουμε εντυπώσεις από την πρώτη μέρα στη δουλειά
Μην αρχίσεις να γκρινιάζεις για το ωράριο τώρα :P
Καλή αρχή ντίαρ.
Καρακέντρο, 700 ευρώ καθαρά + μπόνους και φοβερά ενδιαφέρον αντικείμενο δικαίου: εργατικό και διοικητικό!
Πάρα πολύ καλά αν υπολογίσεις ότι την πρακτική σου την περασες στο ντούκου Δεν χρειάστηκε να περιμένεις και πολύ. Πάντως την αγγελία μπορούσες να την έχεις εξακολουθώντας να πηγαίνεις και στους άλλους χωρίς να χρειαστεί να αγχωθείς
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Η πρώτη μέρα στη δουλειά καλή ήταν: πέρασα όλο το πρωινό προσπαθώντας να ΜΗ κοιμηθώ στο ΣτΕ (Σύμβουλιο Επικρατείας για τους αζχετους ) από την βαρεμάρα γιατί είχαμε μια υπόθεση να δικάσουμε (που πήρε 5 λεπτά) και μετά έφτιαξα μια αγωγούλα κατά του Υπουργείου Οικονομικών που εκμεταλλεύεται τους ..καθαριστές στις ΔΟΥ και δεν τους μονιμοποιεί, ενώ πρέπει (και παίρνουν 460 ευρώ μισθό μεικτά για 4ωρη απασχόληση - που δεν είναι ποτέ 4ωρη-, χωρίς δώρο αδείας, επίδομα αδείας, γονικό επίδομα κλπ αφού δεν είναι μόνιμοι, ενώ δουλεύουν πάνω από 3 χρόνια οι περισσότεροι υπογράφοντας ΚΑΘΕ μήνα νέα σύμβαση!!)
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
dooo
Διακεκριμένο μέλος
είναι πράγματι ωραίο να αισθάνεσαι και να είσαι καλά με τη δουλειά σου!
και μετά έφτιαξα μια αγωγούλα κατά του Υπουργείου Οικονομικών
κι αν κερδίσετε ποτέ γράψτε μου
(είμαι παθών).
Θέλει πολλά κόλπα, και αν τυχόν κερδίσετε, να περιμένετε έφεση. Και πάλι έφεση κ.ο.κ μέχρι να φτάσετε στον Άρειο Πάγο ή και πιο ψηλά (υπάρχει άραγες? )
Vkey
Επιφανές μέλος
Συγχαρητήρια κι απι δω μωρό μ
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
καλή αρχή κι από μένα μικρό καγίριον!!!
είναι πράγματι ωραίο να αισθάνεσαι και να είσαι καλά με τη δουλειά σου!
κι αν κερδίσετε ποτέ γράψτε μου
(είμαι παθών).
Θέλει πολλά κόλπα, και αν τυχόν κερδίσετε, να περιμένετε έφεση. Και πάλι έφεση κ.ο.κ μέχρι να φτάσετε στον Άρειο Πάγο ή και πιο ψηλά (υπάρχει άραγες? )
Σου είπε η αποπάνω για το πιο ψηλά. Και θα κερδίσουμε. Αυτή κερδίζει σχεδόν τα πάντα, είναι σαϊνι σε δημόσιο κι εργατικό δίκαιο.
Neraida
Επιφανές μέλος
Ειδες τελικα οτι η κινηση που εκανες αξιζε!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
μου αρέσει βασικά αυτό....Σου είπε η αποπάνω για το πιο ψηλά. Και θα κερδίσουμε. Αυτή κερδίζει σχεδόν τα πάντα, είναι σαϊνι σε δημόσιο κι εργατικό δίκαιο.
αν γίνει καμια μαμακία στη δουλειά και φάω καμια απόλυση στο δεύτερο παιδί (όοοοοοοοοοοοταν με το καλό, μη χαίρεστε ) να έχω σιγουράκι την σωστή εκπροσώπιση
Υ.γ. Φυσικά με το αζημιωτο και φυσικά με καλό ποσοστό σε περιπτωση επιτυχίας
cacofonix
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.