Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Μέσα στα κοινά σας ενδιαφέροντα είναι και το internet. Εσείς είστε ένα ενεργό μέλος σε ένα (δύο, τρία

Αλλά και του συντρόφου σας του αρέσει να γράφει ή απλώς να παρακολουθεί fora στο internet. Θα είχατε πρόβλημα εάν συμμετείχε στο forum που γράφετε ή έστω αν απλώς το παρακολουθούσε; Εάν είχατε πρόβλημα, θα του το απαγορεύατε ρητά; Ή δεν θα του αποκαλύπτατε καθόλου σε ποιο forum γράφετε; Αν πάλι δεν είχατε πρόβλημα, θα γράφατε το ίδιο άνετα; Θα άλλαζε έστω και στο ελάχιστο η συμπεριφορά σας εκεί μέσα; Ποια θα ήταν η συμπεριφορά σας απέναντί του;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειλικρινής
Πολύ δραστήριο μέλος

Εμένα κουνάει το κεφάλι σαν να έχει να κάνει με τρελούς που τους λυπάται...χουχουχού, εγώ του τα δείχνωαλλά κουνάει το κεφάλι συγκαταβατικά
![]()

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

λοιπόν

ο καλός μου ξέρει ότι μπαίνω στο στέκι κι έχει γνωρίσει κι άτομα απ το στέκι lol που περιέργως του έκαναν και καλή εντύπωση

Αλλά όχι... ξέρει ότι το στέκι είναι ο χώρος μου και το σέβεται και δεν θέλει ο ίδιος να μπει εδώ μέσα... κρατάει άλλα φόρα για πάρτη του

Του δίχνω καμιά φορά αποσπάσματα που μπορεί να με ακούσει να γελάω ή και να βρίζω

Αλλες φορές τον έχω ρωτήσει κάτι για να πάρω την δική του αντρική γνώμη πριν απαντήσω και εγώ η ίδια σε κάτι....
(θυμάμαι μια φορά μου είχε δώσει ολόκληρη επεξήγηση για ένα θέμα για τους μηχανικούς αυτοκινήτων για να το γράψω στον Κρόνο

Ναι, θα με ψιλοχάλαγε να μην σεβόταν ότι το στέκι είναι ο προσωπικός χώρος ηρεμίας μου και να εισέβαλε ξαφνικά στο στέκι

Αν δεν υπήρχε το θέμα της γλώσσας, δε θα ήθελα να μπαίνει κι ο ίδιος μέσα.
Δεν ξέρω αν θα του μιλούσα για αυτό, μέχρι τώρα, πχ, του έχω αναφέρει κατά καιρούς ότι την τάδε πληροφορία την πήρα από το φόρουμ, όπου γράφω, κλπ...
Αλλά αν ήταν κι αυτός ενεργός στο ίντερνετ ή μιλάγαμε πιο πολύ για αυτό, θα ήθελα να μπορώ να διασφαλίσω, ότι δεν μπαίνει.
mania
Επιφανές μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

..κι αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους που άρχισα να γράφω εδώ. Τον ενημέρωσα βέβαια τότε, αλλά ήταν σε μια φάση που γενικώς έπηζε με την δουλειά του και έτσι δεν έγινε ποτέ μέλος κι εκείνος (υποθέτω τουλάχιστον!).
Σε γενικές γραμμές πάντως σκέφτομαι πως στην επόμενη σχέση μάλλον δεν θα πω τίποτα. Γιατί ναι μεν έχει την πλάκα του όλο αυτό, αλλά η αλήθεια είναι πως σου στερεί την δυνατότητα να εκφραστείς εντελώς ελεύθερα για ό,τι σε απασχολεί.. Και για τον ίδιο λόγο δεν θα ήθελα να με παρακολουθεί, είτε φανερά είτε κρυφά - χρησιμοποιώ το φόρουμ λιγο σαν προσωπικό ημερολόγιο.
roumana
Διάσημο μέλος

Δεν θέλω να γράφει όμως.
(Ευτυχώς του αρέσουν οι face to face συζητήσεις, όχι μέσο μνημάτων.Τα ανέκδοτα του τα διαβάζω εγώ πολλές φορές…παραπάνω δεν τον ενδιαφέρει.

fairytale
Πολύ δραστήριο μέλος

Δε με ενόχλησε τόσο το ότι έγινε μέλος, άλλωστε δεν είχα τίποτε να κρύψω, όσο το ότι το έκανε χωρίς να μου το πει και κυρίως το ότι χρησιμοποίησε το συγκεκριμένο forum "επικοινωνεί" μαζί μου...
Και για να απαντήσω στην ερωτηση, καθώς έχω πλέον πειστεί ότι όλα τα παραπάνω συνέβησαν λόγω...χαρακτήρα, δε θα είχα κανένα μα κανένα πρόβλημα να συμμετέχει κι ο σύντροφός μου... Μόνο που θα ήθελα να το γνωρίζω...

soydelsur
Δραστήριο μέλος

Είναι κάτι προσωπικό, καλό είναι να τηρούνται κάποιες αποστάσεις.
Και ρωτάω και τη γνώμη του καμιά φορά (για αθλητικά ή αυτοκίνητα ) για να μπαίνω στο νόημα όταν δεν καταλαβαίνω κάτι

Subject to change
e-steki.gr Founder

Mitsos The Great
Διάσημο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Εδω δεν θελω να προτινω ιδικα το στεκι σε φιλους και στην αδερφη μου γιατι θα διαβασουν πολλα και διαφορα που δεν θελω να ξερουν, θα ηθελα να ειναι η κοπελα μου εγγραμενη;
underwater
Περιβόητο μέλος

Hunter
Περιβόητο μέλος

περα απο την πλακα ξερει που μπαινω αλλα δεν καταλαβαινει τι γραφω και ποτε το γραφω (ουτε το ονομα χρηστη δεν ξερει)
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

η απολυτη καταστροφη θα ηταν![]()
περα απο την πλακα ξερει που μπαινω αλλα δεν καταλαβαινει τι γραφω και ποτε το γραφω (ουτε το ονομα χρηστη δεν ξερει)
Σόρρυ, αλλά με τα αβατάρ που βάζεις δεν είναι μάλλον εύκολο να καταλάβει ποιος είσαι;

Subject to change
e-steki.gr Founder

Και για να αναλύσω αυτό περεταίρω...Εγώ...τι να πω!! LOLOLOL![]()
Με το έτερον ήμισυ σε φόρουμ γνωριστήκαμε, συμμετείχαμε σε πολλά φόρα ταυτόχρονα και τελικώς κάναμε και μαζί το παρόν οπότε μάλλον είναι αναπόφευκτο. Καλά είναι, αν και ώρες ώρες ίσως να ήθελα να γράψω κάτι που να μην το διαβάσει. Αυτά βέβαια δεν είναι πολλά, μιας και τα μοιραζόμαστε όλα, οπότε δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα

Μήπως να μπει poll?

roumana
Διάσημο μέλος

Ελπίζω να μην βασίζεσαι σε αυτό, γιατί όπως βλέπεις... η ελληνική γλώσσα δεν είναι και τόσο δύσκολη δα... αν θέλεις, την μαθαίνεις...η απολυτη καταστροφη θα ηταν![]()

Ειλικρινής
Πολύ δραστήριο μέλος

η ελληνική γλώσσα δεν είναι και τόσο δύσκολη δα... αν θέλεις, την μαθαίνεις...![]()
Μόνο για ορισμένους Έλληνες είναι δύσκολη

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Μπήκε.Μήπως να μπει poll?![]()

Και όχι, δεν θα ήθελα ούτε εγώ να μπαίνει. Είναι δικός μου προσωπικός χώρος και θέλω να αισθάνομαι άνετα εδώ.

Άσε που θα 'χανε πάσα ιδέα βλέποντας πόσο χαζοχαρούμενο είμαι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.