αυτο , αυτο αισθανομαι και εγω! δεν θελω να εχω γνωστους σε φορουμ γιατι μετα λεω μισες αληθειες, γραφω λακωνικα,και μετα ισως καθολου ...αλλα ουτε στη σχεση μου δεν αισθανομαι ανετα να τα δειχνω! υπαρχουν καποια πραγματα που πρεπει να μενουν κρυφα :Ρ
είναι λίγο οξύμωρο να λες "κρυφό" κάτι που μπορεί να βρει οποιοσδήποτε στο διαδίκτυο
Λοιπόν, από ότι βλέπω στην δημοσκόπηση έχω διαλέξει "δεν θα ήθελα" αλλά "επειδή έχουν περάσει και πόσα χρόνια και ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε." έχω να πω τα εξής:
Τύπος που μου την έπεφτε είχε γραφτεί εδώ μέσα (χωρίς να γράφει) και είχε πιάσει σερί όλα μου τα μνμ και τα διάβαζε ένα ένα... (να ν' καλά το παληκάρι, συζεί με την κοπέλα του έμαθα, ελπίζω να έμαθε από το ξ*****α που του είχα ρίξει τότε και να μην το κάνει στη σχέση του έτσι)
Σε πρώην μου είχα πει ότι γράφω εδώ και αν θέλει να γραφτεί κι αυτός και μου είχε πει "δεν ασχολούμαι εγώ με φόρα και βλακείες" όταν χωρίσαμε είχε πάρει γραμμή και παρακολουθούσε τι έγραφα εδώ μέσα...
Τύπισσα που "έπαιζε" με τον εν λόγω πρώην είχε μάθει μέσω κοινών γνωστών που έτυχε να έχουμε ότι γράφω εδω μέσα και είχε επίσης πάρει γραμμή τα μνμ μου και τα διάβαζε κάνοντας του ζήλιες και σκηνές για όσα έγραφα τον καιρό που τα είχαμε και μετά αυτός μου έκανε σκηνές που έκανα την τύπισσα και ζήλευε (αυτοί ήταν ζαβοί ομαδικώς, κρίμα που δεν τα φτιάξαν τελικά θα ταιριάζανε!

)
Κατόπιν αυτών των σκηνικών έχω να πω ότι α) ο κόσμος είναι πολύ μικρός [βλέπε η τύπισσα παραπάνω έφτασε σε μένα μέσω ενός εντελώς ...anti-sos μονοπατιού γνωριμιών], β)απο τη στιγμή που επιλέγεις να γράφεις σε ένα φόρουμ και να είσαι ο εαυτός σου (και όχι τρολ, χαβαλές κτλ που είναι απολύτως δεκτά, απλώς i am not) τότε είναι πολύ πιθανό να ξέρει κάποιος φίλος ή γνωστός τι γράφεις.
γ) ειδικά αν λαμβάνεις μέρος σε μαζώξεις κτλ είναι ακόμα πιο πιθανό να σε μάθουν.
Επομένως...
ΟΧΙ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να διαβάζει/γράφει ο φίλος μου στο ίδιο φόρουμ με μένα... ΑΝ έχω πρόβλημα να με διαβάσει
για μένα σημαίνει ότι του κρατάω μυστικά που δεν έχω πρόβλημα να τα μοιραστώ με τον κάθε άσχετο... Well, no, δεν το προτιμώ αυτό στη σχέση μου ευχαριστώ.