Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Ναι αλλά είναι και θέμα αξιοπρέπειας να διατηρηθεί η ισορροπία
Aυτό δεν είναι πάντα εύκολο, ειδικά σε μακροχρόνιες σχέσεις.
Βικάκι μου, εύχομαι κι εγώ πως δεν θα το ζήσεις ποτέ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
torry
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ισως βέβαια να μην έμπαινα στην διαδικασία να του απαντήσω και να τον κοντράρω όταν θα ήμασταν τσακωμένοι , γιατι απλά οι απαντήσεις μου θα επιρεαζόντουσαν πολύ από την όλη κατάσταση κι ίσως να μην είχαν καμία σχέση με αυτό που πραγματικά θα ήθελα να πω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Paty
Πολύ δραστήριο μέλος

ΑΚΡΙΒΩΣ!!με τη μόνη διαφορά ότι αυτό για μένα ισχύει για τον νυν...Και αυτός είναι ένας λόγος που δυστυχώς έχω χαθεί από εδώ...(μαζί με την έλλειψη χρόνου)
Για καιρο, ενας πρωην διαβαζε ενα φορουμ που εμπαινα...
Εβλεπε πραγματα που δεν επρεπε να δει, και που κακως ειχα πει κι εγω δημοσια-το μετανιωσα.
Ουφ.. ναι. Με πειραζει ο φιλος μου να με διαβαζει σε φορουμ. Ποσο μαλλον να γραφει κιολας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Αλλη μια απόδειξη της καταπίεσης των σχέσεων. Δηλαδή το 45% πιστεύει οτι αν θέλεις να έχεις σχέση, δεν θα ασχολείσαι ενεργά στο ίδιο φόρουμ...!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

δε μου αρεσει να μπαινουν και οι δυο σε ενα κοινο φορουμ...
ειναι κατι που με απωθει, δε το θεωρω απολυτα υγιες και μπορει ευκολα να φερει καυγαδες..οποτε αυτο ειναι και που προσπαθω παντα να εχω: να ειναι ο ενας εδω κι ο αλλος εκει

πσ. παντως την τελευταια φορα που εγινε κατι αντιστοιχο, εγω αποχωρησα απο το φορουμ..
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbow Blues
Εκκολαπτόμενο μέλος

Από την άλλη είναι κάποιες φορές τόσο μουλοχτός που μπορεί ήδη να έχει δικό του λογαριασμό...

Εδιτ: Ναι... Έφτασα τα 100 μηνύματα!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

ΣΙΓΑ μη του το απαγορεύσω κιόλας.

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

cacofonix
Δραστήριο μέλος

Με μπάν-ιο ίσως;Πώς μπορείς να απαγορεύσεις από κάποιον να συμμετέχει σε ένα φόρουμ; Αν είναι δυνατόν...

Θα άρχιζε να κράζει Τσιώλη, Κόκε, Αλεξανδρή...γουστάρω...Εμένα πάλι θα μου άρεσε πολύ αυτην η προοπτικη. Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην το κάνει.

Μακάρι να χώριζα επειδή θα διάβαζε κάτι που θα είχα γράψει σε ένα φόρουμ. Θα σήμαινε αυτομάτως ότι δεν είναι για μένα. Αυτό που θα πω στο φόρουμ θα πω και έξω, δεν με ενδιαφέρει να φαίνομαι το καλό παιδί, όποιος με ξέρει καλά, ξέρει τα καλά μου και τα κακά μου, οι υπόλοιποι βλέπουν μόνο τα άσχημα.Και εγώ την ίδια άποψη έχω. Δεν με ενοχλεί να είναι στο ίδιο φόρουμ με εμένα, άλλωστε και στα fora εκφράζομαι όπως και στην πραγματικότητα, οπότε δεν αλλάζει τίποτα. Ελευθερος είναι να βλέπει και εγώ να γράφω![]()
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

telis80
Νεοφερμένο μέλος

renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Το εαν θα με ενοχλουσε προσωπικα η συμμετοχη του σε fora που συμμετεχω ,οχι δεν με ενοχλει οπως και κανενος αλλου συμφορουμιτη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.