nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 595 μηνύματα. Σήμερα στις 20:46 Η nimbus έγραψε: #641 Σήμερα στις 20:46 Η γιαγιά μου και η μάνα μου, μου λέγανε πάντα ότι θυμούνται από παιδιά πως κάθε χρόνο φοβόντουσαν πόλεμο με τη Τουρκία. Nothing ever happens. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 20:52 Πάντα έλεγα πάντως ότι πρέπει να τους ρίξουμε 2-3 πυρηνικά πριν αναπαραχθούν και άλλο να τελειώνουμε. Κρίμα δεν έχουμε. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 20:52 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.599 μηνύματα. Σήμερα στις 21:03 Ο American Economist: #642 Σήμερα στις 21:03 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Η γιαγιά μου και η μάνα μου, μου λέγανε πάντα ότι θυμούνται από παιδιά πως κάθε χρόνο φοβόντουσαν πόλεμο με τη Τουρκία. Nothing ever happens. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 20:52 Πάντα έλεγα πάντως ότι πρέπει να τους ρίξουμε 2-3 πυρηνικά πριν αναπαραχθούν και άλλο να τελειώνουμε. Κρίμα δεν έχουμε. Click για ανάπτυξη... Μην τα λες αυτά γιατί θα σε πουν ρατσίστρια τώρα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.351 μηνύματα. Σήμερα στις 21:19 Η Πουπουλίνα: #643 Σήμερα στις 21:19 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Πάντα έλεγα πάντως ότι πρέπει να τους ρίξουμε 2-3 πυρηνικά πριν αναπαραχθούν και άλλο να τελειώνουμε. Κρίμα δεν έχουμε. Click για ανάπτυξη... Παρα πολυ εξυπνη σκεψη..,διοτι ειμαστε πολυ μακρια απο την Τουρκια και η ραδιενεργεια δεν μπορει να περασει τα συνορα΄. Επισης το ιδιο μπορουν να κανουν και οι τουρκοι..που σε λιγο ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ Φωστηρα μου εσυ! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.819 μηνύματα. Σήμερα στις 21:31 Ο giannhs2001: #644 Σήμερα στις 21:31 Και κάτι που λέγαμε στα ΛΟΚ και ανατριχιάζαμε: Μια νύχτα βροχερή, βγάζω από το συρτάρι μου την παραλλαγή. Φιλώ την αδερφή, με δάκρυα η μάννα μου μου δίνει μια ευχή. Τον Τούρκο μόλις δεις στιγμή μην το σκεφτείς. Τις μαννες που βιάσανε να εκδικηθείς! Τα σπίτια μας που κάψανε να εκδικηθείς! Τα αδέρφια μας που χάσαμε να εκδικηθείς! Σκότωσε τον άπιστο και πες του με οργή Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΠΩΛΕΊΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΉ! 500 άρβυλα να βαράνε ταυτόχρονα και να ουρλιάζουμε με όλη μας την ψυχή με μίσος! Από πίσω τα μαγειρεία και ήταν ωρα φαγητού αλλά η πείνα είχε ξεχαστεί. Μόνο ένα πράγμα ακούγονταν από όλους μας "ΚΑΙ ΑΛΛΟ". Είχαν κ@υλώσει και οι εκπαιδευτές (φαντάροι μεγάλης ΕΣΣΟ) είχαν βγάλει κινητά για βιντεοσκόπηση (η όλη στιγμή ήταν μοναδική). Από τις λίγες αξέχαστες στιγμές του στρατού που με λείπουν τόσο πολύ. Αυτό ήταν κρυφό μεταξύ νεοσυλλέκτων και εκπαιδευτών. Είχαν φύγει τα στελέχη. Κανονικά απαγορεύονται τέτοια συνθήματα στον "ΕΛΛΗΝΙΚΟ" στρατό. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 11.083 μηνύματα. Σήμερα στις 22:08 Ο Dias έγραψε: #645 Σήμερα στις 22:08 Μάιστα. Θα περισσέψουν τώρα οι πατριώτες του κανα-πέος . . . amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.307 μηνύματα. Σήμερα στις 22:19 Η amarelia έγραψε: #646 Σήμερα στις 22:19 Όσο ο Έλληνας παίζει το πουλί του με στρατό δεκάδων αιώνων πίσω και άλλες αναχρονιστικές παπαριές, όντας από τεχνολογία απόλυτα τούβλο, ο Τούρκος αναπτύσσει εδώ και χρόνια drones και αυτοματισμούς που εδώ ούτε στον ύπνο μας. Θέλουμε και πυρηνικά, δεν μπορούμε να πάμε τρένο με ασφάλεια απο το Α στο Β, γίδια. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.599 μηνύματα. Σήμερα στις 22:20 Ο American Economist: #647 Σήμερα στις 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μάιστα. Θα περισσέψουν τώρα οι πατριώτες του κανα-πέος . . . Click για ανάπτυξη... Ε καλά εσύ και να γίνει κάτι δεν πρόκειται να πας πουθενά. Εδώ μέσα θα είσαι για να γράφεις υπερ της Παλαιστίνης και υπέρ της Τουρκίας, βάζοντας ανούσιες εικόνες κάτω από κάθε post. Και μόνο που ήρθες να προκαλέσεις σε ένα τόσο σοβαρό θέμα δείχνει πολλά. Βλέπεις κάποια άτομα μεγαλώνουν μόνο στα χρόνια που γράφει η ηλικία τους. Στην κριτική σκέψη και όσο αφορά τη σοβαρότητα η ανάπτυξη έχει σταματήσει σε μονοψήφιο. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 595 μηνύματα. Σήμερα στις 22:28 Η nimbus έγραψε: #648 Σήμερα στις 22:28 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Θέλουμε και πυρηνικά, δεν μπορούμε να πάμε τρένο με ασφάλεια απο το Α στο Β, γίδια. Click για ανάπτυξη... Ενώ το Ιράν και η Ινδία που τα έχουν είναι προηγμένες χώρες. Όπως και να έχει πρέπει να βρούμε τρόπους με συμμαχίες (Γαλλία) και νέες τεχνολογίες να πάμε μπροστά. Οι Τούρκου ανέκαθεν κέρδιζαν όχι επειδή ήταν καλύτεροι στρατηγοί ή επειδή είχαν ανώτερη τεχνολογία, αλλά επειδή ήταν πάντα 500:1. Ο πληθυσμός τους είναι το πρόβλημα. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 11.083 μηνύματα. Σήμερα στις 22:37 Ο Dias έγραψε: #649 Σήμερα στις 22:37 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: πρέπει να βρούμε τρόπους με συμμαχίες (Γαλλία) και νέες τεχνολογίες να πάμε μπροστά. Click για ανάπτυξη... Σωθήκαμε με το Ελλάς - Γαλλία συμμαχία . . . giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.819 μηνύματα. 46 λεπτά πριν Ο giannhs2001: #650 46 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από nimbus: αλλά επειδή ήταν πάντα 500:1. Ο πληθυσμός τους είναι το πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Από τον 20ο αιώνα και μετά ο πληθυσμός δεν παίζει κανένα ρόλο λόγω τεχνολογίας. Ούτε και παλιότερα βέβαια έπαιζε. Από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου έως και τις δύο πολιορκίες της Βιέννης από τους Οθωμανούς που αν έπεφτε η καρδιά της Ευρώπης οι Οθωμανοί θα μπορούσαν να είχαν φτάσει μέχρι και το Άμστερνταμ. Οι Οθωμανοί είχαν μακράν μεγαλύτερο στρατό όμως η Ευρωπαϊκή Ιερά Συμμαχία υπερίσχυσε και έσωσε την Ευρώπη. Ούτε το 1974 στην Κύπρο είχαν μεγάλη εκστρατευτική δύναμη. Ούτε στα Ίμια. Αυτό που έσωζε πάντα την Τουρκία είναι πως φέρονταν σαν μια πραγματική περιφερειακή υπερδύναμη και έβαζε πάντα πρώτα το εθνικό συμφέρον σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής και διπλωματίας. Κάτι που η Ελλάδα δεν έκανε ποτέ και αντίθετα φέρεται μόνιμα ως μια φοβική υποχωρητική χώρα. Γιατί δεν ασκούμε το νόμιμο δικαίωμα μας για επέκταση στα 12 ναυτικά μίλια; Γιατί δεν κάνουμε ΑΟΖ με την Κύπρο; Επειδή φοβόμαστε το παράνομο τουρκικό casus belli; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 First Προηγούμενη 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 253 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil charmander American Economist YourGreekGod giannhs2001 Scandal Jack of Spades touvlo Wonderkid Paragontas7000 rafaela11 Memetchi johnsala Angelikaaa Entropy24 Kate1914 ROM32 taketrance fortheloveofshizaya Kafkinos Satan Claus Maynard friesnchocolate abyssiniancat fourkaki Libertus vas 78 еще один пророк р... Debugging_Daemon giorgos5002 ztv Giorgkalo Drscientist A350 bibliofagos Ilma Dr. Gl. Luminous Ωρορα Luludaki Μήτσος10 Vera Abiogenesis Fernando_A ggl Maraki4you Δροσουλίτης Shadowban Antonia Alexandra gmoutzour marww chester20080 italian jj! ΘανάσοςG4 tsiobieman fmarulezkd AK-92 Unboxholics back2967 ag97 Meow Idontknoww Εχέμυθη J.Cameron Citylights constansn Metalhead_4_life allall1 Ryuzaki User2350 alexd99 GeorgePap2003 xristarac parrot/παπαγάλος KingPoul oups Στεφανος56 augustine louminis kalhkardia eukleidhs1821 tfghp bruh_234 Galaxiarch Αντικειμενικός globglogabgalab nicks1999 MarcoReus fretoe Mt73 sophiaa johnietraf tslef8 Stelios725 skot epan Pen_addict Phys39 angies TehWinnerGR drama_ftoxantza Μαυρίκιος SlimShady George9989 New member Ariana2018 Πέτρος Χουχούλης Νηματολάγνος gregory nub harry akritas Mhtrogoal Γατόπαρδος. Αλκίμαχος dazed Unseen skygge azula Μάρκος Βασίλης Viedo kiyoshi Thoba19 whitelioness Scott Έμμα Mary Jane Jocaste Pipitsa iminspain element skate T C GiorgosAsi Κλημεντίνη Alexl1996 SweetGirl MarilynSt hirasawayui gwgw_5 Kostis-Palamas fockos Vold CiNeFiL Αλκης Κ. NightOwl Slytherin Nickx JohnGreek uni77 Arianara S3 evili Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η γιαγιά μου και η μάνα μου, μου λέγανε πάντα ότι θυμούνται από παιδιά πως κάθε χρόνο φοβόντουσαν πόλεμο με τη Τουρκία. Nothing ever happens. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 20:52 Πάντα έλεγα πάντως ότι πρέπει να τους ρίξουμε 2-3 πυρηνικά πριν αναπαραχθούν και άλλο να τελειώνουμε. Κρίμα δεν έχουμε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.599 μηνύματα. Σήμερα στις 21:03 Ο American Economist: #642 Σήμερα στις 21:03 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Η γιαγιά μου και η μάνα μου, μου λέγανε πάντα ότι θυμούνται από παιδιά πως κάθε χρόνο φοβόντουσαν πόλεμο με τη Τουρκία. Nothing ever happens. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 20:52 Πάντα έλεγα πάντως ότι πρέπει να τους ρίξουμε 2-3 πυρηνικά πριν αναπαραχθούν και άλλο να τελειώνουμε. Κρίμα δεν έχουμε. Click για ανάπτυξη... Μην τα λες αυτά γιατί θα σε πουν ρατσίστρια τώρα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.351 μηνύματα. Σήμερα στις 21:19 Η Πουπουλίνα: #643 Σήμερα στις 21:19 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Πάντα έλεγα πάντως ότι πρέπει να τους ρίξουμε 2-3 πυρηνικά πριν αναπαραχθούν και άλλο να τελειώνουμε. Κρίμα δεν έχουμε. Click για ανάπτυξη... Παρα πολυ εξυπνη σκεψη..,διοτι ειμαστε πολυ μακρια απο την Τουρκια και η ραδιενεργεια δεν μπορει να περασει τα συνορα΄. Επισης το ιδιο μπορουν να κανουν και οι τουρκοι..που σε λιγο ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ Φωστηρα μου εσυ! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.819 μηνύματα. Σήμερα στις 21:31 Ο giannhs2001: #644 Σήμερα στις 21:31 Και κάτι που λέγαμε στα ΛΟΚ και ανατριχιάζαμε: Μια νύχτα βροχερή, βγάζω από το συρτάρι μου την παραλλαγή. Φιλώ την αδερφή, με δάκρυα η μάννα μου μου δίνει μια ευχή. Τον Τούρκο μόλις δεις στιγμή μην το σκεφτείς. Τις μαννες που βιάσανε να εκδικηθείς! Τα σπίτια μας που κάψανε να εκδικηθείς! Τα αδέρφια μας που χάσαμε να εκδικηθείς! Σκότωσε τον άπιστο και πες του με οργή Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΠΩΛΕΊΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΉ! 500 άρβυλα να βαράνε ταυτόχρονα και να ουρλιάζουμε με όλη μας την ψυχή με μίσος! Από πίσω τα μαγειρεία και ήταν ωρα φαγητού αλλά η πείνα είχε ξεχαστεί. Μόνο ένα πράγμα ακούγονταν από όλους μας "ΚΑΙ ΑΛΛΟ". Είχαν κ@υλώσει και οι εκπαιδευτές (φαντάροι μεγάλης ΕΣΣΟ) είχαν βγάλει κινητά για βιντεοσκόπηση (η όλη στιγμή ήταν μοναδική). Από τις λίγες αξέχαστες στιγμές του στρατού που με λείπουν τόσο πολύ. Αυτό ήταν κρυφό μεταξύ νεοσυλλέκτων και εκπαιδευτών. Είχαν φύγει τα στελέχη. Κανονικά απαγορεύονται τέτοια συνθήματα στον "ΕΛΛΗΝΙΚΟ" στρατό. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 11.083 μηνύματα. Σήμερα στις 22:08 Ο Dias έγραψε: #645 Σήμερα στις 22:08 Μάιστα. Θα περισσέψουν τώρα οι πατριώτες του κανα-πέος . . . amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.307 μηνύματα. Σήμερα στις 22:19 Η amarelia έγραψε: #646 Σήμερα στις 22:19 Όσο ο Έλληνας παίζει το πουλί του με στρατό δεκάδων αιώνων πίσω και άλλες αναχρονιστικές παπαριές, όντας από τεχνολογία απόλυτα τούβλο, ο Τούρκος αναπτύσσει εδώ και χρόνια drones και αυτοματισμούς που εδώ ούτε στον ύπνο μας. Θέλουμε και πυρηνικά, δεν μπορούμε να πάμε τρένο με ασφάλεια απο το Α στο Β, γίδια. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.599 μηνύματα. Σήμερα στις 22:20 Ο American Economist: #647 Σήμερα στις 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μάιστα. Θα περισσέψουν τώρα οι πατριώτες του κανα-πέος . . . Click για ανάπτυξη... Ε καλά εσύ και να γίνει κάτι δεν πρόκειται να πας πουθενά. Εδώ μέσα θα είσαι για να γράφεις υπερ της Παλαιστίνης και υπέρ της Τουρκίας, βάζοντας ανούσιες εικόνες κάτω από κάθε post. Και μόνο που ήρθες να προκαλέσεις σε ένα τόσο σοβαρό θέμα δείχνει πολλά. Βλέπεις κάποια άτομα μεγαλώνουν μόνο στα χρόνια που γράφει η ηλικία τους. Στην κριτική σκέψη και όσο αφορά τη σοβαρότητα η ανάπτυξη έχει σταματήσει σε μονοψήφιο. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 595 μηνύματα. Σήμερα στις 22:28 Η nimbus έγραψε: #648 Σήμερα στις 22:28 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Θέλουμε και πυρηνικά, δεν μπορούμε να πάμε τρένο με ασφάλεια απο το Α στο Β, γίδια. Click για ανάπτυξη... Ενώ το Ιράν και η Ινδία που τα έχουν είναι προηγμένες χώρες. Όπως και να έχει πρέπει να βρούμε τρόπους με συμμαχίες (Γαλλία) και νέες τεχνολογίες να πάμε μπροστά. Οι Τούρκου ανέκαθεν κέρδιζαν όχι επειδή ήταν καλύτεροι στρατηγοί ή επειδή είχαν ανώτερη τεχνολογία, αλλά επειδή ήταν πάντα 500:1. Ο πληθυσμός τους είναι το πρόβλημα. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 11.083 μηνύματα. Σήμερα στις 22:37 Ο Dias έγραψε: #649 Σήμερα στις 22:37 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: πρέπει να βρούμε τρόπους με συμμαχίες (Γαλλία) και νέες τεχνολογίες να πάμε μπροστά. Click για ανάπτυξη... Σωθήκαμε με το Ελλάς - Γαλλία συμμαχία . . . giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.819 μηνύματα. 46 λεπτά πριν Ο giannhs2001: #650 46 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από nimbus: αλλά επειδή ήταν πάντα 500:1. Ο πληθυσμός τους είναι το πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Από τον 20ο αιώνα και μετά ο πληθυσμός δεν παίζει κανένα ρόλο λόγω τεχνολογίας. Ούτε και παλιότερα βέβαια έπαιζε. Από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου έως και τις δύο πολιορκίες της Βιέννης από τους Οθωμανούς που αν έπεφτε η καρδιά της Ευρώπης οι Οθωμανοί θα μπορούσαν να είχαν φτάσει μέχρι και το Άμστερνταμ. Οι Οθωμανοί είχαν μακράν μεγαλύτερο στρατό όμως η Ευρωπαϊκή Ιερά Συμμαχία υπερίσχυσε και έσωσε την Ευρώπη. Ούτε το 1974 στην Κύπρο είχαν μεγάλη εκστρατευτική δύναμη. Ούτε στα Ίμια. Αυτό που έσωζε πάντα την Τουρκία είναι πως φέρονταν σαν μια πραγματική περιφερειακή υπερδύναμη και έβαζε πάντα πρώτα το εθνικό συμφέρον σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής και διπλωματίας. Κάτι που η Ελλάδα δεν έκανε ποτέ και αντίθετα φέρεται μόνιμα ως μια φοβική υποχωρητική χώρα. Γιατί δεν ασκούμε το νόμιμο δικαίωμα μας για επέκταση στα 12 ναυτικά μίλια; Γιατί δεν κάνουμε ΑΟΖ με την Κύπρο; Επειδή φοβόμαστε το παράνομο τουρκικό casus belli; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 First Προηγούμενη 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 253 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil charmander American Economist YourGreekGod giannhs2001 Scandal Jack of Spades touvlo Wonderkid Paragontas7000 rafaela11 Memetchi johnsala Angelikaaa Entropy24 Kate1914 ROM32 taketrance fortheloveofshizaya Kafkinos Satan Claus Maynard friesnchocolate abyssiniancat fourkaki Libertus vas 78 еще один пророк р... Debugging_Daemon giorgos5002 ztv Giorgkalo Drscientist A350 bibliofagos Ilma Dr. Gl. Luminous Ωρορα Luludaki Μήτσος10 Vera Abiogenesis Fernando_A ggl Maraki4you Δροσουλίτης Shadowban Antonia Alexandra gmoutzour marww chester20080 italian jj! ΘανάσοςG4 tsiobieman fmarulezkd AK-92 Unboxholics back2967 ag97 Meow Idontknoww Εχέμυθη J.Cameron Citylights constansn Metalhead_4_life allall1 Ryuzaki User2350 alexd99 GeorgePap2003 xristarac parrot/παπαγάλος KingPoul oups Στεφανος56 augustine louminis kalhkardia eukleidhs1821 tfghp bruh_234 Galaxiarch Αντικειμενικός globglogabgalab nicks1999 MarcoReus fretoe Mt73 sophiaa johnietraf tslef8 Stelios725 skot epan Pen_addict Phys39 angies TehWinnerGR drama_ftoxantza Μαυρίκιος SlimShady George9989 New member Ariana2018 Πέτρος Χουχούλης Νηματολάγνος gregory nub harry akritas Mhtrogoal Γατόπαρδος. Αλκίμαχος dazed Unseen skygge azula Μάρκος Βασίλης Viedo kiyoshi Thoba19 whitelioness Scott Έμμα Mary Jane Jocaste Pipitsa iminspain element skate T C GiorgosAsi Κλημεντίνη Alexl1996 SweetGirl MarilynSt hirasawayui gwgw_5 Kostis-Palamas fockos Vold CiNeFiL Αλκης Κ. NightOwl Slytherin Nickx JohnGreek uni77 Arianara S3 evili Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Η γιαγιά μου και η μάνα μου, μου λέγανε πάντα ότι θυμούνται από παιδιά πως κάθε χρόνο φοβόντουσαν πόλεμο με τη Τουρκία. Nothing ever happens. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 20:52 Πάντα έλεγα πάντως ότι πρέπει να τους ρίξουμε 2-3 πυρηνικά πριν αναπαραχθούν και άλλο να τελειώνουμε. Κρίμα δεν έχουμε. Click για ανάπτυξη... Μην τα λες αυτά γιατί θα σε πουν ρατσίστρια τώρα.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.351 μηνύματα. Σήμερα στις 21:19 Η Πουπουλίνα: #643 Σήμερα στις 21:19 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Πάντα έλεγα πάντως ότι πρέπει να τους ρίξουμε 2-3 πυρηνικά πριν αναπαραχθούν και άλλο να τελειώνουμε. Κρίμα δεν έχουμε. Click για ανάπτυξη... Παρα πολυ εξυπνη σκεψη..,διοτι ειμαστε πολυ μακρια απο την Τουρκια και η ραδιενεργεια δεν μπορει να περασει τα συνορα΄. Επισης το ιδιο μπορουν να κανουν και οι τουρκοι..που σε λιγο ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ Φωστηρα μου εσυ! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.819 μηνύματα. Σήμερα στις 21:31 Ο giannhs2001: #644 Σήμερα στις 21:31 Και κάτι που λέγαμε στα ΛΟΚ και ανατριχιάζαμε: Μια νύχτα βροχερή, βγάζω από το συρτάρι μου την παραλλαγή. Φιλώ την αδερφή, με δάκρυα η μάννα μου μου δίνει μια ευχή. Τον Τούρκο μόλις δεις στιγμή μην το σκεφτείς. Τις μαννες που βιάσανε να εκδικηθείς! Τα σπίτια μας που κάψανε να εκδικηθείς! Τα αδέρφια μας που χάσαμε να εκδικηθείς! Σκότωσε τον άπιστο και πες του με οργή Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΠΩΛΕΊΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΉ! 500 άρβυλα να βαράνε ταυτόχρονα και να ουρλιάζουμε με όλη μας την ψυχή με μίσος! Από πίσω τα μαγειρεία και ήταν ωρα φαγητού αλλά η πείνα είχε ξεχαστεί. Μόνο ένα πράγμα ακούγονταν από όλους μας "ΚΑΙ ΑΛΛΟ". Είχαν κ@υλώσει και οι εκπαιδευτές (φαντάροι μεγάλης ΕΣΣΟ) είχαν βγάλει κινητά για βιντεοσκόπηση (η όλη στιγμή ήταν μοναδική). Από τις λίγες αξέχαστες στιγμές του στρατού που με λείπουν τόσο πολύ. Αυτό ήταν κρυφό μεταξύ νεοσυλλέκτων και εκπαιδευτών. Είχαν φύγει τα στελέχη. Κανονικά απαγορεύονται τέτοια συνθήματα στον "ΕΛΛΗΝΙΚΟ" στρατό. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 11.083 μηνύματα. Σήμερα στις 22:08 Ο Dias έγραψε: #645 Σήμερα στις 22:08 Μάιστα. Θα περισσέψουν τώρα οι πατριώτες του κανα-πέος . . . amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.307 μηνύματα. Σήμερα στις 22:19 Η amarelia έγραψε: #646 Σήμερα στις 22:19 Όσο ο Έλληνας παίζει το πουλί του με στρατό δεκάδων αιώνων πίσω και άλλες αναχρονιστικές παπαριές, όντας από τεχνολογία απόλυτα τούβλο, ο Τούρκος αναπτύσσει εδώ και χρόνια drones και αυτοματισμούς που εδώ ούτε στον ύπνο μας. Θέλουμε και πυρηνικά, δεν μπορούμε να πάμε τρένο με ασφάλεια απο το Α στο Β, γίδια. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.599 μηνύματα. Σήμερα στις 22:20 Ο American Economist: #647 Σήμερα στις 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μάιστα. Θα περισσέψουν τώρα οι πατριώτες του κανα-πέος . . . Click για ανάπτυξη... Ε καλά εσύ και να γίνει κάτι δεν πρόκειται να πας πουθενά. Εδώ μέσα θα είσαι για να γράφεις υπερ της Παλαιστίνης και υπέρ της Τουρκίας, βάζοντας ανούσιες εικόνες κάτω από κάθε post. Και μόνο που ήρθες να προκαλέσεις σε ένα τόσο σοβαρό θέμα δείχνει πολλά. Βλέπεις κάποια άτομα μεγαλώνουν μόνο στα χρόνια που γράφει η ηλικία τους. Στην κριτική σκέψη και όσο αφορά τη σοβαρότητα η ανάπτυξη έχει σταματήσει σε μονοψήφιο. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 595 μηνύματα. Σήμερα στις 22:28 Η nimbus έγραψε: #648 Σήμερα στις 22:28 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Θέλουμε και πυρηνικά, δεν μπορούμε να πάμε τρένο με ασφάλεια απο το Α στο Β, γίδια. Click για ανάπτυξη... Ενώ το Ιράν και η Ινδία που τα έχουν είναι προηγμένες χώρες. Όπως και να έχει πρέπει να βρούμε τρόπους με συμμαχίες (Γαλλία) και νέες τεχνολογίες να πάμε μπροστά. Οι Τούρκου ανέκαθεν κέρδιζαν όχι επειδή ήταν καλύτεροι στρατηγοί ή επειδή είχαν ανώτερη τεχνολογία, αλλά επειδή ήταν πάντα 500:1. Ο πληθυσμός τους είναι το πρόβλημα. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 11.083 μηνύματα. Σήμερα στις 22:37 Ο Dias έγραψε: #649 Σήμερα στις 22:37 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: πρέπει να βρούμε τρόπους με συμμαχίες (Γαλλία) και νέες τεχνολογίες να πάμε μπροστά. Click για ανάπτυξη... Σωθήκαμε με το Ελλάς - Γαλλία συμμαχία . . . giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.819 μηνύματα. 46 λεπτά πριν Ο giannhs2001: #650 46 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από nimbus: αλλά επειδή ήταν πάντα 500:1. Ο πληθυσμός τους είναι το πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Από τον 20ο αιώνα και μετά ο πληθυσμός δεν παίζει κανένα ρόλο λόγω τεχνολογίας. Ούτε και παλιότερα βέβαια έπαιζε. Από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου έως και τις δύο πολιορκίες της Βιέννης από τους Οθωμανούς που αν έπεφτε η καρδιά της Ευρώπης οι Οθωμανοί θα μπορούσαν να είχαν φτάσει μέχρι και το Άμστερνταμ. Οι Οθωμανοί είχαν μακράν μεγαλύτερο στρατό όμως η Ευρωπαϊκή Ιερά Συμμαχία υπερίσχυσε και έσωσε την Ευρώπη. Ούτε το 1974 στην Κύπρο είχαν μεγάλη εκστρατευτική δύναμη. Ούτε στα Ίμια. Αυτό που έσωζε πάντα την Τουρκία είναι πως φέρονταν σαν μια πραγματική περιφερειακή υπερδύναμη και έβαζε πάντα πρώτα το εθνικό συμφέρον σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής και διπλωματίας. Κάτι που η Ελλάδα δεν έκανε ποτέ και αντίθετα φέρεται μόνιμα ως μια φοβική υποχωρητική χώρα. Γιατί δεν ασκούμε το νόμιμο δικαίωμα μας για επέκταση στα 12 ναυτικά μίλια; Γιατί δεν κάνουμε ΑΟΖ με την Κύπρο; Επειδή φοβόμαστε το παράνομο τουρκικό casus belli; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 First Προηγούμενη 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 253 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil charmander American Economist YourGreekGod giannhs2001 Scandal Jack of Spades touvlo Wonderkid Paragontas7000 rafaela11 Memetchi johnsala Angelikaaa Entropy24 Kate1914 ROM32 taketrance fortheloveofshizaya Kafkinos Satan Claus Maynard friesnchocolate abyssiniancat fourkaki Libertus vas 78 еще один пророк р... Debugging_Daemon giorgos5002 ztv Giorgkalo Drscientist A350 bibliofagos Ilma Dr. Gl. Luminous Ωρορα Luludaki Μήτσος10 Vera Abiogenesis Fernando_A ggl Maraki4you Δροσουλίτης Shadowban Antonia Alexandra gmoutzour marww chester20080 italian jj! ΘανάσοςG4 tsiobieman fmarulezkd AK-92 Unboxholics back2967 ag97 Meow Idontknoww Εχέμυθη J.Cameron Citylights constansn Metalhead_4_life allall1 Ryuzaki User2350 alexd99 GeorgePap2003 xristarac parrot/παπαγάλος KingPoul oups Στεφανος56 augustine louminis kalhkardia eukleidhs1821 tfghp bruh_234 Galaxiarch Αντικειμενικός globglogabgalab nicks1999 MarcoReus fretoe Mt73 sophiaa johnietraf tslef8 Stelios725 skot epan Pen_addict Phys39 angies TehWinnerGR drama_ftoxantza Μαυρίκιος SlimShady George9989 New member Ariana2018 Πέτρος Χουχούλης Νηματολάγνος gregory nub harry akritas Mhtrogoal Γατόπαρδος. Αλκίμαχος dazed Unseen skygge azula Μάρκος Βασίλης Viedo kiyoshi Thoba19 whitelioness Scott Έμμα Mary Jane Jocaste Pipitsa iminspain element skate T C GiorgosAsi Κλημεντίνη Alexl1996 SweetGirl MarilynSt hirasawayui gwgw_5 Kostis-Palamas fockos Vold CiNeFiL Αλκης Κ. NightOwl Slytherin Nickx JohnGreek uni77 Arianara S3 evili Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Πάντα έλεγα πάντως ότι πρέπει να τους ρίξουμε 2-3 πυρηνικά πριν αναπαραχθούν και άλλο να τελειώνουμε. Κρίμα δεν έχουμε. Click για ανάπτυξη... Παρα πολυ εξυπνη σκεψη..,διοτι ειμαστε πολυ μακρια απο την Τουρκια και η ραδιενεργεια δεν μπορει να περασει τα συνορα΄. Επισης το ιδιο μπορουν να κανουν και οι τουρκοι..που σε λιγο ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ Φωστηρα μου εσυ!
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.819 μηνύματα. Σήμερα στις 21:31 Ο giannhs2001: #644 Σήμερα στις 21:31 Και κάτι που λέγαμε στα ΛΟΚ και ανατριχιάζαμε: Μια νύχτα βροχερή, βγάζω από το συρτάρι μου την παραλλαγή. Φιλώ την αδερφή, με δάκρυα η μάννα μου μου δίνει μια ευχή. Τον Τούρκο μόλις δεις στιγμή μην το σκεφτείς. Τις μαννες που βιάσανε να εκδικηθείς! Τα σπίτια μας που κάψανε να εκδικηθείς! Τα αδέρφια μας που χάσαμε να εκδικηθείς! Σκότωσε τον άπιστο και πες του με οργή Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΠΩΛΕΊΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΉ! 500 άρβυλα να βαράνε ταυτόχρονα και να ουρλιάζουμε με όλη μας την ψυχή με μίσος! Από πίσω τα μαγειρεία και ήταν ωρα φαγητού αλλά η πείνα είχε ξεχαστεί. Μόνο ένα πράγμα ακούγονταν από όλους μας "ΚΑΙ ΑΛΛΟ". Είχαν κ@υλώσει και οι εκπαιδευτές (φαντάροι μεγάλης ΕΣΣΟ) είχαν βγάλει κινητά για βιντεοσκόπηση (η όλη στιγμή ήταν μοναδική). Από τις λίγες αξέχαστες στιγμές του στρατού που με λείπουν τόσο πολύ. Αυτό ήταν κρυφό μεταξύ νεοσυλλέκτων και εκπαιδευτών. Είχαν φύγει τα στελέχη. Κανονικά απαγορεύονται τέτοια συνθήματα στον "ΕΛΛΗΝΙΚΟ" στρατό. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 11.083 μηνύματα. Σήμερα στις 22:08 Ο Dias έγραψε: #645 Σήμερα στις 22:08 Μάιστα. Θα περισσέψουν τώρα οι πατριώτες του κανα-πέος . . . amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.307 μηνύματα. Σήμερα στις 22:19 Η amarelia έγραψε: #646 Σήμερα στις 22:19 Όσο ο Έλληνας παίζει το πουλί του με στρατό δεκάδων αιώνων πίσω και άλλες αναχρονιστικές παπαριές, όντας από τεχνολογία απόλυτα τούβλο, ο Τούρκος αναπτύσσει εδώ και χρόνια drones και αυτοματισμούς που εδώ ούτε στον ύπνο μας. Θέλουμε και πυρηνικά, δεν μπορούμε να πάμε τρένο με ασφάλεια απο το Α στο Β, γίδια. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.599 μηνύματα. Σήμερα στις 22:20 Ο American Economist: #647 Σήμερα στις 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μάιστα. Θα περισσέψουν τώρα οι πατριώτες του κανα-πέος . . . Click για ανάπτυξη... Ε καλά εσύ και να γίνει κάτι δεν πρόκειται να πας πουθενά. Εδώ μέσα θα είσαι για να γράφεις υπερ της Παλαιστίνης και υπέρ της Τουρκίας, βάζοντας ανούσιες εικόνες κάτω από κάθε post. Και μόνο που ήρθες να προκαλέσεις σε ένα τόσο σοβαρό θέμα δείχνει πολλά. Βλέπεις κάποια άτομα μεγαλώνουν μόνο στα χρόνια που γράφει η ηλικία τους. Στην κριτική σκέψη και όσο αφορά τη σοβαρότητα η ανάπτυξη έχει σταματήσει σε μονοψήφιο. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 595 μηνύματα. Σήμερα στις 22:28 Η nimbus έγραψε: #648 Σήμερα στις 22:28 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Θέλουμε και πυρηνικά, δεν μπορούμε να πάμε τρένο με ασφάλεια απο το Α στο Β, γίδια. Click για ανάπτυξη... Ενώ το Ιράν και η Ινδία που τα έχουν είναι προηγμένες χώρες. Όπως και να έχει πρέπει να βρούμε τρόπους με συμμαχίες (Γαλλία) και νέες τεχνολογίες να πάμε μπροστά. Οι Τούρκου ανέκαθεν κέρδιζαν όχι επειδή ήταν καλύτεροι στρατηγοί ή επειδή είχαν ανώτερη τεχνολογία, αλλά επειδή ήταν πάντα 500:1. Ο πληθυσμός τους είναι το πρόβλημα. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 11.083 μηνύματα. Σήμερα στις 22:37 Ο Dias έγραψε: #649 Σήμερα στις 22:37 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: πρέπει να βρούμε τρόπους με συμμαχίες (Γαλλία) και νέες τεχνολογίες να πάμε μπροστά. Click για ανάπτυξη... Σωθήκαμε με το Ελλάς - Γαλλία συμμαχία . . . giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.819 μηνύματα. 46 λεπτά πριν Ο giannhs2001: #650 46 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από nimbus: αλλά επειδή ήταν πάντα 500:1. Ο πληθυσμός τους είναι το πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Από τον 20ο αιώνα και μετά ο πληθυσμός δεν παίζει κανένα ρόλο λόγω τεχνολογίας. Ούτε και παλιότερα βέβαια έπαιζε. Από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου έως και τις δύο πολιορκίες της Βιέννης από τους Οθωμανούς που αν έπεφτε η καρδιά της Ευρώπης οι Οθωμανοί θα μπορούσαν να είχαν φτάσει μέχρι και το Άμστερνταμ. Οι Οθωμανοί είχαν μακράν μεγαλύτερο στρατό όμως η Ευρωπαϊκή Ιερά Συμμαχία υπερίσχυσε και έσωσε την Ευρώπη. Ούτε το 1974 στην Κύπρο είχαν μεγάλη εκστρατευτική δύναμη. Ούτε στα Ίμια. Αυτό που έσωζε πάντα την Τουρκία είναι πως φέρονταν σαν μια πραγματική περιφερειακή υπερδύναμη και έβαζε πάντα πρώτα το εθνικό συμφέρον σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής και διπλωματίας. Κάτι που η Ελλάδα δεν έκανε ποτέ και αντίθετα φέρεται μόνιμα ως μια φοβική υποχωρητική χώρα. Γιατί δεν ασκούμε το νόμιμο δικαίωμα μας για επέκταση στα 12 ναυτικά μίλια; Γιατί δεν κάνουμε ΑΟΖ με την Κύπρο; Επειδή φοβόμαστε το παράνομο τουρκικό casus belli; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 First Προηγούμενη 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 253 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil charmander American Economist YourGreekGod giannhs2001 Scandal Jack of Spades touvlo Wonderkid Paragontas7000 rafaela11 Memetchi johnsala Angelikaaa Entropy24 Kate1914 ROM32 taketrance fortheloveofshizaya Kafkinos Satan Claus Maynard friesnchocolate abyssiniancat fourkaki Libertus vas 78 еще один пророк р... Debugging_Daemon giorgos5002 ztv Giorgkalo Drscientist A350 bibliofagos Ilma Dr. Gl. Luminous Ωρορα Luludaki Μήτσος10 Vera Abiogenesis Fernando_A ggl Maraki4you Δροσουλίτης Shadowban Antonia Alexandra gmoutzour marww chester20080 italian jj! ΘανάσοςG4 tsiobieman fmarulezkd AK-92 Unboxholics back2967 ag97 Meow Idontknoww Εχέμυθη J.Cameron Citylights constansn Metalhead_4_life allall1 Ryuzaki User2350 alexd99 GeorgePap2003 xristarac parrot/παπαγάλος KingPoul oups Στεφανος56 augustine louminis kalhkardia eukleidhs1821 tfghp bruh_234 Galaxiarch Αντικειμενικός globglogabgalab nicks1999 MarcoReus fretoe Mt73 sophiaa johnietraf tslef8 Stelios725 skot epan Pen_addict Phys39 angies TehWinnerGR drama_ftoxantza Μαυρίκιος SlimShady George9989 New member Ariana2018 Πέτρος Χουχούλης Νηματολάγνος gregory nub harry akritas Mhtrogoal Γατόπαρδος. Αλκίμαχος dazed Unseen skygge azula Μάρκος Βασίλης Viedo kiyoshi Thoba19 whitelioness Scott Έμμα Mary Jane Jocaste Pipitsa iminspain element skate T C GiorgosAsi Κλημεντίνη Alexl1996 SweetGirl MarilynSt hirasawayui gwgw_5 Kostis-Palamas fockos Vold CiNeFiL Αλκης Κ. NightOwl Slytherin Nickx JohnGreek uni77 Arianara S3 evili Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και κάτι που λέγαμε στα ΛΟΚ και ανατριχιάζαμε: Μια νύχτα βροχερή, βγάζω από το συρτάρι μου την παραλλαγή. Φιλώ την αδερφή, με δάκρυα η μάννα μου μου δίνει μια ευχή. Τον Τούρκο μόλις δεις στιγμή μην το σκεφτείς. Τις μαννες που βιάσανε να εκδικηθείς! Τα σπίτια μας που κάψανε να εκδικηθείς! Τα αδέρφια μας που χάσαμε να εκδικηθείς! Σκότωσε τον άπιστο και πες του με οργή Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΠΩΛΕΊΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΉ! 500 άρβυλα να βαράνε ταυτόχρονα και να ουρλιάζουμε με όλη μας την ψυχή με μίσος! Από πίσω τα μαγειρεία και ήταν ωρα φαγητού αλλά η πείνα είχε ξεχαστεί. Μόνο ένα πράγμα ακούγονταν από όλους μας "ΚΑΙ ΑΛΛΟ". Είχαν κ@υλώσει και οι εκπαιδευτές (φαντάροι μεγάλης ΕΣΣΟ) είχαν βγάλει κινητά για βιντεοσκόπηση (η όλη στιγμή ήταν μοναδική). Από τις λίγες αξέχαστες στιγμές του στρατού που με λείπουν τόσο πολύ. Αυτό ήταν κρυφό μεταξύ νεοσυλλέκτων και εκπαιδευτών. Είχαν φύγει τα στελέχη. Κανονικά απαγορεύονται τέτοια συνθήματα στον "ΕΛΛΗΝΙΚΟ" στρατό.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 11.083 μηνύματα. Σήμερα στις 22:08 Ο Dias έγραψε: #645 Σήμερα στις 22:08 Μάιστα. Θα περισσέψουν τώρα οι πατριώτες του κανα-πέος . . . amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.307 μηνύματα. Σήμερα στις 22:19 Η amarelia έγραψε: #646 Σήμερα στις 22:19 Όσο ο Έλληνας παίζει το πουλί του με στρατό δεκάδων αιώνων πίσω και άλλες αναχρονιστικές παπαριές, όντας από τεχνολογία απόλυτα τούβλο, ο Τούρκος αναπτύσσει εδώ και χρόνια drones και αυτοματισμούς που εδώ ούτε στον ύπνο μας. Θέλουμε και πυρηνικά, δεν μπορούμε να πάμε τρένο με ασφάλεια απο το Α στο Β, γίδια. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.599 μηνύματα. Σήμερα στις 22:20 Ο American Economist: #647 Σήμερα στις 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μάιστα. Θα περισσέψουν τώρα οι πατριώτες του κανα-πέος . . . Click για ανάπτυξη... Ε καλά εσύ και να γίνει κάτι δεν πρόκειται να πας πουθενά. Εδώ μέσα θα είσαι για να γράφεις υπερ της Παλαιστίνης και υπέρ της Τουρκίας, βάζοντας ανούσιες εικόνες κάτω από κάθε post. Και μόνο που ήρθες να προκαλέσεις σε ένα τόσο σοβαρό θέμα δείχνει πολλά. Βλέπεις κάποια άτομα μεγαλώνουν μόνο στα χρόνια που γράφει η ηλικία τους. Στην κριτική σκέψη και όσο αφορά τη σοβαρότητα η ανάπτυξη έχει σταματήσει σε μονοψήφιο. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 595 μηνύματα. Σήμερα στις 22:28 Η nimbus έγραψε: #648 Σήμερα στις 22:28 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Θέλουμε και πυρηνικά, δεν μπορούμε να πάμε τρένο με ασφάλεια απο το Α στο Β, γίδια. Click για ανάπτυξη... Ενώ το Ιράν και η Ινδία που τα έχουν είναι προηγμένες χώρες. Όπως και να έχει πρέπει να βρούμε τρόπους με συμμαχίες (Γαλλία) και νέες τεχνολογίες να πάμε μπροστά. Οι Τούρκου ανέκαθεν κέρδιζαν όχι επειδή ήταν καλύτεροι στρατηγοί ή επειδή είχαν ανώτερη τεχνολογία, αλλά επειδή ήταν πάντα 500:1. Ο πληθυσμός τους είναι το πρόβλημα. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 11.083 μηνύματα. Σήμερα στις 22:37 Ο Dias έγραψε: #649 Σήμερα στις 22:37 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: πρέπει να βρούμε τρόπους με συμμαχίες (Γαλλία) και νέες τεχνολογίες να πάμε μπροστά. Click για ανάπτυξη... Σωθήκαμε με το Ελλάς - Γαλλία συμμαχία . . . giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.819 μηνύματα. 46 λεπτά πριν Ο giannhs2001: #650 46 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από nimbus: αλλά επειδή ήταν πάντα 500:1. Ο πληθυσμός τους είναι το πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Από τον 20ο αιώνα και μετά ο πληθυσμός δεν παίζει κανένα ρόλο λόγω τεχνολογίας. Ούτε και παλιότερα βέβαια έπαιζε. Από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου έως και τις δύο πολιορκίες της Βιέννης από τους Οθωμανούς που αν έπεφτε η καρδιά της Ευρώπης οι Οθωμανοί θα μπορούσαν να είχαν φτάσει μέχρι και το Άμστερνταμ. Οι Οθωμανοί είχαν μακράν μεγαλύτερο στρατό όμως η Ευρωπαϊκή Ιερά Συμμαχία υπερίσχυσε και έσωσε την Ευρώπη. Ούτε το 1974 στην Κύπρο είχαν μεγάλη εκστρατευτική δύναμη. Ούτε στα Ίμια. Αυτό που έσωζε πάντα την Τουρκία είναι πως φέρονταν σαν μια πραγματική περιφερειακή υπερδύναμη και έβαζε πάντα πρώτα το εθνικό συμφέρον σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής και διπλωματίας. Κάτι που η Ελλάδα δεν έκανε ποτέ και αντίθετα φέρεται μόνιμα ως μια φοβική υποχωρητική χώρα. Γιατί δεν ασκούμε το νόμιμο δικαίωμα μας για επέκταση στα 12 ναυτικά μίλια; Γιατί δεν κάνουμε ΑΟΖ με την Κύπρο; Επειδή φοβόμαστε το παράνομο τουρκικό casus belli; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 First Προηγούμενη 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 253 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil charmander American Economist YourGreekGod giannhs2001 Scandal Jack of Spades touvlo Wonderkid Paragontas7000 rafaela11 Memetchi johnsala Angelikaaa Entropy24 Kate1914 ROM32 taketrance fortheloveofshizaya Kafkinos Satan Claus Maynard friesnchocolate abyssiniancat fourkaki Libertus vas 78 еще один пророк р... Debugging_Daemon giorgos5002 ztv Giorgkalo Drscientist A350 bibliofagos Ilma Dr. Gl. Luminous Ωρορα Luludaki Μήτσος10 Vera Abiogenesis Fernando_A ggl Maraki4you Δροσουλίτης Shadowban Antonia Alexandra gmoutzour marww chester20080 italian jj! ΘανάσοςG4 tsiobieman fmarulezkd AK-92 Unboxholics back2967 ag97 Meow Idontknoww Εχέμυθη J.Cameron Citylights constansn Metalhead_4_life allall1 Ryuzaki User2350 alexd99 GeorgePap2003 xristarac parrot/παπαγάλος KingPoul oups Στεφανος56 augustine louminis kalhkardia eukleidhs1821 tfghp bruh_234 Galaxiarch Αντικειμενικός globglogabgalab nicks1999 MarcoReus fretoe Mt73 sophiaa johnietraf tslef8 Stelios725 skot epan Pen_addict Phys39 angies TehWinnerGR drama_ftoxantza Μαυρίκιος SlimShady George9989 New member Ariana2018 Πέτρος Χουχούλης Νηματολάγνος gregory nub harry akritas Mhtrogoal Γατόπαρδος. Αλκίμαχος dazed Unseen skygge azula Μάρκος Βασίλης Viedo kiyoshi Thoba19 whitelioness Scott Έμμα Mary Jane Jocaste Pipitsa iminspain element skate T C GiorgosAsi Κλημεντίνη Alexl1996 SweetGirl MarilynSt hirasawayui gwgw_5 Kostis-Palamas fockos Vold CiNeFiL Αλκης Κ. NightOwl Slytherin Nickx JohnGreek uni77 Arianara S3 evili Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.307 μηνύματα. Σήμερα στις 22:19 Η amarelia έγραψε: #646 Σήμερα στις 22:19 Όσο ο Έλληνας παίζει το πουλί του με στρατό δεκάδων αιώνων πίσω και άλλες αναχρονιστικές παπαριές, όντας από τεχνολογία απόλυτα τούβλο, ο Τούρκος αναπτύσσει εδώ και χρόνια drones και αυτοματισμούς που εδώ ούτε στον ύπνο μας. Θέλουμε και πυρηνικά, δεν μπορούμε να πάμε τρένο με ασφάλεια απο το Α στο Β, γίδια. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.599 μηνύματα. Σήμερα στις 22:20 Ο American Economist: #647 Σήμερα στις 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μάιστα. Θα περισσέψουν τώρα οι πατριώτες του κανα-πέος . . . Click για ανάπτυξη... Ε καλά εσύ και να γίνει κάτι δεν πρόκειται να πας πουθενά. Εδώ μέσα θα είσαι για να γράφεις υπερ της Παλαιστίνης και υπέρ της Τουρκίας, βάζοντας ανούσιες εικόνες κάτω από κάθε post. Και μόνο που ήρθες να προκαλέσεις σε ένα τόσο σοβαρό θέμα δείχνει πολλά. Βλέπεις κάποια άτομα μεγαλώνουν μόνο στα χρόνια που γράφει η ηλικία τους. Στην κριτική σκέψη και όσο αφορά τη σοβαρότητα η ανάπτυξη έχει σταματήσει σε μονοψήφιο. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 595 μηνύματα. Σήμερα στις 22:28 Η nimbus έγραψε: #648 Σήμερα στις 22:28 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Θέλουμε και πυρηνικά, δεν μπορούμε να πάμε τρένο με ασφάλεια απο το Α στο Β, γίδια. Click για ανάπτυξη... Ενώ το Ιράν και η Ινδία που τα έχουν είναι προηγμένες χώρες. Όπως και να έχει πρέπει να βρούμε τρόπους με συμμαχίες (Γαλλία) και νέες τεχνολογίες να πάμε μπροστά. Οι Τούρκου ανέκαθεν κέρδιζαν όχι επειδή ήταν καλύτεροι στρατηγοί ή επειδή είχαν ανώτερη τεχνολογία, αλλά επειδή ήταν πάντα 500:1. Ο πληθυσμός τους είναι το πρόβλημα. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 11.083 μηνύματα. Σήμερα στις 22:37 Ο Dias έγραψε: #649 Σήμερα στις 22:37 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: πρέπει να βρούμε τρόπους με συμμαχίες (Γαλλία) και νέες τεχνολογίες να πάμε μπροστά. Click για ανάπτυξη... Σωθήκαμε με το Ελλάς - Γαλλία συμμαχία . . . giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.819 μηνύματα. 46 λεπτά πριν Ο giannhs2001: #650 46 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από nimbus: αλλά επειδή ήταν πάντα 500:1. Ο πληθυσμός τους είναι το πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Από τον 20ο αιώνα και μετά ο πληθυσμός δεν παίζει κανένα ρόλο λόγω τεχνολογίας. Ούτε και παλιότερα βέβαια έπαιζε. Από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου έως και τις δύο πολιορκίες της Βιέννης από τους Οθωμανούς που αν έπεφτε η καρδιά της Ευρώπης οι Οθωμανοί θα μπορούσαν να είχαν φτάσει μέχρι και το Άμστερνταμ. Οι Οθωμανοί είχαν μακράν μεγαλύτερο στρατό όμως η Ευρωπαϊκή Ιερά Συμμαχία υπερίσχυσε και έσωσε την Ευρώπη. Ούτε το 1974 στην Κύπρο είχαν μεγάλη εκστρατευτική δύναμη. Ούτε στα Ίμια. Αυτό που έσωζε πάντα την Τουρκία είναι πως φέρονταν σαν μια πραγματική περιφερειακή υπερδύναμη και έβαζε πάντα πρώτα το εθνικό συμφέρον σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής και διπλωματίας. Κάτι που η Ελλάδα δεν έκανε ποτέ και αντίθετα φέρεται μόνιμα ως μια φοβική υποχωρητική χώρα. Γιατί δεν ασκούμε το νόμιμο δικαίωμα μας για επέκταση στα 12 ναυτικά μίλια; Γιατί δεν κάνουμε ΑΟΖ με την Κύπρο; Επειδή φοβόμαστε το παράνομο τουρκικό casus belli; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 First Προηγούμενη 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 253 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil charmander American Economist YourGreekGod giannhs2001 Scandal Jack of Spades touvlo Wonderkid Paragontas7000 rafaela11 Memetchi johnsala Angelikaaa Entropy24 Kate1914 ROM32 taketrance fortheloveofshizaya Kafkinos Satan Claus Maynard friesnchocolate abyssiniancat fourkaki Libertus vas 78 еще один пророк р... Debugging_Daemon giorgos5002 ztv Giorgkalo Drscientist A350 bibliofagos Ilma Dr. Gl. Luminous Ωρορα Luludaki Μήτσος10 Vera Abiogenesis Fernando_A ggl Maraki4you Δροσουλίτης Shadowban Antonia Alexandra gmoutzour marww chester20080 italian jj! ΘανάσοςG4 tsiobieman fmarulezkd AK-92 Unboxholics back2967 ag97 Meow Idontknoww Εχέμυθη J.Cameron Citylights constansn Metalhead_4_life allall1 Ryuzaki User2350 alexd99 GeorgePap2003 xristarac parrot/παπαγάλος KingPoul oups Στεφανος56 augustine louminis kalhkardia eukleidhs1821 tfghp bruh_234 Galaxiarch Αντικειμενικός globglogabgalab nicks1999 MarcoReus fretoe Mt73 sophiaa johnietraf tslef8 Stelios725 skot epan Pen_addict Phys39 angies TehWinnerGR drama_ftoxantza Μαυρίκιος SlimShady George9989 New member Ariana2018 Πέτρος Χουχούλης Νηματολάγνος gregory nub harry akritas Mhtrogoal Γατόπαρδος. Αλκίμαχος dazed Unseen skygge azula Μάρκος Βασίλης Viedo kiyoshi Thoba19 whitelioness Scott Έμμα Mary Jane Jocaste Pipitsa iminspain element skate T C GiorgosAsi Κλημεντίνη Alexl1996 SweetGirl MarilynSt hirasawayui gwgw_5 Kostis-Palamas fockos Vold CiNeFiL Αλκης Κ. NightOwl Slytherin Nickx JohnGreek uni77 Arianara S3 evili Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όσο ο Έλληνας παίζει το πουλί του με στρατό δεκάδων αιώνων πίσω και άλλες αναχρονιστικές παπαριές, όντας από τεχνολογία απόλυτα τούβλο, ο Τούρκος αναπτύσσει εδώ και χρόνια drones και αυτοματισμούς που εδώ ούτε στον ύπνο μας. Θέλουμε και πυρηνικά, δεν μπορούμε να πάμε τρένο με ασφάλεια απο το Α στο Β, γίδια.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.599 μηνύματα. Σήμερα στις 22:20 Ο American Economist: #647 Σήμερα στις 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μάιστα. Θα περισσέψουν τώρα οι πατριώτες του κανα-πέος . . . Click για ανάπτυξη... Ε καλά εσύ και να γίνει κάτι δεν πρόκειται να πας πουθενά. Εδώ μέσα θα είσαι για να γράφεις υπερ της Παλαιστίνης και υπέρ της Τουρκίας, βάζοντας ανούσιες εικόνες κάτω από κάθε post. Και μόνο που ήρθες να προκαλέσεις σε ένα τόσο σοβαρό θέμα δείχνει πολλά. Βλέπεις κάποια άτομα μεγαλώνουν μόνο στα χρόνια που γράφει η ηλικία τους. Στην κριτική σκέψη και όσο αφορά τη σοβαρότητα η ανάπτυξη έχει σταματήσει σε μονοψήφιο. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 595 μηνύματα. Σήμερα στις 22:28 Η nimbus έγραψε: #648 Σήμερα στις 22:28 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Θέλουμε και πυρηνικά, δεν μπορούμε να πάμε τρένο με ασφάλεια απο το Α στο Β, γίδια. Click για ανάπτυξη... Ενώ το Ιράν και η Ινδία που τα έχουν είναι προηγμένες χώρες. Όπως και να έχει πρέπει να βρούμε τρόπους με συμμαχίες (Γαλλία) και νέες τεχνολογίες να πάμε μπροστά. Οι Τούρκου ανέκαθεν κέρδιζαν όχι επειδή ήταν καλύτεροι στρατηγοί ή επειδή είχαν ανώτερη τεχνολογία, αλλά επειδή ήταν πάντα 500:1. Ο πληθυσμός τους είναι το πρόβλημα. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 11.083 μηνύματα. Σήμερα στις 22:37 Ο Dias έγραψε: #649 Σήμερα στις 22:37 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: πρέπει να βρούμε τρόπους με συμμαχίες (Γαλλία) και νέες τεχνολογίες να πάμε μπροστά. Click για ανάπτυξη... Σωθήκαμε με το Ελλάς - Γαλλία συμμαχία . . . giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.819 μηνύματα. 46 λεπτά πριν Ο giannhs2001: #650 46 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από nimbus: αλλά επειδή ήταν πάντα 500:1. Ο πληθυσμός τους είναι το πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Από τον 20ο αιώνα και μετά ο πληθυσμός δεν παίζει κανένα ρόλο λόγω τεχνολογίας. Ούτε και παλιότερα βέβαια έπαιζε. Από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου έως και τις δύο πολιορκίες της Βιέννης από τους Οθωμανούς που αν έπεφτε η καρδιά της Ευρώπης οι Οθωμανοί θα μπορούσαν να είχαν φτάσει μέχρι και το Άμστερνταμ. Οι Οθωμανοί είχαν μακράν μεγαλύτερο στρατό όμως η Ευρωπαϊκή Ιερά Συμμαχία υπερίσχυσε και έσωσε την Ευρώπη. Ούτε το 1974 στην Κύπρο είχαν μεγάλη εκστρατευτική δύναμη. Ούτε στα Ίμια. Αυτό που έσωζε πάντα την Τουρκία είναι πως φέρονταν σαν μια πραγματική περιφερειακή υπερδύναμη και έβαζε πάντα πρώτα το εθνικό συμφέρον σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής και διπλωματίας. Κάτι που η Ελλάδα δεν έκανε ποτέ και αντίθετα φέρεται μόνιμα ως μια φοβική υποχωρητική χώρα. Γιατί δεν ασκούμε το νόμιμο δικαίωμα μας για επέκταση στα 12 ναυτικά μίλια; Γιατί δεν κάνουμε ΑΟΖ με την Κύπρο; Επειδή φοβόμαστε το παράνομο τουρκικό casus belli; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 First Προηγούμενη 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 253 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil charmander American Economist YourGreekGod giannhs2001 Scandal Jack of Spades touvlo Wonderkid Paragontas7000 rafaela11 Memetchi johnsala Angelikaaa Entropy24 Kate1914 ROM32 taketrance fortheloveofshizaya Kafkinos Satan Claus Maynard friesnchocolate abyssiniancat fourkaki Libertus vas 78 еще один пророк р... Debugging_Daemon giorgos5002 ztv Giorgkalo Drscientist A350 bibliofagos Ilma Dr. Gl. Luminous Ωρορα Luludaki Μήτσος10 Vera Abiogenesis Fernando_A ggl Maraki4you Δροσουλίτης Shadowban Antonia Alexandra gmoutzour marww chester20080 italian jj! ΘανάσοςG4 tsiobieman fmarulezkd AK-92 Unboxholics back2967 ag97 Meow Idontknoww Εχέμυθη J.Cameron Citylights constansn Metalhead_4_life allall1 Ryuzaki User2350 alexd99 GeorgePap2003 xristarac parrot/παπαγάλος KingPoul oups Στεφανος56 augustine louminis kalhkardia eukleidhs1821 tfghp bruh_234 Galaxiarch Αντικειμενικός globglogabgalab nicks1999 MarcoReus fretoe Mt73 sophiaa johnietraf tslef8 Stelios725 skot epan Pen_addict Phys39 angies TehWinnerGR drama_ftoxantza Μαυρίκιος SlimShady George9989 New member Ariana2018 Πέτρος Χουχούλης Νηματολάγνος gregory nub harry akritas Mhtrogoal Γατόπαρδος. Αλκίμαχος dazed Unseen skygge azula Μάρκος Βασίλης Viedo kiyoshi Thoba19 whitelioness Scott Έμμα Mary Jane Jocaste Pipitsa iminspain element skate T C GiorgosAsi Κλημεντίνη Alexl1996 SweetGirl MarilynSt hirasawayui gwgw_5 Kostis-Palamas fockos Vold CiNeFiL Αλκης Κ. NightOwl Slytherin Nickx JohnGreek uni77 Arianara S3 evili Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μάιστα. Θα περισσέψουν τώρα οι πατριώτες του κανα-πέος . . . Click για ανάπτυξη... Ε καλά εσύ και να γίνει κάτι δεν πρόκειται να πας πουθενά. Εδώ μέσα θα είσαι για να γράφεις υπερ της Παλαιστίνης και υπέρ της Τουρκίας, βάζοντας ανούσιες εικόνες κάτω από κάθε post. Και μόνο που ήρθες να προκαλέσεις σε ένα τόσο σοβαρό θέμα δείχνει πολλά. Βλέπεις κάποια άτομα μεγαλώνουν μόνο στα χρόνια που γράφει η ηλικία τους. Στην κριτική σκέψη και όσο αφορά τη σοβαρότητα η ανάπτυξη έχει σταματήσει σε μονοψήφιο.
nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 595 μηνύματα. Σήμερα στις 22:28 Η nimbus έγραψε: #648 Σήμερα στις 22:28 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Θέλουμε και πυρηνικά, δεν μπορούμε να πάμε τρένο με ασφάλεια απο το Α στο Β, γίδια. Click για ανάπτυξη... Ενώ το Ιράν και η Ινδία που τα έχουν είναι προηγμένες χώρες. Όπως και να έχει πρέπει να βρούμε τρόπους με συμμαχίες (Γαλλία) και νέες τεχνολογίες να πάμε μπροστά. Οι Τούρκου ανέκαθεν κέρδιζαν όχι επειδή ήταν καλύτεροι στρατηγοί ή επειδή είχαν ανώτερη τεχνολογία, αλλά επειδή ήταν πάντα 500:1. Ο πληθυσμός τους είναι το πρόβλημα. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 11.083 μηνύματα. Σήμερα στις 22:37 Ο Dias έγραψε: #649 Σήμερα στις 22:37 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: πρέπει να βρούμε τρόπους με συμμαχίες (Γαλλία) και νέες τεχνολογίες να πάμε μπροστά. Click για ανάπτυξη... Σωθήκαμε με το Ελλάς - Γαλλία συμμαχία . . . giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.819 μηνύματα. 46 λεπτά πριν Ο giannhs2001: #650 46 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από nimbus: αλλά επειδή ήταν πάντα 500:1. Ο πληθυσμός τους είναι το πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Από τον 20ο αιώνα και μετά ο πληθυσμός δεν παίζει κανένα ρόλο λόγω τεχνολογίας. Ούτε και παλιότερα βέβαια έπαιζε. Από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου έως και τις δύο πολιορκίες της Βιέννης από τους Οθωμανούς που αν έπεφτε η καρδιά της Ευρώπης οι Οθωμανοί θα μπορούσαν να είχαν φτάσει μέχρι και το Άμστερνταμ. Οι Οθωμανοί είχαν μακράν μεγαλύτερο στρατό όμως η Ευρωπαϊκή Ιερά Συμμαχία υπερίσχυσε και έσωσε την Ευρώπη. Ούτε το 1974 στην Κύπρο είχαν μεγάλη εκστρατευτική δύναμη. Ούτε στα Ίμια. Αυτό που έσωζε πάντα την Τουρκία είναι πως φέρονταν σαν μια πραγματική περιφερειακή υπερδύναμη και έβαζε πάντα πρώτα το εθνικό συμφέρον σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής και διπλωματίας. Κάτι που η Ελλάδα δεν έκανε ποτέ και αντίθετα φέρεται μόνιμα ως μια φοβική υποχωρητική χώρα. Γιατί δεν ασκούμε το νόμιμο δικαίωμα μας για επέκταση στα 12 ναυτικά μίλια; Γιατί δεν κάνουμε ΑΟΖ με την Κύπρο; Επειδή φοβόμαστε το παράνομο τουρκικό casus belli; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 First Προηγούμενη 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 253 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil charmander American Economist YourGreekGod giannhs2001 Scandal Jack of Spades touvlo Wonderkid Paragontas7000 rafaela11 Memetchi johnsala Angelikaaa Entropy24 Kate1914 ROM32 taketrance fortheloveofshizaya Kafkinos Satan Claus Maynard friesnchocolate abyssiniancat fourkaki Libertus vas 78 еще один пророк р... Debugging_Daemon giorgos5002 ztv Giorgkalo Drscientist A350 bibliofagos Ilma Dr. Gl. Luminous Ωρορα Luludaki Μήτσος10 Vera Abiogenesis Fernando_A ggl Maraki4you Δροσουλίτης Shadowban Antonia Alexandra gmoutzour marww chester20080 italian jj! ΘανάσοςG4 tsiobieman fmarulezkd AK-92 Unboxholics back2967 ag97 Meow Idontknoww Εχέμυθη J.Cameron Citylights constansn Metalhead_4_life allall1 Ryuzaki User2350 alexd99 GeorgePap2003 xristarac parrot/παπαγάλος KingPoul oups Στεφανος56 augustine louminis kalhkardia eukleidhs1821 tfghp bruh_234 Galaxiarch Αντικειμενικός globglogabgalab nicks1999 MarcoReus fretoe Mt73 sophiaa johnietraf tslef8 Stelios725 skot epan Pen_addict Phys39 angies TehWinnerGR drama_ftoxantza Μαυρίκιος SlimShady George9989 New member Ariana2018 Πέτρος Χουχούλης Νηματολάγνος gregory nub harry akritas Mhtrogoal Γατόπαρδος. Αλκίμαχος dazed Unseen skygge azula Μάρκος Βασίλης Viedo kiyoshi Thoba19 whitelioness Scott Έμμα Mary Jane Jocaste Pipitsa iminspain element skate T C GiorgosAsi Κλημεντίνη Alexl1996 SweetGirl MarilynSt hirasawayui gwgw_5 Kostis-Palamas fockos Vold CiNeFiL Αλκης Κ. NightOwl Slytherin Nickx JohnGreek uni77 Arianara S3 evili Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Θέλουμε και πυρηνικά, δεν μπορούμε να πάμε τρένο με ασφάλεια απο το Α στο Β, γίδια. Click για ανάπτυξη... Ενώ το Ιράν και η Ινδία που τα έχουν είναι προηγμένες χώρες. Όπως και να έχει πρέπει να βρούμε τρόπους με συμμαχίες (Γαλλία) και νέες τεχνολογίες να πάμε μπροστά. Οι Τούρκου ανέκαθεν κέρδιζαν όχι επειδή ήταν καλύτεροι στρατηγοί ή επειδή είχαν ανώτερη τεχνολογία, αλλά επειδή ήταν πάντα 500:1. Ο πληθυσμός τους είναι το πρόβλημα.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 11.083 μηνύματα. Σήμερα στις 22:37 Ο Dias έγραψε: #649 Σήμερα στις 22:37 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: πρέπει να βρούμε τρόπους με συμμαχίες (Γαλλία) και νέες τεχνολογίες να πάμε μπροστά. Click για ανάπτυξη... Σωθήκαμε με το Ελλάς - Γαλλία συμμαχία . . . giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.819 μηνύματα. 46 λεπτά πριν Ο giannhs2001: #650 46 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από nimbus: αλλά επειδή ήταν πάντα 500:1. Ο πληθυσμός τους είναι το πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Από τον 20ο αιώνα και μετά ο πληθυσμός δεν παίζει κανένα ρόλο λόγω τεχνολογίας. Ούτε και παλιότερα βέβαια έπαιζε. Από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου έως και τις δύο πολιορκίες της Βιέννης από τους Οθωμανούς που αν έπεφτε η καρδιά της Ευρώπης οι Οθωμανοί θα μπορούσαν να είχαν φτάσει μέχρι και το Άμστερνταμ. Οι Οθωμανοί είχαν μακράν μεγαλύτερο στρατό όμως η Ευρωπαϊκή Ιερά Συμμαχία υπερίσχυσε και έσωσε την Ευρώπη. Ούτε το 1974 στην Κύπρο είχαν μεγάλη εκστρατευτική δύναμη. Ούτε στα Ίμια. Αυτό που έσωζε πάντα την Τουρκία είναι πως φέρονταν σαν μια πραγματική περιφερειακή υπερδύναμη και έβαζε πάντα πρώτα το εθνικό συμφέρον σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής και διπλωματίας. Κάτι που η Ελλάδα δεν έκανε ποτέ και αντίθετα φέρεται μόνιμα ως μια φοβική υποχωρητική χώρα. Γιατί δεν ασκούμε το νόμιμο δικαίωμα μας για επέκταση στα 12 ναυτικά μίλια; Γιατί δεν κάνουμε ΑΟΖ με την Κύπρο; Επειδή φοβόμαστε το παράνομο τουρκικό casus belli; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 First Προηγούμενη 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από nimbus: πρέπει να βρούμε τρόπους με συμμαχίες (Γαλλία) και νέες τεχνολογίες να πάμε μπροστά. Click για ανάπτυξη... Σωθήκαμε με το Ελλάς - Γαλλία συμμαχία . . .
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.819 μηνύματα. 46 λεπτά πριν Ο giannhs2001: #650 46 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από nimbus: αλλά επειδή ήταν πάντα 500:1. Ο πληθυσμός τους είναι το πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Από τον 20ο αιώνα και μετά ο πληθυσμός δεν παίζει κανένα ρόλο λόγω τεχνολογίας. Ούτε και παλιότερα βέβαια έπαιζε. Από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου έως και τις δύο πολιορκίες της Βιέννης από τους Οθωμανούς που αν έπεφτε η καρδιά της Ευρώπης οι Οθωμανοί θα μπορούσαν να είχαν φτάσει μέχρι και το Άμστερνταμ. Οι Οθωμανοί είχαν μακράν μεγαλύτερο στρατό όμως η Ευρωπαϊκή Ιερά Συμμαχία υπερίσχυσε και έσωσε την Ευρώπη. Ούτε το 1974 στην Κύπρο είχαν μεγάλη εκστρατευτική δύναμη. Ούτε στα Ίμια. Αυτό που έσωζε πάντα την Τουρκία είναι πως φέρονταν σαν μια πραγματική περιφερειακή υπερδύναμη και έβαζε πάντα πρώτα το εθνικό συμφέρον σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής και διπλωματίας. Κάτι που η Ελλάδα δεν έκανε ποτέ και αντίθετα φέρεται μόνιμα ως μια φοβική υποχωρητική χώρα. Γιατί δεν ασκούμε το νόμιμο δικαίωμα μας για επέκταση στα 12 ναυτικά μίλια; Γιατί δεν κάνουμε ΑΟΖ με την Κύπρο; Επειδή φοβόμαστε το παράνομο τουρκικό casus belli;
Αρχική Δημοσίευση από nimbus: αλλά επειδή ήταν πάντα 500:1. Ο πληθυσμός τους είναι το πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Από τον 20ο αιώνα και μετά ο πληθυσμός δεν παίζει κανένα ρόλο λόγω τεχνολογίας. Ούτε και παλιότερα βέβαια έπαιζε. Από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου έως και τις δύο πολιορκίες της Βιέννης από τους Οθωμανούς που αν έπεφτε η καρδιά της Ευρώπης οι Οθωμανοί θα μπορούσαν να είχαν φτάσει μέχρι και το Άμστερνταμ. Οι Οθωμανοί είχαν μακράν μεγαλύτερο στρατό όμως η Ευρωπαϊκή Ιερά Συμμαχία υπερίσχυσε και έσωσε την Ευρώπη. Ούτε το 1974 στην Κύπρο είχαν μεγάλη εκστρατευτική δύναμη. Ούτε στα Ίμια. Αυτό που έσωζε πάντα την Τουρκία είναι πως φέρονταν σαν μια πραγματική περιφερειακή υπερδύναμη και έβαζε πάντα πρώτα το εθνικό συμφέρον σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής και διπλωματίας. Κάτι που η Ελλάδα δεν έκανε ποτέ και αντίθετα φέρεται μόνιμα ως μια φοβική υποχωρητική χώρα. Γιατί δεν ασκούμε το νόμιμο δικαίωμα μας για επέκταση στα 12 ναυτικά μίλια; Γιατί δεν κάνουμε ΑΟΖ με την Κύπρο; Επειδή φοβόμαστε το παράνομο τουρκικό casus belli;