touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.896 μηνύματα.

14-04-25

09:29
Και βέβαια!
Είμαι νονά μιας υπέροχης κοπέλας, είμαι πολύ περήφανη γιαυτήν.
Και ευχαρίστως θα ξαναγινόμουν, αν μου το ζητούσαν.
Βάζω καλό λάδι, να ξέρετε.
Ένιωσα την ανατριχίλα, όταν συνάντησα έναν Έλληνα, σε μια υπηρεσία στη Γερμανία και πάνω στην κουβεντα, μου έκανε το εγκώμιο της βαφτιστήρας μου.
Είμαι νονά μιας υπέροχης κοπέλας, είμαι πολύ περήφανη γιαυτήν.
Και ευχαρίστως θα ξαναγινόμουν, αν μου το ζητούσαν.
Βάζω καλό λάδι, να ξέρετε.
Ένιωσα την ανατριχίλα, όταν συνάντησα έναν Έλληνα, σε μια υπηρεσία στη Γερμανία και πάνω στην κουβεντα, μου έκανε το εγκώμιο της βαφτιστήρας μου.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

14-04-25

10:03
Absolutely NOT.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.

14-04-25

10:23
Ναι. Είναι μια από τις επιθυμίες μου. Όμως θα ήθελα να είμαι αρκετά κοντά με την οικογένεια του παιδιού (ώστε να μπορώ να είμαι κοντά στο παιδί), έτσι πως ήταν και οι δικοί μου νονοί.
Έχω τάξει της κολλητής μου ότι όταν κάνει παιδί θα της το βαφτίσω, να είμαστε καλά μέχρι τότε με δυνατή φιλία ακομη
Έχω τάξει της κολλητής μου ότι όταν κάνει παιδί θα της το βαφτίσω, να είμαστε καλά μέχρι τότε με δυνατή φιλία ακομη

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.441 μηνύματα.

14-04-25

11:35
Σε καμία περίπτωση . Ο λόγος είναι πως δε μου αρέσει να αναλαμβάνω ευθύνες που έχουν μια συγκεκριμένη τυποποίηση πχ δώρα κλπ
Αντ αυτού θα προτιμούσα να προσέχω, απασχολώ παιδί φίλων ,οπότε υπάρχει ανάγκη και μπορώ να βοηθήσω.
Αντ αυτού θα προτιμούσα να προσέχω, απασχολώ παιδί φίλων ,οπότε υπάρχει ανάγκη και μπορώ να βοηθήσω.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

14-04-25

11:54
Δεν ξερω τι απαντησεις εχω δωσει παλιότερα και δε με ενδιαφέρει, τώρα όμως θα δωσω αυτή:
Γάμος, πολιτικός πέντε λεπτά στο Δημαρχείο (ΚΙ ΑΝ θέλω γάμο, που ΑΝ βρεθει η κατάλληλη ναι οκ, μέσα για την καύλα μας, και τα λεφτά ταξίδια μετά, όχι καλεσμενοι παπάρια ετοιμαζιλικια να φανε να χέσουν και μετα να χουν και παράπονο).
Βαφτίσι, πατα κιούτα οτι πιο απλό (ΚΙ ΑΝ θελησω να κανω, που θέλω, να κανω κόρη)
Να γινω εγω νονός, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ πλέον. Το ίδιο και κουμπάρος αν και με έχουν βάλει υπο πίεση και θα ηθελα παρα πολύ να το αποφύγω.
Δε θέλω φραμπαλάδες, δε θελω υποχρεωσεις σε κανεναν και δε θέλω και τυπικούρες για ανθρωπους που ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ στο στομαχι μου βαθιά πως οταν ερθει η δική μου η ωρα της αναγκης θα με αφησουν να πεθανω σε ενα κρεβατι μόνος.
Τους φραμπαλάδες τα βαφτίσια και τα κουμπαριλίκια, εκει που αγαπάτε και τον υπόλοιπο χρόνο.
Οχι να φάμε εμείς τα γαμησια στις τελετές και να σας πληρωνουμε και να πρέπει και να θυμόμαστε καθε χρόνο, κι εσεις ταξιδαρες με τα αλλα φιλαράκια σας στο ΦΒ και εμας ξεχασμενους.
Η μόνη περιπτωση που θα έμπαινα, ειδικα νονός, θα ηταν αν ο γονιος του μου ειχε σταθεί σπαθί.
Εκει οχι μονο να σου μπω νονός, αλλα να σου δωσω κομματι κι απ την περιουσία οταν πεθανω.
Γάμος, πολιτικός πέντε λεπτά στο Δημαρχείο (ΚΙ ΑΝ θέλω γάμο, που ΑΝ βρεθει η κατάλληλη ναι οκ, μέσα για την καύλα μας, και τα λεφτά ταξίδια μετά, όχι καλεσμενοι παπάρια ετοιμαζιλικια να φανε να χέσουν και μετα να χουν και παράπονο).
Βαφτίσι, πατα κιούτα οτι πιο απλό (ΚΙ ΑΝ θελησω να κανω, που θέλω, να κανω κόρη)
Να γινω εγω νονός, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ πλέον. Το ίδιο και κουμπάρος αν και με έχουν βάλει υπο πίεση και θα ηθελα παρα πολύ να το αποφύγω.
Δε θέλω φραμπαλάδες, δε θελω υποχρεωσεις σε κανεναν και δε θέλω και τυπικούρες για ανθρωπους που ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ στο στομαχι μου βαθιά πως οταν ερθει η δική μου η ωρα της αναγκης θα με αφησουν να πεθανω σε ενα κρεβατι μόνος.
Τους φραμπαλάδες τα βαφτίσια και τα κουμπαριλίκια, εκει που αγαπάτε και τον υπόλοιπο χρόνο.
Οχι να φάμε εμείς τα γαμησια στις τελετές και να σας πληρωνουμε και να πρέπει και να θυμόμαστε καθε χρόνο, κι εσεις ταξιδαρες με τα αλλα φιλαράκια σας στο ΦΒ και εμας ξεχασμενους.
Η μόνη περιπτωση που θα έμπαινα, ειδικα νονός, θα ηταν αν ο γονιος του μου ειχε σταθεί σπαθί.
Εκει οχι μονο να σου μπω νονός, αλλα να σου δωσω κομματι κι απ την περιουσία οταν πεθανω.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

14-04-25

16:47
Μια πολύ καλή φίλη μου, μου έχει πει ότι όταν κάνει παιδί θέλει να της το βαπτίσω εγώ καθώς θέλει λέει να μπω στην οικογένεια της.
Φυσικά η απάντηση είναι όχι, σε άθεο μιλάει θα πέσουν οι εικόνες από τα ταβάνια να μας πλακώσουν.
Φυσικά η απάντηση είναι όχι, σε άθεο μιλάει θα πέσουν οι εικόνες από τα ταβάνια να μας πλακώσουν.

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.896 μηνύματα.

14-04-25

17:01
¨ομως είναι κάτι Βαλ, που πρέπει να λάβεις υπόψη.Δεν ξερω τι απαντησεις εχω δωσει παλιότερα και δε με ενδιαφέρει, τώρα όμως θα δωσω αυτή:
Ο κουμπάρος είναι το τιμώμενο πρόσωπο, τόσο στη βάφτιση, όσο και στο γάμο.
Επίσης ξέρεις, ότι σε τετοιες εκδηλώσεις γίνεται πολύ νυφοπάζαρο.
Ο κουμπάρος λοιπόν, είναι ο πιο <<ποθητός γαμπρός>>.

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

14-04-25

19:02
Οκ θα πάω¨ομως είναι κάτι Βαλ, που πρέπει να λάβεις υπόψη.
Ο κουμπάρος είναι το τιμώμενο πρόσωπο, τόσο στη βάφτιση, όσο και στο γάμο.
Επίσης ξέρεις, ότι σε τετοιες εκδηλώσεις γίνεται πολύ νυφοπάζαρο.
Ο κουμπάρος λοιπόν, είναι ο πιο <<ποθητός γαμπρός>>.![]()

dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.650 μηνύματα.

14-04-25

19:19
όχι. αρνούμαι να συμμετάσχω σε τέτοια κακοποίηση βρέφους. βάρβαρο έθιμο από άλλες εποχές. ας το κάνουν τουλάχιστον λίγο πιο light, όχι να το βουτάνε ολόκληρο σε κολυμπήθρες.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.

14-04-25

19:44
Γινε καθολικός, απλά τους βάζουν λίγο λαδακι στο κεφάλι.όχι. αρνούμαι να συμμετάσχω σε τέτοια κακοποίηση βρέφους. βάρβαρο έθιμο από άλλες εποχές. ας το κάνουν τουλάχιστον λίγο πιο light, όχι να το βουτάνε ολόκληρο σε κολυμπήθρες.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.650 μηνύματα.

14-04-25

20:53
Γινε καθολικός, απλά τους βάζουν λίγο λαδακι στο κεφάλι.
δεν πιστεύω σε τέτοια μαγικούρια και βουντού.

και στεναχωριέμαι που βλέπω στον περίγυρό μου, άνθρωποι που υποτίθεται είναι άθεοι, να συμβιβάζονται με τέτοιες τελετές, μετά από πιέσεις γονιών, πεθερικών και άλλων.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.120 μηνύματα.

14-04-25

21:23
Μιλάμε για τους νονούς, όχι για όσους βαπτίζουν τα παιδιά τους όντας οι ίδιοι άθεοι.και στεναχωριέμαι που βλέπω στον περίγυρό μου, άνθρωποι που υποτίθεται είναι άθεοι, να συμβιβάζονται με τέτοιες τελετές, μετά από πιέσεις γονιών, πεθερικών και άλλων.
Προσωπικά, εάν δεχόμουν να γίνω νονός, αν και άθεος, θα το έκανα ως πράξη αγάπη προς το ζευγάρι και το παιδί που θα βάπτιζα.
dum dum boy
Διάσημο μέλος

14-04-25

21:36
Μιλάμε για τους νονούς, όχι για όσους βαπτίζουν τα παιδιά τους όντας οι ίδιοι άθεοι.
Προσωπικά, εάν δεχόμουν να γίνω νονός, αν και άθεος, θα το έκανα ως πράξη αγάπη προς το ζευγάρι και το παιδί που θα βάπτιζα.
και για τους νονούς το ίδιο ισχύει. άθεοι νονοί συμμετέχουν σε τέτοια καραγκιοζιλίκια.
να βλέπεις ένα παιδάκι να κλαίει με λυγμούς, καθώς ένας τραγόπαπας το βουτάει στο νερό. φοβερό θέαμα. σε πιάνει μια απίστευτη θρησκευτική κατάνυξη.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.529 μηνύματα.

14-04-25

21:42
Φίλε, δεν ξέρω* τι ευχαρίστηση σου δίνει να προσβάλεις μυστήρια που για κάποιους είναι ιερά (μουσουλμάνος δύσκολα θα το έκανε αυτό) ειδικά Μ. Εβδομάδα, αλλά μπορείς να εκφράζεις τις «ανησυχίες» σου πιο κόσμια.και για τους νονούς το ίδιο ισχύει. άθεοι νονοί συμμετέχουν σε τέτοια καραγκιοζιλίκια.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.120 μηνύματα.

14-04-25

21:43
Πολλοί γονείς επιλέγουν παπά που τον ξέρουν χρόνια και τον εμπιστεύονται.να βλέπεις ένα παιδάκι να κλαίει με λυγμούς, καθώς ένας τραγόπαπας το βουτάει στο νερό. φοβερό θέαμα. σε πιάνει μια απίστευτη θρησκευτική κατάνυξη.
dum dum boy
Διάσημο μέλος

14-04-25

21:52
Πολλοί γονείς επιλέγουν παπά που τον ξέρουν χρόνια και τον εμπιστεύονται.
καλό.

Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

14-04-25

21:53
Για το κλάμα που λες γι'αυτό τον λόγο πολλοί επιλέγουν να βαφτίζουν τα παιδιά τους λίγο μεγαλύτερα (πχ 2 ετών), και με ιερέα που είτε ξέρουν προσωπικά είτε γνωρίζουν ότι είναι καλός με τα παιδιά.να βλέπεις ένα παιδάκι να κλαίει με λυγμούς, καθώς ένας τραγόπαπας το βουτάει στο νερό. φοβερό θέαμα. σε πιάνει μια απίστευτη θρησκευτική κατάνυξη.
Έχω δει λάιβ σε βάφτιση ο ιερέας να καθησυχάζει το παιδί που βάφτιζε και το άφησε και να παίξει τραβώντας τα μούσια του κι όλας.
Θέλει μια ισορροπία.
dum dum boy
Διάσημο μέλος

14-04-25

21:58
Για το κλάμα που λες γι'αυτό τον λόγο πολλοί επιλέγουν να βαφτίζουν τα παιδιά τους λίγο μεγαλύτερα (πχ 2 ετών), και με ιερέα που είτε ξέρουν προσωπικά είτε γνωρίζουν ότι είναι καλός με τα παιδιά.
Έχω δει λάιβ σε βάφτιση ο ιερέας να καθησυχάζει το παιδί που βάφτιζε και το άφησε και να παίξει τραβώντας τα μούσια του κι όλας.
Θέλει μια ισορροπία.
πολύ ωραία.
σε λίγα χρόνια θα τα βαφτίζουν στα 18, και αφού τα ίδια δώσουν συγκατάθεση να γίνουν χριστιανοί.

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.289 μηνύματα.

14-04-25

21:58
Όχι. Αφενός γιατί ήταν τραυματική εμπειρία η δική μου βάπτιση αφετέρου γιατί ασπαζομαι διαφορετική "θρησκεία" οπότε δεν είμαι η ιδανικότερη επιλογή για κάτι τέτοιο αλλά ούτε θα το ήθελα όπως και να'χει. Το βλέπω ωμά, ως ένα κόστος που σε υποχρεώνει κάθε χ του χρόνου να κάνεις κάποια πράγματα. Προτιμώ αυτά τα λεφτά να τα δώσω για τις γατούλες μου ας πούμε κι όχι σε λαμπάδες, παπούτσια, δώρα Χριστουγέννων κτλ.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

14-04-25

22:15
Έτσι κάνουν οι προτεστάντες στην Γερμανία. Πρώτα τα παιδιά πάνε κατηχητικο στα 13-14 και μετά από κάποιο χρόνο επιλέγουν αν θέλουν να είναι μέλος της εκκλησίας ή οχι.πολύ ωραία.
σε λίγα χρόνια θα τα βαφτίζουν στα 18, και αφού τα ίδια δώσουν συγκατάθεση να γίνουν χριστιανοί.
![]()
Σεβαστή προσέγγιση και αυτή!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Memetchi
- Giorgkalo
- Athens2002
- Reader
- Kate1914
- Paragontas7000
- Scandal
- touvlo
- charmander
- pinkheart
- giannhs2001
- American Economist
- Μήτσος10
- Joji
- taketrance
- A350
- Natsuko
- fourkaki
- kogba
- orchidea
- DimitraA.
- harry akritas
- Revekka
- hirasawayui
- Nickx
- Εχέμυθη
- Έμμα
- sokliap
- Serotonin
- leo41
- Μαυρίκιος
- Κλημεντίνη
- Viedo
- iminspain
- Rene2004
- tslef8
- Βλα
- Meow
- Alma Libre
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.