underwater
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Καλή αρχή kajira!
Είδες έπιασε η ευχή μου στα γενέθλια σου

Γι'αυτό είμαι υπερ των πρακτικών ευχών

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Γενικώς όλα βαίνουν καλώς και είμαι πολύ ικανοποιημένη! Μόνο που φεύγω από το σπίτι 7.00 και πριν τις 19.00 δεν γυρνάω (είναι κι η απόσταση στη μέση), γεγονός που με κάνει λίγο να ανησυχώ πως θα γίνει η δουλειά όλη μου η ζωή. Αλλά από κάπου πρέπει να αρχίσω!

Neraida
Επιφανές μέλος

FaniFox
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βρε σύ, μη μασάς...Όταν γίνεις μεγαλοδικηγόρος θα έχεις με τη σειρά σου ένα σωρό ασκούμενους να δουλεύουν μέχρι αργά για εσένα και εσυ...θα κάάάάθεσαι....
Στο εύχομαι ειλικρινά

Καλή σταδιοδρομία!
paokman
Νεοφερμένο μέλος

Έχω βαρεθεί να ζω για να δουλεύω... 700 ευρώ και ξυπνώ στις 6 το πρωί... Επιστρέφω δε σπίτι μου κατά τις 7 το απόγευμα, ενώ υπάρχουν ημέρες που επιστρέφω και 10 το βράδυ... Αίσχος... Η ζωή δεν είναι δουλειά... Είμαστε δούλοι... Απλά δεν το έχουμε καταλάβει ακόμη...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
paokman
Νεοφερμένο μέλος

Και πώς θα ζούσες δίχως λεφτά; Εκτός και αν έχεις λαμβάνειν από αλλού! Τότε, χαίρω πολύ!'Aνετα θα δούλευα χωρίς λεφτά, αρκεί να μου άρεσε αυτό που έκανα. 'Εχω δουλέψει εξάλου και χωρίς λεφτά για μισό χρόνο περίπου. Οι εμπειρίες ήταν αξέχαστες και όμορφες.

You get the point i guess!
paokman
Νεοφερμένο μέλος

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

ria82
Εκκολαπτόμενο μέλος

με ευχαριστει να προσφερω και να κανω κατι δημιουργηκο!!
αλλα επισης ειμαι ατομο που δεν μου αρεσει καθολου η εκμεταλλευση, καθε ειδους!!
δεν νομιζω να το εκανα, οχι γιατι δεν θα μπορουσα αλλα γιατι δεν θα ηθελα να δωσω σε κανεναν την ευχαριστησει να λεει οτι με εκμεταλλευεται!!
με τρελαινει αυτο το πραγμα!!
τωρα εργαζομαι πανω στον κλαδο μου, εχω δουλεψει και παλιοτερα σε διαφορες δουλειες, επειδη δεν με ενοιαζε και πολυ μολις ενοιωθα την εκμεταλλευση την εκανα
DreamsRevenge
Περιβόητο μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Έχω παραδείγματα φίλων που το έχουνε κάνει κ έχουν παραμείνει πλέον σε αυτές τις δουλειές και μάλιστα με πολύ καλές αποδοχές.
Devina
Τιμώμενο Μέλος

Νομίζω τώρα πια σε αρκετές δουλειές μπαίνεις τελείως δοκιμαστικά.
Εγώ που θα πάω τώρα 2ο χρόνο στη σχολή μου και έχω περάσει από γραφεία, λεω ότι με ενδιαφέρει η εμπειρία πάνω από όλα και να δω το πρακτικό κομμάτι του επαγγέλματος και το οικονομικό το αφήνω στη κρίση τους, μιας και δεν έχω πτυχίο στα χέρια μου, ούτε οι γνώσεις μου είναι αρκετές, αλλά κυρίως θέλω να υπάρχει στο βιογραφικό μου η απασχόληση που θα κάνω.
Δεν ξέρω αν κάνω καλά ή κακά αλλά το θεωρώ γελοίο να πάω κάπου αυτή τη στιγμή, στο 2ο έτος και να έχω απαίτηση χρημάτων.
Αν δουν ότι είσαι αρκετά καλός, πιστεύω, μπορεί κάτι να δώσουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Πήγαν να μου το κάνουν κι εμένα μια φορά αυτό, ήμουν πωλήτρια πρώτη μέρα για "δοκιμαστικό". Αφού ξεπατώθηκα και πούλησα ένα σωρό παπούτσια (κυριολεκτικά έβγαλα φουσκάλες στα πόδια) μου λέει η παλιομαλ*κω "α, το δοκιμαστικό δεν πληρώνεται και τελικά δεν μας κάνεις". Και μετά της λέω, καλά δεν πειράζει, θα πάω στην επιθεώρηση εργασίας και θα πω ότι είχες ανήλικη να δουλεύει φουλ ωράριο και αρνείσαι να την πληρώσεις. Ε, μου έδωσε 30 ευρώ (από το τίποτα...) της έδωσα μια μούτζα και δεν ξαναπάτησα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.