kajamix Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 74 ετών, επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2022 στις 15:50 Ο kajamix έγραψε: #101 27-12-22 15:50 Δεν ήταν αναμένο του Μπισμπίκη. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2022 στις 20:32 Η Πουπουλίνα: #102 27-12-22 20:32 Το λεω απο παλια..το λεω και τωρα που ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΡΙΑ...ουτε καν με ηλεκτρονικο.Το εχω κοψει εντελως. Ειναι απαραδεχτο να μην αφηνεις ιδιωτικες επιχειρησεις,δηλαδη ιδιωτικα μαγαζια να ειναι καπνιστων και μη καπνιστων. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. Ο ΚΑΘΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ Η ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ/. Οι καπνιστες να πηγαινουν σε αυτα,οι μη καπνιστες στα αλλα. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΠΟΣΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ; Αλλιως αν νοιαζεσαι για την υγεια των υπηκοων σου..ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΟ. ΑΛΛΑ ΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ; ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΑ ΓΑΡ. ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΑΙΣΧΟΣ. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.747 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2022 στις 13:06 Ο Paragontas7000: #103 31-12-22 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το λεω απο παλια..το λεω και τωρα που ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΡΙΑ...ουτε καν με ηλεκτρονικο.Το εχω κοψει εντελως. Ειναι απαραδεχτο να μην αφηνεις ιδιωτικες επιχειρησεις,δηλαδη ιδιωτικα μαγαζια να ειναι καπνιστων και μη καπνιστων. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. Ο ΚΑΘΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ Η ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ/. Οι καπνιστες να πηγαινουν σε αυτα,οι μη καπνιστες στα αλλα. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΠΟΣΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ; Αλλιως αν νοιαζεσαι για την υγεια των υπηκοων σου..ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΟ. ΑΛΛΑ ΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ; ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΑ ΓΑΡ. ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΑΙΣΧΟΣ. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη να χωριζονται οι παρεες σε καπνιστες και μη καπνιστες? Οσοι θελουν ας καπνισουν εξω σιγα το πραγμα. Ασε που αμα γινει αυτο που λες τα περισσοτερα μαγαζια και εστιατορια θα διαλεξουν να ειναι αντικαπνιστικα αφου οσο περνανε τα χρονια λιγοτεροι ειναι αυτοι που καπνιζουν. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2022 στις 13:52 Ο akikos έγραψε: #104 31-12-22 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ο ΚΑΘΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ Η ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ/. Οι καπνιστες να πηγαινουν σε αυτα,οι μη καπνιστες στα αλλα. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΠΟΣΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ; Click για ανάπτυξη... Σκέψου και τον εργαζόμενο που είναι υποχρεωμένος να δουλεύει για πολλές ώρες στο μαγαζί και είναι αναγκασμένος να καπνίζει και αυτός παθητικά. Τελευταία επεξεργασία: 31 Δεκεμβρίου 2022 Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.065 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:20 Ο Wonderkid: #105 31-12-22 14:20 Η ισχύς και εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, δεν είναι απλά υποχρέωση από μεριάς κράτους, αλλά κοινωνική απαίτηση Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.065 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2023 στις 13:43 Ο Wonderkid: #106 02-01-23 13:43 Αντικαπνιστικός νόμος: Πάνω από 580 παραβάσεις τις πέντε τελευταίες ημέρες του 2022 σε όλη τη χώρα Σε 6.180 ανέρχονται οι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν συνολικά, από 26 έως 31 Δεκεμβρίου, σε όλη την Ελλάδα, από την Αστυνομία και βεβαιώθηκαν 587 παραβάσεις σε καπνίζοντες θαμώνες και υπεύθυνους διαχείρισης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Όπως επισημαίνει το αρχηγείο της ΕΛΑΣ και... www.newsbeast.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.417 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2024 στις 15:28 Η touvlo έγραψε: #107 22-06-24 15:28 Ο νόμος θα εφαρμοστεί και εφαρμόζεται μόνο και αν διαμαρτυρόμαστε εμείς, ότι μας ενοχλεί το κάπνισμα. Όσο δε μιλάμε και το ανεχόμαστε, πολύ καλά τα παθαίνουμε και μας γεμίζουν καρκίνο τα πνευμονάκια μας. Συνένοχος είναι όποιος σιωπά! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.586 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2024 στις 15:30 Ο giannhs2001: #108 22-06-24 15:30 Νομίζω πως με έναν άρτια λειτουργικό εξαερισμό του χώρου δεν θα ήτο πρόβλημα και το να καπνίζουν ένδοθεν του κτηρίου. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.417 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2024 στις 15:34 Η touvlo έγραψε: #109 22-06-24 15:34 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: άσε μας ρε Ιωάννη. μας το παίζεις και ρεμπέτης και παλιακός. γίνεται να πίνεις κρασί, να ακούς λαϊκά και ρεμπέτικα, και το κουτούκι να μην είναι μες το ντουμάνι απ' τα τσιγάρα και τους αναστεναγμούς; Click για ανάπτυξη... Θανάση, θα διαφωνήσω κάθετα μαζί σου. Φυσικά και γίνεται! Και σε πληροφορώ, πολύ καλύτερα! Αφοσιώνεσαι στη μουσική και στο κρασάκι, δίχως να σε ενοχλεί η βρώμα και η μπόχα. Σηκώνεσαι να χορέψεις και δε σου κόβεται η ανάσα. Πάει πια η μεταπολεμική εποχή με τα κουτούκια/τεκέδες. Ο κόσμος θέλει να απολαμβάνει ό,τι μπορεί ακόμα να απολαύσει. Θέλει ποιότητα στην ελάχιστη διασκέδαση. Ο κοσμος Θανάση πάει μπροστά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουνίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Νομίζω πως με έναν άρτια λειτουργικό εξαερισμό του χώρου δεν θα ήτο πρόβλημα και το να καπνίζουν ένδοθεν του κτηρίου. Click για ανάπτυξη... όχι Γιάννη, πάλι βρωμάει. Ισως λιγότερο, αλλά και πάλι. Έχω φάει πολύ καπνό, όλη τη δεκαετία 80 90 και τα έχω μελετήσει. Αναπνέεις λίγο καλύτερα, αλλά και πάλι γίνεσαι μια βρώμα σκέτη και αν έχεις πρόβλημα αναπνευστικό, την έχεις βάψει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi giannhs2001 johnsala bibliofagos Kate1914 touvlo Wonderkid Fernando_A Scandal J.Cameron charmander camil Paragontas7000 fmarulezkd back2967 User2350 king_sotirios kajamix Stelios725 Ilma tsiobieman American Economist Μαυρίκιος thenutritionist Panos_02 orchidea Ryuzaki harry akritas Mhtrogoal iminspain taketrance T C jj! Memetchi fretoe CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2022 στις 20:32 Η Πουπουλίνα: #102 27-12-22 20:32 Το λεω απο παλια..το λεω και τωρα που ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΡΙΑ...ουτε καν με ηλεκτρονικο.Το εχω κοψει εντελως. Ειναι απαραδεχτο να μην αφηνεις ιδιωτικες επιχειρησεις,δηλαδη ιδιωτικα μαγαζια να ειναι καπνιστων και μη καπνιστων. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. Ο ΚΑΘΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ Η ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ/. Οι καπνιστες να πηγαινουν σε αυτα,οι μη καπνιστες στα αλλα. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΠΟΣΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ; Αλλιως αν νοιαζεσαι για την υγεια των υπηκοων σου..ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΟ. ΑΛΛΑ ΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ; ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΑ ΓΑΡ. ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΑΙΣΧΟΣ. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.747 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2022 στις 13:06 Ο Paragontas7000: #103 31-12-22 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το λεω απο παλια..το λεω και τωρα που ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΡΙΑ...ουτε καν με ηλεκτρονικο.Το εχω κοψει εντελως. Ειναι απαραδεχτο να μην αφηνεις ιδιωτικες επιχειρησεις,δηλαδη ιδιωτικα μαγαζια να ειναι καπνιστων και μη καπνιστων. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. Ο ΚΑΘΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ Η ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ/. Οι καπνιστες να πηγαινουν σε αυτα,οι μη καπνιστες στα αλλα. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΠΟΣΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ; Αλλιως αν νοιαζεσαι για την υγεια των υπηκοων σου..ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΟ. ΑΛΛΑ ΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ; ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΑ ΓΑΡ. ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΑΙΣΧΟΣ. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη να χωριζονται οι παρεες σε καπνιστες και μη καπνιστες? Οσοι θελουν ας καπνισουν εξω σιγα το πραγμα. Ασε που αμα γινει αυτο που λες τα περισσοτερα μαγαζια και εστιατορια θα διαλεξουν να ειναι αντικαπνιστικα αφου οσο περνανε τα χρονια λιγοτεροι ειναι αυτοι που καπνιζουν. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2022 στις 13:52 Ο akikos έγραψε: #104 31-12-22 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ο ΚΑΘΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ Η ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ/. Οι καπνιστες να πηγαινουν σε αυτα,οι μη καπνιστες στα αλλα. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΠΟΣΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ; Click για ανάπτυξη... Σκέψου και τον εργαζόμενο που είναι υποχρεωμένος να δουλεύει για πολλές ώρες στο μαγαζί και είναι αναγκασμένος να καπνίζει και αυτός παθητικά. Τελευταία επεξεργασία: 31 Δεκεμβρίου 2022 Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.065 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:20 Ο Wonderkid: #105 31-12-22 14:20 Η ισχύς και εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, δεν είναι απλά υποχρέωση από μεριάς κράτους, αλλά κοινωνική απαίτηση Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.065 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2023 στις 13:43 Ο Wonderkid: #106 02-01-23 13:43 Αντικαπνιστικός νόμος: Πάνω από 580 παραβάσεις τις πέντε τελευταίες ημέρες του 2022 σε όλη τη χώρα Σε 6.180 ανέρχονται οι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν συνολικά, από 26 έως 31 Δεκεμβρίου, σε όλη την Ελλάδα, από την Αστυνομία και βεβαιώθηκαν 587 παραβάσεις σε καπνίζοντες θαμώνες και υπεύθυνους διαχείρισης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Όπως επισημαίνει το αρχηγείο της ΕΛΑΣ και... www.newsbeast.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.417 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2024 στις 15:28 Η touvlo έγραψε: #107 22-06-24 15:28 Ο νόμος θα εφαρμοστεί και εφαρμόζεται μόνο και αν διαμαρτυρόμαστε εμείς, ότι μας ενοχλεί το κάπνισμα. Όσο δε μιλάμε και το ανεχόμαστε, πολύ καλά τα παθαίνουμε και μας γεμίζουν καρκίνο τα πνευμονάκια μας. Συνένοχος είναι όποιος σιωπά! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.586 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2024 στις 15:30 Ο giannhs2001: #108 22-06-24 15:30 Νομίζω πως με έναν άρτια λειτουργικό εξαερισμό του χώρου δεν θα ήτο πρόβλημα και το να καπνίζουν ένδοθεν του κτηρίου. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.417 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2024 στις 15:34 Η touvlo έγραψε: #109 22-06-24 15:34 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: άσε μας ρε Ιωάννη. μας το παίζεις και ρεμπέτης και παλιακός. γίνεται να πίνεις κρασί, να ακούς λαϊκά και ρεμπέτικα, και το κουτούκι να μην είναι μες το ντουμάνι απ' τα τσιγάρα και τους αναστεναγμούς; Click για ανάπτυξη... Θανάση, θα διαφωνήσω κάθετα μαζί σου. Φυσικά και γίνεται! Και σε πληροφορώ, πολύ καλύτερα! Αφοσιώνεσαι στη μουσική και στο κρασάκι, δίχως να σε ενοχλεί η βρώμα και η μπόχα. Σηκώνεσαι να χορέψεις και δε σου κόβεται η ανάσα. Πάει πια η μεταπολεμική εποχή με τα κουτούκια/τεκέδες. Ο κόσμος θέλει να απολαμβάνει ό,τι μπορεί ακόμα να απολαύσει. Θέλει ποιότητα στην ελάχιστη διασκέδαση. Ο κοσμος Θανάση πάει μπροστά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουνίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Νομίζω πως με έναν άρτια λειτουργικό εξαερισμό του χώρου δεν θα ήτο πρόβλημα και το να καπνίζουν ένδοθεν του κτηρίου. Click για ανάπτυξη... όχι Γιάννη, πάλι βρωμάει. Ισως λιγότερο, αλλά και πάλι. Έχω φάει πολύ καπνό, όλη τη δεκαετία 80 90 και τα έχω μελετήσει. Αναπνέεις λίγο καλύτερα, αλλά και πάλι γίνεσαι μια βρώμα σκέτη και αν έχεις πρόβλημα αναπνευστικό, την έχεις βάψει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi giannhs2001 johnsala bibliofagos Kate1914 touvlo Wonderkid Fernando_A Scandal J.Cameron charmander camil Paragontas7000 fmarulezkd back2967 User2350 king_sotirios kajamix Stelios725 Ilma tsiobieman American Economist Μαυρίκιος thenutritionist Panos_02 orchidea Ryuzaki harry akritas Mhtrogoal iminspain taketrance T C jj! Memetchi fretoe CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το λεω απο παλια..το λεω και τωρα που ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΡΙΑ...ουτε καν με ηλεκτρονικο.Το εχω κοψει εντελως. Ειναι απαραδεχτο να μην αφηνεις ιδιωτικες επιχειρησεις,δηλαδη ιδιωτικα μαγαζια να ειναι καπνιστων και μη καπνιστων. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. Ο ΚΑΘΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ Η ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ/. Οι καπνιστες να πηγαινουν σε αυτα,οι μη καπνιστες στα αλλα. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΠΟΣΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ; Αλλιως αν νοιαζεσαι για την υγεια των υπηκοων σου..ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΟ. ΑΛΛΑ ΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ; ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΑ ΓΑΡ. ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΑΙΣΧΟΣ.
Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.747 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2022 στις 13:06 Ο Paragontas7000: #103 31-12-22 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το λεω απο παλια..το λεω και τωρα που ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΡΙΑ...ουτε καν με ηλεκτρονικο.Το εχω κοψει εντελως. Ειναι απαραδεχτο να μην αφηνεις ιδιωτικες επιχειρησεις,δηλαδη ιδιωτικα μαγαζια να ειναι καπνιστων και μη καπνιστων. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. Ο ΚΑΘΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ Η ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ/. Οι καπνιστες να πηγαινουν σε αυτα,οι μη καπνιστες στα αλλα. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΠΟΣΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ; Αλλιως αν νοιαζεσαι για την υγεια των υπηκοων σου..ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΟ. ΑΛΛΑ ΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ; ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΑ ΓΑΡ. ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΑΙΣΧΟΣ. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη να χωριζονται οι παρεες σε καπνιστες και μη καπνιστες? Οσοι θελουν ας καπνισουν εξω σιγα το πραγμα. Ασε που αμα γινει αυτο που λες τα περισσοτερα μαγαζια και εστιατορια θα διαλεξουν να ειναι αντικαπνιστικα αφου οσο περνανε τα χρονια λιγοτεροι ειναι αυτοι που καπνιζουν. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2022 στις 13:52 Ο akikos έγραψε: #104 31-12-22 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ο ΚΑΘΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ Η ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ/. Οι καπνιστες να πηγαινουν σε αυτα,οι μη καπνιστες στα αλλα. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΠΟΣΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ; Click για ανάπτυξη... Σκέψου και τον εργαζόμενο που είναι υποχρεωμένος να δουλεύει για πολλές ώρες στο μαγαζί και είναι αναγκασμένος να καπνίζει και αυτός παθητικά. Τελευταία επεξεργασία: 31 Δεκεμβρίου 2022 Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.065 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:20 Ο Wonderkid: #105 31-12-22 14:20 Η ισχύς και εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, δεν είναι απλά υποχρέωση από μεριάς κράτους, αλλά κοινωνική απαίτηση Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.065 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2023 στις 13:43 Ο Wonderkid: #106 02-01-23 13:43 Αντικαπνιστικός νόμος: Πάνω από 580 παραβάσεις τις πέντε τελευταίες ημέρες του 2022 σε όλη τη χώρα Σε 6.180 ανέρχονται οι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν συνολικά, από 26 έως 31 Δεκεμβρίου, σε όλη την Ελλάδα, από την Αστυνομία και βεβαιώθηκαν 587 παραβάσεις σε καπνίζοντες θαμώνες και υπεύθυνους διαχείρισης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Όπως επισημαίνει το αρχηγείο της ΕΛΑΣ και... www.newsbeast.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.417 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2024 στις 15:28 Η touvlo έγραψε: #107 22-06-24 15:28 Ο νόμος θα εφαρμοστεί και εφαρμόζεται μόνο και αν διαμαρτυρόμαστε εμείς, ότι μας ενοχλεί το κάπνισμα. Όσο δε μιλάμε και το ανεχόμαστε, πολύ καλά τα παθαίνουμε και μας γεμίζουν καρκίνο τα πνευμονάκια μας. Συνένοχος είναι όποιος σιωπά! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.586 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2024 στις 15:30 Ο giannhs2001: #108 22-06-24 15:30 Νομίζω πως με έναν άρτια λειτουργικό εξαερισμό του χώρου δεν θα ήτο πρόβλημα και το να καπνίζουν ένδοθεν του κτηρίου. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.417 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2024 στις 15:34 Η touvlo έγραψε: #109 22-06-24 15:34 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: άσε μας ρε Ιωάννη. μας το παίζεις και ρεμπέτης και παλιακός. γίνεται να πίνεις κρασί, να ακούς λαϊκά και ρεμπέτικα, και το κουτούκι να μην είναι μες το ντουμάνι απ' τα τσιγάρα και τους αναστεναγμούς; Click για ανάπτυξη... Θανάση, θα διαφωνήσω κάθετα μαζί σου. Φυσικά και γίνεται! Και σε πληροφορώ, πολύ καλύτερα! Αφοσιώνεσαι στη μουσική και στο κρασάκι, δίχως να σε ενοχλεί η βρώμα και η μπόχα. Σηκώνεσαι να χορέψεις και δε σου κόβεται η ανάσα. Πάει πια η μεταπολεμική εποχή με τα κουτούκια/τεκέδες. Ο κόσμος θέλει να απολαμβάνει ό,τι μπορεί ακόμα να απολαύσει. Θέλει ποιότητα στην ελάχιστη διασκέδαση. Ο κοσμος Θανάση πάει μπροστά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουνίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Νομίζω πως με έναν άρτια λειτουργικό εξαερισμό του χώρου δεν θα ήτο πρόβλημα και το να καπνίζουν ένδοθεν του κτηρίου. Click για ανάπτυξη... όχι Γιάννη, πάλι βρωμάει. Ισως λιγότερο, αλλά και πάλι. Έχω φάει πολύ καπνό, όλη τη δεκαετία 80 90 και τα έχω μελετήσει. Αναπνέεις λίγο καλύτερα, αλλά και πάλι γίνεσαι μια βρώμα σκέτη και αν έχεις πρόβλημα αναπνευστικό, την έχεις βάψει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi giannhs2001 johnsala bibliofagos Kate1914 touvlo Wonderkid Fernando_A Scandal J.Cameron charmander camil Paragontas7000 fmarulezkd back2967 User2350 king_sotirios kajamix Stelios725 Ilma tsiobieman American Economist Μαυρίκιος thenutritionist Panos_02 orchidea Ryuzaki harry akritas Mhtrogoal iminspain taketrance T C jj! Memetchi fretoe CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το λεω απο παλια..το λεω και τωρα που ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΡΙΑ...ουτε καν με ηλεκτρονικο.Το εχω κοψει εντελως. Ειναι απαραδεχτο να μην αφηνεις ιδιωτικες επιχειρησεις,δηλαδη ιδιωτικα μαγαζια να ειναι καπνιστων και μη καπνιστων. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. Ο ΚΑΘΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ Η ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ/. Οι καπνιστες να πηγαινουν σε αυτα,οι μη καπνιστες στα αλλα. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΠΟΣΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ; Αλλιως αν νοιαζεσαι για την υγεια των υπηκοων σου..ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΟ. ΑΛΛΑ ΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ; ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΑ ΓΑΡ. ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΑΙΣΧΟΣ. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη να χωριζονται οι παρεες σε καπνιστες και μη καπνιστες? Οσοι θελουν ας καπνισουν εξω σιγα το πραγμα. Ασε που αμα γινει αυτο που λες τα περισσοτερα μαγαζια και εστιατορια θα διαλεξουν να ειναι αντικαπνιστικα αφου οσο περνανε τα χρονια λιγοτεροι ειναι αυτοι που καπνιζουν.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2022 στις 13:52 Ο akikos έγραψε: #104 31-12-22 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ο ΚΑΘΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ Η ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ/. Οι καπνιστες να πηγαινουν σε αυτα,οι μη καπνιστες στα αλλα. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΠΟΣΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ; Click για ανάπτυξη... Σκέψου και τον εργαζόμενο που είναι υποχρεωμένος να δουλεύει για πολλές ώρες στο μαγαζί και είναι αναγκασμένος να καπνίζει και αυτός παθητικά. Τελευταία επεξεργασία: 31 Δεκεμβρίου 2022 Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.065 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:20 Ο Wonderkid: #105 31-12-22 14:20 Η ισχύς και εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, δεν είναι απλά υποχρέωση από μεριάς κράτους, αλλά κοινωνική απαίτηση Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.065 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2023 στις 13:43 Ο Wonderkid: #106 02-01-23 13:43 Αντικαπνιστικός νόμος: Πάνω από 580 παραβάσεις τις πέντε τελευταίες ημέρες του 2022 σε όλη τη χώρα Σε 6.180 ανέρχονται οι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν συνολικά, από 26 έως 31 Δεκεμβρίου, σε όλη την Ελλάδα, από την Αστυνομία και βεβαιώθηκαν 587 παραβάσεις σε καπνίζοντες θαμώνες και υπεύθυνους διαχείρισης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Όπως επισημαίνει το αρχηγείο της ΕΛΑΣ και... www.newsbeast.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.417 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2024 στις 15:28 Η touvlo έγραψε: #107 22-06-24 15:28 Ο νόμος θα εφαρμοστεί και εφαρμόζεται μόνο και αν διαμαρτυρόμαστε εμείς, ότι μας ενοχλεί το κάπνισμα. Όσο δε μιλάμε και το ανεχόμαστε, πολύ καλά τα παθαίνουμε και μας γεμίζουν καρκίνο τα πνευμονάκια μας. Συνένοχος είναι όποιος σιωπά! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.586 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2024 στις 15:30 Ο giannhs2001: #108 22-06-24 15:30 Νομίζω πως με έναν άρτια λειτουργικό εξαερισμό του χώρου δεν θα ήτο πρόβλημα και το να καπνίζουν ένδοθεν του κτηρίου. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.417 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2024 στις 15:34 Η touvlo έγραψε: #109 22-06-24 15:34 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: άσε μας ρε Ιωάννη. μας το παίζεις και ρεμπέτης και παλιακός. γίνεται να πίνεις κρασί, να ακούς λαϊκά και ρεμπέτικα, και το κουτούκι να μην είναι μες το ντουμάνι απ' τα τσιγάρα και τους αναστεναγμούς; Click για ανάπτυξη... Θανάση, θα διαφωνήσω κάθετα μαζί σου. Φυσικά και γίνεται! Και σε πληροφορώ, πολύ καλύτερα! Αφοσιώνεσαι στη μουσική και στο κρασάκι, δίχως να σε ενοχλεί η βρώμα και η μπόχα. Σηκώνεσαι να χορέψεις και δε σου κόβεται η ανάσα. Πάει πια η μεταπολεμική εποχή με τα κουτούκια/τεκέδες. Ο κόσμος θέλει να απολαμβάνει ό,τι μπορεί ακόμα να απολαύσει. Θέλει ποιότητα στην ελάχιστη διασκέδαση. Ο κοσμος Θανάση πάει μπροστά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουνίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Νομίζω πως με έναν άρτια λειτουργικό εξαερισμό του χώρου δεν θα ήτο πρόβλημα και το να καπνίζουν ένδοθεν του κτηρίου. Click για ανάπτυξη... όχι Γιάννη, πάλι βρωμάει. Ισως λιγότερο, αλλά και πάλι. Έχω φάει πολύ καπνό, όλη τη δεκαετία 80 90 και τα έχω μελετήσει. Αναπνέεις λίγο καλύτερα, αλλά και πάλι γίνεσαι μια βρώμα σκέτη και αν έχεις πρόβλημα αναπνευστικό, την έχεις βάψει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi giannhs2001 johnsala bibliofagos Kate1914 touvlo Wonderkid Fernando_A Scandal J.Cameron charmander camil Paragontas7000 fmarulezkd back2967 User2350 king_sotirios kajamix Stelios725 Ilma tsiobieman American Economist Μαυρίκιος thenutritionist Panos_02 orchidea Ryuzaki harry akritas Mhtrogoal iminspain taketrance T C jj! Memetchi fretoe CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ο ΚΑΘΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ Η ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ/. Οι καπνιστες να πηγαινουν σε αυτα,οι μη καπνιστες στα αλλα. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΠΟΣΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ; Click για ανάπτυξη... Σκέψου και τον εργαζόμενο που είναι υποχρεωμένος να δουλεύει για πολλές ώρες στο μαγαζί και είναι αναγκασμένος να καπνίζει και αυτός παθητικά.
Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.065 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:20 Ο Wonderkid: #105 31-12-22 14:20 Η ισχύς και εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, δεν είναι απλά υποχρέωση από μεριάς κράτους, αλλά κοινωνική απαίτηση Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.065 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2023 στις 13:43 Ο Wonderkid: #106 02-01-23 13:43 Αντικαπνιστικός νόμος: Πάνω από 580 παραβάσεις τις πέντε τελευταίες ημέρες του 2022 σε όλη τη χώρα Σε 6.180 ανέρχονται οι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν συνολικά, από 26 έως 31 Δεκεμβρίου, σε όλη την Ελλάδα, από την Αστυνομία και βεβαιώθηκαν 587 παραβάσεις σε καπνίζοντες θαμώνες και υπεύθυνους διαχείρισης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Όπως επισημαίνει το αρχηγείο της ΕΛΑΣ και... www.newsbeast.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.417 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2024 στις 15:28 Η touvlo έγραψε: #107 22-06-24 15:28 Ο νόμος θα εφαρμοστεί και εφαρμόζεται μόνο και αν διαμαρτυρόμαστε εμείς, ότι μας ενοχλεί το κάπνισμα. Όσο δε μιλάμε και το ανεχόμαστε, πολύ καλά τα παθαίνουμε και μας γεμίζουν καρκίνο τα πνευμονάκια μας. Συνένοχος είναι όποιος σιωπά! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.586 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2024 στις 15:30 Ο giannhs2001: #108 22-06-24 15:30 Νομίζω πως με έναν άρτια λειτουργικό εξαερισμό του χώρου δεν θα ήτο πρόβλημα και το να καπνίζουν ένδοθεν του κτηρίου. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.417 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2024 στις 15:34 Η touvlo έγραψε: #109 22-06-24 15:34 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: άσε μας ρε Ιωάννη. μας το παίζεις και ρεμπέτης και παλιακός. γίνεται να πίνεις κρασί, να ακούς λαϊκά και ρεμπέτικα, και το κουτούκι να μην είναι μες το ντουμάνι απ' τα τσιγάρα και τους αναστεναγμούς; Click για ανάπτυξη... Θανάση, θα διαφωνήσω κάθετα μαζί σου. Φυσικά και γίνεται! Και σε πληροφορώ, πολύ καλύτερα! Αφοσιώνεσαι στη μουσική και στο κρασάκι, δίχως να σε ενοχλεί η βρώμα και η μπόχα. Σηκώνεσαι να χορέψεις και δε σου κόβεται η ανάσα. Πάει πια η μεταπολεμική εποχή με τα κουτούκια/τεκέδες. Ο κόσμος θέλει να απολαμβάνει ό,τι μπορεί ακόμα να απολαύσει. Θέλει ποιότητα στην ελάχιστη διασκέδαση. Ο κοσμος Θανάση πάει μπροστά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουνίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Νομίζω πως με έναν άρτια λειτουργικό εξαερισμό του χώρου δεν θα ήτο πρόβλημα και το να καπνίζουν ένδοθεν του κτηρίου. Click για ανάπτυξη... όχι Γιάννη, πάλι βρωμάει. Ισως λιγότερο, αλλά και πάλι. Έχω φάει πολύ καπνό, όλη τη δεκαετία 80 90 και τα έχω μελετήσει. Αναπνέεις λίγο καλύτερα, αλλά και πάλι γίνεσαι μια βρώμα σκέτη και αν έχεις πρόβλημα αναπνευστικό, την έχεις βάψει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi giannhs2001 johnsala bibliofagos Kate1914 touvlo Wonderkid Fernando_A Scandal J.Cameron charmander camil Paragontas7000 fmarulezkd back2967 User2350 king_sotirios kajamix Stelios725 Ilma tsiobieman American Economist Μαυρίκιος thenutritionist Panos_02 orchidea Ryuzaki harry akritas Mhtrogoal iminspain taketrance T C jj! Memetchi fretoe CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η ισχύς και εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, δεν είναι απλά υποχρέωση από μεριάς κράτους, αλλά κοινωνική απαίτηση
Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.065 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2023 στις 13:43 Ο Wonderkid: #106 02-01-23 13:43 Αντικαπνιστικός νόμος: Πάνω από 580 παραβάσεις τις πέντε τελευταίες ημέρες του 2022 σε όλη τη χώρα Σε 6.180 ανέρχονται οι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν συνολικά, από 26 έως 31 Δεκεμβρίου, σε όλη την Ελλάδα, από την Αστυνομία και βεβαιώθηκαν 587 παραβάσεις σε καπνίζοντες θαμώνες και υπεύθυνους διαχείρισης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Όπως επισημαίνει το αρχηγείο της ΕΛΑΣ και... www.newsbeast.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.417 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2024 στις 15:28 Η touvlo έγραψε: #107 22-06-24 15:28 Ο νόμος θα εφαρμοστεί και εφαρμόζεται μόνο και αν διαμαρτυρόμαστε εμείς, ότι μας ενοχλεί το κάπνισμα. Όσο δε μιλάμε και το ανεχόμαστε, πολύ καλά τα παθαίνουμε και μας γεμίζουν καρκίνο τα πνευμονάκια μας. Συνένοχος είναι όποιος σιωπά! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.586 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2024 στις 15:30 Ο giannhs2001: #108 22-06-24 15:30 Νομίζω πως με έναν άρτια λειτουργικό εξαερισμό του χώρου δεν θα ήτο πρόβλημα και το να καπνίζουν ένδοθεν του κτηρίου. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.417 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2024 στις 15:34 Η touvlo έγραψε: #109 22-06-24 15:34 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: άσε μας ρε Ιωάννη. μας το παίζεις και ρεμπέτης και παλιακός. γίνεται να πίνεις κρασί, να ακούς λαϊκά και ρεμπέτικα, και το κουτούκι να μην είναι μες το ντουμάνι απ' τα τσιγάρα και τους αναστεναγμούς; Click για ανάπτυξη... Θανάση, θα διαφωνήσω κάθετα μαζί σου. Φυσικά και γίνεται! Και σε πληροφορώ, πολύ καλύτερα! Αφοσιώνεσαι στη μουσική και στο κρασάκι, δίχως να σε ενοχλεί η βρώμα και η μπόχα. Σηκώνεσαι να χορέψεις και δε σου κόβεται η ανάσα. Πάει πια η μεταπολεμική εποχή με τα κουτούκια/τεκέδες. Ο κόσμος θέλει να απολαμβάνει ό,τι μπορεί ακόμα να απολαύσει. Θέλει ποιότητα στην ελάχιστη διασκέδαση. Ο κοσμος Θανάση πάει μπροστά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουνίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Νομίζω πως με έναν άρτια λειτουργικό εξαερισμό του χώρου δεν θα ήτο πρόβλημα και το να καπνίζουν ένδοθεν του κτηρίου. Click για ανάπτυξη... όχι Γιάννη, πάλι βρωμάει. Ισως λιγότερο, αλλά και πάλι. Έχω φάει πολύ καπνό, όλη τη δεκαετία 80 90 και τα έχω μελετήσει. Αναπνέεις λίγο καλύτερα, αλλά και πάλι γίνεσαι μια βρώμα σκέτη και αν έχεις πρόβλημα αναπνευστικό, την έχεις βάψει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi giannhs2001 johnsala bibliofagos Kate1914 touvlo Wonderkid Fernando_A Scandal J.Cameron charmander camil Paragontas7000 fmarulezkd back2967 User2350 king_sotirios kajamix Stelios725 Ilma tsiobieman American Economist Μαυρίκιος thenutritionist Panos_02 orchidea Ryuzaki harry akritas Mhtrogoal iminspain taketrance T C jj! Memetchi fretoe CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αντικαπνιστικός νόμος: Πάνω από 580 παραβάσεις τις πέντε τελευταίες ημέρες του 2022 σε όλη τη χώρα Σε 6.180 ανέρχονται οι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν συνολικά, από 26 έως 31 Δεκεμβρίου, σε όλη την Ελλάδα, από την Αστυνομία και βεβαιώθηκαν 587 παραβάσεις σε καπνίζοντες θαμώνες και υπεύθυνους διαχείρισης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Όπως επισημαίνει το αρχηγείο της ΕΛΑΣ και... www.newsbeast.gr
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.417 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2024 στις 15:28 Η touvlo έγραψε: #107 22-06-24 15:28 Ο νόμος θα εφαρμοστεί και εφαρμόζεται μόνο και αν διαμαρτυρόμαστε εμείς, ότι μας ενοχλεί το κάπνισμα. Όσο δε μιλάμε και το ανεχόμαστε, πολύ καλά τα παθαίνουμε και μας γεμίζουν καρκίνο τα πνευμονάκια μας. Συνένοχος είναι όποιος σιωπά! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.586 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2024 στις 15:30 Ο giannhs2001: #108 22-06-24 15:30 Νομίζω πως με έναν άρτια λειτουργικό εξαερισμό του χώρου δεν θα ήτο πρόβλημα και το να καπνίζουν ένδοθεν του κτηρίου. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.417 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2024 στις 15:34 Η touvlo έγραψε: #109 22-06-24 15:34 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: άσε μας ρε Ιωάννη. μας το παίζεις και ρεμπέτης και παλιακός. γίνεται να πίνεις κρασί, να ακούς λαϊκά και ρεμπέτικα, και το κουτούκι να μην είναι μες το ντουμάνι απ' τα τσιγάρα και τους αναστεναγμούς; Click για ανάπτυξη... Θανάση, θα διαφωνήσω κάθετα μαζί σου. Φυσικά και γίνεται! Και σε πληροφορώ, πολύ καλύτερα! Αφοσιώνεσαι στη μουσική και στο κρασάκι, δίχως να σε ενοχλεί η βρώμα και η μπόχα. Σηκώνεσαι να χορέψεις και δε σου κόβεται η ανάσα. Πάει πια η μεταπολεμική εποχή με τα κουτούκια/τεκέδες. Ο κόσμος θέλει να απολαμβάνει ό,τι μπορεί ακόμα να απολαύσει. Θέλει ποιότητα στην ελάχιστη διασκέδαση. Ο κοσμος Θανάση πάει μπροστά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουνίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Νομίζω πως με έναν άρτια λειτουργικό εξαερισμό του χώρου δεν θα ήτο πρόβλημα και το να καπνίζουν ένδοθεν του κτηρίου. Click για ανάπτυξη... όχι Γιάννη, πάλι βρωμάει. Ισως λιγότερο, αλλά και πάλι. Έχω φάει πολύ καπνό, όλη τη δεκαετία 80 90 και τα έχω μελετήσει. Αναπνέεις λίγο καλύτερα, αλλά και πάλι γίνεσαι μια βρώμα σκέτη και αν έχεις πρόβλημα αναπνευστικό, την έχεις βάψει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi giannhs2001 johnsala bibliofagos Kate1914 touvlo Wonderkid Fernando_A Scandal J.Cameron charmander camil Paragontas7000 fmarulezkd back2967 User2350 king_sotirios kajamix Stelios725 Ilma tsiobieman American Economist Μαυρίκιος thenutritionist Panos_02 orchidea Ryuzaki harry akritas Mhtrogoal iminspain taketrance T C jj! Memetchi fretoe CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο νόμος θα εφαρμοστεί και εφαρμόζεται μόνο και αν διαμαρτυρόμαστε εμείς, ότι μας ενοχλεί το κάπνισμα. Όσο δε μιλάμε και το ανεχόμαστε, πολύ καλά τα παθαίνουμε και μας γεμίζουν καρκίνο τα πνευμονάκια μας. Συνένοχος είναι όποιος σιωπά!
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.586 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2024 στις 15:30 Ο giannhs2001: #108 22-06-24 15:30 Νομίζω πως με έναν άρτια λειτουργικό εξαερισμό του χώρου δεν θα ήτο πρόβλημα και το να καπνίζουν ένδοθεν του κτηρίου. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.417 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2024 στις 15:34 Η touvlo έγραψε: #109 22-06-24 15:34 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: άσε μας ρε Ιωάννη. μας το παίζεις και ρεμπέτης και παλιακός. γίνεται να πίνεις κρασί, να ακούς λαϊκά και ρεμπέτικα, και το κουτούκι να μην είναι μες το ντουμάνι απ' τα τσιγάρα και τους αναστεναγμούς; Click για ανάπτυξη... Θανάση, θα διαφωνήσω κάθετα μαζί σου. Φυσικά και γίνεται! Και σε πληροφορώ, πολύ καλύτερα! Αφοσιώνεσαι στη μουσική και στο κρασάκι, δίχως να σε ενοχλεί η βρώμα και η μπόχα. Σηκώνεσαι να χορέψεις και δε σου κόβεται η ανάσα. Πάει πια η μεταπολεμική εποχή με τα κουτούκια/τεκέδες. Ο κόσμος θέλει να απολαμβάνει ό,τι μπορεί ακόμα να απολαύσει. Θέλει ποιότητα στην ελάχιστη διασκέδαση. Ο κοσμος Θανάση πάει μπροστά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουνίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Νομίζω πως με έναν άρτια λειτουργικό εξαερισμό του χώρου δεν θα ήτο πρόβλημα και το να καπνίζουν ένδοθεν του κτηρίου. Click για ανάπτυξη... όχι Γιάννη, πάλι βρωμάει. Ισως λιγότερο, αλλά και πάλι. Έχω φάει πολύ καπνό, όλη τη δεκαετία 80 90 και τα έχω μελετήσει. Αναπνέεις λίγο καλύτερα, αλλά και πάλι γίνεσαι μια βρώμα σκέτη και αν έχεις πρόβλημα αναπνευστικό, την έχεις βάψει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Νομίζω πως με έναν άρτια λειτουργικό εξαερισμό του χώρου δεν θα ήτο πρόβλημα και το να καπνίζουν ένδοθεν του κτηρίου.
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.417 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2024 στις 15:34 Η touvlo έγραψε: #109 22-06-24 15:34 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: άσε μας ρε Ιωάννη. μας το παίζεις και ρεμπέτης και παλιακός. γίνεται να πίνεις κρασί, να ακούς λαϊκά και ρεμπέτικα, και το κουτούκι να μην είναι μες το ντουμάνι απ' τα τσιγάρα και τους αναστεναγμούς; Click για ανάπτυξη... Θανάση, θα διαφωνήσω κάθετα μαζί σου. Φυσικά και γίνεται! Και σε πληροφορώ, πολύ καλύτερα! Αφοσιώνεσαι στη μουσική και στο κρασάκι, δίχως να σε ενοχλεί η βρώμα και η μπόχα. Σηκώνεσαι να χορέψεις και δε σου κόβεται η ανάσα. Πάει πια η μεταπολεμική εποχή με τα κουτούκια/τεκέδες. Ο κόσμος θέλει να απολαμβάνει ό,τι μπορεί ακόμα να απολαύσει. Θέλει ποιότητα στην ελάχιστη διασκέδαση. Ο κοσμος Θανάση πάει μπροστά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουνίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Νομίζω πως με έναν άρτια λειτουργικό εξαερισμό του χώρου δεν θα ήτο πρόβλημα και το να καπνίζουν ένδοθεν του κτηρίου. Click για ανάπτυξη... όχι Γιάννη, πάλι βρωμάει. Ισως λιγότερο, αλλά και πάλι. Έχω φάει πολύ καπνό, όλη τη δεκαετία 80 90 και τα έχω μελετήσει. Αναπνέεις λίγο καλύτερα, αλλά και πάλι γίνεσαι μια βρώμα σκέτη και αν έχεις πρόβλημα αναπνευστικό, την έχεις βάψει
Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: άσε μας ρε Ιωάννη. μας το παίζεις και ρεμπέτης και παλιακός. γίνεται να πίνεις κρασί, να ακούς λαϊκά και ρεμπέτικα, και το κουτούκι να μην είναι μες το ντουμάνι απ' τα τσιγάρα και τους αναστεναγμούς; Click για ανάπτυξη... Θανάση, θα διαφωνήσω κάθετα μαζί σου. Φυσικά και γίνεται! Και σε πληροφορώ, πολύ καλύτερα! Αφοσιώνεσαι στη μουσική και στο κρασάκι, δίχως να σε ενοχλεί η βρώμα και η μπόχα. Σηκώνεσαι να χορέψεις και δε σου κόβεται η ανάσα. Πάει πια η μεταπολεμική εποχή με τα κουτούκια/τεκέδες. Ο κόσμος θέλει να απολαμβάνει ό,τι μπορεί ακόμα να απολαύσει. Θέλει ποιότητα στην ελάχιστη διασκέδαση. Ο κοσμος Θανάση πάει μπροστά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουνίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Νομίζω πως με έναν άρτια λειτουργικό εξαερισμό του χώρου δεν θα ήτο πρόβλημα και το να καπνίζουν ένδοθεν του κτηρίου. Click για ανάπτυξη... όχι Γιάννη, πάλι βρωμάει. Ισως λιγότερο, αλλά και πάλι. Έχω φάει πολύ καπνό, όλη τη δεκαετία 80 90 και τα έχω μελετήσει. Αναπνέεις λίγο καλύτερα, αλλά και πάλι γίνεσαι μια βρώμα σκέτη και αν έχεις πρόβλημα αναπνευστικό, την έχεις βάψει