Subject to change
e-steki.gr Founder

Αν ναι, βάζετε κάποια όρια (πχ μόνο "πολυτελείας");
Αν όχι, γιατί;
(θέμα που μου ρθε κι εμένα τώρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

απάντηση: ιντερνετικά και μόνο από επιστημονικό ενδιαφέρον. Επιλογές είναι αυτές.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος

Μια κοπέλα του κύκλου μου έκανε κατά 90% αυτή την δουλειά στο παρελθόν. Δεν μου το έχει αποκαλύψει, αλλά το έμαθα από συμπτώσεις. Παρόλα αυτά δεν άλλαξε κάτι στον τρόπο που την βλέπω, επειδή έχω εμπειρίες μαζί της κι επειδή ξέρω τους λόγους που το έκανε, καθαρά δικοί της ψυχολογικοί.
Παρόλα αυτά, δεν ξέρω αν θα έκανα παρέα με άτομα που χρησιμοποιούν τυχοδιωκτικά αυτό το επάγγελμα επειδή δεν θα τα εκτιμούσα. Επίσης, αμφιβάλλω αν θα έκανα παρέα με άτομα που κάνουν "πιάτσα" και φωνάζουν όταν περνάει αυτοκίνητο που το οδηγεί άντρας προκαλώντας τον, επειδή μου βγάζουν ότι έχουν ξεχάσει την αξιοπρέπειά τους.
prime
Πολύ δραστήριο μέλος

με συγχωρείς......και τι στο καλό θα λέμε????????????![]()
ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να μάθεις που δεν το ήξερες πριν

παρέα? όχι
διαπελατειακές/επαγγελματικές σχέσεις? ναι...
με την προυπόθεση ότι θα ήταν ΔΙΚΟΙ μου πελάτες

Subject to change
e-steki.gr Founder

dooo
Διακεκριμένο μέλος

internet πιδίμ.ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να μάθεις που δεν το ήξερες πριν![]()
αχχαχααχαχαχαχ, θα φας καλά όπως κι αν το δειςπαρέα? όχι
διαπελατειακές/επαγγελματικές σχέσεις? ναι...
με την προυπόθεση ότι θα ήταν ΔΙΚΟΙ μου πελάτες![]()

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αλήθεια γιατί;παρέα? όχι

prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Πιστευω οτι απο τον κάθε άνθρωπο μπορείς να κερδίσεις κάτι.
συμφωνώ...αλλά δε χρειάζεται απαραιτήτως να κάνεις παρέα.
δεν το βλέπω ρατσιστικά αλλά εδώ που είμαι και με τη δουλειά που κάνω ΑΠΟΚΛΕΙΩ οποιαδήποτε κοινωνική συναναστροφή.
αχχαχααχαχαχαχ, θα φας καλά όπως κι αν το δεις![]()
όλα εμπειρίες είναι..

χωρίς πλάκα πάντως..
εμένα δε μου έχει τύχει τέτοιος πελάτης αλλά από συναδέρφους έχω μάθει ότι τουλάχιστον οι ιερόδουλες είναι πολύ εντάξει στις πληρωμές τους.
τι θέλω να πω..
έναν ''αξιοπρεπέστατο'' κατά τ' άλλα πελάτη μπορεί να τον κυνηγάς για να πληρωθείς.
άνθρωποι που θεωρούνται περιθωριοποιημένοι..Αλβανοί. ιερόδουλες, χρήστες είναι συνεπέστατοι στις οικονομικές τους υποχρεώσεις.
έντιτ: κοινώς τα μεγαλύτερα λαμόγια κάθονται σε ακριβά σαλόνια.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

άνθρωποι που θεωρούνται περιθωριοποιημένοι..Αλβανοί. ιερόδουλες, χρήστες είναι συνεπέστατοι στις οικονομικές τους υποχρεώσεις.
σαφ'ως..οι δουλειές πανε καλά, τα λεφτά μαύρα...

α, και ο φόβος φυλάει τα έρμα

s_PAO_piata
Νεοφερμένο μέλος

prime
Πολύ δραστήριο μέλος

σαφ'ως..οι δουλειές πανε καλά, τα λεφτά μαύρα...![]()
όχι απαραιτήτως.

δεν μιλάμε μόνο γι' αυτούς που κάνουν καλή παράνομη μπιζνα μιλάμε και για τους μεροκαματιάρηδες.
δεν το παίζω υπερασπιστής των αδυνάτων και κατατρεγμένων αλλά πληρώνουν καλά και δεν προσπαθούν να στην κάνουν.
Λία αν δε σε κάλυψα πριν στο γιατί όχι για παρέα πες μου να το επεκτείνω

Demelene
Διάσημο μέλος

Βέβαια όταν μια οποιαδήποτε σχέση με οποιδήποτε άνθρωπο ρισκάρουν το επάγγελμα και τον βιοπορισμό τότε κακώς αλλά τα παραπάνω γίνονται θεωρίες και προηγείται το προσωπικό συμφέρον.
Vkey
Επιφανές μέλος

Νιώθω ότι ζω με αυτά τα άτομα σε παράλληλους κόσμους που δεν συμπίπτουν εύκολα...
Οπότε...δεν ξέρω

Αρκεί βέβαια να είναι άνθρωποι με τους οποίους εγώ θα μπορούσα να συναναστραφώ να έχουμε κάποια κοινά (εκτός επαγγέλματος) τα οποία μπορούμε να μοιραστούμε ή τέλος πάντων να μπορούμε να συζητήσουμε...
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Θα κάνατε παρέα με ιερόδουλη/ζιγκολό;
Αν ναι, βάζετε κάποια όρια (πχ μόνο "πολυτελείας");
Αν όχι, γιατί;
(θέμα που μου ρθε κι εμένα τώρα)
Πάντα αναρωτιόμουν γιατί ένας ζιγκολό έχει πολύ ανώτερο κοινωνικό status από μια πόρνη. 'Ενα το κρατούμενο. Τέλος πάντων οι ζιγκολό μου είναι αδιάφοροι και απεχθείς ως φίλοι. 'Εχω γνωρίσει ζιγκολό που μου έκανε το φίλο και ομολογώ ότι είχε πολύ χιούμορ αλλά ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο άτομο και αντιπαθής. Πολύ κυνικός. Τις πόρνες τις συμπαθώ ιδιαίτερα γιατί είναι άμεσες. Η διαφορά τους από τις κυρίες του καλού κόσμου είναι ότι σου λένε ''ΤΟΣΑ'', αντί να σου τα ρουφάνε με τρόπο. Αν έχω να διαλέξω μεταξύ πόρνης και τσούλας, θα προτιμήσω την πόρνη. Για κυρία δεν το συζητάμε, είναι είδος προς εξαφάνιση. Η ταινία ''καλώς ήρθε το δολλάριο'' έχει πολύ όμορφο τέλος για να είναι αληθινό και η ταινία ''Pretty woman'' πάλι πολύ χολιγουντιανή για τα ελληνικά δεδομένα.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Εννοείται θα έκανα παρέα. Άλλωστε θα είχα να μάθω πολλά... χιχι![]()
χεχεχεχε, ακριβώς!!! Άλλωστε σημασία έχει τι άνθρωπος είναι ο άλλος και όχι τι επάγγελμα κάνει.

Hunter
Περιβόητο μέλος

ναι εχω κανει παρεα με τετοια ατομα και θα συνεχισω να κανω, δεν κοιταω το επαγγελμα, κοιταω τον ανθρωπο, και ισως σας φανει λιγο "καπως" αλλα την δουλεια τους την εκτιμω - ειναι επαγγλεμα και αυτο, και αυτοι πρεπει να ζησουν και επειδη διαλεξαν αυτο το επαγγελμα δεν σημαινει οτι ειναι κατωτεροι απο εμας τους υπολοιπους
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giannhs2001
- Paragontas7000
- Ilma
- johnsala
- Giorgkalo
- A350
- Memetchi
- Reader
- Kate1914
- Scandal
- Debugging_Demon
- Wonderkid
- American Economist
- rafaela11
- charmander
- fourkaki
- Μήτσος10
- Chris2756
- User2350
- Libertus
- LuckyDoge
- sokliap
- Στωικος
- DeepWeb
- kogba
- tslef8
- Βλα
- orchidea
- harry akritas
- uni77
- Viedo
- Μάρκος Βασίλης
- iminspain
- Unseen skygge
- Trolling Stones
- eukleidhs1821
- taketrance
- anastasiakan
- angel of death
- Serotonin
- jj!
- panagiotis econ
- Εχέμυθη
- Zilda
- DimitraA.
- fmarulezkd
- Meow
- Johnny15
- Magdalik
- grtt
- fretoe
- GoddamnRight
- me lene
- Πα.Κ
- Vold
- lnesb
- fockos
- Γατόπαρδος.
- Nickx
- cocteau
- Athens2002
- Kostis-Palamas
- Κλημεντίνη
- NightOwl
- ioannaion
- "άσχημο_όνειρο"
- edweimaste
- SkyBlu
- Johnman97
- Jocaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.