timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Last Stand
Νεοφερμένο μέλος

Όμως ξέρω και τι προβλήματα θα υπήρχαν:
- Ατελείωτες συζητήσεις όπου ο ένας θα προσπαθούσε να πείσει τον άλλον ότι έχει δίκιο (είμαι πολύ καλός σ' αυτό)
- Πολλά παιχνίδια μέχρι να ξεκινήσει η σχέση (μετά όλα ΟΚ)
- Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε καν να σχηματιστεί αυτή η σχέση. Δεν είμαι άτομο που ανοίγεται εύκολα οπότε φανταστείτε να προσπαθούν να έρθουν κοντά δύο χαρακτήρες που κρατούν αποστάσεις! Οδύσσεια... Εκτός αν η ομοιότητα οδηγούσε στο αντίθετο αποτέλεσμα - δέσιμο άνευ προηγουμένου
Θα υπήρχαν βέβαια πολύ περισσότερα καλά:
- Καθόλου καβγάδες, φωνές, γκρίνια (τα απεχθάνομαι)
- Σημαντική αλληλοϋποστήριξη σχετικά με τους προσωπικούς στόχους ζωής του καθενός
- Θα ζούσαμε την ζωή μας μέχρι εκεί που δεν παίρνει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 874453
Επισκέπτης

ειναι αρκετα μλκς.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stitchpunk
Δραστήριο μέλος

Αλήθεια, στην ερώτηση "θα έκανες σχέση με τον εαυτό σου", αν η απάντηση ήταν "καλύτερα να μείνω μόνος/η" θα σήμαινε ναι ή όχι?
Μου ζητώ συγγνώμη αλλά δεν είμαι αυτό που ψάχνω αυτή τη στιγμή, δεν φταίω εγώ, φταίω εγώ!
Guest 186240
Επισκέπτης

NastStorm
Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 092312
Επισκέπτης

Guest 209912
Επισκέπτης

Guest 874453
Επισκέπτης

με τη μαρια παλαμιδου εννοεις.Δεν ξέρω για σας, εγώ πάντως είχα αρκετές ερωτικές σχέσεις με τον εαυτό μου στο παρελθόν.
γνωστο τσουλακι.

prinCess.
Επιφανές μέλος

Ούτε ζήλειες θα προκαλούσα, ούτε νεύρα, ούτε "ααα γιατί το έκανες αυτό, δε με σκέφτηκες καν", θα έκανε αυτό που σκεφτόμουν εγώ μόνο. Τι άλλο θες από μια σχέση;;; Να μπαίνει ο άλλος στη θέση σου , να καταλαβαίνει τι σε ενοχλεί, να μη τα κάνει αυτά και γενικά αυτό που λένε "να μυρίζει τα νύχια του" ????? αυτό θα ήθελα.

Πάνος_184
Νεοφερμένο μέλος

- Γιατί θα ήταν εντελώς προβλεψημες οι κινήσεις!
- Επειτα γιατί δεν θα είχα κάποιον/α να με χαλιναγωγήσει ίσα που θα με μπριζωνε για ακραιοτητες και δεν θα ειμασταν σώοι.
- Δεν θα μπορούσα να μοιραστώ γνώση και να ανταλλάξω απόψεις.
- Ακόμη, δεν θα είχα την ευκαιρία να γνωρίσω πτυχές του εαυτού μου που δεν αντιλαμβάνομαι.
- Δεν έχω βυζιά!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Δεν ξέρω για σας, εγώ πάντως είχα αρκετές ερωτικές σχέσεις με τον εαυτό μου στο παρελθόν.
Και ποιος δεν είχε;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.