Ναι, έχω μεγάλη καρδιά!![]()
Suuuuure... Καρδιά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian
Περιβόητο μέλος

Αυτό. Όση... μεγάλη καρδιά κι αν έχεις για να χωράς πολλούς, άμα αγαπάς χωράει μόνο ένα άτομο. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες...
Άμα σπέρνεις αγάπη σε όλους απλόχερα τότε ποτέ δεν αφιερώνεις ολοκληρωτικά την καρδιά σου, απλά χαρίζεις τμήματά της

Μέχρις ότου βρεθεί το άτομο που θα την κάνει το πιο πολύτιμο κειμήλιό του

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Απλά σου αρέσουν και παίζεις.

Όταν είσαι ερωτευμένος, υπάρχει μόνον ένα πρόσωπο μέσα σου. Κι αν ο έρωτας είναι δυνατός, βαθύς κι αμοιβαίος, πιστεύω πως κανένα τρίτο πρόσωπο δεν μπορεί να τον κλονίσει.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Άλλο ο έρωτας.
so, πιστεύω ότι δε γίνεται να' σαι με 2 (ή 3,4 κτλ) ερωτευμένος.
Πιθανότατα απλά ο έρωτας με τον 1ο έχει πάει περίπατο, οπότε κοίταξες αλλού, επειδή βρήκες άλλο ενδιαφέρον πάνω σε κάτι καινούργιο, χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι σταμάτησες να αγαπάς τον 1ο, οπότε είσαι σε φάση "ποιον να διαλέξω; ποιον θέλω; τι θα κάνω;" και νομίζεις ότι είσαι ερωτευμένη με 2, ενώ στην ουσία θες δύο άτομα με διαφορετικό τρόπο, είσαι απλά μπερδεμένη και δε ξέρεις τι θέλεις πραγματικά.

γκίλτι.
adele
Εκκολαπτόμενο μέλος

ets32katerina
Νεοφερμένο μέλος

μαρία_πικραλίδα
Νεοφερμένο μέλος

Lilmztrouble
Νεοφερμένο μέλος

Αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα και δεν ήθελα να ανοίξω καινούριο θέμα..
Από τα παραπάνω συμπέρανα πως ευτυχώς δεν είμαι η μόνη που περνάει κάτι τέτοιο και πως είναι απολύτως φυσιολογικό να αισθάνεσαι πράγματα για 2 άτομα ταυτόχρονα.. Όμως η κοπέλα που έφτιαξε αυτή την συζήτηση δεν μας έχει απαντήσει για το τι έγινε και θα ήθελα πολύ να μάθω.. Ίσως με βοηθήσει κι εμένα να καταλάβω τι να κάνω και τι να σκεφτώ.. Αν και η δική μ περίπτωση είναι κάπως πολύπλοκη..
cassandra011997
Νεοφερμένο μέλος

απλα αυτες οι καταστεσεις θελουν υπομονη , χρονο και ψυχραιμια
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Βασικά δεν μιλάμε για αγάπη. Μπορείς άνετα να αγαπάς ένα σωρό ανθρώπους συγχρόνως.
Άλλο ο έρωτας.
so, πιστεύω ότι δε γίνεται να' σαι με 2 (ή 3,4 κτλ) ερωτευμένος.
Πιθανότατα απλά ο έρωτας με τον 1ο έχει πάει περίπατο, οπότε κοίταξες αλλού, επειδή βρήκες άλλο ενδιαφέρον πάνω σε κάτι καινούργιο, χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι σταμάτησες να αγαπάς τον 1ο, οπότε είσαι σε φάση "ποιον να διαλέξω; ποιον θέλω; τι θα κάνω;" και νομίζεις ότι είσαι ερωτευμένη με 2, ενώ στην ουσία θες δύο άτομα με διαφορετικό τρόπο, είσαι απλά μπερδεμένη και δε ξέρεις τι θέλεις πραγματικά.
γκίλτι.
συμφωνώ απόλυτα ας μην τα ξαναγράφω

Isom1312
Εκκολαπτόμενο μέλος

Mercury
Επιφανές μέλος

Θα μπορουσατε να βρισκεστε στην Αθηνα και την Πατρα ταυτοχρονα;
Άν είσαι ηλεκτρόνιο μπορείς

spyroskaftanis
Δραστήριο μέλος

Όταν είχα την ίδια σκέψη η απάντηση ενός φίλου μου ήταν:Aπλά σκέψου ποια σκέφτεσαι πριν κοιμηθείς και μόλις ξυπνήσεις..Τελικά,με αυτή ήμουν και ερωτευμένος..![]()
True Story!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος

choose the second one, because if you really loved the first one
you wouldn't have fallen for the second.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GiorgosAsi
Δραστήριο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

trampoline
Νεοφερμένο μέλος

SunnyG
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.