Juliette!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
IL PENSIERO
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Δραστήριο μέλος

Juliette!
Εκκολαπτόμενο μέλος

τι να κανουν κι αυτες οι γυναικες... υπαρχει και ενα βιολογικο ρολοι

Απαντησες το :αμφιβαλεις για την σοβαροτητα της δικης μου απαντησης?
"Κι απτον πλανητη των πιθηκων μη σου πω..."
Οπότε οχι, δεν αμφιβαλλω. Ειμαι σιγουρος οτι δεν ηταν σοβαρη.

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Δε το καταλαβα.. θα μπορουσες να το διευκρινησεις τι αλλαξε σε σχεση με την αποψη που ειχες πριν 4 χρονια?
Δλδ μπορει να ερωτευτεις και αλλους αλλα σε συγκρατει η λογικη και μενεις πιστη στον συντροφο με τον οποιο εχεις σχεση ακομη κι αν εχεις αισθηματα για καποιον αλλον?
Θα σου πω τι άλλαξε: γνώρισα κάποιον και τον ερωτεύτηκα τόσο, τον ήθελα τόσο που δεν μου προέκυψε επιθυμία ποτέ όσο είμασταν μαζί (για δυόμισι χρόνια) να κοιτάξω/φλερτάρω/διανοηθώ να πάω με άλλον - για την ακρίβεια η σκέψη και μόνο πως κάποιος άλλος θα με πλησίαζε μου έφερνε εμετο. Και όλα αυτά ενώ είχα απατήσει κάθε γκόμενο που είχα ως τότε - θεωρώ πως ήταν λόγω έρωτα, αλλά μπορεί και απλώς να μεγάλωσα και να μην άντεχα πια όλα αυτά τα παιχνιδάκια και την ταλαιπωρία που έχουν οι παράλληλες "σχέσεις", τι να σου πω.. Νομίζω όμως πως ήταν από έρωτα, αφού όπως σου είπα η σκέψη ενός άλλου άντρα μου έφερνε αηδία, δεν το έκανα γιατί βαριόμουν να ψαχτώ.

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

ακριβως αυτο
Λεει πως οταν εισαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ερωτευμενος, δεν πας με αλλον.

οποτε οχι δεν πιστευω οτι γινεται

Juliette!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θα σου πω τι άλλαξε: γνώρισα κάποιον και τον ερωτεύτηκα τόσο, τον ήθελα τόσο που δεν μου προέκυψε επιθυμία ποτέ όσο είμασταν μαζί (για δυόμισι χρόνια) να κοιτάξω/φλερτάρω/διανοηθώ να πάω με άλλον - για την ακρίβεια η σκέψη και μόνο πως κάποιος άλλος θα με πλησίαζε μου έφερνε εμετο. Και όλα αυτά ενώ είχα απατήσει κάθε γκόμενο που είχα ως τότε - θεωρώ πως ήταν λόγω έρωτα, αλλά μπορεί και απλώς να μεγάλωσα και να μην άντεχα πια όλα αυτά τα παιχνιδάκια και την ταλαιπωρία που έχουν οι παράλληλες "σχέσεις", τι να σου πω.. Νομίζω όμως πως ήταν από έρωτα, αφού όπως σου είπα η σκέψη ενός άλλου άντρα μου έφερνε αηδία, δεν το έκανα γιατί βαριόμουν να ψαχτώ.![]()
oποτε αυτο που αλλαξε ειναι οτι ερωτευτηκες πραγματικα και πλεον δεν πιστευεις οτι μπορει να νιωσεις σεξουαλικη χημεια με καποιον αλλον ενω εισαι ερωτευμενη μαζι του..
Οκ, thnx για την διευκρινηση
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

ειναι η ζυγιλα μας φαινεται....ενας σε καθε ζυγι....

DreamRider
Νεοφερμένο μέλος

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

ets32kate
Νεοφερμένο μέλος

Με δυο ατομα μονο???? ΧΑΧΑΧΑΧΑ Εγω εχω ερωτευτει και 5 και 10 ατομα ταυτοχρονα!!! Δεν εχω ορια σε τετοια πραγματα ΧΑΧΑΧΑ
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

marina289
Δραστήριο μέλος

enrose
Δραστήριο μέλος

Mercury
Επιφανές μέλος

enrose
Δραστήριο μέλος

Dalian
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Αυτό. Όση... μεγάλη καρδιά κι αν έχεις για να χωράς πολλούς, άμα αγαπάς χωράει μόνο ένα άτομο. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες...Γνώμη μου είναι πως αγαπάς πραγματικά τον πρώτο δεν θα υπήρχε καν δεύτερος....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.