DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Θα εγκαταλείπατε την πατρίδα σας κάτω από αυτές τις συνθήκες ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

been there, done that.
Και: χωρίς να ξέρω καλά τι γλώσσα (ούτε για βασικά- γιατί έπαιζε διάλεκτος), χωρίς να έχω ΚΑΝΈΝΑΝ γνωστό.
Hunter
Περιβόητο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

NAI.
been there, done that.
Και: χωρίς να ξέρω καλά τι γλώσσα (ούτε για βασικά- γιατί έπαιζε διάλεκτος), χωρίς να έχω ΚΑΝΈΝΑΝ γνωστό.
Σε τί ηλικία αν επιτρέπεται ? Πώς ένοιωσες τότε ?

Σε τί ηλικία αν επιτρέπεται ? Πώς ένοιωσες τότε ?
Στα 22-23 μου. Ok, κατιτίς νεότερη από σένα, αλλα δεν ήταν και στα 18 μου. Να πεις ότι με περιμένει κάποιο "πρόγραμμα". (Κι όταν ήρθα, δεν είχα καθημερινότητα, δύσκολα να γνωρίσω κόσμο) Η ότι έχω τι συναισθηματική ανοσια, του εφηβου.
Αντιθέτως, επειδή ήταν ΌΛΑ νέα, και οι γονείς μου είχαν μείνει σε φάση μισό- αγχωμένοι ("που τις ήρθε τώρα αυτό?") μισό-περήφανοι... κι επειδή δεν είχα ξαναφύγει από το σπίτι... Ήταν δύσκολο. Αλλα είμαι εδώ, δεν είμαι? Είμαι καλά, ναι- είμαι. Και είμαι πολύ περήφανη. Ακόμα κι όταν ζοριζόμουν ήξερα ότι θα ήμουν κάποια στιγμή περήφανη.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Ευχαριστώ πάντως όλους για τις απαντήσεις, ειλικρινά.
δεν μας έβαλες και κανέναν δύσκολο γρίφο καλέ. Όλα τα είχες κόψει

Είσαι αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό ? Αν κατάλαβα καλά. Ευχαριστώ πάντως όλους για τις απαντήσεις, ειλικρινά.
Παρακαλούμε, ειλικρινά!

Ναι, εδώ είμαι ακόμα... Ξεκίνησα πρόσφατα σε ένα γραφείο...
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

travel_lover
Διάσημο μέλος

Ειλικρινής
Πολύ δραστήριο μέλος

roumana
Διάσημο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

οχι στην παρουσα φαση, γιατι δεν εχω (και μαλλον δε θελω να αποκτησω) τα δεδομενα που λες.
παντα θελω να εχω υγιη εδω οικογενεια και φιλους.

Έχοντας την εμπειρία της μετανάστευσης, απαντώ όχι. Μπορεί να μην σου λείψουν φίλοι και οικογένεια, πάντα θα σου λείψει ο τρόπος ζωης σου που έμαθες από μικρός. Και δεν είναι δυνατών να το βρεις εκεί που πας. Πάντα θα έχεις μέσα σου την μελαγχολία γυρισμού στον τόπο που γεννήθηκες. Εκτός και αν όλες οι αναμνήσεις σου είναι πολύ άσχημες και όντως έχεις ανάγκη να κάνεις μια καινούρια αρχή, σε άλλο τρόπο ζωης.
Pfui pfui...

mara
Πολύ δραστήριο μέλος

Όχι δεν θα έφευγα και όχι γιατί υπάρχει αβεβαιότητα που δεν με νοιάζει άλλα ειμαι άνθρωπος που αγαπώ όποιο τόπο και να είμαι σε όποια κατάσταση, δεν μπορώ να μεταναστέυσω όσο χάλια να ειμαι στον τόπο μου ειμαι άνθρωπος που δένομαι με το χώμα με τα δέντρα και με τα κακά του τόου που ζώ. Θα πολεμήσω θέλω να πολεμήσω άλλα θα μήνω![]()
θα συμφωνήσω!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- giorgos5002
- thenutritionist
- Paragontas7000
- userguest
- chester20080
- AggelikiGr
- Kate1914
- bibliofagos
- GeorgePap2003
- Reader
- iew
- Corfu kitty
- ]ifrit[
- Phantom_1
- Σπυρακος (^^)
- Kostis-Palamas
- giannhs2001
- charmander
- panagiotis econ
- element skate
- tslef8
- orchidea
- fmarulezkd
- MarcoReus
- American Economist
- Viedo
- Superhuman
- GiorgosAsi
- katelogic
- Angelina30
- Elena345
- fretoe
- Memetchi
- Unseen skygge
- New member
- Vold
- Εχέμυθη
- Libertus
- "sokratis manolas"
- Αντικειμενικός
- Johnny15
- Princess kills Frog
- hirasawayui
- Idontknoww
- Meow
- Jocaste
- Ryuzaki
- Scandal
- Trolling Stones
- eukleidhs1821
- grtt
- Κλημεντίνη
- Μαυρίκιος
- efi25
- kastoras
- don_vito
- lnesb
- ΘανάσοςG4
- Thoba19
- NightOwl
- Μάρκος Βασίλης
- Konstantinos_m
- Έμμα
- JohnGreek
- jj!
- joanna01
- DimitraA.
- Alma Libre
- gwgw_5
- louminis
- Ace of Spades
- Nickx
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.