Αρχική Δημοσίευση από lugar;:
Τα όρια του φυσιολογικού για σένα Μάξιμε είναι πολυ συγκεκριμένα και στενά. Και προσπαθώ να σκεφτώ κάποιον/α/ους που να μπορούν να τα φροντίζουν όλα, και καποια οικογένεια που να μην λείπει κάτι.
Ελα που καταλαβαίνεις από εμένα μοναχά αυτά που μπορείς και όχι αυτά που εννοώ.
Πιστεύω επίσης ότι αν κάναμε αυτή την συζήτηση όχι δι αλληλογραφίας, θα συμφωνούσαμε τελικά σε πάρα πολλά πράγματα. Τι να κάνουμε όμως, αυτό δεν αλλάζει. Ας προσπαθήσουμε να μη πιανόμαστε από ένα κάτι και ας μορφώνουμε άποψη σε όλη την απάντηση που έχουμε στην διάθεσή μας. Εξ’ άλλου δεν πρόκειται να φύγει από την οθόνη μας δίχως την δική μας θέληση ποτέ.
Εγώ λέω ότι θα πρέπει να γνωρίζουν σαν ζευγάρι, ότι έχουν ευθύνες απέναντι στα παιδιά και εκεί να ρίξουν το βάρος ως γονείς. Βέβαια από την άλλη υπάρχει και η λειτουργία τους ως ζευγάρι και αυτό είναι κάτι που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή.
Και όλα αυτά τα γράφω προληπτικά και προς αποφυγή ενός οδυνηρού για τα παιδιά διαζυγίου.
Ευτυχισμένα παιδιά είναι αυτά που ζουν ανάμεσα σε ευτυχισμένους γονείς.
Μμμ... Κι εγώ στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγω.

Δεν φαίνεται να έχεις καταλάβει τίποτα για τους άνδρες Μάξιμε.

Αρα, θα πρέπει κατα την γνώμη σας να κάνω το τέστ ! Αυτό κατάλαβα εγώ.
Αλλά, εκείνο που θέλω να σε ρωτήσω εσένα προσωπικά, είναι :
τί σχέση υπάρχει ανάμεσα στο θέμα που εξετάζουμε και στις δικές σας κρίσεις στο άτομο μου ; 
Είστε καλά ρέ, είστε καλά !
(αυτό το τελευταίο το άκουσα απο ένα παιδί στο σχολείο και το υιοθέτησα γιατι μου φαίνεται οτι ταιριάζει κααλά)
Πείτε την γνώμη σας, για τα παιδιά, δηλαδή πώς θα θέλατε να μεγαλώσουν.
Με την μητέρα; Με τον πατέρα; Με τους δυο γονείς; Με καταπιεσμένους γονείς; Με ισορροπημένους ή ανισόρροπους γονείς;
Με υποτονικούς ή άτονους γονείς;
Και αφήστε εμένα τον γραφικό, τον πουριτανό, τον γεροπαράξενο, (πριν λίγο κάναμε τα βαφτίσια στην κόρη ενός συμμαθητή μου[FONT="], είναι καλό γιατι θα παίζει με την εγκονή μου[/FONT]) και τέλος πάντων, αφήστε εμένα που δεν καταλαβαίνω όλα όσα λέτε αδυνατώντας να εξελιχθώ… και εξελιχθείτε εσείς.
Μετά από τους μεταπολιτευτές, σε εσάς έλαχε το βάρος της εξέλιξης στην Ελλάδα.
Παιδί με έναν γονιό, παιδί με δύο ομόφυλους γονείς, παιδί μπάλα στου καθενός την προοδευτική σκέψη.
Α παρατάτε με λέω εγώ τελικά. Α παρατάτε με ! ΟΥΦ !
Εγώ τα πράματα θα τα βλέπω αλλιώς, έστω και αν μείνω μόνος εδώ μέσα.
Τελικά, αναρωτιέμαι αν υπάρχει και ο λόγος της παραμονής μου.
Ψάχνω αλλά …