Θερινές δραστηριότητες

Resaldis

Δραστήριο μέλος

Ο Resaldis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα.
Ποιες είναι οι αγαπημένες σας θερινές δραστηριότητες και γιατί;

Agaphbou

Περιβόητο μέλος

Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.
1. Ρακέτες γιατί είναι πολύ ωραία εκτόνωση και κάνεις ωραίο μαύρισμα :P

2. Κάμπινγκ. Το κάμπινγκ μου αρέσει γιατί είναι λίγο κόντρα ρόλος για μένα. Ενώ είμαι άτομο μονίμως στην τσίτα, πολύ προσεκτική και λεπτολόγος, αγχώδης και τις περισσότερες φορές θέλω να έχω τον έλεγχο, εκεί ξεχύνομαι τελείως. Βγαίνει το τεμπελοσκυλο από μέσα μου, δεν υπάρχει ωράριο, δεν υπάρχει πρόγραμμα, δε βαφεσαι, δεν προσέχεις το ντύσιμό σου, δε σε απασχολεί τίποτα εκτός απ' το να μην ξεμείνεις από λεφτά. Νιώθω σαν να μπαίνω σ' ένα παράλληλο σύμπαν όπου παγώνει ο χρόνος και δεν υπάρχει καμία πίεση ή υποχρέωση.

3. Road trips. Ίσως επειδή είναι όλοι μου οι φίλοι εδώ, ίσως επειδή γουστάρω χίλιες φορές τον καλοκαιρινό καιρό, το καλοκαίρι για εμένα ταυτίζεται με βόλτες.

4. Κατανάλωση αλκοόλ. Όχι ότι δεν πίνω και τον χειμώνα τα κρασάκια μου, αλλά το καλοκαιρι το ποτό έχει την έξτρα ιδιότητα ότι σε δροσίζει. Τζιν τονικ με αγγουράκι, ένα μοχιτακι, ένα απερολ ή πολύ απλά μια μπύρα προσωπικά μου δίνουν μεγάλη ευχαρίστηση.

5. Star-gazing. Πρώτη φορά το δοκίμασα στα σοβαρά πέρυσι, που επί 2-3 ώρες καθόμασταν ξαπλωμένοι με όλη την παρέα στην αμμουδιά και βλέπαμε τις Περσείδες να πέφτουν και πιο δίπλα το milky way. Ήταν υπέροχα. Ανυπομονώ να το ξανακάνω φέτος.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.029 μηνύματα.
league-of-legends-1.jpg

capsule_616x353.jpg

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
παίζω HOI4 απο το 18 και ακομα να καταλαβω πως να κανω naval attacks :laugh:

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.542 μηνύματα.
- Παραλία, φραπεδάρα, τσιγάρα και εφημερίδα μέτροσπορτ για να μαθαίνουμε τα μεταγραφικά του Π.Α.Ο.Κ (οκ, τα βλέπεις καλύτερα από το κινητό, αλλά κάποιες συνήθειες δεν κόβονται.)
- Έξοδοι το βράδυ σε χαλαρά μπαρ είτε για καφάσια μπύρες είτε για τζιν ή καμπάρι είτε για κοκτεϊλάρες.
- Διακοπές (κάθε χρόνο, όσο μπορούμε) σε κάποιο Ελληνικό νησί ή στην καβάτζα μας Χαλκιδικάρα. Παλιά πηγαίναμε και για κάμπινγκ Σαμοθράκη, κομμένα αυτά και λόγω ηλικίας και λόγω άπλυτων σε εκείνα τα μέρη.
- Απίστευτη λατρεία τα καλοκαιρινά πανηγύρια. Χαλκιδική έχουμε πολλά μέσα στο καλοκαίρι, σχεδόν παντού έχει κάτι για τον προφήτη Ηλία μας, επίσης φοβερό το πανηγύρι του Αγίου Μάμμα, ένα από τα μεγαλύτερα της Ελλάδας.
- Παρακολούθηση φανατικά διοργανώσεων τύπου γιούρο και μουντιάλ, από το πρώτο μουντιάλ που είδα το 1998 στη Γαλλία, ακόμα και τα αδιάφορα ματς τύπου Σαουδική Αραβία - Μεξικό. Ευτυχώς φέτος έχει Γιούρο!

Καλό καλοκαίρι σε όλους, σας εύχομαι από την καρδιά μου να καταφέρετε να ξεφύγετε από τις βρωμοπόλεις και να σας βρει κάπου με θάλασσα και χαλαρά όσο μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού γίνεται.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Φραπού Θανασοκρατία, Κιθάρα στο μπαλκόνι, θάλασσα, ερκοντίσιον
και το πιο σημαντικο:
ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΦΕΤΑ ΧΑΤΖΗΦΡΑΓΚΕΤΑ

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.454 μηνύματα.
Λικνισμα στην αιώρα με ένα βιβλίο και αν είμαι σε παραθαλάσσιο μέρος κολύμπι στην δύση του ήλιου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια