1. Ρακέτες γιατί είναι πολύ ωραία εκτόνωση και κάνεις ωραίο μαύρισμα
2. Κάμπινγκ. Το κάμπινγκ μου αρέσει γιατί είναι λίγο κόντρα ρόλος για μένα. Ενώ είμαι άτομο μονίμως στην τσίτα, πολύ προσεκτική και λεπτολόγος, αγχώδης και τις περισσότερες φορές θέλω να έχω τον έλεγχο, εκεί ξεχύνομαι τελείως. Βγαίνει το τεμπελοσκυλο από μέσα μου, δεν υπάρχει ωράριο, δεν υπάρχει πρόγραμμα, δε βαφεσαι, δεν προσέχεις το ντύσιμό σου, δε σε απασχολεί τίποτα εκτός απ' το να μην ξεμείνεις από λεφτά. Νιώθω σαν να μπαίνω σ' ένα παράλληλο σύμπαν όπου παγώνει ο χρόνος και δεν υπάρχει καμία πίεση ή υποχρέωση.
3. Road trips. Ίσως επειδή είναι όλοι μου οι φίλοι εδώ, ίσως επειδή γουστάρω χίλιες φορές τον καλοκαιρινό καιρό, το καλοκαίρι για εμένα ταυτίζεται με βόλτες.
4. Κατανάλωση αλκοόλ. Όχι ότι δεν πίνω και τον χειμώνα τα κρασάκια μου, αλλά το καλοκαιρι το ποτό έχει την έξτρα ιδιότητα ότι σε δροσίζει. Τζιν τονικ με αγγουράκι, ένα μοχιτακι, ένα απερολ ή πολύ απλά μια μπύρα προσωπικά μου δίνουν μεγάλη ευχαρίστηση.
5. Star-gazing. Πρώτη φορά το δοκίμασα στα σοβαρά πέρυσι, που επί 2-3 ώρες καθόμασταν ξαπλωμένοι με όλη την παρέα στην αμμουδιά και βλέπαμε τις Περσείδες να πέφτουν και πιο δίπλα το milky way. Ήταν υπέροχα. Ανυπομονώ να το ξανακάνω φέτος.