Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.642 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:17 Ο Πάνθηρας!: #1 07-12-23 21:17 Θρίλερ με την εξαφάνιση της Χρυσάνθης από τα Διαβατά: Βίντεο την δείχνει σε κατάστημα εστίασης να ζητά δωρεάν φαγητό (protothema.gr) Η υπάλληλος της είπε οτι δεν γίνεται να πάρει κάτι να φάει τσάμπα.... τρομερό. Ποσο κάνει μια τυροπιτα 2 ευρώ ; κανονικα θα έπρεπε να τη ρωτήσει και τι έχει και πώς έχασε τη τσάντα της. Εχουμε γεμίσει αδιάφορους ανθρώπους. Στα @@ τους ολα. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.891 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2023 στις 22:02 Η Υδροχόος έγραψε: #2 07-12-23 22:02 Ναι, βρε συ, μια τυρόπιτα. Τί αξία έχει ; Και βλέπεις ότι είναι μια γυναίκα που, εμφανισιακά, δε δείχνει να το ΄χει κάνει επάγγελμα. Έλα ντε. Ρωτάς, βρε παιδί μου. "Είστε καλά ; Χρειάζεστε κάτι ;"... Έπεσε σε...τοίχο. Καλά δεν μπορούν να ξεσκονίσουν την περιοχή να την βρουν ; Τί στο καλό ; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.642 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2023 στις 22:24 Ο Πάνθηρας!: #3 07-12-23 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, βρε συ, μια τυρόπιτα. Τί αξία έχει ; Και βλέπεις ότι είναι μια γυναίκα που, εμφανισιακά, δε δείχνει να το ΄χει κάνει επάγγελμα. Έλα ντε. Ρωτάς, βρε παιδί μου. "Είστε καλά ; Χρειάζεστε κάτι ;"... Έπεσε σε...τοίχο. Καλά δεν μπορούν να ξεσκονίσουν την περιοχή να την βρουν ; Τί στο καλό ; Click για ανάπτυξη... Δε πςιραζει αυτή που δεν της προσφερε καν μια τυρόπιτα να φαει θα μπει μετά στο φβ να ποστάρει ευαισθησίες να τα δουν οι followers... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala chester20080 camil Kate1914 Scandal Fernando_A giannhs2001 charmander fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θρίλερ με την εξαφάνιση της Χρυσάνθης από τα Διαβατά: Βίντεο την δείχνει σε κατάστημα εστίασης να ζητά δωρεάν φαγητό (protothema.gr) Η υπάλληλος της είπε οτι δεν γίνεται να πάρει κάτι να φάει τσάμπα.... τρομερό. Ποσο κάνει μια τυροπιτα 2 ευρώ ; κανονικα θα έπρεπε να τη ρωτήσει και τι έχει και πώς έχασε τη τσάντα της. Εχουμε γεμίσει αδιάφορους ανθρώπους. Στα @@ τους ολα.
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.891 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2023 στις 22:02 Η Υδροχόος έγραψε: #2 07-12-23 22:02 Ναι, βρε συ, μια τυρόπιτα. Τί αξία έχει ; Και βλέπεις ότι είναι μια γυναίκα που, εμφανισιακά, δε δείχνει να το ΄χει κάνει επάγγελμα. Έλα ντε. Ρωτάς, βρε παιδί μου. "Είστε καλά ; Χρειάζεστε κάτι ;"... Έπεσε σε...τοίχο. Καλά δεν μπορούν να ξεσκονίσουν την περιοχή να την βρουν ; Τί στο καλό ; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.642 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2023 στις 22:24 Ο Πάνθηρας!: #3 07-12-23 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, βρε συ, μια τυρόπιτα. Τί αξία έχει ; Και βλέπεις ότι είναι μια γυναίκα που, εμφανισιακά, δε δείχνει να το ΄χει κάνει επάγγελμα. Έλα ντε. Ρωτάς, βρε παιδί μου. "Είστε καλά ; Χρειάζεστε κάτι ;"... Έπεσε σε...τοίχο. Καλά δεν μπορούν να ξεσκονίσουν την περιοχή να την βρουν ; Τί στο καλό ; Click για ανάπτυξη... Δε πςιραζει αυτή που δεν της προσφερε καν μια τυρόπιτα να φαει θα μπει μετά στο φβ να ποστάρει ευαισθησίες να τα δουν οι followers... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ναι, βρε συ, μια τυρόπιτα. Τί αξία έχει ; Και βλέπεις ότι είναι μια γυναίκα που, εμφανισιακά, δε δείχνει να το ΄χει κάνει επάγγελμα. Έλα ντε. Ρωτάς, βρε παιδί μου. "Είστε καλά ; Χρειάζεστε κάτι ;"... Έπεσε σε...τοίχο. Καλά δεν μπορούν να ξεσκονίσουν την περιοχή να την βρουν ; Τί στο καλό ;
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.642 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2023 στις 22:24 Ο Πάνθηρας!: #3 07-12-23 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, βρε συ, μια τυρόπιτα. Τί αξία έχει ; Και βλέπεις ότι είναι μια γυναίκα που, εμφανισιακά, δε δείχνει να το ΄χει κάνει επάγγελμα. Έλα ντε. Ρωτάς, βρε παιδί μου. "Είστε καλά ; Χρειάζεστε κάτι ;"... Έπεσε σε...τοίχο. Καλά δεν μπορούν να ξεσκονίσουν την περιοχή να την βρουν ; Τί στο καλό ; Click για ανάπτυξη... Δε πςιραζει αυτή που δεν της προσφερε καν μια τυρόπιτα να φαει θα μπει μετά στο φβ να ποστάρει ευαισθησίες να τα δουν οι followers...
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, βρε συ, μια τυρόπιτα. Τί αξία έχει ; Και βλέπεις ότι είναι μια γυναίκα που, εμφανισιακά, δε δείχνει να το ΄χει κάνει επάγγελμα. Έλα ντε. Ρωτάς, βρε παιδί μου. "Είστε καλά ; Χρειάζεστε κάτι ;"... Έπεσε σε...τοίχο. Καλά δεν μπορούν να ξεσκονίσουν την περιοχή να την βρουν ; Τί στο καλό ; Click για ανάπτυξη... Δε πςιραζει αυτή που δεν της προσφερε καν μια τυρόπιτα να φαει θα μπει μετά στο φβ να ποστάρει ευαισθησίες να τα δουν οι followers...