Ποιο μπιφτέκι γύρισα; Δεν γυρίζω ποτέ μπιφτέκια, είμαι ξεκάθαρη.
Άγνωστες οι βουλές του κυρίου λέτε μόνο οταν συμβαίνουν μαλακίες τύπου παιδιά να πεθαίνουν απο πολέμους καρκίνους και ο κόσμος να πεθαίνει της πείνας, κατα τ’άλλα «ΜΟΝΟ καλόβουλες είναι τελείες και παύλες».
Master στο flipping μπιφτέκας έχετε και τα ρίχνετε στους λοιπούς νοήμονες ανθρώπους.
Με το που ρωτάμε εύλογα ερωτήματα -«ωπ τι λες βουλωσε το δε ξερεις εσυ, αγνωστες οι βουλες του κυριου, εισαι μακρια απο τον θεο»
με το που λεμε πως για να ειναι αγνωστες μπορει να ειναι και κακες «ωπ βουλωσε το εσυ δε ξερεις μονο καλες ειναι»
Πετάει ο γάιδαρος αγάπη μου, εγώ θα στο χαλάσω;
Οπως κοιμαστε ήσυχα τα βράδια σε ροζ φουσκες
Δεν έχει νόημα, το βλέπεις κι εσύ...
Το να μιλάει ένας που πιστεύει, μ΄ έναν που δεν πιστεύει, δε βγάζει πουθενά. Ειδικά αν ο συνομιλητής είναι τόσο πωρωμένος, και όχι με καλή πρόθεση. Όπως εσύ, καλή ώρα...
Ο στόχος/σκοπός σου δεν είναι να μάθεις πώς και τί (που όποια απάντηση κι αν πάρεις δε θα σε καλύψει, και το ξέρεις πολύ καλά, οπότε άσε τα
"βούλωσέ το δε ξέρεις εσύ"...), αλλά είναι να στραφείς ενάντια σε αυτό που πιστεύω. Βγάζοντάς με (όχι εμένα προσωπικά, μιλώ γενικά...) τελείως λάθος ή αλλοπρόσαλλη, που "τα γυρίζει", επειδή πιστεύω σε ό,τι πιστεύω, που εσύ δεν πιστεύεις...
Μαγκιά σου. Μην πιστεύεις. Αν εσύ βγάζεις σπυράκια κι έχεις αλλεργία στο δικό μου πιστεύω, άσε με να ζω στη φούσκα μου και ζήσε κι εσύ στη δική σου. Εσύ χάνεις, βρε !! Κατά την άποψή μου, και στο λέω ευθέως, εσύ χάνεις !!! Εσύ Τον χάνεις !!! Αυτόν και όλο αυτό που προσφέρει απλόχερα (πού ούτε στον ύπνο σου, στο πιο τρελό σου όνειρο δεν μπορείς να το φανταστείς, αν δεν το ζήσεις...)...
Άσε με εμένα (και τον όποιον/α άλλον/η...) να λέω ό,τι πιστεύω, ότι Τον θέλω κοντά μου και ότι θα κάνω όσα περισσότερα μπορώ και συνέχισε το δρόμο σου...