Θρησκευτική λογοκρισία: Σύλληψη 27χρονου για σελίδα στο Facebook

Πατρεύς

Περιβόητο μέλος

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5,268 μηνύματα.
Πολλοὶ ἀπὸ ἐσᾶς οἱ ὁποῖοι κάνετε συνεχῶς παραλληλισμοὺς μὲ χῶρες ὅπως τὸ Ἰρὰν καὶ ἡ Σαουδικὴ Ἀραβία, καλὸ εἶναι νὰ εἶστε λίγο συγκρατημένοι. Μερικὲς φορὲς ἰσχύει ὁ κανόνας τῆς «αὐτοεκπληρούμενης προφητείας».
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Psychologist

Διάσημο μέλος

Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ψυχολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,350 μηνύματα.
Πολλοὶ ἀπὸ ἐσᾶς οἱ ὁποῖοι κάνετε συνεχῶς παραλληλισμοὺς μὲ χῶρες ὅπως τὸ Ἰρὰν καὶ ἡ Σαουδικὴ Ἀραβία, καλὸ εἶναι νὰ εἶστε λίγο συγκρατημένοι. Μερικὲς φορὲς ἰσχύει ὁ κανόνας τῆς «αὐτοεκπληρούμενης προφητείας».

Δηλαδή πες ότι σου βρίσω τώρα τα θεία σου,παίζει η Ελλάδα να βγάλει ένταλμα σύλληψης εναντίον μου και να με ψάχνει η Ίντερπολ στην Αγγλία;

Μη μου το πείς αυτό,γιατί θα αγχωθώ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νωεύς

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5,713 μηνύματα.
...Μερικὲς φορὲς ἰσχύει ὁ καν.όνας τῆς «αὐτοεκπληρούμενης προφητείας».

Μάλλον πάντα, εκτός κι αν προέρχεται από "ψευδοπροφήτες"!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ψαραδέλλη

Διάσημο μέλος

Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,030 μηνύματα.
Γιατι χοτγκειτς;
Λογω του τροπου που του φερθηκαν;
Βλεψ,το επωνυμο του δεν ειναι "Τσοχατζοπουλος"

Τοσος ζηλος απο την αστυνομια να τον βρουν, λες και ανακαλυψαν καμια γιαφκα τρομοκρατων που απειλουσε τη δημοσια ασφαλεια.
Σιγα ρε παιδια.
Μετα τι ακολουθει η Μακρονησος;
Ειπαμε ,ενταξει, σε καποια σημεια μπορει να ξεφευγε η σατυρα του...αλλα οχι κι ετσι.

Πού ξεφευγε κατα τη γνωμη μου ;
Αν και την εχω πει σε αλλο ποστ, δεν πειραζει, θα την ξαναπω για να γινω πιο συγκεκριμενη τωρα.
Εγω, ας πουμε, διαφωνω με καποιες φωτο που ειδα του Πα'ι'σιου με το παστιτσιο στο κεφαλι.
Καταρχην τι αηδια σαν εικονα...γενικα.
Δεν μπορω να τη βλεπω ρε σεις. Με τρομαζει σαν θεαμα.

Τωρα αν σκεφτεις οτι ειναι και νεκρος αυτος ο ανθρωπος, ο Χ νεκρος ανθρωπος ομως (οχι επειδη ειναι ο γεροντας Πα'ι'σιος),τοτε τι να πω;
Οπως ειπα εδω μονο ειναι η ενσταση μου.
Ναι ,εδω θεωρω οτι υπαρχει προσβολη.
Προσβολη του συγκεκριμενου προσωπου μονο, οχι προσβολη της θρησκευτικης πιστης κτλ (Προσωπικα δε με αφορα αυτο το θεμα)
Συμφωνεις με αυτο που λεω για τους νεκρους ή διαφωνεις;:P


Κατα τ αλλα σε αυτο το θεμα, τοποθετηθηκα στην ουσια με τις θετικες που εβαλα σε αυτο το ποστ του Zed
.
Υπάρχει και αυτή η άποψη που βρήκα από κάποιον και ομολογώ ότι έχει αρκετό ενδιαφέρον. Δεν υποστηρίζω καμία πλευρά, γι' αυτό και την παραθέτω.

"Σοβαρά τώρα που πιστεύετε; Χριστιανοί δεν είστε σίγουρα όσοι ενοχλείστε από τις σελίδες του Γέροντος Παστίτσιου και του Γέροντος Παρίσιου. Όχι επειδή δεν είστε σύννομοι με τον λόγο του Θεού όταν εκφράζεστε με δαιμονοληψία εναντίων μας και απειλείτε τις ζωές μας. Αυτό θα ήταν κι άδικο να σας κατηγορήσουμε γιατί δεν είστε κι οι μόνοι χριστιανοί που το κάνουν. Απλά επειδή ο Θεός σας δεν κερδίζει από εσάς την ίδια εκτίμηση που απολαμβάνει ένας θνητός γέροντας όπως ο Παΐσιος που δεν είναι καν άγιος.

Κάντε μία γύρα στο facebook αλλά και στο διαδίκτυο γενικότερα. Επισκεφτείτε σελίδες άθεων και θα δείτε κάθε είδους χλεύη, εξύβριση και βλασφημία εναντίων του Θεού, του προσώπου του Χριστού αλλά και της Παναγίας. Σας προκαλώ. Σας διπλο-προκαλώ που θα έλεγε και o Samuel Jackson.

Το αστείο είναι ότι εάν πούμε σε κάποιον από εσάς ότι ο Θεός είναι ένας αιμοδιψής δολοφόνος χρησιμοποιώντας την Παλαιά διαθήκη, ή καταφερθούμε εναντίων του λέγοντάς τον ή ανίκανο, ή αδύναμο, ή μοχθηρό κατά τον γρίφο του Επίκουρου, η απάντηση που θα λάβουμε θα είναι ένα στωικό «Σεβαστή η γνώμη σου, αλλά επίτρεψε μου να πιστεύω». Εάν από την άλλη σας πούμε ότι ο Γέροντας Παΐσιος ήταν ένας παλαβός εθνικιστής που μιλούσε με σαύρες, τότε γίνεστε Τούρκοι! Κι ας θέλετε να αποκαλείστε κι Έλληνες.

Για ποιόν λόγο αυτή η διαφορά σεβασμού; Τι έχει κάνει ο Παΐσιος και αξίζει περισσότερο σεβασμό κι από τον ίδιο τον Θεό ώστε να προκαλεί τέτοιο μένος η αμφισβήτησή του; Θα πει κάποιος το ήθος του. Δεν πείραζε κανέναν. Εντάξει ο Πατέρας δεν έχει και το πιο καθαρό μητρώο αλλά ο Χριστός; Η Παναγία; Κι αυτοί είχαν ήθος. Η χλεύη όμως προς αποκαθήλωση τους από τον μεταφυσικό τους θρόνο δεν είναι μεμπτή. Θεωρείται μία διαφορετική άποψη.

Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι Έλληνες δεν είναι Χριστιανοί, αλλά Παϊσιανοί! Σέβονται περισσότερο την μορφή αυτού του Γέροντα ακόμα και από αυτή του Δημιουργού (sic). Αυτό γίνεται για δύο λόγους:

Πρώτον, λόγω της διαφύλαξης της πίστης στο μεταφυσικό. Πολλοί Έλληνες αδύναμοι και καταβεβλημένοι από την οικονομική και κοινωνική κρίση ζύγισαν το «φυσικό» και είδαν ότι είναι αδύνατο να συντηρήσουν τα ψυχικά αποθέματά τους με αυτό το ζύγι. Συνεπώς χρειάζονται μία μεταφυσική ένεση που θα τους επιτρέψει να ονειρεύονται την επιστροφή τους στα παλαιά μεγαλεία. Κι αυτό δεν γίνεται μέσω της πίστης στην Αγία Τριάδα ή την Παναγιά. Αυτοί έχουν αφήσει εδώ καιρό τον κόσμο στο έλεος του και δεν κάνουν πλέον θαύματα.

Ο Παΐσιος όμως είναι ζεστός ακόμα. Έχοντας το προνόμιο να τον έχουν δει πολλοί πιστοί ιδίοις όμμασι, είναι εύκολο να δημιουργηθεί ένας θρύλος (μουρμούρα) θαυμάτων βασισμένος σε μαρτυρίες μωρόπιστων. Αναπόδεικτες ανοησίες, ιδανικές όμως να αναζωπυρώσουν την πίστη χιλιάδων απονήρευτων Ελλήνων στο μεταφυσικό.

Ο δεύτερος λόγος είναι η εξωτερική πολιτική. Έχετε ακούσει πολλές φορές τους πολιτικούς να λένε «Μπορεί να έχουμε τις διαφωνίες μας με την αντιπολίτευση, όμως τα εθνικά θέματα απαιτούν σύμπνοια». Ε, αυτό ακριβώς. Εάν σχηματίζαμε μία σκιώδη κυβέρνηση με τις χριστιανικές οντότητες, με τον Θεό πχ πρωθυπουργό, τον Χριστό υπουργό υγείας κλπ, τότε ο Γέροντας Παΐσιος θα ήταν υπουργός αμύνης (ή υπουργός πολέμου όπως το λέγανε παλιά).

Σε αντίθεση με άλλους γέροντες της ορθοδοξίας, ο Παΐσιος είχε χαράξει εθνική στρατηγική μέσω προφητειών με σαφείς στόχους: Ανακατάληψη της Κωνσταντινούπολης και της Βορείου Ηπείρου. Ναι, είναι οι απόψεις ενός φαντασμένου. Δεν έχει σημασία. Αμφισβήτηση και παρέκκλιση των στόχων αυτών σημαίνει εθνοπροδοσία. Και είναι κάτι που σήμερα βολεύει πολλούς με την ένταση του εθνικισμού. Και κανένας θεσμικός, είτε της Εκκλησίας της Ελλάδος, είτε πολιτικός δεν κρατά αποστάσεις από αυτό το imperium, βαφτίζοντας έτσι τον Γέροντα άγγελο - οιωνό ενός νέου ελληνικού έπους. Βλέπετε, ο Χριστός θέλει αγάπη και ειρήνη, κι ο Γέροντας Παΐσιος πόλεμο. Οπότε προτιμάμε τον δεύτερο που είναι και πιο δεξιός.

Όλα αυτά αποδεικνύουν το πόσο άσχετα είναι όλα τα επιχειρήματα περί βλασφημίας και εξύβρισης των θείων, όταν δεν είναι ξεκάθαρη η θρησκευτική άποψη των κατηγόρων. Εάν είστε χριστιανοί, από την στιγμή που υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που βρίζουν στην κυριολεξία τον ίδιο τον Θεό, για ποιον λόγο κάθεστε κι ασχολείστε με μία σελίδα που προσβάλει έναν θνητό; Εάν είστε Παΐσιανοί, πείτε το να διασπαστείτε από το ορθόδοξο δόγμα και θεοποιήστε επιτέλους την αυτή την τόσο ευγενική μορφή. Την κριτική όμως δεν θα την γλιτώσετε. Όσο υπάρχει η βλακεία που εξυψώνει έναν ασήμαντο άνθρωπο, τόσο θα υπάρχει κι η χλεύη που προσπαθεί να τον αποκαθηλώσει."

και σε αυτο του Parafernalia
Το μαρτύριο του παστίτσιου



Η θρησκεία δεν διατηρεί καλές σχέσεις με τη λογική. Ούτε και η λογική με τη θρησκεία. Συχνά η μία ακυρώνει την άλλη. Η λογική ασφυκτιά όταν υπάρχει πίστη και η πίστη ασθενεί συνυπάρχοντας με τη λογική. Στη σύγκρουση αυτή ο νόμος κάνει διακρίσεις. Μπορείς να μηνύσεις αυτόν που προσβάλλει την πίστη σου. Δεν μπορείς να μηνύσεις εκείνον που προσβάλλει τη λογική σου. Η προσβολή των θείων αποτελεί αδίκημα. Η προσβολή της λογικής δεν δύναται καν να στοιχειοθετηθεί. Και επειδή η έννοια της βλασφημίας μπορεί να ανοίξει σαν την αγκάλη της Μεγαλόχαρης, ένας ευσεβής εισαγγελέας έχει τη δυνατότητα να στη φορτώσει στην καμπούρα και να τρέχεις για μερικά χρόνια.

Η συνέχεια εδώ.



:P

Δε ειχα να προσθεσω τιποτα καινουργιο στη συζητηση (περα απο αυτο για τους νεκρους), αφου με καλυψαν οι προλαλησαντες.
:D


ΥΓ: Καλα για τον Τσοχατζοπουλο ας μη μιλησω καλυτερα!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

i حليمة

Νεοφερμένος

Η i حليمة αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Σύλληψη 27χρονου για σελίδα στο Facebook
Εντελώς άκυρος τίτλος θέματος, νομίζω πρέπει να αλλάξει σε.... "σύλληψη πουστίτσιου για αντίποινα" :rtfm:

Kαι η μεγάλη πλάκα είναι ότι οι....αριστεριστές (της συμφοράς) δεν έχουν πλέον επιχειρήματα, τα εξάντλησαν ζητωκραυγάζοντας τον αποκλεισμό της Παπαχρήστου :laugh:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

the_truth

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο the_truth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 328 μηνύματα.
Kαι η μεγάλη πλάκα είναι ότι οι....αριστεριστές (της συμφοράς)
Ασε καλυτερα αυτοι παρα χριστιανοπληκτοι ημιπαρανοικοι δεξιοι της συμφορας επισης.;)
Αντε για την βραδυνη προσευχη τωρα.Και πριν κοιμηθεις αρχισε τις εθνικιστικες ονειρωξεις σου για ανακαταληψη της Πολης και τον αφανισμο της Τουρκιας βασισμενες στα λογια(?) του Παισιου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Νεογέννητος

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα.
Ασε καλυτερα αυτοι παρα χριστιανοπληκτοι ημιπαρανοικοι δεξιοι της συμφορας επισης.;)
Αντε για την βραδυνη προσευχη τωρα.Και πριν κοιμηθεις αρχισε τις εθνικιστικες ονειρωξεις σου για ανακαταληψη της Πολης και τον αφανισμο της Τουρκιας βασισμενες στα λογια(?) του Παισιου.

Κι εσύ κάνε όνειρα για αταξικές κοινωνίες, την δικτατορία του προλεταριάτου, την παγκόσμια άναρχη κοινωνία σας. Οι μεν και οι δε είστε το ένα και αυτό. Δεν διαφέρετε. Κι εσύ ένας ονειροπαρμένος είσαι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

the_truth

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο the_truth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 328 μηνύματα.
Κι εσύ κάνε όνειρα για αταξικές κοινωνίες, την δικτατορία του προλεταριάτου, την παγκόσμια άναρχη κοινωνία σας. Οι μεν και οι δε είστε το ένα και αυτό. Δεν διαφέρετε. Κι εσύ ένας ονειροπαρμένος είσαι.
Ετσι απεκριθει ο ανεξαρτητος παρατηρητης Νεογεννητος :P
Ας μπω στο κοπο να απαντησω αν και δεν εχει καμμια σχεση με το θεμα(φυσικα)
Ξερεις ειναι διαφορετικο να βασιζεις οσες προσδοκιες εχεις για το μελλον πανω σε επιστημονικες συνθηκες και θεωριες και την ανθρωπινη προσπαθεια απο το να τις αναμενεις χιλιαστικα(σαν τους αμερικανους προτεσταντες που περιμεναν τη βασιλεια του Ιησου το 1914) και μεσσιανικα και να τις βασιζεις σε λογια απο ''αυτοπτεις μαρτυρες'' που ''ακουσαν'' εναν αγιο καλογερο να προφητευει για καταληψη της χαμενης(της ποιας?) Πολης και τη σφαγη του 1/3 των Τουρκων.
Τωρα αυτο που δεν καταλαβαινω γιατι κατι Νεογεννητοι,Ζεντηδες,Πατρεες κλπ πιανονται απο οτι να ναι και γραφουν οτι λαλακια τους κατεβει σε ολα τα ασχετα θεματα για τον κομμουνισμο.
Ειναι αυτος καποιας μορφης αντιλογος?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Zed

Διάσημο μέλος

Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται IT και μας γράφει απο Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2,488 μηνύματα.
Εδώ έχουμε ένα τόπικ που αφορά παρακρατική οργάνωση και ξεκινάει το ποιοτικό ποστ λέγοντάς μας ότι αντιβαίνει τις αρχές του μαρξισμου-λενινισμου...

Εδώ έχουμε ένα άλλο τόπικ όπου αφορά το κκε και την κνε και ο ίδιος μας λες για τον fake πατριωτισμό των ελλήνων το 1821 (που ζούσες κιόλας και το βίωσες από κοντά).

Μην ψάξω κι άλλο τις δικές σου «εμπεριστατωμένες» απόψεις, είμαστε χορτάτοι. 19 χρονών κι έχεις βαθιά γνώση για τα πάντα! Φυσικά, οι αντίθετες απόψεις είναι μλκίες. Επειδή το λέει η αυθεντία. Ο γιατρός έχει πει να σου λέμε μόνο ναι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πατρεύς

Περιβόητο μέλος

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5,268 μηνύματα.
Μόνο ἐγὼ ἔχω ἀντιληφθεῖ ἐδῶ μέσα ὅτι ὁ φίλτατος the-truth εἶναι μιᾶς ἰδιαίτερης μορφῆς τρόλλ; :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alejandro Papas

Περιβόητο μέλος

Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4,300 μηνύματα.
Μόνο ἐγὼ ἔχω ἀντιληφθεῖ ἐδῶ μέσα ὅτι ὁ φίλτατος the-truth εἶναι μιᾶς ἰδιαίτερης μορφῆς τρόλλ; :P

ολοι μας ειμαστε ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νεογέννητος

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα.
Ετσι απεκριθει ο ανεξαρτητος παρατηρητης Νεογεννητος

Γράφεται "απεκρίθη" αγαπητέ.

Υ.Γ. Τρουθ, πρέπει να αντικρίσεις την τρουθ κατάματα: Είσαι ένας ονειροπαρμένος.

Υ.Γ. 2 Δεν μπορώ να απαντήσω σοβαρά όταν βλέπω στα αριστερά το ψευδώνυμό σου. Λυπάμαι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 209912

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Απ' ότι κατάλαβα, χωρίς να έχω διαβάσει παρά μόνο το αρχικό ποστ, ένας τύπος έφτιαξε ένα site όπου είχε τον γέρο Παίσιο ως γέρο Παστίτσιο. Εγώ δε μπορώ να καταλάβω τι θα πει προσβολή του θρησκεύματος και γιατί αυτό πρέπει να διώκεται ποινικά. Η κάθε θρησκεία είναι και μια ιδεολογία και η ελευθερία του λόγου προστάζει πως κάθε ιδεολογία μπορεί να κριθεί, να επαινεθεί, να γιουχαριστεί κτλ.

Όταν ένας άνθρωπος συλλαμβάνεται γιατί προσέβαλε μια θρησκεία, τότε δεν έχουμε πραγματική ελευθερία του λόγου. Κάλλιστα μπορούμε να το επεκτείνουμε και σε άλλες ιδεολογίες, ας συλλάβουμε τους κομμουνιστές γιατί προσβάλουν τους καπιταλιστές και το αντίθετο. Δυστυχώς ο θρησκευτικός φανατισμός υπάρχει ακόμα στην Ελλάδα και θα συνεχίσει να υπάρχει αφού υποστηρίζεται και από το νόμο. Άραγε εάν έβριζε το Μωάμεθ ή το Βούδα θα κινητοποιούταν έτσι η πολιτεία και νόμος? Ένας άθεος επίσης θα μπορούσε να θεωρήσει τις θρησκείες γενικώς ως προσβολή, αυτός έχει το δικαίωμα να ασκήσει τέτοια μήνυση?

Κατά τη γνώμη μου μια κοινωνία δεν μπορεί να προχωρήσει μπροστά όταν υπάρχουν πτυχές της τις οποίες δε μπορούμε να κριτικάρουμε. Και η θρησκεία είναι μια πτυχή της κοινωνίας. Επίσης δεν νομίζω να προσβάλλεται από τέτοια πράγματα κανένας πραγματικά πιστός, διότι η σχέση ενός με το Θεό είναι προσωπική και αν είναι αληθινή δεν διαταράσσεται από τέτοια πράγματα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

i حليمة

Νεοφερμένος

Η i حليمة αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Μόνο ἐγὼ ἔχω ἀντιληφθεῖ ἐδῶ μέσα ὅτι ὁ φίλτατος the-truth εἶναι μιᾶς ἰδιαίτερης μορφῆς τρόλλ; :P
Ιδιαίτερης και μάλιστα εσωτερικής μορφής τρόλεϊ, τα πλέον αυθεντικά δεν προσπαθούν να καταστρέψουν τα τείχη αλλά να τα υπερασπίσουν, όπως οι μεγάλοι χακεράδες καταντάνε υπαλληλίσκοι των εταιρειών, αναλογικά ως προς το σκοπούμενο ο συσχετισμός, μη λαλήσουμε κιόλας, αν με αντιλαμβάνεσαι φίλτατε!

Βαράει βάρδια κανονικά κάνει και ατελείωτες υπερωρίες αλλά είναι περιορισμένων δυνατοτήτων το άμοιρο... :console:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

the_truth

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο the_truth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 328 μηνύματα.
Υ.Γ. 2 Δεν μπορώ να απαντήσω σοβαρά όταν βλέπω στα αριστερά το ψευδώνυμό σου. Λυπάμαι.
Ενω το Νεογεννητος εμπνεει στον συνομιλητη διαθεση για σοβαρη συζητηση:P

Εδώ έχουμε ένα τόπικ που αφορά παρακρατική οργάνωση και ξεκινάει το ποιοτικό ποστ λέγοντάς μας ότι αντιβαίνει τις αρχές του μαρξισμου-λενινισμου...
Προφανως δεν ειναι το θεμα μας αυτο.Το οτι αντιβαινει ισχυει αλλα δεν αποτρεπει καποιον να θαυμασει μια οργανωση για την τολμη την αποφασιστικοτητα κλπ κλπ.Δεν ειμεθα φανατικοι δογματιστες.:P
Εδώ έχουμε ένα άλλο τόπικ όπου αφορά το κκε και την κνε και ο ίδιος μας λες για τον fake πατριωτισμό των ελλήνων το 1821 (που ζούσες κιόλας και το βίωσες από κοντά).
Αυτο το ποστ δειχνει οτι συνεβαλλαν κοινωνικο-οικονομικες συνθηκες για την Ελληνικη επανασταση.Δεν ειμαι αφελης πατριδολαγνος ή σοβαρος αναγνωστης των Ελληνικων βιβλιων ιστοριας για να πιστευω εθνικα μυθευματα οταν υπαρχει και καλυτερη ιστοριογραφια διαθεσιμη.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aergos

Δραστήριο μέλος

Ο aergos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα.
λολ... τι κάθονται και φτιάχνουν τα καμμένα... :P

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σφεντονας

Νεοφερμένος

Ο Σφεντονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Τρίκερι (Μαγνησία). Έχει γράψει 64 μηνύματα.
Ειμαστε ολοι πιστοι στο τριπτυχο "ΚΥΜΑΣ-ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ-ΜΠΕΣΑΜΕΛ".:thumbup:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

D_G

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,938 μηνύματα.
Υπάρχει διαφορά στο τι και ποιον σατιρίζουμε.

Ναι, να σατιρίσω το κάθε πολιτικό, που εξαιτίας του έφτασε η χώρα μας σε αυτή την κατάσταση, ναι να σατιρίσω όλους αυτούς που μας καταδυναστεύουν τις ζωές μας, ναι να σατιρίσω τη δική μας απραξία, ναι να σατιρίσω ακόμα και εμένα τον ίδιο, αλλά και διάφορες φωτογραφίες που προκαλούν γέλιο, ΟΜΩΣ ο γέροντας Παΐσιος (αν και δεν έχω διαβάσει τίποτα δικό του, απλώς ακούω γι αυτόν), δεν ήταν πολιτικός, δεν έχει πειράξει κανέναν, ήταν απ' ό,τι ξέρω παράδειγμα ταπεινότητας και σεβασμού, και προπαντός πρέπει να μάθουμε ότι για κάποια πράγματα και κάποιους ανθρώπους θα έπρεπε να έχουμε σεβασμό και να αφήνουμε ήσυχη την μνήμη τους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

i حليمة

Νεοφερμένος

Η i حليمة αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Nα και ο πουστίτσιος, κόψε φάτσα και βγάλε συμπέρασμα :lol:
https://www.eglimatikotita.gr/2012/09/27_27.html
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Rempeskes

Επιφανές μέλος

Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8,045 μηνύματα.
Nα και ο πουστίτσιος, κόψε φάτσα και βγάλε συμπέρασμα :lol:
https://www.eglimatikotita.gr/2012/09/27_27.html



απο πολύ ...ιδιαίτερα μπλογκζ πληροφορείσθε, μανδάμ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top