palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.

14-11-23

22:03
Μπορεί να είχε χίλια στραβά το άλτερ αλλά είχε παιδικά, Μητσικώστα και οι Πεταλούδες Ελεύθερες Πετούν.
(Και Φαίη στα νιάτα της, και Βάσια Λόη για εναλλακτική).
(Και Φαίη στα νιάτα της, και Βάσια Λόη για εναλλακτική).
Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 971 μηνύματα.

15-11-23

04:41
Παρατράγουδα και κατά Μάρκον ευαγγέλιο

Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.

15-11-23

06:22
Δούλευε ο Αυτιάς νομίζω επί ΓΑΠ και λίγο πριν πέσει τον τάραξε στα μπινελίκια, προφανώς δεν είχε ικανοποιήσει τόσο πολύ την τσέπη του.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

15-11-23

20:10
Γιατί και η Τατιάνα ξέχασε από που ξεκίνησε;ΔΕΝ ξεχνιέται το ALTER με τις πρώην γουατέβερ και τις νυν κυρίες...
Τώρα μου έγινε ποιοτικχή.
Μιλώντας για Alter κτλ, μόνο την Πάνια θυμάμαι σταθερή σε αυτό που κάνει, όλα τα χρόνια.

15-11-23

20:12
Εγώ από το αλτερ θυμάμαι τα πολύωρα Φως στο τούνελ που όλα όσα έλεγαν είχαν νόημα, δε μας επρηζε ο Σωτηράκης να πάει για διαφημίσεις, ήταν όλα πολύ νωπά και αποτελεσματικά. Όλα ακούγονταν στον αέρα χύμα, όχι όπως τώρα που (κάνει ότι) μιλάει στο τηλέφωνο και υποτίθεται ακούει κάτι σοβαρό. Μέχρι και με τον ίδιο τον δολοφόνο μιλούσε ζωντανά.
Στο αλτερ δεν ήταν το χρυσό κουφέτο;
Στο αλτερ δεν ήταν το χρυσό κουφέτο;
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

15-11-23

20:15
Εγώ από το αλτερ θυμάμαι αυτό

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

15-11-23

21:48
Αυτό δεν έπαιζε την Εμμανουέλα μετά τις 12;
Μουφα ήταν βέβαια πολυ σοφτ. Δεν έδειχνε τίποτα
Μουφα ήταν βέβαια πολυ σοφτ. Δεν έδειχνε τίποτα

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.021 μηνύματα.

24-11-23

21:52
Εγώ από το αλτερ θυμάμαι αυτό
![]()
Κυριολεκτικά άνοιξα αυτό το θρεντ μόλις για να παραθέσω αυτό το τραγούδι-έμβλημα της παιδικής μας ηλικίας. Μπέσα...
Νόντυ, ωραίο «μικυμάου».
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.

24-11-23

22:08
Αχ ναι, και το Μαρσουπιλαμί και το ΦλιπερΕγώ από το αλτερ θυμάμαι αυτό
![]()

Εκεί παιζόταν και το μπανάνες με πιτζάμες;
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

24-11-23

22:41
Τι ήθελες δηλαδή να δειχνει;Αυτό δεν έπαιζε την Εμμανουέλα μετά τις 12;
Μουφα ήταν βέβαια πολυ σοφτ. Δεν έδειχνε τίποτα![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.