• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Ιατροί και ιατρική

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.895 μηνύματα.
Τελικά η σωστή διατροφή και άσκηση δεν θα σου φτιάξει μόνο δυνατό και γραμμωμένο σώμα... ΑΛΛΑ θα σε βοηθήσει να ζησεις πολλά χρόνια και χωρίς προβλήματα.

Κάποια στιγμή όταν έρθει και η δική μ ωρα να φυγω δε θα ήθελα να εξαρτώμαι απο ιατρους που κάνουν και τις φίρμες και να πρέπει να στάζω 100αρικακια για να απαντάνε στα τηλέφωνα ή να με "φροντιζουν" και να με προσέχουν. Να γίνει με φυσικό τρόπο στον ύπνο μου θα ήθελα.

Δυστυχως κάτι ειδικότητες που ειναι πιο εξειδικευμένες έχουν αναπτύξει και άλλη νοοτροπία και βλέπουν και τους ασθενεις αλλιώς αν κ υπάρχουν κ εξαιρέσεις... πρόσφατα ομως η συμπεριφορά ενος ογκολόγου σε ενα γνωστό μου πρόσωπο δεν μ άρεσε.

Επίσης θεωρώ οτι όταν κάποιος σκάει με αμάξι που κοστίζει οσο ένα διαμέρισμα δηλαδή > 80.000 ευρώ στο δρόμο (!!!) ... δε θα έπρεπε να δέχεται ουτε 50αρικο έξτρα ακομη και αν ο ασθενής πάνω στην αδυναμια του το δώσει διότι επρόκειτο για την ψυχολογία του βαριά άρρωστου που βλέπει τον ιατρό σαν θεό- μόνο που ο Θεός ειναι άλλος και βρίσκεται αλλού.... Αλλα τι να πείς.... ας παριστάνουν τους κυριλέδες στα συνέδρια , κάποια στιγμή όλοι μας θα φυγουμε και μάλιστα γυμνοί.... απο αυτο το κόσμο. Άστους εκει να ζούνε με ψευδαισθήσεις για το υπόλοιπο της ζωής τους και όλα καλά.

Γενικά λοιπόν θέλει προσοχή κ να έχουμε φροντισει ΕΜΕΙΣ οι ΙΔΙΟΙ πρώτα απο ολα τον εαυτό και την υγεία μας.

Όχι επεξεργασμένα φαγητά
Οχι αναψυκτικά (1-2 φορές τις 10 μέρες)
ΤΣΙΓΑΡΟ εννοειται ΟΧΙ
οχι άσκοπα ξενυχτια και αλκοόλ.
και προπονηση.

απειρα φρουτα λαχανικά , ψάρια κτλ. και ο θεός βοηθός.

ΥΓ Φροντίστε την υγεία σας όσο μπορείτε διότι πέραν των αγαπημένων σας προσώπων / οικογένειας ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα κλάψει και δεν θα ενδιαφερθεί.... ακομη και η γιατρική έχει μετατραπεί σε μια καλοστημένη μπίζνα και ο σώσων εαυτόν σωθήτω. Να χαίρονται τις βίλες τους στην Εκάλη και τη Φιλοθέη.

Σπλιτ από Coca Cola και υγεία : Μύθοι και πραγματικότητα

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.567 μηνύματα.
ακομη και η γιατρική έχει μετατραπεί σε μια καλοστημένη μπίζνα και ο σώσων εαυτόν σωθήτω.
Αυτό είναι κατά 90% λάθος. Οι γιατροί έχουν σπουδάσει και ξέρουν πολύ περισσότερα από τον dr google και τον dr chatgpt.
Το να αντιμετωπίσουμε την ιατρική επιστήμη ως μπίζνα, που θέλει να μας ξεγελάσει, μας οδηγεί στο να κάνουμε του κεφαλιού μας, ή να ακούμε συμβουλές από άσχετους.
Ένα μικρό ποσοστό δίνω δίκιο, σε περιπτώσεις επιλογής φαρμάκων, ακριβές επεμβάσεις κλπ, που μια εκμετάλλευση υπάρχει κάποιες φορές
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Τούβλο εγώ δε κάνω καμία επανάσταση, περιμένω απλά τη μέρα που θα πεθάνω. :loltooth:
όλοι θα πεθάνουμε κάποτε. Το θέμα ειναι, τι στόχους βάζουμε όσο ζούμε

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.895 μηνύματα.
Αυτό είναι κατά 90% λάθος. Οι γιατροί έχουν σπουδάσει και ξέρουν πολύ περισσότερα από τον dr google και τον dr chatgpt.
Το να αντιμετωπίσουμε την ιατρική επιστήμη ως μπίζνα, που θέλει να μας ξεγελάσει, μας οδηγεί στο να κάνουμε του κεφαλιού μας, ή να ακούμε συμβουλές από άσχετους.
Ένα μικρό ποσοστό δίνω δίκιο, σε περιπτώσεις επιλογής φαρμάκων, ακριβές επεμβάσεις κλπ, που μια εκμετάλλευση υπάρχει κάποιες φορές

όλοι θα πεθάνουμε κάποτε. Το θέμα ειναι, τι στόχους βάζουμε όσο ζούμε

Από όλο αυτό που διάβασα το κάποιες φορές μ άρεσε.

Να είσαι σίγουρη πω2 όλοι αυτοί τις σπιταρες των μυριων ευρώ τις εκ@ναν με το στηθοσκοπιο το χέρι... Και όχι με το 200αρί ανά επίσκεψη.

Λίγους ιατρους έχω συναντήσει π δεν είναι κοράκια. Απλά όπως έγραψα μακάρι ο θεος να μη μας αξιωσει να πεσουμε στην ανάγκη τους ποτε. Δεν έγραψα κάτι άλλο από αυτά π κατάλαβες.

Όσο για το περιστατικο που αναφέρω είναι αληθινό τυπος γιατρός τώρα να βγαίνει στο δρόμο με ένα αμάξι των 80.000 ευρώ κ όταν του δίνει ο ασθενής ένας 100αρικο να το δέχεται. Ο ασθενής στα τελευταία του εν τω μεταξυ. Εγώ θα έλεγα στους οκειους κρατήστε το μ το έδωσε... Σας το επιστρέφω. Εγώ βέβαια....

Απίθανο. Δε χορταίνουν με τίποτα. Κ αμα τον βρεις σε καμια μάζωξη θα σ πουλαει αλτρουισμο κ λειτουργημα.

Τελευταία επεξεργασία:

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.977 μηνύματα.
Κάθε επάγγελμα έχει λαμόγια, αυτό χτυπάει φυσικά περισσότερο γιατι σχετίζεται με την ανθρώπινη ζωή. Από κει και πέρα πολλά τα κίνητρα που επιλέγει κανείς αυτή την επαγγελματική διαδρομή κι εφόσον μπαίνουν τα χρήματα στη μέση μπορεί τα κίνητρα να είναι εξ’ολοκλήρου αυτά.

Το να γενικεύει κανείς είναι αφελές, αλλά και κοντόφθαλμο, καθώς σε όσους θεούς κι αν πιστεύεις όταν σε βρεί ο δαίμονας το νυστέρι θα το κρατάει άλλος.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.314 μηνύματα.
παιδιά σε πολλες περιπτώσεις φταίει ο ασθενής πάνε σε πρωινό ιατρείο πχ όλοι θέλουν να τους βλέπουν οι καθηγητές, διευθυντάδες κοκ και ότι αρλούμπες τους λενε το ακολουθούν.

κοιτάνε το βιογραφικό τους (που κυρίως βασίζεται σε παιδιά που κανουν διδακτορικα χωρίς να πληρώνονται ) και όχι την ουσία.

Μη κοιτάτε βιογραφικά από το ιντερνετ πηγαίνετε σε έναν ιατρο απο αυτούς που λένε απο τους μικρους (τους επιμελητες - ειδικά αν μιλάμε για παθολογικες ειδικότητες- και δε θα το μετανιώσετε. Τα πρωινά ραντεβού στους καθηγητές και στους διευθυντές τα κάνουν άλλοι (και κυρίως γιατι΄υποχρεούνται) και τα απογευματινα απλά΄ δεν ασχολουνται και πολλοι γιατί θεωρούνται για αυτους φτηνα.

Τελευταία επεξεργασία:

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

παιδιά σε πολλες περιπτώσεις φταίει ο ασθενής πάνε σε πρωινό ιατρείο πχ όλοι θέλουν να τους βλέπουν οι καθηγητές, διευθυντάδες κοκ και ότι αρλούμπες τους λενε το ακολουθάνε.

κοιτάνε το βιογραφικό τους (που κυρίως βασίζεται σε παιδιά που κανουν διδακτορικα χωρίς να πληρώνονται ) και όχι την ουσία.

Μη κοιτάτε βιογραφικά από το ιντερνετ πηγαίνετε σε έναν ιατρο απο αυτούς που λένε απο τους μικρους (τους επιμελητες - ειδικά αν μιλάμε για παθολογικες ειδικότητες- και δε θα το μετανιώσετε. Τα πρωινά ραντεβού στους καθηγητές και στους διευθυντές τα κάνουν άλλοι (και κυρίως γιατι΄υποχρεούνται) και τα απογευματινα απλά΄ δεν ασχολουνται και πολλοι γιατί θεωρούνται για αυτους φτηνα.

Ποιους διευθυνταδες μωρε εδώ μιλάμε για ιατρους του δημοσίου που το απόγευμα πανε και στα ιδιωτικά τους.

Αλλά αυτός ο ιατρός αν έπεφτε σε μένα φράγκο δε θα του δινα παραπανω. Και θα λεγα αντε ρε και εσυ από εδώ έτσι κ αλλιώς ήρθε η ώρα μου... Κ θα τα πουμε όταν έρθει κ η δική σου.

Έχει το μισθό του έχει και το δικαίωμα του ιατρείου κ να ιδιωτευει... Σιγά μην τον φορτώνουμε κ με χρήμα σε φάκελο.

Κάθε μήνα πληρωνω 150 ευρώ εισφορές στο ταμείο. Μου τα κρατάνε από το μισθό.

Ζουμε σε ένα συστημα που ο πλουσιος γίνεται πλουσιοτερος κ ο φτωχός φτωχότερος.

Έχουν βρει τρόπους να τα άρπανε απο 15 μεριές.

Και το στυλακι σ κάνω το δυσκολο και τον απομακρο είναι κ αυτο μέσα στη κομπίνα. Σου λέει θα του δείξω με το τρόπο μ ότι άμα θέλει να σηκώσω κ κανα τηλέφωνο θα μ τα σκάσει έξτρα.

Ενω εμάς αμα τυχει κάτι μας καλουν Ανα πασα στιγμή. Για την πατριδα ρεεεε ΕΕ!!!!

Τελευταία επεξεργασία:

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.314 μηνύματα.
Ποιους διευθυνταδες μωρε εδώ μιλάμε για ιατρους του δημοσίου που το απόγευμα πανε και στα ιδιωτικά τους.

Αλλά αυτός ο ιατρός αν έπεφτε σε μένα φράγκο δε θα του δινα παραπανω.

Έχει το μισθό του έχει και το δικαίωμα του ιατρείου κ να ιδιωτευει... Σιγά μην τον φορτώνουμε κ με χρήμα σε φάκελο.

Κάθε μήνα πληρωνω 150 ευρώ εισφορές στο ταμείο. Μου τα κρατάνε από το μισθό.
και για εκπαίδευση πληρώνουμε καθε μήνα και η ποιοτητα στην Ελλάδας ειναι για γέλια. (τα παιδια πανε σε φροντιστήρια).
στην Ελλαδα με το ΕΣΥ εχουμε δικαίωμα για δωρεάν φάρμακα εξετάσεις κοκ νοσηλεία αν χρειαστει δεν είναι καθόλου λίγο σε πολλες χωρες αυτό δεν ειναι δεδομένο (και αναφέρομαι και για προηγμένες χώρες)
τα 150 ευρώ τα πληρώνουμε γιατι ειμαστε σε ένα κράτος που η υγεία ειναι για όλους και πληρώνουμε και για αυτους που δε δουλέυουν πράγμα που δέχομαι.
εγώ πχ που θέλω κατι παραπάνω πληρώνω ιδιωτικη ασφάλεια για την υγεία μου κυριώς για το μέλλον.

Παρόλα αυτα δε πιστεύω οτι δεν υπάρχουν καλοι ιατροι σε πρωινό ιατρείο δημοσίου. πχ το ιπποκράτειο αθηνων εχεις εξαιρετικα ιατρεια καρδιολογιας και μάλιστα πρωινά.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

και για εκπαίδευση πληρώνουμε καθε μήνα και η ποιοτητα στην Ελλάδας ειναι για γέλια. (τα παιδια πανε σε φροντιστήρια).
στην Ελλαδα με το ΕΣΥ εχουμε δικαίωμα για δωρεάν φάρμακα εξετάσεις κοκ νοσηλεία αν χρειαστει δεν είναι καθόλου λίγο σε πολλες χωρες αυτό δεν ειναι δεδομένο (και αναφέρομαι και για προηγμένες χώρες)
τα 150 ευρώ τα πληρώνουμε γιατι ειμαστε σε ένα κράτος που η υγεία ειναι για όλους και πληρώνουμε και για αυτους που δε δουλέυουν πράγμα που δέχομαι.
εγώ πχ που θέλω κατι παραπάνω πληρώνω ιδιωτικη ασφάλεια για την υγεία μου κυριώς για το μέλλον.

Παρόλα αυτα δε πιστεύω οτι δεν υπάρχουν καλοι ιατροι σε πρωινό ιατρείο δημοσίου. πχ το ιπποκράτειο αθηνων εχεις εξαιρετικα ιατρεια καρδιολογιας και μάλιστα πρωινά.

Εγώ δεν είπα ότι δε κυκλοφορουν καλοί ιατροί εγώ έγραψα ότι κάπου θα πρεπει να μπει ένας όριο στο πλουτισμο τους.

Με συγχωρείς πολυ αλλά πληρωνω εισφορές από το μισθό μου δεν μ κάνουν και χάρη... Αμα με εξετάσουν η περασει ενα πρωι αν νοσηλευόμαι να μ πει καμια κουβέντα η σηκώσει και το τηλέφωνο 1-2 φορές αν τον καλέσω για 2-3 λεπτά.

Ο μισθός μ ξεκινάει από Χ ποσο μεικτά κ μετα απο εισφορές σε καμία 10αρια ταμεία συντάξεις ασφάλιση ιατρικά ναυτικούς κτλ κτλ φτάνει στο Ψ πόσο το οποίο είναι και 600 ευρώ μειωμένο από το αρχικό Χ οπότε ναι έχω κάποιες μικρές απαιτήσεις. Εν παση περιπτωση. Όπως ξανά έγραψα ο θεος να μας φυλάει από αρρώστιες.

Είσαι στο δημόσιο έχεις κ ιατρείο καθαρίζεις κανα 5 χιλιάρικα το μήνα... Τι άλλο θες ;;;; δε φτάνει ;

fockos

Επιφανές μέλος

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

το 95% των ιατρών έχουν ένα μέσο μισθό. Το 5% ειναι οι πλούσιοι και τα λαμόγια.

Ο συγκεκριμένος που είδα με το αμάξι των 100.000 ευρώ δεν έχει μέσο μισθό γιατρέ μου αστο.

Τέτοιο αμάξι παιρνεις με 10+ χιλιάρικα το μήνα.

Και η πλακα ποια ήταν; ότι ένας μέσος μισθωτος του έδωσε ένα 100αρι και αντε οκ πες ευχαριστήθηκε κ του το έδωσε... Σε ποιον όμως ;;; σε έναν που κυκλοφορεί με ένα αμάξι των 100.000 ευρώ. Το έδωσε ο μισθωτος των 1500 max το μήνα.

Οκ.

Ε μπορεί να γίνομαι δυσάρεστος αλλά δεν είμαι βλάκας. Όλοι αυτοί πλουτιζουν πανω στο πονο κ την αρρώστια άλλων ανθρώπων για αυτό κ έγραψα... Ότι δε θα ήθελα... Αμα φτάσει το πληρωμα του χρόνου να ασχοληθώ με ιατρους ουτε αυτοι με μένα.
Ήρεμα κ ωραία χωρίς πολλα.

Κατάλαβες τώρα τον εκνευρισμό μου ; είναι δυνατόν ένας νοήμων άνθρωπος... Να μην αναλογιστεί αυτή την εικόνα ;

Ελα τώρα! Όλοι αυτοί πάνε χρονια στα πανεπιστημια γεμίζουν περγαμηνες κ καλα κάνουν κ βγαίνουν έξω κ σ λέει τώρα θα δεις.

Εγώ δεν θα τα έπαιρνα ποτε και όχι μόνο αυτό θα έλεγα κ ενα συγγνώμη αλλά δεν τα καταφέραμε. Ακόμη κ αν δεν έφταιγα.

Τέλος πάντων. Ας μη γράψω αλλά.

fockos

Επιφανές μέλος

Ε μπορεί να γίνομαι δυσάρεστος αλλά δεν είμαι βλάκας. Όλοι αυτοί πλουτιζουν πανω στο πονο κ την αρρώστια άλλων ανθρώπων για αυτό κ έγραψα... Ότι δε θα ήθελα... Αμα φτάσει το πληρωμα του χρόνου να ασχοληθώ με ιατρους ουτε αυτοι με μένα.
Ήρεμα κ ωραία χωρίς πολλα.
Εχεις συγκεκριμένο προβλημα με το επάγγελμα και εχεις ιδκιο γιατι μερικοι εκμευταλεύονται το σύστημα αλλά σκέψου και την άλλη πλευρά, εφημερεύα πχ από το πρωι και ερχεται καποιος διάσημος ποδοσφαιριστής το απογευμα και απαιτει μονοκλινο , αμεση εξυπηρέτησει κοκ (μου ειχε συμβεί το παιδων 15Αυγουστο οταν δε το δεχοταν κανενα ιδιωτικο)
ή να έρχεται ο διάσημος ifluencer (με το πανάκριβο αυτοκίνητο) και να κάνει τον ειδικό.
ή ερχεται το 19χρονο απο την Αγγλία με οξεία μέθη και σου κάνει μαγκιες ενώ εσυ εισαι κουρασμένος από το πρωί.

Παντου υπάρχουν αυτά σε όλα τα επαγγέλματα πρεπει να ειμαστε ευχαριστημενοι με αυτα που εχουμε.

dum dum boy

Περιβόητο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.250 μηνύματα.

:popeanim::slourp:

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Εχεις συγκεκριμένο προβλημα με το επάγγελμα και εχεις ιδκιο γιατι μερικοι εκμευταλεύονται το σύστημα αλλά σκέψου και την άλλη πλευρά, εφημερεύα πχ από το πρωι και ερχεται καποιος διάσημος ποδοσφαιριστής το απογευμα και απαιτει μονοκλινο , αμεση εξυπηρέτησει κοκ
ή να έρχεται ο διάσμος ifluencer (με το πανάκριβο αυτοκίνητο) και να κάνει τον ειδικό.

Παντου υπάρχουν αυτά σε όλα τα επαγγέλματα πρεπει να ειμαστε ευχαριστημενοι με αυτα που εχουμε.

Γιατρέ επειδή είσαι γιατρός επιτρεψε μου γιατί θα σου μιλουσα όπως και από κοντά. Δεν είναι επιθετικός ο τόνος μου ως προς εσένα.

Αναφέρω ένα γεγονός που δεν μ άρεσε. Παντα σκεπτομαι όλες τις πλευρες.

Εδώ στο τέλος δεν έλαβα ουτε ενα τηλέφωνο παρά πηρε η γραμματέας. Τέλος πάντων δεν θα γραψω αλλά.

Δεν ενδιαφέρουν και το φόρουμ. Θα μείνω μόνο στο ότι κάποια στιγμή όλοι θα κρίθουμε κ θα έπρεπε να μας προκαλει κ εντυπωση το γεγονός ότι στο τέλος μένουν μόνο αυτά που κάναμε σε αυτό το κόσμο σαν ιστορία.

Όλα τα υπόλοιπα είναι παροδικα.

Να είσαι καλά κ ο θεος μαζί σου.

dum dum boy

Περιβόητο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.250 μηνύματα.
εγώ πάντως έχω κάνει 3 χειρουργεία (όχι τόσο σοβαρά) σε δημόσιο νοσοκομείο και δεν έχω δώσει φράγκο, ούτε μου ζήτησαν.

είναι να μην πέσεις στην περίπτωση.

από την άλλη, θυμάμαι όταν γέννησε η αδερφή μου, σε δημόσιο νοσοκομείο, πριν 17 χρόνια, ο γυναικολόγος είχε πει: "εγώ παίρνω 1.500" και τα πήρε.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.322 μηνύματα.
Στα 20s μου είχα κάνει σοβαρό χειρουργείο στραβού διαφράγματος στη μύτη.
Αφού ο γιατρός είδε και απο-είδε ότι δεν του δίναμε φράγκο και δεν αναφέραμε το θέμα, μετά το χειρουργείο στον πρώτο καθαρισμό άρχισε στους δικούς μου διάφορα του στυλ "εγώ γι' αυτή τη δουλειά πληρώνομαι αδρά" κτλ κτλ.
εεε και του λέει η θεία μου που ήταν παρούσα "είναι φτωχά τα παιδιά γιατρέ, να σας έχει καλά ο θεός γιατρέ μου". :giveup:

Τελικά στον 2ο καθαρισμό, δεν δέχτηκε καν να με καθαρίσει, έβαλε τον βοηθό και ούτε τον ξανά είδαμε / μας ξανά μίλησε.

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.042 μηνύματα.
Τελικά στον 2ο καθαρισμό, δεν δέχτηκε καν να με καθαρίσει, έβαλε τον βοηθό και ούτε τον ξανά είδαμε / μας ξανά μίλησε.
Καταγγελία στον Ρουβίκωνα, και ο γιατρός θα χρειαστεί γιατρό :bleh:.
Οι γιατροί που έχουν τελειώσει Ελλάδα πέφτουν σε δύο κατηγορίες κυρίως.
Είτε θα είναι έξυπνοι με φιλότιμο, είτε άβγαλτοι ηλίθιοι.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.322 μηνύματα.
Καταγγελία στον Ρουβίκωνα, και ο γιατρός θα χρειαστεί γιατρό :bleh:.
Οι γιατροί που έχουν τελειώσει Ελλάδα πέφτουν σε δύο κατηγορίες κυρίως.
Είτε θα είναι έξυπνοι με φιλότιμο, είτε άβγαλτοι ηλίθιοι.
Ο βοηθός ήταν πολύ χαμογελαστός, επεξηγηματικός και γενικά εξυπηρετικός, μας σεβάστηκε 100%.
Τώρα για τον άλλον τον γέρο που ζήταγε τα λεφτά τι να πω, από τη μία με βοήθησε, από την άλλη μετά άκουγε το όνομα μου και ήταν όπου φύγει φύγει. Θα περιμένει ακόμα τον θεό να τον έχει καλά. :popeanim::P

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

εγώ πάντως έχω κάνει 3 χειρουργεία (όχι τόσο σοβαρά) σε δημόσιο νοσοκομείο και δεν έχω δώσει φράγκο, ούτε μου ζήτησαν.

είναι να μην πέσεις στην περίπτωση.

από την άλλη, θυμάμαι όταν γέννησε η αδερφή μου, σε δημόσιο νοσοκομείο, πριν 17 χρόνια, ο γυναικολόγος είχε πει: "εγώ παίρνω 1.500" και τα πήρε.

Με 6 γενες μέσα στο μήνα το φτάσε το 10αρικο και αυτός ο ξεφτίλας.

Ο βοηθός ήταν πολύ χαμογελαστός, επεξηγηματικός και γενικά εξυπηρετικός, μας σεβάστηκε 100%.
Τώρα για τον άλλον τον γέρο που ζήταγε τα λεφτά τι να πω, από τη μία με βοήθησε, από την άλλη μετά άκουγε το όνομα μου και ήταν όπου φύγει φύγει. Θα περιμένει ακόμα τον θεό να τον έχει καλά. :popeanim::P

Έπρεπε να του πεις Ρε Γερο;;;; όλα εδώ θα μείνουν. Θα στα μασάνε άλλοι ρε κορόιδο. Δε στα πανε ;;; όλοι στο ίδιο μέρος πανε και τους βάζουνε.

Ου να μ χαθείς να χάνεσαι παλιο κοπριτη. Χίος edition.

paskmak

Διάσημο μέλος

Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.239 μηνύματα.
Τελικά η σωστή διατροφή και άσκηση δεν θα σου φτιάξει μόνο δυνατό και γραμμωμένο σώμα... ΑΛΛΑ θα σε βοηθήσει να ζησεις πολλά χρόνια και χωρίς προβλήματα.

Κάποια στιγμή όταν έρθει και η δική μ ωρα να φυγω δε θα ήθελα να εξαρτώμαι απο ιατρους που κάνουν και τις φίρμες και να πρέπει να στάζω 100αρικακια για να απαντάνε στα τηλέφωνα ή να με "φροντιζουν" και να με προσέχουν. Να γίνει με φυσικό τρόπο στον ύπνο μου θα ήθελα.

Δυστυχως κάτι ειδικότητες που ειναι πιο εξειδικευμένες έχουν αναπτύξει και άλλη νοοτροπία και βλέπουν και τους ασθενεις αλλιώς αν κ υπάρχουν κ εξαιρέσεις... πρόσφατα ομως η συμπεριφορά ενος ογκολόγου σε ενα γνωστό μου πρόσωπο δεν μ άρεσε.

Επίσης θεωρώ οτι όταν κάποιος σκάει με αμάξι που κοστίζει οσο ένα διαμέρισμα δηλαδή > 80.000 ευρώ στο δρόμο (!!!) ... δε θα έπρεπε να δέχεται ουτε 50αρικο έξτρα ακομη και αν ο ασθενής πάνω στην αδυναμια του το δώσει διότι επρόκειτο για την ψυχολογία του βαριά άρρωστου που βλέπει τον ιατρό σαν θεό- μόνο που ο Θεός ειναι άλλος και βρίσκεται αλλού.... Αλλα τι να πείς.... ας παριστάνουν τους κυριλέδες στα συνέδρια , κάποια στιγμή όλοι μας θα φυγουμε και μάλιστα γυμνοί.... απο αυτο το κόσμο. Άστους εκει να ζούνε με ψευδαισθήσεις για το υπόλοιπο της ζωής τους και όλα καλά.

Γενικά λοιπόν θέλει προσοχή κ να έχουμε φροντισει ΕΜΕΙΣ οι ΙΔΙΟΙ πρώτα απο ολα τον εαυτό και την υγεία μας.

Όχι επεξεργασμένα φαγητά
Οχι αναψυκτικά (1-2 φορές τις 10 μέρες)
ΤΣΙΓΑΡΟ εννοειται ΟΧΙ
οχι άσκοπα ξενυχτια και αλκοόλ.
και προπονηση.

απειρα φρουτα λαχανικά , ψάρια κτλ. και ο θεός βοηθός.

ΥΓ Φροντίστε την υγεία σας όσο μπορείτε διότι πέραν των αγαπημένων σας προσώπων / οικογένειας ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα κλάψει και δεν θα ενδιαφερθεί.... ακομη και η γιατρική έχει μετατραπεί σε μια καλοστημένη μπίζνα και ο σώσων εαυτόν σωθήτω. Να χαίρονται τις βίλες τους στην Εκάλη και τη Φιλοθέη.

Σπλιτ από Coca Cola και υγεία : Μύθοι και πραγματικότητα

Θέμα συστήματος και νοοτροπίας είναι.

Οταν έχεις την πλειοψηφία του λαού να κλέβει ( με τον έναν ή τον άλλον τρόπο) μην περιμένεις να υπάρχει διαφάνεια και δικαιοσύνη σ έναν τομέα σημαντικό για την ζωή γενικά.

Μαύρο χρήμα και διαφθορά παντού υπάρχει σ αυτό το κράτος, απλά στον τομέα της υγείας αυτό γίνεται πιο αισθητό , λόγω της ιδιαιτερότητας του τομέα αυτού .

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.042 μηνύματα.
Τι τραβάνε και αυτοί με κάτι τέτοιους δεινόσαυρους πάντως. Δύσκολη περίπτωση, πόση υπομονή να κάνεις ;
Σε βοήθησε γιατί ήλπιζε πως θα τσιμπήσει κάτι. Αλλά μόλις αντιλήφθηκε πως δεν, το ενδιαφέρον του μειώθηκε. Είναι να τους λυπάσαι η αλήθεια είναι γιατί έχουν κολλήσει σε ένα επάγγελμα που δεν απολαμβάνουν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια