Scandal
Διαχειριστής
 Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή  είναι συνδεδεμένος.  Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.428 μηνύματα. 

13-10-25

21:05

Έμαθε η αρκούδα στο μέλι.Τι τραβάνε και αυτοί με κάτι τέτοιους δεινόσαυρους πάντως. Δύσκολη περίπτωση, πόση υπομονή να κάνεις ;
Σε βοήθησε γιατί ήλπιζε πως θα τσιμπήσει κάτι. Αλλά μόλις αντιλήφθηκε πως δεν, το ενδιαφέρον του μειώθηκε. Είναι να τους λυπάσαι η αλήθεια είναι γιατί έχουν κολλήσει σε ένα επάγγελμα που δεν απολαμβάνουν.
Το θέμα είναι ότι και οι ίδιοι οι Έλληνες συντηρούν αυτό το σύστημα (δλδ δίνουν αβέρτα φακελάκια χωρίς καν να τους ζητηθούν για να "τους προσέξει ο γιατρός"). Εμείς ok δεν έχουμε κάνει πολλά χειρουργεία στη ζωή μας, πήγαμε μια φορά στο γιατρό τώρα που προέκυψε ανάγκη χωρίς ντροπή ή στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι πρέπει να δώσουμε κάτι, μέχρι που μας ζητήθηκε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
 Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένη.  Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.283 μηνύματα. 

13-10-25

21:24

Εμεις πηγαμε δημοσιο..στον ερυθρο σταυρο..σκατα ηταν...χειρουργηθηκε ο πάτερας μου..δεν ζητηθηκε κατι..αλλα μετα ξετσιπωτα ερχοταν ο αναισθισιοσολος και ρωταγε και καλα ενδιαφεροτανε  μπας και δωσουμε κατι..εννοειται το παιξαμε κινεζοι..διοτι μεχρι και γριπη κολλησε ο πατερας μου απο τον διπλανο..ενω ειχε γριπη και το διαπιστωσαν με τεστ..ξεχασαν να το πανε καπου αλλου μονο του.
Ηθελαν και φακελακι;
Ουτως η αλλως δεν θα διναμε.
ΝΑΙ..ΚΑΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.Ελεος καπου.Ειμαστε συνυπευθυνοι λεμε.
								Ηθελαν και φακελακι;
Ουτως η αλλως δεν θα διναμε.
ΝΑΙ..ΚΑΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.Ελεος καπου.Ειμαστε συνυπευθυνοι λεμε.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
 Ο Samael αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.077 μηνύματα. 

13-10-25

21:35

Είναι να απορείς πραγματικά. Αλλά συμφωνώ απόλυτα πως φταίνε και οι ασθενείς.Έμαθε η αρκούδα στο μέλι.
Το θέμα είναι ότι και οι ίδιοι οι Έλληνες συντηρούν αυτό το σύστημα (δλδ δίνουν αβέρτα φακελάκια χωρίς καν να τους ζητηθούν για να "τους προσέξει ο γιατρός"). Εμείς ok δεν έχουμε κάνει πολλά χειρουργεία στη ζωή μας, πήγαμε μια φορά στο γιατρό τώρα που προέκυψε ανάγκη χωρίς ντροπή ή στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι πρέπει να δώσουμε κάτι, μέχρι που μας ζητήθηκε.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τους δίνουν φακελάκια γιατί αυτά τα μουνόπανα αύριο μεθαύριο θα πατήσουν σε κάποιον που έχει πραγματική ανάγκη αλλά όχι τα λεφτά.
Φαντάσου πόσο έχει καθιερωθεί αυτό το πράγμα που κάποιοι τα απαιτούν ενώ άλλοι ακόμα και έμμεσα τα περιμένουν. Πόσο ξεδιάντροποι πια ;
touvlo
Διάσημο μέλος
 Η touvlo αυτή τη στιγμή  είναι συνδεδεμένη.  Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.626 μηνύματα. 

14-10-25

09:10

Φίλε, δεν εννοώ, πως οι γιατροί δεν είναι φιλοχρήματοι. Φυσικά και είναι. Όμως είναι και οι μόνοι που ξέρουν να σε γιατρέψουν σε μια δύσκολη περισταση.Ποιους διευθυνταδες μωρε εδώ μιλάμε για ιατρους του δημοσίου που το απόγευμα πανε και στα ιδιωτικά τους.
Αλλά αυτός ο ιατρός αν έπεφτε σε μένα φράγκο δε θα του δινα παραπανω. Και θα λεγα αντε ρε και εσυ από εδώ έτσι κ αλλιώς ήρθε η ώρα μου... Κ θα τα πουμε όταν έρθει κ η δική σου.
Έχει το μισθό του έχει και το δικαίωμα του ιατρείου κ να ιδιωτευει... Σιγά μην τον φορτώνουμε κ με χρήμα σε φάκελο.
Κάθε μήνα πληρωνω 150 ευρώ εισφορές στο ταμείο. Μου τα κρατάνε από το μισθό.
Ζουμε σε ένα συστημα που ο πλουσιος γίνεται πλουσιοτερος κ ο φτωχός φτωχότερος.
Έχουν βρει τρόπους να τα άρπανε απο 15 μεριές.
Και το στυλακι σ κάνω το δυσκολο και τον απομακρο είναι κ αυτο μέσα στη κομπίνα. Σου λέει θα του δείξω με το τρόπο μ ότι άμα θέλει να σηκώσω κ κανα τηλέφωνο θα μ τα σκάσει έξτρα.
Ενω εμάς αμα τυχει κάτι μας καλουν Ανα πασα στιγμή. Για την πατριδα ρεεεε ΕΕ!!!!
Εγώ το λέω και το πιστεύω, πως ο γιατρός είναι ένας μικρός Θεός, όταν υποφέρεις και η ιατρική είναι Η επιστήμη. Σ΄αυτό που διαφώνησα μαζί σου, είναι το ότι δε δέχεσαι την <<γιατρική>>. Αυτή η άποψη έχει οδηγήσει τον κόσμο να συμβουλεύεται το κομπιούτερ καλύτερα απ το γιατρό. Είναι λάθος!
Εύχομαι να μη βρεθείς σε θέση, να "κρέμεσαι" από γιατρούς. Επειδή εμείς δυστυχώς είχαμε πολλά περιστατικά, που κάναμε το σπίτι της μάνας μου <<περατζάδα>> γιατρών, έχω να σου πω, καλό είναι να κρίνεις, τι σου λένε, αλλά και να παραδέχεσαι, πως εκείνοι έχουν σπουδάσει. Είχαμε φροντιστρια, που αν δεν της αρεσε η θεραπεία,έλεγε, πως αυτή ξέρει καλύτερα! Απαράδεκτη θέση! Τη διώξαμε!
Όταν βέβαια ο γιατρός, προτείνει κάποιες <<επαναστατικές>> θεραπείες, πανάκριβες, τότε ζητάς και άλλη γνώμη, γιατί εκεί μπορεί να παιχτεί συμφέρον. Οι γιατροί καταλαβαίνουν πόσο τους.... παίρνει. Αν διευκρινίσεις: Γιατρέ, δε διαθέτω περιουσία, βρες κάτι πιο συντηρητικό, θα βρει.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
 Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Επαγγέλλεται Συνταξιούχος.  Έχει γράψει 27.011 μηνύματα. 

14-10-25

10:55

Φίλε, δεν εννοώ, πως οι γιατροί δεν είναι φιλοχρήματοι. Φυσικά και είναι. Όμως είναι και οι μόνοι που ξέρουν να σε γιατρέψουν σε μια δύσκολη περισταση.
Εγώ το λέω και το πιστεύω, πως ο γιατρός είναι ένας μικρός Θεός, όταν υποφέρεις και η ιατρική είναι Η επιστήμη. Σ΄αυτό που διαφώνησα μαζί σου, είναι το ότι δε δέχεσαι την <<γιατρική>>. Αυτή η άποψη έχει οδηγήσει τον κόσμο να συμβουλεύεται το κομπιούτερ καλύτερα απ το γιατρό. Είναι λάθος!
Εύχομαι να μη βρεθείς σε θέση, να "κρέμεσαι" από γιατρούς. Επειδή εμείς δυστυχώς είχαμε πολλά περιστατικά, που κάναμε το σπίτι της μάνας μου <<περατζάδα>> γιατρών, έχω να σου πω, καλό είναι να κρίνεις, τι σου λένε, αλλά και να παραδέχεσαι, πως εκείνοι έχουν σπουδάσει. Είχαμε φροντιστρια, που αν δεν της αρεσε η θεραπεία,έλεγε, πως αυτή ξέρει καλύτερα! Απαράδεκτη θέση! Τη διώξαμε!
Όταν βέβαια ο γιατρός, προτείνει κάποιες <<επαναστατικές>> θεραπείες, πανάκριβες, τότε ζητάς και άλλη γνώμη, γιατί εκεί μπορεί να παιχτεί συμφέρον. Οι γιατροί καταλαβαίνουν πόσο τους.... παίρνει. Αν διευκρινίσεις: Γιατρέ, δε διαθέτω περιουσία, βρες κάτι πιο συντηρητικό, θα βρει.
Είναι εμφανές οτι δεν κατάλαβες τη φιλοσοφία του πόστ μου. Δε πειράζει.
Εγω πάντως έγραψα ότι ο θεος να σε φυλάξει να μη πέσεις στην ανάγκη ενος γιατρού που το έχει στη κουλτούρα του να το παίζει δυσκολος προκειμένου να τον κάνει τον ασθενή να νιώσει ότι πρέπει να του τα στάξει σε φακελάκι.
Ημουν πολύ σαφής και στοχευμένος σε ότι έγραψα. Εξάλλου και απο άλλες απόψεις που παρατέθηκαν πιο πάνω δυστυχώς επαληθεύτηκε η κατάσταση αυτή. Σε κάποιες περιπτώσεις επαληθεύεται.
Επειδή δε ζούμε σε κόσμο αγγελικά πλασμένο όλα αυτά υφίστανται δυστυχώς. Επίσης μου προκάλεσε εντύπωση το γεγονός οτι οι πιο πολλοί απο αυτούς ειναι φτιαγμένοι.... με σπίτια και αμάξια και παρόλαυτα συνεχίζουν να θέλουν να συσσωρεύουν πλούτο. Πατώντας φυσικά στην ανάγκη και την δυστυχία των ανθρώπων.
Αυτό ηταν το point μου. Τιποα απο όσα έγραψες - ουτε κάνω τον γιατρό.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
- 
				Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- 
				 Φορτώνει...
 Αρχική Forum
 Αρχική Forum
					 Νέα Δημοσίευση
 Νέα Δημοσίευση
					 Προσωπικές Συζητήσεις
 Προσωπικές Συζητήσεις
					 Πολυμέσα - Gallery
 Πολυμέσα - Gallery
						 Συνδεδεμένοι Χρήστες
 Συνδεδεμένοι Χρήστες