Φίλε, δεν εννοώ, πως οι γιατροί δεν είναι φιλοχρήματοι. Φυσικά και είναι. Όμως είναι και οι μόνοι που ξέρουν να σε γιατρέψουν σε μια δύσκολη περισταση.
Εγώ το λέω και το πιστεύω, πως ο γιατρός είναι ένας μικρός Θεός, όταν υποφέρεις και η ιατρική είναι Η επιστήμη. Σ΄αυτό που διαφώνησα μαζί σου, είναι το ότι δε δέχεσαι την <<γιατρική>>. Αυτή η άποψη έχει οδηγήσει τον κόσμο να συμβουλεύεται το κομπιούτερ καλύτερα απ το γιατρό. Είναι λάθος!
Εύχομαι να μη βρεθείς σε θέση, να "κρέμεσαι" από γιατρούς. Επειδή εμείς δυστυχώς είχαμε πολλά περιστατικά, που κάναμε το σπίτι της μάνας μου <<περατζάδα>> γιατρών, έχω να σου πω, καλό είναι να κρίνεις, τι σου λένε, αλλά και να παραδέχεσαι, πως εκείνοι έχουν σπουδάσει. Είχαμε φροντιστρια, που αν δεν της αρεσε η θεραπεία,έλεγε, πως αυτή ξέρει καλύτερα! Απαράδεκτη θέση! Τη διώξαμε!
Όταν βέβαια ο γιατρός, προτείνει κάποιες <<επαναστατικές>> θεραπείες, πανάκριβες, τότε ζητάς και άλλη γνώμη, γιατί εκεί μπορεί να παιχτεί συμφέρον. Οι γιατροί καταλαβαίνουν πόσο τους.... παίρνει. Αν διευκρινίσεις: Γιατρέ, δε διαθέτω περιουσία, βρες κάτι πιο συντηρητικό, θα βρει.