self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

Θέλω να ανοίξω μαγαζί με ήδη δώρων, καλλυντικά και αξεσουάρ. Έχω πελαγώσει δεν ξέρω τι όνομα να βρω. Θέλω κάτι πρωτότυπο, αγγλικό ή κάτι άλλο αλλά να είναι κάπως μοντέρνο, μαγικό και μοντέρνο. Τέτοιο στυλ.
thanks.... καλό μου ακούγεται... επειδή όμως είμαι σε επαρχία, θέλω να βρω ένα όνομα που να γίνεται κατανοητό εύκολα... Σκέφτομαι να δώσω την ονομασία κάποιας νεράιδας ή λουλουδιού... εσύ τι λες.... πρότεινέ μου μερικά ακόμα
Γεια σου Γωγώ και Νίκο , αν και δεν επιτρέπεται 2 μέλη να χρησιμοποιούνε τον ίδιο λογαριασμό

Αστειάκι για να σπάσω τον πάγο , συνεχίζω : Τα ελληνικά δεν μένουνε στο μάτι και με τα αγγλικά , ιδίως στην επαρχία , και μάλλον δικαίως γελάει και το παρδαλό κατσίκι , οπότε θα προτείνω κάτι που συμπτωματικά αντιτίθεται και αυτό στους όρους χρήσης του φόρουμ

Αν το μαγαζί έχει συνηθισμένα προιόντα , χωρίς προσωπικό μεράκι στην διαλογή και την προώθηση , δεν έχω καμία ιδέα
Αλλιώς , αν επιχειρήσετε να καινοτομήσετε , προτείνω το σπανιότερο των λουλουδιών , αφού θέλεις και όνομα λουλουδιού :
i mauri toulipa
αυτά , πάω να συνεχίσω την ανάγνωση Αλ. Δουμά

π.σ. το δώρο μου , καλλυντικό ή αξεσουάρ , στείλτο με π.μ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revolution_Web
Νεοφερμένο μέλος

Ετοιμάζω ένα τουριστικό οδηγό για μια περιοχή στη Ελλάδα, και έχω
κολλήσει στο Ελληνικό slogan. Δε μπορώ να ταιριάξω κάτι. Θα ήθελα αν κάποιος φίλος ή φίλη
εδώ μέσα έχει καμιά ιδέα να προτείνει ευπρόσδεκτη
Για να γίνω πιο συγκεκριμένος πρόκειται για τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και
το πόρταλ θα παρσουσιάζει τις εξής πτυχές..
Το πορταλ θα έχει ως στόχο "τουρίστες", οικογένειες, ηλικιωμένα και νεαρά ζευγάρια για ήρεμες και χαλαρωτικές διακοπές στα νησιά. Όχι τον άσχημο τουρισμό των Μαλίων και Φαληράκι. Τουρίστες που θέλουν να είναι κοντά στη φύση, να κάνουν πεζοπορίες, παρατήρηση πουλιών, να επισκεφθούν τα μικρά γραφικά ψαροχώρια και τους παραδοσιακούς οικισμούς στα βουνά και γενικά να συνδυάζουν τα βουνά και τα δάση που υπάρχουν στα νησιά μας, με τη θάλασσα που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από αυτά.
Το κεντρικό concept λοιπόν του πορταλ είναι «Επιστροφή στην παράδοση»
Τα κοινά γνωρίσματα των νησιών είναι ότι ακόμη είναι παρθένα, έχουνε αρκετό πράσινο και δάση και ακόμη πιο συγκεκριμένο κοινό στοιχείο είναι η ελιά σε όλα… Ένα ακόμη κοινό στοιχείο τους είναι τα παραδοσιακά τραγούδια, τα οποία αν ακούσετε είναι παρόμοια, όπως και τα προιοντα τους.
Άρα λοιπόν στο μυαλό μου μέσα έχω συνδυασμό βουνό-θάλασσα-παράδοση-ηρεμία- φύση..
Το Αγγλικό σλόγκαν θα είναι "Escape from modern era"
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Νίκος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggi92
Εκκολαπτόμενο μέλος

δν είναι ιδαίτερο αλλά so be it!
^.^καλή επιτυχία!
ή και ψinεσαι* χοχο για να δείξουμε ότι είναι κ της μοδός!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gmagkan
Νεοφερμένο μέλος

skylofili
Εκκολαπτόμενο μέλος

δεν έχω να σου προτείνω ονομασία, αλλά τώρα που το σκέφτομαι, δεν δίνω ποτέ σημασία στην ταμπέλα του μαγαζιού, αλλά πιο πολύ στη βιτρίνα, καμιά αφίσα με προσφορά.. δηλαδή και τα μαγαζάκια της γειτονιάς μου ξέρω τι πουλάνε,αλλά δεν ξέρω τι ονομασία έχουν.. και επειδή φαντάζομαι οτι υπάρχουν σίγουρα άτομα σαν εμένα σε αυτό, πρόσεξε να φαίνεται ξεκάθαρα τι πουλάει το μαγαζί,να είναι σαφές απο την πρώτη ματιά.. αυτά μου ρχονται τώρα.. για την ονομασία μακάρι να σε διαφωτίσουν άλλοι

gmagkan
Νεοφερμένο μέλος

E_KATSARA
Νεοφερμένο μέλος

Χρειαζομαι τη γνωμη σας... Ανοιγω φροντιστηριο μαθηματικων με ονομα "Νεα μεθοδος"..
Ετοιμαζω διαφημιστικα και ταμπελες και χρειζομαι ενα σλογκαν, μια ατακα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Χρειζομαι ενα σλογκαν, μια ατακα...
![]()
Κι εγώ τα ποσοστά μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis
Διάσημο μέλος

Μια ''ολοκληρωμένη'' βοήθειαΚαλησπερα σας!!!
Χρειαζομαι τη γνωμη σας... Ανοιγω φροντιστηριο μαθηματικων με ονομα "Νεα μεθοδος"..
Ετοιμαζω διαφημιστικα και ταμπελες και χρειζομαι ενα σλογκαν, μια ατακα...
![]()

Mercury
Επιφανές μέλος

Γεια σας και από εμένα! Είμαι καινούρια εδώ... Θα ανοίξω δικό μου γραφείο με ενοικιάσεις αυτοκινήτων (rent a car) και θα ήθελα να μου πείτε ένα όμορφο, σύντομο, εύκολο για τους τουρίστες και έξυπνο όνομα.... Καμιά ιδέα???????? Ευχαριστώωωωω!!!!!!!!![]()
Βάζουμε το αυτοκίνητο,βάζετε τη βενζίνη

fockos
Επιφανές μέλος

rent a car cheap
σου ετοιμάζω και το logo
να το

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα χαμογελάτε στην παράδοση και παραλαβή; Ή θα είστε και προσβάσιμοι κι ενδιάμεσα, πχ αν σκάσει ένα λάστιχο, αν χαθεί κάποιος...; Θα δίνετε ίσως δώρο ένα χάρτη της περιοχής;
Γιατί το χαμόγελο (θα έπρεπε να) είναι αυτονόητο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.