prinCess.
Επιφανές μέλος

Καμιά ιδέα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Η μαμά μου έχει γενέθλια σε λίγες μέρες και δε ξέρω ακόμα τι να της πάρω.
Καμιά ιδέα;
Ένα καλό βιβλίο αν είναι φαν του είδους, ένα καινούριο MP4 αν της αρέσει η μουσική - και έμμεσο hint ... εξέλιξης!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Ένα καλό βιβλίο αν είναι φαν του είδους, ένα καινούριο MP4 αν της αρέσει η μουσική - και έμμεσο hint ... εξέλιξης!- μία καινούρια κολόνια αν τίποτα από τα παραπάνω δεν σε καλύπτει..
![]()
Μπα.

Πού θα βρει χρόνο για το βιβλίο.
Δε τρελαίνεται για μουσική.
Πήρε κολόνια πριν ούτε μια βδομάδα- κι άλλη; >.>
Βασικά σκεφτόμουν κάτι πιο γλυκούλι και συμβολικό. Αλλά δε ξέρω τι ακριβώς.

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν διαβάζει
Δεν φοράει ρολόι
Δεν χρησιμοποιεί προτοφόλι
Εχει πολλούς zippo
Εχει άρωμα
Εχει 3 ξυριστικές
Στα ρούχα είναι ΠΑΡΑ πολύ παράξενος
Εχει τα πάντα για τη δουλειά του
Του αρέσουν οι ταινίες και τα bluray, αλλά τα έχει σχεδόν όλα (δεν κάνω πλάκα)
Παίζει paintball, αλλά σχετικά με αυτό ήταν το δώρο που του έκανα τα Χριστούγεννα
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι σπα/μασαζ για ζευγάρια
Βοήθεια

~Dida~
Δραστήριο μέλος

Βασικά σκεφτόμουν κάτι πιο γλυκούλι και συμβολικό. Αλλά δε ξέρω τι ακριβώς.![]()
Ένα άλμπουμ ή μια ψηφιακή κορνίζα γεμάτο με φωτογραφίες σας και φωτογραφίες από άτομα που αγαπάει![]()
Και γω κάτι τέτοιο σκεφτόμουν να σου προτείνω, βασικά αυτό είχα κάνει στη δικη μου μαμά στα γενεθλεια της.
Μια όμορφη κορνίζα με φωτογραφία μας μέσα, ενα λούτρνο λουλούδι (για να μην μαραθεί ποτέ

Πες μας τη δουλειά κάνει, με τι της αρέσει να σχολείται, any hobbies, και φυσικά πόσα διαθέτεις (όπως έχει χιλιοειπωθεί σ'αυτό το θρεντ).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Dida~
Δραστήριο μέλος

Έίναι 24.
Ολυμπιακός, γενικά ασχολείται αρκετά με το ποδοσφαιρο, επαίζε για κάποια χρόνια σε ομάδα αλλά σταμάτησε λόγω έλλειψης χρόνου.
Του αρέσουν τα anime (one piece, naruto κλπ) και οι ταινίες γενικά.
Ρούχα κλπ είναι συνιθισμένα, ήθελα κάτι πιο πρωτότυπο.
Βιβλιά διαβάζει, αλλά αυτήν την εποχή έχει ήδη πορωθεί μ'ένα και δεν νομίζω να του κάνει ιδιαίτερη εντύπωση κάποιο άλλο, ασε που έχει περιέργα γούστα σ΄αυτά και δεν ξέρω τι ακριβώς θα του άρεσε γιατί εγω τέτοια βιβλία δεν διαβάζω.
Επίσης κάποτε ειχε αρχίσει να γράφει ενα δικό του βιβλίο, έχει μείνει ακόμα στην αρχή βέβαια

Με ηλεκτρονικά games κλπ έχει επίσης κόλλημα, αλλά δεν έχω ιδέα απ'αυτά,τι αρέσει σ εσας τα αγοράκια, εγώ μόνο αυτά με τους αγώνες ταχύτητας έπαιζα μικρή. Τα αλλά με άφηναν παντελώς αδιάφορη.

Για το budget τώρα, αυτό είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία. Είμαστε και άνεργα και άφραγκα φοιτητούδια οπότε παρακαλώ λογικές τιμές.
Thank you in advance
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος

Στην κολλητή μου αγόρασα μια μπλούζα για τα γενεθλιά της αλλά θέλω να της κάνω έκπληξη εκείνη τη μέρα.Τι να κάνω;
Επίσης τι πρωτότυπο περιτύλιγμα μπορώ να βάλω.Όχι αναγκαστικά χάρτινο

Backdrop
Δραστήριο μέλος

Θέλω και γω ιδεές για δώρο γενεθλείων.. για το amore.
Thank you in advanceΈίναι 24.
Ολυμπιακός, γενικά ασχολείται αρκετά με το ποδοσφαιρο, επαίζε για κάποια χρόνια σε ομάδα αλλά σταμάτησε λόγω έλλειψης χρόνου.
Του αρέσουν τα anime (one piece, naruto κλπ) και οι ταινίες γενικά.
Ρούχα κλπ είναι συνιθισμένα, ήθελα κάτι πιο πρωτότυπο.
Βιβλιά διαβάζει, αλλά αυτήν την εποχή έχει ήδη πορωθεί μ'ένα και δεν νομίζω να του κάνει ιδιαίτερη εντύπωση κάποιο άλλο, ασε που έχει περιέργα γούστα σ΄αυτά και δεν ξέρω τι ακριβώς θα του άρεσε γιατί εγω τέτοια βιβλία δεν διαβάζω.
Επίσης κάποτε ειχε αρχίσει να γράφει ενα δικό του βιβλίο, έχει μείνει ακόμα στην αρχή βέβαια, καμιά ιδέα για δωρό να τον παρακινήσω να συνεχίσει;
Με ηλεκτρονικά games κλπ έχει επίσης κόλλημα, αλλά δεν έχω ιδέα απ'αυτά,τι αρέσει σ εσας τα αγοράκια, εγώ μόνο αυτά με τους αγώνες ταχύτητας έπαιζα μικρή. Τα αλλά με άφηναν παντελώς αδιάφορη.
Για το budget τώρα, αυτό είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία. Είμαστε και άνεργα και άφραγκα φοιτητούδια οπότε παρακαλώ λογικές τιμές.
Άμα του αρέσουν τα βιντεοπαιχνίδια πάρ' του fifa 12, fifa 13(το καινούριο), fifa street, gran turismo 5, street fighter, tekken ή αμα έχει playstation 2 ψάξε την κασετίνα του Sonic(από τα saturn -media markt) ... 15 eyrw με όλα τα παιχνίδια του Sonic

Mια άλλη ιδέα είναι να του πάρεις μια πένα και ένα τετράδιο για να συνεχίσει το γράψιμο...
Όλα αυτά μπορείς να γτα βρεις και στο ιντερνετ , πχ amazon , ebay πιο φτηνα και να κάνεις από εκεί την παραγγελία
(εγώ θα έπαιρνα τα βιντεοπαχνίδια- για να παίζω!!!!!!!!!!!

Backdrop
Δραστήριο μέλος

Στην κολλητή μου αγόρασα μια μπλούζα για τα γενεθλιά της αλλά θέλω να της κάνω έκπληξη εκείνη τη μέρα.Τι να κάνω;
Επίσης τι πρωτότυπο περιτύλιγμα μπορώ να βάλω.Όχι αναγκαστικά χάρτινο![]()
Μάζεψε φίλους σε ένα σπίτι και φτιάξτε ή πάρτε μια τουρτα!
Eάν θέλεις ωραίο περιτύλιγμα μπορείς να αγοράσεις από συγκεκριμένα καταστήματα(εάν ψάξεις σίγουρα θα έχει η περιοχή σου) κουτι και να της την βάλεις μέσα! Επίσης ωραία κουτιά έχει στα ΙΚΕΑ σε πολλά μεγέθη (https://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=82702)

Μάζεψε φίλους σε ένα σπίτι και φτιάξτε ή πάρτε μια τουρτα!
Eάν θέλεις ωραίο περιτύλιγμα μπορείς να αγοράσεις από συγκεκριμένα καταστήματα(εάν ψάξεις σίγουρα θα έχει η περιοχή σου) κουτι και να της την βάλεις μέσα! Επίσης ωραία κουτιά έχει στα ΙΚΕΑ σε πολλά μεγέθη (https://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=82702)
Στο ΙΚΕΑ έχει κουτιά για τούρτες? Αλήθεια?
Backdrop
Δραστήριο μέλος

Στο ΙΚΕΑ έχει κουτιά για τούρτες? Αλήθεια?
Για τη μπλούζα πήγαινε το κουτί!!!!!

Ελά ... κουτί για τούρτες παίρνουμε και από τα ζαχαροπλαστεία !!!! Έχουν χωρίς την επωνυμία κουτια, και νομίζω έχουν και τα σουπερ μάρκετ

Μια φορά μου έδωσαν μόνο και από τότε.. γιοκ.
Στο σούπερ μάρκετ δεν έχω δει ποτέ.
Ξέρετε πόσο σπαστικό είναι να έχεις φτιάξει ένα ωραιότατο γλυκό και να το μεταφέρεις με το "ταψάκι" σαν τη κυράτσα??

Backdrop
Δραστήριο μέλος

Η μάνα μου είναι... μανούλα στο να ξετρυπώνει κάτι τέτοια!!!Στα ζαχαροπλαστεία που έχω ρωτήσει, δεν μου δίνουν.
Μια φορά μου έδωσαν μόνο και από τότε.. γιοκ.
Στο σούπερ μάρκετ δεν έχω δει ποτέ.
Ξέρετε πόσο σπαστικό είναι να έχεις φτιάξει ένα ωραιότατο γλυκό και να το μεταφέρεις με το "ταψάκι" σαν τη κυράτσα??![]()

2-3 κουτιά μας τα είχαν δώσει από το ζαχαρόπλαστειο που τους ξέρουμε χρόνια, μετά κάτι άλλα νομίζω τα πήρε ή από ενα κατάστημα που έχει γενικά κουτιά ή από Carrefour... Μετά σίγουρα θα βρεις κουτιά σε μαγαζιά τυπου vefas house... (η διαφήμιση, της διαφήμισης... ω διαφήμιση!!!)))

βρήκα και αυτά τα site
1. https://aldipack.gr/index.php?route=information/contact
2.από site: ""Αν κατέβεις κέντρο υπάρχει στην ευρυπίδου 38. ΚΑΤΟΣ, λέγεται και έχει τα πάντα.πάτους για τούρτες, κουπ- ατ, τα πάντα σε είδη ζαχαροπλαστικής και catering. δεν το πιάνει το μάτι αλλά αξίζει!Και γω από το φορουμ το έμαθα. το τηλ είναι : 210-3227725, ανοιχτά καθημερινά έως 4-4.30μμ""
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Της το πήραμε τα παιδιά της, θα το δει την Παρασκευή και θα είναι πολύ ευτυχισμένη..

Σημείωση:
Τα μηνύματα 836 και 837 μεταφέρθηκαν από το θέμα "Προτάσεις για δώρα στο έτερον ήμισυ!"
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Σε γενέθλια ενός φίλου μου που είχα πάει,του είχαν κάνει δώρο μια πέρδικα μέσα σε κλουβί, γιατί ήταν γνωστός μπεκρο-ουισκάκιας!
Backdrop
Δραστήριο μέλος

Θέλω να κάνω δώρο σε μία φίλη ένα μπουφάν!
Ξέρετε που μπορώ να βρω κάτι οικονομικό? Έλεγα να δώσω μέχρι 25ε τώρα με τις εκπτώσεις....
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Pool & BearΚαλημέρα!!!
Θέλω να κάνω δώρο σε μία φίλη ένα μπουφάν!
Ξέρετε που μπορώ να βρω κάτι οικονομικό? Έλεγα να δώσω μέχρι 25ε τώρα με τις εκπτώσεις....
stradivarius
Η&Μ
Pink Woman
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Πέρυσι σε αντίστοιχη περίπτωση είχα πάρει μια ψηφιακή κορνίζα..πείτε μου ιδέες για κάτι αντίστοιχο, κάτι διαφορετικό δηλαδή..όχι σεντόνια, τοστιέρα κ.λ.π
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.