Demelene
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Demelene:Εγώ νόμιζα ότι είναι γενικό το θέμα για δώρα και όχι εξειδικευμένο για μεταξύ ζυεγαριών!!
γενικό είναι, απλά ετυχε να ειπαμε για ζευγαρια τωρα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene
Διάσημο μέλος

Θα το δημιουργήσω θέμα προς συζήτηση αλλά όχι εδώ!Αρχική Δημοσίευση από evouli:γενικό είναι, απλά ετυχε να ειπαμε για ζευγαρια τωρα..![]()
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Σε φίλη ας πουμε θα πάρω ένα ρουχο που ξέρω ότι θέλει αλλα δεν το έχει πάρει ακόμα... ή ένα βιβλίο ή cd που ξέρω ότι θέλει...
Γενικώς κάτι που ΞΕΡΩ ότι ΘΕΛΟΥΝ!
Στον αγαπημένο μου τώρα... εκεί τα πράγματα είναι πιο δύσκολα...
Πότε η επέτειος, πότε γιόρτη πότε γεννεθλια... ε μαζεύονται πολλά

Οπότε ή κάτι προσωπικό (ρούχο κλπ... ότι θέλω να τον βλέπω να φοράει

Μασάζ.... ηηηηηη μαγείρεμα σπέσιαλ δείπνο με κεριά (καλά αυτό μάλλον δώρο στον εαυτό μου είναι ... χέθτηκε αυτός για τα κεριά αλλά τες πα

ηηηηηηηη τπτ σέξυ εσώρουχα... ηηηηηηηηηη κάτι από σεξ σόπ

(οι άντρες εκτιμούν τέτοια δώρα, το ξέρω με σιγουριά!

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Γενικοτερα βιβλια, μπλουζακια κλπ ειναι πολυ συνηθισμενα..

Δεν μου ερχεται τιποτα πρωτοτυπο στο μυαλο τωρα.

Demelene
Διάσημο μέλος

Δεν μαρέσουν στις μερες εορτών γιατί νιώθω ότι έγινε τυπικά! Επίσης δεν μαρέσουν cd βιβλία κτλ γιατί νιώθω ότι είναι η εύκολη λύση! Προτιμώ τίποτα.!
Εμένα μαρέσει να κάνω δώρα ότι να είναι! Πρόσφατα πήρα ένα κατακόκκινο πουκάμισο σε ένα φίλο που ως καθαρό μέταλο βάζει κυρίως μαύρα!
Vkey
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:ηηηηηηηη τπτ σέξυ εσώρουχα...
Όταν αγοράζω σκέφτομαι ότι είναι δώρο γι'αυτόν, δεν το θεωρώ για τον εαυτό μου...Εγώ θα τα φορέσω ο άλλος όμως θα τα ευχαριστηθεί

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

εγώ να δω τί θα του πάρω, μάλλον σε ρούχο θα πάρω κάτι

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από bunny:το πιο πρόσφατο δώρο που μου πήρε το αγόρι μου και τα ήθελα είναι ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου VERSACE μάσκα, είναι πολύ ωραία και μου πάνε
εγώ να δω τί θα του πάρω, μάλλον σε ρούχο θα πάρω κάτι![]()
Αν καπνίζει να του πάρεις μια.... κούτα τσίγάρα! έτσι για αρχή!

Όχι ρούχο, αν έχει κανένα χόμπυ να του πάρεις κάτι αντοίστοιχο
Το τριο το σκέφτεσαι με την κολλυτή σου για δώρο?

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης:Αν καπνίζει να του πάρεις μια.... κούτα τσίγάρα! έτσι για αρχή!![]()
Όχι ρούχο, αν έχει κανένα χόμπυ να του πάρεις κάτι αντοίστοιχο
Το τριο το σκέφτεσαι με την κολλυτή σου για δώρο?![]()
Δεν μπορώ να του πάρω αυτό που θέλω τώρα πρώτον δνε έχω τόσα ΄λεφτά αυτό το καιρό και δεύτερον θα πρέπει να πάει αυτός για να τα βάλει, ηχεία στο αυτοκίνητο

Δεν θέλει τριο, ναι μου έχει κάνει εντύπωση ειναι απο τους λίγους άντρες που δεν το έχουν σαν φαντασίωση, είναι μονογαμικό το μωρό μου

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από bunny:
Δεν θέλει τριο, ναι μου έχει κάνει εντύπωση ειναι απο τους λίγους άντρες που δεν το έχουν σαν φαντασίωση, είναι μονογαμικό το μωρό μου![]()
????? Να το κοιτάξει μπορεί να είναι κολλητικό!

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Μπορώ να ψωνίσω με αυτό ό,τι θέλα από πολυκατάστημα τύπου Notos...
Τι να πάρω;
USB Memory stick 1 γίγα;
Όμορφα εσώρουχα;
Ένα δώρο γι' αυτόν που μου έδωσε το κουπόνι;
Άλλη ιδέα;
Εσείς τι θα κάνατε;
DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Έχω στα χέρια μου ένα κουπόνι, για περίπου 32 ευρώ.
Μπορώ να ψωνίσω με αυτό ό,τι θέλα από πολυκατάστημα τύπου Notos...
Τι να πάρω;
USB Memory stick 1 γίγα;
Όμορφα εσώρουχα;
Ένα δώρο γι' αυτόν που μου έδωσε το κουπόνι;
Άλλη ιδέα;
Εσείς τι θα κάνατε;
Ένα εσώρουχο δώρο για αυτόν που σου έκανε το κουπόνι.

Συγνώμη αλλά δε μπόρεσα να κρατηθώ. Ας σοβαρευτώ τώρα. Θα σου πρότεινα να πάρεις το Stick του 1 giga, για να αποθανατήσεις όμορφες υπέροχες στιγμές.

Ένα εσώρουχο δώρο για αυτόν που σου έκανε το κουπόνι.![]()
ΛΟΛ
Συγνώμη αλλά δε μπόρεσα να κρατηθώ. Ας σοβαρευτώ τώρα. Θα σου πρότεινα να πάρεις το Stick του 1 giga, για να αποθανατήσεις όμορφες υπέροχες στιγμές.![]()
Χεχε...!

Θα έπαιρνα φωτογραφικό stick, αλλά ευελπιστώ να πάρω νέα κάμερα από φθινόπωρο και μάλλον δε θα ναι sony σαν την παλιά μου...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.