love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2010 στις 16:27 Η love_angel: #761 09-02-10 16:27 εχει η κολλητη μου γενεθλια σε δυο εβδομαδες περιπου (ψαρακι ειναι η γλυκεια μου) και δε ξερω τι να της παρω. σκεφτηκα για φορεμα ή εσωρουχα αλλα μου κανουν πολυ κοινοτυπα. δεν ειναι τυπος του βιβλιου ή της τεχνολογιας. καμια καλη ιδεα?? μηπως αρωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2010 στις 16:33 Η Oralee έγραψε: #762 09-02-10 16:33 Ίσως κανένα εντυπωσιακό κόσμημα, ανάλογα με τα γούστα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2010 στις 17:57 Η woochoogirl: #763 09-02-10 17:57 Αφού είναι ψαράκι πάρε της ένα ψαράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:15 Ο self-instructive depressing: #764 09-02-10 20:15 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Χελπ! Θέλω να πάρω κάτι φθηνό (έως 30 ευρώ μάξιμουμ) και ρομαντικό στον φίλο μου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και δεν ξέρω τι..! Καμιά ιδέα; Δεν θέλω να είναι κάτι χρήσιμο, θέλω απλώς να είναι κάτι που θα το συνδέσει με την συγκεκριμένη ημέρα.. Click για ανάπτυξη... εσένα να βγαίνεις από μία τούρτα π.σ. εννοείται ότι το μη χρήσιμο και φτηνό είναι η τούρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2010 στις 21:39 Η Vkey έγραψε: #765 09-02-10 21:39 Καμία ωραία τσαντούλα; Και για όσους δεν βλέπουν καλά τσΑντούλα!!!! Δηλαδή τσάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Φεβρουαρίου 2010 skoumas Νεοφερμένο μέλος Ο skoumas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 13:38 Ο skoumas έγραψε: #766 01-07-10 13:38 Επιστρεφω στην κοπελα μου ,ηλικίας 18 ετών, υστερα από ταξίδι στο εξωτερικό και θέλω με την επιστροφή μου να της προσφέρω ένα δώρο. Έχω ήδη αγοράσει μικροπράγματα όπως μια καρδούλα , μπλουζα και αυτοκόλλητα τοίχου αλλά ψάχνω κάτι πιο χρήσιμο και συναρπαστικό. Ιδέες , προτάσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 14:21 Η Eileen έγραψε: #767 01-07-10 14:21 Εξαρτάται.. Μπορείς να της προσφέρεις πολλά πράγματα... Για παράδειγμα.. Αν η χώρα που επισκέφτηκες έχει ένα ιδιαίτερο προϊόν, μπορείς να της χαρίσεις κάτι τέτοιο... Από την άλλη, ένα πολύ ωραίο δώρο για κοπέλα είναι και το άρωμα.. Πιστεύω όμως ότι το μεγαλύτερο θα είναι που επιστρέφεις κοντά της, οπότε μην αγχώνεσαι τόσο πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 15:18 Η evi_zoi έγραψε: #768 01-07-10 15:18 Και εγώ άρωμα θα έλεγα, ή ένα βιβλίο με μια γλυκιά αφιέρωση.... Σκέψου και κάτι σε κολιέ ή βραχιόλι αν θές κατι πιο χρηστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:21 Ο self-instructive depressing: #769 01-07-10 16:21 Αρχική Δημοσίευση από skoumas: Επιστρεφω στην κοπελα μου ,ηλικίας 18 ετών, υστερα από ταξίδι στο εξωτερικό και θέλω με την επιστροφή μου να της προσφέρω ένα δώρο. Έχω ήδη αγοράσει μικροπράγματα όπως μια καρδούλα , μπλουζα και αυτοκόλλητα τοίχου αλλά ψάχνω κάτι πιο χρήσιμο και συναρπαστικό. Ιδέες , προτάσεις; Click για ανάπτυξη... πες μας σε ποια χώρα πήγες και θα σου πω - δεν είμαι αδιάκριτος απλά προτιμώ τα ιδιαίτερα καλούδια κάθε χώρας π.σ. Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Καμία ωραία τσαντούλα; Και για όσους δεν βλέπουν καλά τσΑντούλα!!!! Δηλαδή τσάντα Click για ανάπτυξη... ήθελα να ξερα ποιος στραβο-διαβάζει σε αυτό το φόρουμ , να τον πάρουμε όλοι μαζί στο κυνήγι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:26 Η Γίδι έγραψε: #770 01-07-10 16:26 1. Πόσα χρήματα σκοπεύεις να δώσεις; 2. Έχει κάποιο ιδιαίτερο χόμπι; 3. Από Γερμανία γυρνάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skoumas Νεοφερμένο μέλος Ο skoumas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:37 Ο skoumas έγραψε: #771 01-07-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Πόσα χρήματα σκοπεύεις να δώσεις; 2. Έχει κάποιο ιδιαίτερο χόμπι; 3. Από Γερμανία γυρνάς; Click για ανάπτυξη... 1) Αν μου αρέσει η ιδεα θα βρω τα λεφτά. 2) Διαβάζει βιβλία και σχεδιάζει ρούχα (με χαρτί και μολύβι) 3) Ναι. πες μας σε ποια χώρα πήγες και θα σου πω - δεν είμαι αδιάκριτος απλά προτιμώ τα ιδιαίτερα καλούδια κάθε χώρας π.σ. Click για ανάπτυξη... απο Γερμανία γυρνάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:39 Ο self-instructive depressing: #772 01-07-10 16:39 https://www.helidonis.gr/bitro/en/helidonis/bob.php και τα μαλλιά στα κάγκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:54 Η Γίδι έγραψε: #773 01-07-10 16:54 Μπορείς να δεις εδώ, για κάποιο βιβλίο μόδας, λεύκωμα για παλιά αξεσουάρ, ή κάτι άλλο... Αν βγάζει φωτογραφίες, πχ, μπορεί να της άρεσε μία κάμερα Lomo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:56 Η Oralee έγραψε: #774 01-07-10 16:56 Ένα κόσμημα θα ήταν πολύ ωραίο, ή μια ψηφιακή κορνίζα με φωτογραφίες σας. Αλλά είναι ολίγον τι κοινότυπα. Νομίζω το ότι γυρνάς είναι το κυριότερο - για μένα τουλάχιστον αυτό ήταν, όταν είχα βρεθεί σε παρόμοια θέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2010 στις 14:53 Η Ophelia έγραψε: #775 02-07-10 14:53 Αρχική Δημοσίευση από skoumas: 1) Αν μου αρέσει η ιδεα θα βρω τα λεφτά. 2) Διαβάζει βιβλία και σχεδιάζει ρούχα (με χαρτί και μολύβι) 3) Ναι. απο Γερμανία γυρνάω. Click για ανάπτυξη... Να ρωτήσω κάτι;; Τα faber castell γερμανικά δεν είναι;; Γιατί δεν της παίρνεις μια ωραία μεγάλη ξύλινη ή μεταλική κασετίνα με ξυλομπογιές;; Κάτι τέτοιο τι σου λέει;; ...αν της αρέσει να ζωγραφίζει σε χαρτί θα ξετρελαθεί γιατί υπάρχουν άπειρες αποχρώσεις σε ξυλομπογιές και δεν θα ζορίζεται να κάνει διπλά και τριπλά σφουμάτο για να της βγει η απόχρωση. Χώρια οτι και γερμανικό προϊόν είναι, και πρακτικό είναι και υπάρχουν και πολλές γλυκούλες κασετίνες για να διαλέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:44 Η woochoogirl: #776 09-09-10 21:44 Μια φιλη μου φευγει για μεταπτυχιακο στην Αγγλια και θα την αποχαιρετησω αυριο. Επειδη το κανονισαμε τελευταια στιγμη το καφεδακι δεν ειχα σκεφτει τι να της παρω. Θελω να εχει κατι να με θυμαται και να χαμογελα, γενικα με αγχωνει η ιδεα του καταθλιπτικου καιρου που θα συναντησει. Επειδη δε μπορω να αγορασω ενα κομματι ηλιου, καμια αλλη προταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η Γίδι έγραψε: #777 09-09-10 21:47 Ένα βραχιολάκι με ματάκι; Είναι ελληνικό και γούρικο... εγώ από τότε που ήρθα στα ξένα άρχισα να το φοράω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:50 Η woochoogirl: #778 09-09-10 21:50 Και πού βρισκεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:53 Η Oralee έγραψε: #779 10-09-10 01:53 Σε κοσμηματοπωλεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:59 Ο self-instructive depressing: #780 10-09-10 09:59 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Μια φιλη μου φευγει για μεταπτυχιακο στην Αγγλια και θα την αποχαιρετησω αυριο. Επειδη το κανονισαμε τελευταια στιγμη το καφεδακι δεν ειχα σκεφτει τι να της παρω. Θελω να εχει κατι να με θυμαται και να χαμογελα, γενικα με αγχωνει η ιδεα του καταθλιπτικου καιρου που θα συναντησει. Επειδη δε μπορω να αγορασω ενα κομματι ηλιου, καμια αλλη προταση; Click για ανάπτυξη... πάρ' της γυαλιά ηλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εχει η κολλητη μου γενεθλια σε δυο εβδομαδες περιπου (ψαρακι ειναι η γλυκεια μου) και δε ξερω τι να της παρω. σκεφτηκα για φορεμα ή εσωρουχα αλλα μου κανουν πολυ κοινοτυπα. δεν ειναι τυπος του βιβλιου ή της τεχνολογιας. καμια καλη ιδεα?? μηπως αρωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2010 στις 16:33 Η Oralee έγραψε: #762 09-02-10 16:33 Ίσως κανένα εντυπωσιακό κόσμημα, ανάλογα με τα γούστα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2010 στις 17:57 Η woochoogirl: #763 09-02-10 17:57 Αφού είναι ψαράκι πάρε της ένα ψαράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:15 Ο self-instructive depressing: #764 09-02-10 20:15 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Χελπ! Θέλω να πάρω κάτι φθηνό (έως 30 ευρώ μάξιμουμ) και ρομαντικό στον φίλο μου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και δεν ξέρω τι..! Καμιά ιδέα; Δεν θέλω να είναι κάτι χρήσιμο, θέλω απλώς να είναι κάτι που θα το συνδέσει με την συγκεκριμένη ημέρα.. Click για ανάπτυξη... εσένα να βγαίνεις από μία τούρτα π.σ. εννοείται ότι το μη χρήσιμο και φτηνό είναι η τούρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2010 στις 21:39 Η Vkey έγραψε: #765 09-02-10 21:39 Καμία ωραία τσαντούλα; Και για όσους δεν βλέπουν καλά τσΑντούλα!!!! Δηλαδή τσάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Φεβρουαρίου 2010 skoumas Νεοφερμένο μέλος Ο skoumas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 13:38 Ο skoumas έγραψε: #766 01-07-10 13:38 Επιστρεφω στην κοπελα μου ,ηλικίας 18 ετών, υστερα από ταξίδι στο εξωτερικό και θέλω με την επιστροφή μου να της προσφέρω ένα δώρο. Έχω ήδη αγοράσει μικροπράγματα όπως μια καρδούλα , μπλουζα και αυτοκόλλητα τοίχου αλλά ψάχνω κάτι πιο χρήσιμο και συναρπαστικό. Ιδέες , προτάσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 14:21 Η Eileen έγραψε: #767 01-07-10 14:21 Εξαρτάται.. Μπορείς να της προσφέρεις πολλά πράγματα... Για παράδειγμα.. Αν η χώρα που επισκέφτηκες έχει ένα ιδιαίτερο προϊόν, μπορείς να της χαρίσεις κάτι τέτοιο... Από την άλλη, ένα πολύ ωραίο δώρο για κοπέλα είναι και το άρωμα.. Πιστεύω όμως ότι το μεγαλύτερο θα είναι που επιστρέφεις κοντά της, οπότε μην αγχώνεσαι τόσο πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 15:18 Η evi_zoi έγραψε: #768 01-07-10 15:18 Και εγώ άρωμα θα έλεγα, ή ένα βιβλίο με μια γλυκιά αφιέρωση.... Σκέψου και κάτι σε κολιέ ή βραχιόλι αν θές κατι πιο χρηστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:21 Ο self-instructive depressing: #769 01-07-10 16:21 Αρχική Δημοσίευση από skoumas: Επιστρεφω στην κοπελα μου ,ηλικίας 18 ετών, υστερα από ταξίδι στο εξωτερικό και θέλω με την επιστροφή μου να της προσφέρω ένα δώρο. Έχω ήδη αγοράσει μικροπράγματα όπως μια καρδούλα , μπλουζα και αυτοκόλλητα τοίχου αλλά ψάχνω κάτι πιο χρήσιμο και συναρπαστικό. Ιδέες , προτάσεις; Click για ανάπτυξη... πες μας σε ποια χώρα πήγες και θα σου πω - δεν είμαι αδιάκριτος απλά προτιμώ τα ιδιαίτερα καλούδια κάθε χώρας π.σ. Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Καμία ωραία τσαντούλα; Και για όσους δεν βλέπουν καλά τσΑντούλα!!!! Δηλαδή τσάντα Click για ανάπτυξη... ήθελα να ξερα ποιος στραβο-διαβάζει σε αυτό το φόρουμ , να τον πάρουμε όλοι μαζί στο κυνήγι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:26 Η Γίδι έγραψε: #770 01-07-10 16:26 1. Πόσα χρήματα σκοπεύεις να δώσεις; 2. Έχει κάποιο ιδιαίτερο χόμπι; 3. Από Γερμανία γυρνάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skoumas Νεοφερμένο μέλος Ο skoumas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:37 Ο skoumas έγραψε: #771 01-07-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Πόσα χρήματα σκοπεύεις να δώσεις; 2. Έχει κάποιο ιδιαίτερο χόμπι; 3. Από Γερμανία γυρνάς; Click για ανάπτυξη... 1) Αν μου αρέσει η ιδεα θα βρω τα λεφτά. 2) Διαβάζει βιβλία και σχεδιάζει ρούχα (με χαρτί και μολύβι) 3) Ναι. πες μας σε ποια χώρα πήγες και θα σου πω - δεν είμαι αδιάκριτος απλά προτιμώ τα ιδιαίτερα καλούδια κάθε χώρας π.σ. Click για ανάπτυξη... απο Γερμανία γυρνάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:39 Ο self-instructive depressing: #772 01-07-10 16:39 https://www.helidonis.gr/bitro/en/helidonis/bob.php και τα μαλλιά στα κάγκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:54 Η Γίδι έγραψε: #773 01-07-10 16:54 Μπορείς να δεις εδώ, για κάποιο βιβλίο μόδας, λεύκωμα για παλιά αξεσουάρ, ή κάτι άλλο... Αν βγάζει φωτογραφίες, πχ, μπορεί να της άρεσε μία κάμερα Lomo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:56 Η Oralee έγραψε: #774 01-07-10 16:56 Ένα κόσμημα θα ήταν πολύ ωραίο, ή μια ψηφιακή κορνίζα με φωτογραφίες σας. Αλλά είναι ολίγον τι κοινότυπα. Νομίζω το ότι γυρνάς είναι το κυριότερο - για μένα τουλάχιστον αυτό ήταν, όταν είχα βρεθεί σε παρόμοια θέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2010 στις 14:53 Η Ophelia έγραψε: #775 02-07-10 14:53 Αρχική Δημοσίευση από skoumas: 1) Αν μου αρέσει η ιδεα θα βρω τα λεφτά. 2) Διαβάζει βιβλία και σχεδιάζει ρούχα (με χαρτί και μολύβι) 3) Ναι. απο Γερμανία γυρνάω. Click για ανάπτυξη... Να ρωτήσω κάτι;; Τα faber castell γερμανικά δεν είναι;; Γιατί δεν της παίρνεις μια ωραία μεγάλη ξύλινη ή μεταλική κασετίνα με ξυλομπογιές;; Κάτι τέτοιο τι σου λέει;; ...αν της αρέσει να ζωγραφίζει σε χαρτί θα ξετρελαθεί γιατί υπάρχουν άπειρες αποχρώσεις σε ξυλομπογιές και δεν θα ζορίζεται να κάνει διπλά και τριπλά σφουμάτο για να της βγει η απόχρωση. Χώρια οτι και γερμανικό προϊόν είναι, και πρακτικό είναι και υπάρχουν και πολλές γλυκούλες κασετίνες για να διαλέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:44 Η woochoogirl: #776 09-09-10 21:44 Μια φιλη μου φευγει για μεταπτυχιακο στην Αγγλια και θα την αποχαιρετησω αυριο. Επειδη το κανονισαμε τελευταια στιγμη το καφεδακι δεν ειχα σκεφτει τι να της παρω. Θελω να εχει κατι να με θυμαται και να χαμογελα, γενικα με αγχωνει η ιδεα του καταθλιπτικου καιρου που θα συναντησει. Επειδη δε μπορω να αγορασω ενα κομματι ηλιου, καμια αλλη προταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η Γίδι έγραψε: #777 09-09-10 21:47 Ένα βραχιολάκι με ματάκι; Είναι ελληνικό και γούρικο... εγώ από τότε που ήρθα στα ξένα άρχισα να το φοράω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:50 Η woochoogirl: #778 09-09-10 21:50 Και πού βρισκεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:53 Η Oralee έγραψε: #779 10-09-10 01:53 Σε κοσμηματοπωλεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:59 Ο self-instructive depressing: #780 10-09-10 09:59 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Μια φιλη μου φευγει για μεταπτυχιακο στην Αγγλια και θα την αποχαιρετησω αυριο. Επειδη το κανονισαμε τελευταια στιγμη το καφεδακι δεν ειχα σκεφτει τι να της παρω. Θελω να εχει κατι να με θυμαται και να χαμογελα, γενικα με αγχωνει η ιδεα του καταθλιπτικου καιρου που θα συναντησει. Επειδη δε μπορω να αγορασω ενα κομματι ηλιου, καμια αλλη προταση; Click για ανάπτυξη... πάρ' της γυαλιά ηλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ίσως κανένα εντυπωσιακό κόσμημα, ανάλογα με τα γούστα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2010 στις 17:57 Η woochoogirl: #763 09-02-10 17:57 Αφού είναι ψαράκι πάρε της ένα ψαράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:15 Ο self-instructive depressing: #764 09-02-10 20:15 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Χελπ! Θέλω να πάρω κάτι φθηνό (έως 30 ευρώ μάξιμουμ) και ρομαντικό στον φίλο μου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και δεν ξέρω τι..! Καμιά ιδέα; Δεν θέλω να είναι κάτι χρήσιμο, θέλω απλώς να είναι κάτι που θα το συνδέσει με την συγκεκριμένη ημέρα.. Click για ανάπτυξη... εσένα να βγαίνεις από μία τούρτα π.σ. εννοείται ότι το μη χρήσιμο και φτηνό είναι η τούρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2010 στις 21:39 Η Vkey έγραψε: #765 09-02-10 21:39 Καμία ωραία τσαντούλα; Και για όσους δεν βλέπουν καλά τσΑντούλα!!!! Δηλαδή τσάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Φεβρουαρίου 2010 skoumas Νεοφερμένο μέλος Ο skoumas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 13:38 Ο skoumas έγραψε: #766 01-07-10 13:38 Επιστρεφω στην κοπελα μου ,ηλικίας 18 ετών, υστερα από ταξίδι στο εξωτερικό και θέλω με την επιστροφή μου να της προσφέρω ένα δώρο. Έχω ήδη αγοράσει μικροπράγματα όπως μια καρδούλα , μπλουζα και αυτοκόλλητα τοίχου αλλά ψάχνω κάτι πιο χρήσιμο και συναρπαστικό. Ιδέες , προτάσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 14:21 Η Eileen έγραψε: #767 01-07-10 14:21 Εξαρτάται.. Μπορείς να της προσφέρεις πολλά πράγματα... Για παράδειγμα.. Αν η χώρα που επισκέφτηκες έχει ένα ιδιαίτερο προϊόν, μπορείς να της χαρίσεις κάτι τέτοιο... Από την άλλη, ένα πολύ ωραίο δώρο για κοπέλα είναι και το άρωμα.. Πιστεύω όμως ότι το μεγαλύτερο θα είναι που επιστρέφεις κοντά της, οπότε μην αγχώνεσαι τόσο πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 15:18 Η evi_zoi έγραψε: #768 01-07-10 15:18 Και εγώ άρωμα θα έλεγα, ή ένα βιβλίο με μια γλυκιά αφιέρωση.... Σκέψου και κάτι σε κολιέ ή βραχιόλι αν θές κατι πιο χρηστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:21 Ο self-instructive depressing: #769 01-07-10 16:21 Αρχική Δημοσίευση από skoumas: Επιστρεφω στην κοπελα μου ,ηλικίας 18 ετών, υστερα από ταξίδι στο εξωτερικό και θέλω με την επιστροφή μου να της προσφέρω ένα δώρο. Έχω ήδη αγοράσει μικροπράγματα όπως μια καρδούλα , μπλουζα και αυτοκόλλητα τοίχου αλλά ψάχνω κάτι πιο χρήσιμο και συναρπαστικό. Ιδέες , προτάσεις; Click για ανάπτυξη... πες μας σε ποια χώρα πήγες και θα σου πω - δεν είμαι αδιάκριτος απλά προτιμώ τα ιδιαίτερα καλούδια κάθε χώρας π.σ. Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Καμία ωραία τσαντούλα; Και για όσους δεν βλέπουν καλά τσΑντούλα!!!! Δηλαδή τσάντα Click για ανάπτυξη... ήθελα να ξερα ποιος στραβο-διαβάζει σε αυτό το φόρουμ , να τον πάρουμε όλοι μαζί στο κυνήγι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:26 Η Γίδι έγραψε: #770 01-07-10 16:26 1. Πόσα χρήματα σκοπεύεις να δώσεις; 2. Έχει κάποιο ιδιαίτερο χόμπι; 3. Από Γερμανία γυρνάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skoumas Νεοφερμένο μέλος Ο skoumas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:37 Ο skoumas έγραψε: #771 01-07-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Πόσα χρήματα σκοπεύεις να δώσεις; 2. Έχει κάποιο ιδιαίτερο χόμπι; 3. Από Γερμανία γυρνάς; Click για ανάπτυξη... 1) Αν μου αρέσει η ιδεα θα βρω τα λεφτά. 2) Διαβάζει βιβλία και σχεδιάζει ρούχα (με χαρτί και μολύβι) 3) Ναι. πες μας σε ποια χώρα πήγες και θα σου πω - δεν είμαι αδιάκριτος απλά προτιμώ τα ιδιαίτερα καλούδια κάθε χώρας π.σ. Click για ανάπτυξη... απο Γερμανία γυρνάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:39 Ο self-instructive depressing: #772 01-07-10 16:39 https://www.helidonis.gr/bitro/en/helidonis/bob.php και τα μαλλιά στα κάγκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:54 Η Γίδι έγραψε: #773 01-07-10 16:54 Μπορείς να δεις εδώ, για κάποιο βιβλίο μόδας, λεύκωμα για παλιά αξεσουάρ, ή κάτι άλλο... Αν βγάζει φωτογραφίες, πχ, μπορεί να της άρεσε μία κάμερα Lomo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:56 Η Oralee έγραψε: #774 01-07-10 16:56 Ένα κόσμημα θα ήταν πολύ ωραίο, ή μια ψηφιακή κορνίζα με φωτογραφίες σας. Αλλά είναι ολίγον τι κοινότυπα. Νομίζω το ότι γυρνάς είναι το κυριότερο - για μένα τουλάχιστον αυτό ήταν, όταν είχα βρεθεί σε παρόμοια θέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2010 στις 14:53 Η Ophelia έγραψε: #775 02-07-10 14:53 Αρχική Δημοσίευση από skoumas: 1) Αν μου αρέσει η ιδεα θα βρω τα λεφτά. 2) Διαβάζει βιβλία και σχεδιάζει ρούχα (με χαρτί και μολύβι) 3) Ναι. απο Γερμανία γυρνάω. Click για ανάπτυξη... Να ρωτήσω κάτι;; Τα faber castell γερμανικά δεν είναι;; Γιατί δεν της παίρνεις μια ωραία μεγάλη ξύλινη ή μεταλική κασετίνα με ξυλομπογιές;; Κάτι τέτοιο τι σου λέει;; ...αν της αρέσει να ζωγραφίζει σε χαρτί θα ξετρελαθεί γιατί υπάρχουν άπειρες αποχρώσεις σε ξυλομπογιές και δεν θα ζορίζεται να κάνει διπλά και τριπλά σφουμάτο για να της βγει η απόχρωση. Χώρια οτι και γερμανικό προϊόν είναι, και πρακτικό είναι και υπάρχουν και πολλές γλυκούλες κασετίνες για να διαλέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:44 Η woochoogirl: #776 09-09-10 21:44 Μια φιλη μου φευγει για μεταπτυχιακο στην Αγγλια και θα την αποχαιρετησω αυριο. Επειδη το κανονισαμε τελευταια στιγμη το καφεδακι δεν ειχα σκεφτει τι να της παρω. Θελω να εχει κατι να με θυμαται και να χαμογελα, γενικα με αγχωνει η ιδεα του καταθλιπτικου καιρου που θα συναντησει. Επειδη δε μπορω να αγορασω ενα κομματι ηλιου, καμια αλλη προταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η Γίδι έγραψε: #777 09-09-10 21:47 Ένα βραχιολάκι με ματάκι; Είναι ελληνικό και γούρικο... εγώ από τότε που ήρθα στα ξένα άρχισα να το φοράω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:50 Η woochoogirl: #778 09-09-10 21:50 Και πού βρισκεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:53 Η Oralee έγραψε: #779 10-09-10 01:53 Σε κοσμηματοπωλεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:59 Ο self-instructive depressing: #780 10-09-10 09:59 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Μια φιλη μου φευγει για μεταπτυχιακο στην Αγγλια και θα την αποχαιρετησω αυριο. Επειδη το κανονισαμε τελευταια στιγμη το καφεδακι δεν ειχα σκεφτει τι να της παρω. Θελω να εχει κατι να με θυμαται και να χαμογελα, γενικα με αγχωνει η ιδεα του καταθλιπτικου καιρου που θα συναντησει. Επειδη δε μπορω να αγορασω ενα κομματι ηλιου, καμια αλλη προταση; Click για ανάπτυξη... πάρ' της γυαλιά ηλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αφού είναι ψαράκι πάρε της ένα ψαράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:15 Ο self-instructive depressing: #764 09-02-10 20:15 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Χελπ! Θέλω να πάρω κάτι φθηνό (έως 30 ευρώ μάξιμουμ) και ρομαντικό στον φίλο μου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και δεν ξέρω τι..! Καμιά ιδέα; Δεν θέλω να είναι κάτι χρήσιμο, θέλω απλώς να είναι κάτι που θα το συνδέσει με την συγκεκριμένη ημέρα.. Click για ανάπτυξη... εσένα να βγαίνεις από μία τούρτα π.σ. εννοείται ότι το μη χρήσιμο και φτηνό είναι η τούρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2010 στις 21:39 Η Vkey έγραψε: #765 09-02-10 21:39 Καμία ωραία τσαντούλα; Και για όσους δεν βλέπουν καλά τσΑντούλα!!!! Δηλαδή τσάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Φεβρουαρίου 2010 skoumas Νεοφερμένο μέλος Ο skoumas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 13:38 Ο skoumas έγραψε: #766 01-07-10 13:38 Επιστρεφω στην κοπελα μου ,ηλικίας 18 ετών, υστερα από ταξίδι στο εξωτερικό και θέλω με την επιστροφή μου να της προσφέρω ένα δώρο. Έχω ήδη αγοράσει μικροπράγματα όπως μια καρδούλα , μπλουζα και αυτοκόλλητα τοίχου αλλά ψάχνω κάτι πιο χρήσιμο και συναρπαστικό. Ιδέες , προτάσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 14:21 Η Eileen έγραψε: #767 01-07-10 14:21 Εξαρτάται.. Μπορείς να της προσφέρεις πολλά πράγματα... Για παράδειγμα.. Αν η χώρα που επισκέφτηκες έχει ένα ιδιαίτερο προϊόν, μπορείς να της χαρίσεις κάτι τέτοιο... Από την άλλη, ένα πολύ ωραίο δώρο για κοπέλα είναι και το άρωμα.. Πιστεύω όμως ότι το μεγαλύτερο θα είναι που επιστρέφεις κοντά της, οπότε μην αγχώνεσαι τόσο πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 15:18 Η evi_zoi έγραψε: #768 01-07-10 15:18 Και εγώ άρωμα θα έλεγα, ή ένα βιβλίο με μια γλυκιά αφιέρωση.... Σκέψου και κάτι σε κολιέ ή βραχιόλι αν θές κατι πιο χρηστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:21 Ο self-instructive depressing: #769 01-07-10 16:21 Αρχική Δημοσίευση από skoumas: Επιστρεφω στην κοπελα μου ,ηλικίας 18 ετών, υστερα από ταξίδι στο εξωτερικό και θέλω με την επιστροφή μου να της προσφέρω ένα δώρο. Έχω ήδη αγοράσει μικροπράγματα όπως μια καρδούλα , μπλουζα και αυτοκόλλητα τοίχου αλλά ψάχνω κάτι πιο χρήσιμο και συναρπαστικό. Ιδέες , προτάσεις; Click για ανάπτυξη... πες μας σε ποια χώρα πήγες και θα σου πω - δεν είμαι αδιάκριτος απλά προτιμώ τα ιδιαίτερα καλούδια κάθε χώρας π.σ. Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Καμία ωραία τσαντούλα; Και για όσους δεν βλέπουν καλά τσΑντούλα!!!! Δηλαδή τσάντα Click για ανάπτυξη... ήθελα να ξερα ποιος στραβο-διαβάζει σε αυτό το φόρουμ , να τον πάρουμε όλοι μαζί στο κυνήγι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:26 Η Γίδι έγραψε: #770 01-07-10 16:26 1. Πόσα χρήματα σκοπεύεις να δώσεις; 2. Έχει κάποιο ιδιαίτερο χόμπι; 3. Από Γερμανία γυρνάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skoumas Νεοφερμένο μέλος Ο skoumas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:37 Ο skoumas έγραψε: #771 01-07-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Πόσα χρήματα σκοπεύεις να δώσεις; 2. Έχει κάποιο ιδιαίτερο χόμπι; 3. Από Γερμανία γυρνάς; Click για ανάπτυξη... 1) Αν μου αρέσει η ιδεα θα βρω τα λεφτά. 2) Διαβάζει βιβλία και σχεδιάζει ρούχα (με χαρτί και μολύβι) 3) Ναι. πες μας σε ποια χώρα πήγες και θα σου πω - δεν είμαι αδιάκριτος απλά προτιμώ τα ιδιαίτερα καλούδια κάθε χώρας π.σ. Click για ανάπτυξη... απο Γερμανία γυρνάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:39 Ο self-instructive depressing: #772 01-07-10 16:39 https://www.helidonis.gr/bitro/en/helidonis/bob.php και τα μαλλιά στα κάγκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:54 Η Γίδι έγραψε: #773 01-07-10 16:54 Μπορείς να δεις εδώ, για κάποιο βιβλίο μόδας, λεύκωμα για παλιά αξεσουάρ, ή κάτι άλλο... Αν βγάζει φωτογραφίες, πχ, μπορεί να της άρεσε μία κάμερα Lomo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:56 Η Oralee έγραψε: #774 01-07-10 16:56 Ένα κόσμημα θα ήταν πολύ ωραίο, ή μια ψηφιακή κορνίζα με φωτογραφίες σας. Αλλά είναι ολίγον τι κοινότυπα. Νομίζω το ότι γυρνάς είναι το κυριότερο - για μένα τουλάχιστον αυτό ήταν, όταν είχα βρεθεί σε παρόμοια θέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2010 στις 14:53 Η Ophelia έγραψε: #775 02-07-10 14:53 Αρχική Δημοσίευση από skoumas: 1) Αν μου αρέσει η ιδεα θα βρω τα λεφτά. 2) Διαβάζει βιβλία και σχεδιάζει ρούχα (με χαρτί και μολύβι) 3) Ναι. απο Γερμανία γυρνάω. Click για ανάπτυξη... Να ρωτήσω κάτι;; Τα faber castell γερμανικά δεν είναι;; Γιατί δεν της παίρνεις μια ωραία μεγάλη ξύλινη ή μεταλική κασετίνα με ξυλομπογιές;; Κάτι τέτοιο τι σου λέει;; ...αν της αρέσει να ζωγραφίζει σε χαρτί θα ξετρελαθεί γιατί υπάρχουν άπειρες αποχρώσεις σε ξυλομπογιές και δεν θα ζορίζεται να κάνει διπλά και τριπλά σφουμάτο για να της βγει η απόχρωση. Χώρια οτι και γερμανικό προϊόν είναι, και πρακτικό είναι και υπάρχουν και πολλές γλυκούλες κασετίνες για να διαλέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:44 Η woochoogirl: #776 09-09-10 21:44 Μια φιλη μου φευγει για μεταπτυχιακο στην Αγγλια και θα την αποχαιρετησω αυριο. Επειδη το κανονισαμε τελευταια στιγμη το καφεδακι δεν ειχα σκεφτει τι να της παρω. Θελω να εχει κατι να με θυμαται και να χαμογελα, γενικα με αγχωνει η ιδεα του καταθλιπτικου καιρου που θα συναντησει. Επειδη δε μπορω να αγορασω ενα κομματι ηλιου, καμια αλλη προταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η Γίδι έγραψε: #777 09-09-10 21:47 Ένα βραχιολάκι με ματάκι; Είναι ελληνικό και γούρικο... εγώ από τότε που ήρθα στα ξένα άρχισα να το φοράω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:50 Η woochoogirl: #778 09-09-10 21:50 Και πού βρισκεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:53 Η Oralee έγραψε: #779 10-09-10 01:53 Σε κοσμηματοπωλεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:59 Ο self-instructive depressing: #780 10-09-10 09:59 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Μια φιλη μου φευγει για μεταπτυχιακο στην Αγγλια και θα την αποχαιρετησω αυριο. Επειδη το κανονισαμε τελευταια στιγμη το καφεδακι δεν ειχα σκεφτει τι να της παρω. Θελω να εχει κατι να με θυμαται και να χαμογελα, γενικα με αγχωνει η ιδεα του καταθλιπτικου καιρου που θα συναντησει. Επειδη δε μπορω να αγορασω ενα κομματι ηλιου, καμια αλλη προταση; Click για ανάπτυξη... πάρ' της γυαλιά ηλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Χελπ! Θέλω να πάρω κάτι φθηνό (έως 30 ευρώ μάξιμουμ) και ρομαντικό στον φίλο μου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και δεν ξέρω τι..! Καμιά ιδέα; Δεν θέλω να είναι κάτι χρήσιμο, θέλω απλώς να είναι κάτι που θα το συνδέσει με την συγκεκριμένη ημέρα.. Click για ανάπτυξη... εσένα να βγαίνεις από μία τούρτα π.σ. εννοείται ότι το μη χρήσιμο και φτηνό είναι η τούρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2010 στις 21:39 Η Vkey έγραψε: #765 09-02-10 21:39 Καμία ωραία τσαντούλα; Και για όσους δεν βλέπουν καλά τσΑντούλα!!!! Δηλαδή τσάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Φεβρουαρίου 2010 skoumas Νεοφερμένο μέλος Ο skoumas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 13:38 Ο skoumas έγραψε: #766 01-07-10 13:38 Επιστρεφω στην κοπελα μου ,ηλικίας 18 ετών, υστερα από ταξίδι στο εξωτερικό και θέλω με την επιστροφή μου να της προσφέρω ένα δώρο. Έχω ήδη αγοράσει μικροπράγματα όπως μια καρδούλα , μπλουζα και αυτοκόλλητα τοίχου αλλά ψάχνω κάτι πιο χρήσιμο και συναρπαστικό. Ιδέες , προτάσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 14:21 Η Eileen έγραψε: #767 01-07-10 14:21 Εξαρτάται.. Μπορείς να της προσφέρεις πολλά πράγματα... Για παράδειγμα.. Αν η χώρα που επισκέφτηκες έχει ένα ιδιαίτερο προϊόν, μπορείς να της χαρίσεις κάτι τέτοιο... Από την άλλη, ένα πολύ ωραίο δώρο για κοπέλα είναι και το άρωμα.. Πιστεύω όμως ότι το μεγαλύτερο θα είναι που επιστρέφεις κοντά της, οπότε μην αγχώνεσαι τόσο πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 15:18 Η evi_zoi έγραψε: #768 01-07-10 15:18 Και εγώ άρωμα θα έλεγα, ή ένα βιβλίο με μια γλυκιά αφιέρωση.... Σκέψου και κάτι σε κολιέ ή βραχιόλι αν θές κατι πιο χρηστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:21 Ο self-instructive depressing: #769 01-07-10 16:21 Αρχική Δημοσίευση από skoumas: Επιστρεφω στην κοπελα μου ,ηλικίας 18 ετών, υστερα από ταξίδι στο εξωτερικό και θέλω με την επιστροφή μου να της προσφέρω ένα δώρο. Έχω ήδη αγοράσει μικροπράγματα όπως μια καρδούλα , μπλουζα και αυτοκόλλητα τοίχου αλλά ψάχνω κάτι πιο χρήσιμο και συναρπαστικό. Ιδέες , προτάσεις; Click για ανάπτυξη... πες μας σε ποια χώρα πήγες και θα σου πω - δεν είμαι αδιάκριτος απλά προτιμώ τα ιδιαίτερα καλούδια κάθε χώρας π.σ. Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Καμία ωραία τσαντούλα; Και για όσους δεν βλέπουν καλά τσΑντούλα!!!! Δηλαδή τσάντα Click για ανάπτυξη... ήθελα να ξερα ποιος στραβο-διαβάζει σε αυτό το φόρουμ , να τον πάρουμε όλοι μαζί στο κυνήγι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:26 Η Γίδι έγραψε: #770 01-07-10 16:26 1. Πόσα χρήματα σκοπεύεις να δώσεις; 2. Έχει κάποιο ιδιαίτερο χόμπι; 3. Από Γερμανία γυρνάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skoumas Νεοφερμένο μέλος Ο skoumas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:37 Ο skoumas έγραψε: #771 01-07-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Πόσα χρήματα σκοπεύεις να δώσεις; 2. Έχει κάποιο ιδιαίτερο χόμπι; 3. Από Γερμανία γυρνάς; Click για ανάπτυξη... 1) Αν μου αρέσει η ιδεα θα βρω τα λεφτά. 2) Διαβάζει βιβλία και σχεδιάζει ρούχα (με χαρτί και μολύβι) 3) Ναι. πες μας σε ποια χώρα πήγες και θα σου πω - δεν είμαι αδιάκριτος απλά προτιμώ τα ιδιαίτερα καλούδια κάθε χώρας π.σ. Click για ανάπτυξη... απο Γερμανία γυρνάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:39 Ο self-instructive depressing: #772 01-07-10 16:39 https://www.helidonis.gr/bitro/en/helidonis/bob.php και τα μαλλιά στα κάγκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:54 Η Γίδι έγραψε: #773 01-07-10 16:54 Μπορείς να δεις εδώ, για κάποιο βιβλίο μόδας, λεύκωμα για παλιά αξεσουάρ, ή κάτι άλλο... Αν βγάζει φωτογραφίες, πχ, μπορεί να της άρεσε μία κάμερα Lomo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:56 Η Oralee έγραψε: #774 01-07-10 16:56 Ένα κόσμημα θα ήταν πολύ ωραίο, ή μια ψηφιακή κορνίζα με φωτογραφίες σας. Αλλά είναι ολίγον τι κοινότυπα. Νομίζω το ότι γυρνάς είναι το κυριότερο - για μένα τουλάχιστον αυτό ήταν, όταν είχα βρεθεί σε παρόμοια θέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2010 στις 14:53 Η Ophelia έγραψε: #775 02-07-10 14:53 Αρχική Δημοσίευση από skoumas: 1) Αν μου αρέσει η ιδεα θα βρω τα λεφτά. 2) Διαβάζει βιβλία και σχεδιάζει ρούχα (με χαρτί και μολύβι) 3) Ναι. απο Γερμανία γυρνάω. Click για ανάπτυξη... Να ρωτήσω κάτι;; Τα faber castell γερμανικά δεν είναι;; Γιατί δεν της παίρνεις μια ωραία μεγάλη ξύλινη ή μεταλική κασετίνα με ξυλομπογιές;; Κάτι τέτοιο τι σου λέει;; ...αν της αρέσει να ζωγραφίζει σε χαρτί θα ξετρελαθεί γιατί υπάρχουν άπειρες αποχρώσεις σε ξυλομπογιές και δεν θα ζορίζεται να κάνει διπλά και τριπλά σφουμάτο για να της βγει η απόχρωση. Χώρια οτι και γερμανικό προϊόν είναι, και πρακτικό είναι και υπάρχουν και πολλές γλυκούλες κασετίνες για να διαλέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:44 Η woochoogirl: #776 09-09-10 21:44 Μια φιλη μου φευγει για μεταπτυχιακο στην Αγγλια και θα την αποχαιρετησω αυριο. Επειδη το κανονισαμε τελευταια στιγμη το καφεδακι δεν ειχα σκεφτει τι να της παρω. Θελω να εχει κατι να με θυμαται και να χαμογελα, γενικα με αγχωνει η ιδεα του καταθλιπτικου καιρου που θα συναντησει. Επειδη δε μπορω να αγορασω ενα κομματι ηλιου, καμια αλλη προταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η Γίδι έγραψε: #777 09-09-10 21:47 Ένα βραχιολάκι με ματάκι; Είναι ελληνικό και γούρικο... εγώ από τότε που ήρθα στα ξένα άρχισα να το φοράω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:50 Η woochoogirl: #778 09-09-10 21:50 Και πού βρισκεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:53 Η Oralee έγραψε: #779 10-09-10 01:53 Σε κοσμηματοπωλεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:59 Ο self-instructive depressing: #780 10-09-10 09:59 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Μια φιλη μου φευγει για μεταπτυχιακο στην Αγγλια και θα την αποχαιρετησω αυριο. Επειδη το κανονισαμε τελευταια στιγμη το καφεδακι δεν ειχα σκεφτει τι να της παρω. Θελω να εχει κατι να με θυμαται και να χαμογελα, γενικα με αγχωνει η ιδεα του καταθλιπτικου καιρου που θα συναντησει. Επειδη δε μπορω να αγορασω ενα κομματι ηλιου, καμια αλλη προταση; Click για ανάπτυξη... πάρ' της γυαλιά ηλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καμία ωραία τσαντούλα; Και για όσους δεν βλέπουν καλά τσΑντούλα!!!! Δηλαδή τσάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skoumas Νεοφερμένο μέλος Ο skoumas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 13:38 Ο skoumas έγραψε: #766 01-07-10 13:38 Επιστρεφω στην κοπελα μου ,ηλικίας 18 ετών, υστερα από ταξίδι στο εξωτερικό και θέλω με την επιστροφή μου να της προσφέρω ένα δώρο. Έχω ήδη αγοράσει μικροπράγματα όπως μια καρδούλα , μπλουζα και αυτοκόλλητα τοίχου αλλά ψάχνω κάτι πιο χρήσιμο και συναρπαστικό. Ιδέες , προτάσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 14:21 Η Eileen έγραψε: #767 01-07-10 14:21 Εξαρτάται.. Μπορείς να της προσφέρεις πολλά πράγματα... Για παράδειγμα.. Αν η χώρα που επισκέφτηκες έχει ένα ιδιαίτερο προϊόν, μπορείς να της χαρίσεις κάτι τέτοιο... Από την άλλη, ένα πολύ ωραίο δώρο για κοπέλα είναι και το άρωμα.. Πιστεύω όμως ότι το μεγαλύτερο θα είναι που επιστρέφεις κοντά της, οπότε μην αγχώνεσαι τόσο πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 15:18 Η evi_zoi έγραψε: #768 01-07-10 15:18 Και εγώ άρωμα θα έλεγα, ή ένα βιβλίο με μια γλυκιά αφιέρωση.... Σκέψου και κάτι σε κολιέ ή βραχιόλι αν θές κατι πιο χρηστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:21 Ο self-instructive depressing: #769 01-07-10 16:21 Αρχική Δημοσίευση από skoumas: Επιστρεφω στην κοπελα μου ,ηλικίας 18 ετών, υστερα από ταξίδι στο εξωτερικό και θέλω με την επιστροφή μου να της προσφέρω ένα δώρο. Έχω ήδη αγοράσει μικροπράγματα όπως μια καρδούλα , μπλουζα και αυτοκόλλητα τοίχου αλλά ψάχνω κάτι πιο χρήσιμο και συναρπαστικό. Ιδέες , προτάσεις; Click για ανάπτυξη... πες μας σε ποια χώρα πήγες και θα σου πω - δεν είμαι αδιάκριτος απλά προτιμώ τα ιδιαίτερα καλούδια κάθε χώρας π.σ. Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Καμία ωραία τσαντούλα; Και για όσους δεν βλέπουν καλά τσΑντούλα!!!! Δηλαδή τσάντα Click για ανάπτυξη... ήθελα να ξερα ποιος στραβο-διαβάζει σε αυτό το φόρουμ , να τον πάρουμε όλοι μαζί στο κυνήγι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:26 Η Γίδι έγραψε: #770 01-07-10 16:26 1. Πόσα χρήματα σκοπεύεις να δώσεις; 2. Έχει κάποιο ιδιαίτερο χόμπι; 3. Από Γερμανία γυρνάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skoumas Νεοφερμένο μέλος Ο skoumas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:37 Ο skoumas έγραψε: #771 01-07-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Πόσα χρήματα σκοπεύεις να δώσεις; 2. Έχει κάποιο ιδιαίτερο χόμπι; 3. Από Γερμανία γυρνάς; Click για ανάπτυξη... 1) Αν μου αρέσει η ιδεα θα βρω τα λεφτά. 2) Διαβάζει βιβλία και σχεδιάζει ρούχα (με χαρτί και μολύβι) 3) Ναι. πες μας σε ποια χώρα πήγες και θα σου πω - δεν είμαι αδιάκριτος απλά προτιμώ τα ιδιαίτερα καλούδια κάθε χώρας π.σ. Click για ανάπτυξη... απο Γερμανία γυρνάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:39 Ο self-instructive depressing: #772 01-07-10 16:39 https://www.helidonis.gr/bitro/en/helidonis/bob.php και τα μαλλιά στα κάγκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:54 Η Γίδι έγραψε: #773 01-07-10 16:54 Μπορείς να δεις εδώ, για κάποιο βιβλίο μόδας, λεύκωμα για παλιά αξεσουάρ, ή κάτι άλλο... Αν βγάζει φωτογραφίες, πχ, μπορεί να της άρεσε μία κάμερα Lomo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:56 Η Oralee έγραψε: #774 01-07-10 16:56 Ένα κόσμημα θα ήταν πολύ ωραίο, ή μια ψηφιακή κορνίζα με φωτογραφίες σας. Αλλά είναι ολίγον τι κοινότυπα. Νομίζω το ότι γυρνάς είναι το κυριότερο - για μένα τουλάχιστον αυτό ήταν, όταν είχα βρεθεί σε παρόμοια θέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2010 στις 14:53 Η Ophelia έγραψε: #775 02-07-10 14:53 Αρχική Δημοσίευση από skoumas: 1) Αν μου αρέσει η ιδεα θα βρω τα λεφτά. 2) Διαβάζει βιβλία και σχεδιάζει ρούχα (με χαρτί και μολύβι) 3) Ναι. απο Γερμανία γυρνάω. Click για ανάπτυξη... Να ρωτήσω κάτι;; Τα faber castell γερμανικά δεν είναι;; Γιατί δεν της παίρνεις μια ωραία μεγάλη ξύλινη ή μεταλική κασετίνα με ξυλομπογιές;; Κάτι τέτοιο τι σου λέει;; ...αν της αρέσει να ζωγραφίζει σε χαρτί θα ξετρελαθεί γιατί υπάρχουν άπειρες αποχρώσεις σε ξυλομπογιές και δεν θα ζορίζεται να κάνει διπλά και τριπλά σφουμάτο για να της βγει η απόχρωση. Χώρια οτι και γερμανικό προϊόν είναι, και πρακτικό είναι και υπάρχουν και πολλές γλυκούλες κασετίνες για να διαλέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:44 Η woochoogirl: #776 09-09-10 21:44 Μια φιλη μου φευγει για μεταπτυχιακο στην Αγγλια και θα την αποχαιρετησω αυριο. Επειδη το κανονισαμε τελευταια στιγμη το καφεδακι δεν ειχα σκεφτει τι να της παρω. Θελω να εχει κατι να με θυμαται και να χαμογελα, γενικα με αγχωνει η ιδεα του καταθλιπτικου καιρου που θα συναντησει. Επειδη δε μπορω να αγορασω ενα κομματι ηλιου, καμια αλλη προταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η Γίδι έγραψε: #777 09-09-10 21:47 Ένα βραχιολάκι με ματάκι; Είναι ελληνικό και γούρικο... εγώ από τότε που ήρθα στα ξένα άρχισα να το φοράω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:50 Η woochoogirl: #778 09-09-10 21:50 Και πού βρισκεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:53 Η Oralee έγραψε: #779 10-09-10 01:53 Σε κοσμηματοπωλεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:59 Ο self-instructive depressing: #780 10-09-10 09:59 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Μια φιλη μου φευγει για μεταπτυχιακο στην Αγγλια και θα την αποχαιρετησω αυριο. Επειδη το κανονισαμε τελευταια στιγμη το καφεδακι δεν ειχα σκεφτει τι να της παρω. Θελω να εχει κατι να με θυμαται και να χαμογελα, γενικα με αγχωνει η ιδεα του καταθλιπτικου καιρου που θα συναντησει. Επειδη δε μπορω να αγορασω ενα κομματι ηλιου, καμια αλλη προταση; Click για ανάπτυξη... πάρ' της γυαλιά ηλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επιστρεφω στην κοπελα μου ,ηλικίας 18 ετών, υστερα από ταξίδι στο εξωτερικό και θέλω με την επιστροφή μου να της προσφέρω ένα δώρο. Έχω ήδη αγοράσει μικροπράγματα όπως μια καρδούλα , μπλουζα και αυτοκόλλητα τοίχου αλλά ψάχνω κάτι πιο χρήσιμο και συναρπαστικό. Ιδέες , προτάσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 14:21 Η Eileen έγραψε: #767 01-07-10 14:21 Εξαρτάται.. Μπορείς να της προσφέρεις πολλά πράγματα... Για παράδειγμα.. Αν η χώρα που επισκέφτηκες έχει ένα ιδιαίτερο προϊόν, μπορείς να της χαρίσεις κάτι τέτοιο... Από την άλλη, ένα πολύ ωραίο δώρο για κοπέλα είναι και το άρωμα.. Πιστεύω όμως ότι το μεγαλύτερο θα είναι που επιστρέφεις κοντά της, οπότε μην αγχώνεσαι τόσο πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 15:18 Η evi_zoi έγραψε: #768 01-07-10 15:18 Και εγώ άρωμα θα έλεγα, ή ένα βιβλίο με μια γλυκιά αφιέρωση.... Σκέψου και κάτι σε κολιέ ή βραχιόλι αν θές κατι πιο χρηστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:21 Ο self-instructive depressing: #769 01-07-10 16:21 Αρχική Δημοσίευση από skoumas: Επιστρεφω στην κοπελα μου ,ηλικίας 18 ετών, υστερα από ταξίδι στο εξωτερικό και θέλω με την επιστροφή μου να της προσφέρω ένα δώρο. Έχω ήδη αγοράσει μικροπράγματα όπως μια καρδούλα , μπλουζα και αυτοκόλλητα τοίχου αλλά ψάχνω κάτι πιο χρήσιμο και συναρπαστικό. Ιδέες , προτάσεις; Click για ανάπτυξη... πες μας σε ποια χώρα πήγες και θα σου πω - δεν είμαι αδιάκριτος απλά προτιμώ τα ιδιαίτερα καλούδια κάθε χώρας π.σ. Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Καμία ωραία τσαντούλα; Και για όσους δεν βλέπουν καλά τσΑντούλα!!!! Δηλαδή τσάντα Click για ανάπτυξη... ήθελα να ξερα ποιος στραβο-διαβάζει σε αυτό το φόρουμ , να τον πάρουμε όλοι μαζί στο κυνήγι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:26 Η Γίδι έγραψε: #770 01-07-10 16:26 1. Πόσα χρήματα σκοπεύεις να δώσεις; 2. Έχει κάποιο ιδιαίτερο χόμπι; 3. Από Γερμανία γυρνάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skoumas Νεοφερμένο μέλος Ο skoumas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:37 Ο skoumas έγραψε: #771 01-07-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Πόσα χρήματα σκοπεύεις να δώσεις; 2. Έχει κάποιο ιδιαίτερο χόμπι; 3. Από Γερμανία γυρνάς; Click για ανάπτυξη... 1) Αν μου αρέσει η ιδεα θα βρω τα λεφτά. 2) Διαβάζει βιβλία και σχεδιάζει ρούχα (με χαρτί και μολύβι) 3) Ναι. πες μας σε ποια χώρα πήγες και θα σου πω - δεν είμαι αδιάκριτος απλά προτιμώ τα ιδιαίτερα καλούδια κάθε χώρας π.σ. Click για ανάπτυξη... απο Γερμανία γυρνάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:39 Ο self-instructive depressing: #772 01-07-10 16:39 https://www.helidonis.gr/bitro/en/helidonis/bob.php και τα μαλλιά στα κάγκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:54 Η Γίδι έγραψε: #773 01-07-10 16:54 Μπορείς να δεις εδώ, για κάποιο βιβλίο μόδας, λεύκωμα για παλιά αξεσουάρ, ή κάτι άλλο... Αν βγάζει φωτογραφίες, πχ, μπορεί να της άρεσε μία κάμερα Lomo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:56 Η Oralee έγραψε: #774 01-07-10 16:56 Ένα κόσμημα θα ήταν πολύ ωραίο, ή μια ψηφιακή κορνίζα με φωτογραφίες σας. Αλλά είναι ολίγον τι κοινότυπα. Νομίζω το ότι γυρνάς είναι το κυριότερο - για μένα τουλάχιστον αυτό ήταν, όταν είχα βρεθεί σε παρόμοια θέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2010 στις 14:53 Η Ophelia έγραψε: #775 02-07-10 14:53 Αρχική Δημοσίευση από skoumas: 1) Αν μου αρέσει η ιδεα θα βρω τα λεφτά. 2) Διαβάζει βιβλία και σχεδιάζει ρούχα (με χαρτί και μολύβι) 3) Ναι. απο Γερμανία γυρνάω. Click για ανάπτυξη... Να ρωτήσω κάτι;; Τα faber castell γερμανικά δεν είναι;; Γιατί δεν της παίρνεις μια ωραία μεγάλη ξύλινη ή μεταλική κασετίνα με ξυλομπογιές;; Κάτι τέτοιο τι σου λέει;; ...αν της αρέσει να ζωγραφίζει σε χαρτί θα ξετρελαθεί γιατί υπάρχουν άπειρες αποχρώσεις σε ξυλομπογιές και δεν θα ζορίζεται να κάνει διπλά και τριπλά σφουμάτο για να της βγει η απόχρωση. Χώρια οτι και γερμανικό προϊόν είναι, και πρακτικό είναι και υπάρχουν και πολλές γλυκούλες κασετίνες για να διαλέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:44 Η woochoogirl: #776 09-09-10 21:44 Μια φιλη μου φευγει για μεταπτυχιακο στην Αγγλια και θα την αποχαιρετησω αυριο. Επειδη το κανονισαμε τελευταια στιγμη το καφεδακι δεν ειχα σκεφτει τι να της παρω. Θελω να εχει κατι να με θυμαται και να χαμογελα, γενικα με αγχωνει η ιδεα του καταθλιπτικου καιρου που θα συναντησει. Επειδη δε μπορω να αγορασω ενα κομματι ηλιου, καμια αλλη προταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η Γίδι έγραψε: #777 09-09-10 21:47 Ένα βραχιολάκι με ματάκι; Είναι ελληνικό και γούρικο... εγώ από τότε που ήρθα στα ξένα άρχισα να το φοράω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:50 Η woochoogirl: #778 09-09-10 21:50 Και πού βρισκεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:53 Η Oralee έγραψε: #779 10-09-10 01:53 Σε κοσμηματοπωλεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:59 Ο self-instructive depressing: #780 10-09-10 09:59 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Μια φιλη μου φευγει για μεταπτυχιακο στην Αγγλια και θα την αποχαιρετησω αυριο. Επειδη το κανονισαμε τελευταια στιγμη το καφεδακι δεν ειχα σκεφτει τι να της παρω. Θελω να εχει κατι να με θυμαται και να χαμογελα, γενικα με αγχωνει η ιδεα του καταθλιπτικου καιρου που θα συναντησει. Επειδη δε μπορω να αγορασω ενα κομματι ηλιου, καμια αλλη προταση; Click για ανάπτυξη... πάρ' της γυαλιά ηλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εξαρτάται.. Μπορείς να της προσφέρεις πολλά πράγματα... Για παράδειγμα.. Αν η χώρα που επισκέφτηκες έχει ένα ιδιαίτερο προϊόν, μπορείς να της χαρίσεις κάτι τέτοιο... Από την άλλη, ένα πολύ ωραίο δώρο για κοπέλα είναι και το άρωμα.. Πιστεύω όμως ότι το μεγαλύτερο θα είναι που επιστρέφεις κοντά της, οπότε μην αγχώνεσαι τόσο πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 15:18 Η evi_zoi έγραψε: #768 01-07-10 15:18 Και εγώ άρωμα θα έλεγα, ή ένα βιβλίο με μια γλυκιά αφιέρωση.... Σκέψου και κάτι σε κολιέ ή βραχιόλι αν θές κατι πιο χρηστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:21 Ο self-instructive depressing: #769 01-07-10 16:21 Αρχική Δημοσίευση από skoumas: Επιστρεφω στην κοπελα μου ,ηλικίας 18 ετών, υστερα από ταξίδι στο εξωτερικό και θέλω με την επιστροφή μου να της προσφέρω ένα δώρο. Έχω ήδη αγοράσει μικροπράγματα όπως μια καρδούλα , μπλουζα και αυτοκόλλητα τοίχου αλλά ψάχνω κάτι πιο χρήσιμο και συναρπαστικό. Ιδέες , προτάσεις; Click για ανάπτυξη... πες μας σε ποια χώρα πήγες και θα σου πω - δεν είμαι αδιάκριτος απλά προτιμώ τα ιδιαίτερα καλούδια κάθε χώρας π.σ. Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Καμία ωραία τσαντούλα; Και για όσους δεν βλέπουν καλά τσΑντούλα!!!! Δηλαδή τσάντα Click για ανάπτυξη... ήθελα να ξερα ποιος στραβο-διαβάζει σε αυτό το φόρουμ , να τον πάρουμε όλοι μαζί στο κυνήγι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:26 Η Γίδι έγραψε: #770 01-07-10 16:26 1. Πόσα χρήματα σκοπεύεις να δώσεις; 2. Έχει κάποιο ιδιαίτερο χόμπι; 3. Από Γερμανία γυρνάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skoumas Νεοφερμένο μέλος Ο skoumas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:37 Ο skoumas έγραψε: #771 01-07-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Πόσα χρήματα σκοπεύεις να δώσεις; 2. Έχει κάποιο ιδιαίτερο χόμπι; 3. Από Γερμανία γυρνάς; Click για ανάπτυξη... 1) Αν μου αρέσει η ιδεα θα βρω τα λεφτά. 2) Διαβάζει βιβλία και σχεδιάζει ρούχα (με χαρτί και μολύβι) 3) Ναι. πες μας σε ποια χώρα πήγες και θα σου πω - δεν είμαι αδιάκριτος απλά προτιμώ τα ιδιαίτερα καλούδια κάθε χώρας π.σ. Click για ανάπτυξη... απο Γερμανία γυρνάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:39 Ο self-instructive depressing: #772 01-07-10 16:39 https://www.helidonis.gr/bitro/en/helidonis/bob.php και τα μαλλιά στα κάγκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:54 Η Γίδι έγραψε: #773 01-07-10 16:54 Μπορείς να δεις εδώ, για κάποιο βιβλίο μόδας, λεύκωμα για παλιά αξεσουάρ, ή κάτι άλλο... Αν βγάζει φωτογραφίες, πχ, μπορεί να της άρεσε μία κάμερα Lomo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:56 Η Oralee έγραψε: #774 01-07-10 16:56 Ένα κόσμημα θα ήταν πολύ ωραίο, ή μια ψηφιακή κορνίζα με φωτογραφίες σας. Αλλά είναι ολίγον τι κοινότυπα. Νομίζω το ότι γυρνάς είναι το κυριότερο - για μένα τουλάχιστον αυτό ήταν, όταν είχα βρεθεί σε παρόμοια θέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2010 στις 14:53 Η Ophelia έγραψε: #775 02-07-10 14:53 Αρχική Δημοσίευση από skoumas: 1) Αν μου αρέσει η ιδεα θα βρω τα λεφτά. 2) Διαβάζει βιβλία και σχεδιάζει ρούχα (με χαρτί και μολύβι) 3) Ναι. απο Γερμανία γυρνάω. Click για ανάπτυξη... Να ρωτήσω κάτι;; Τα faber castell γερμανικά δεν είναι;; Γιατί δεν της παίρνεις μια ωραία μεγάλη ξύλινη ή μεταλική κασετίνα με ξυλομπογιές;; Κάτι τέτοιο τι σου λέει;; ...αν της αρέσει να ζωγραφίζει σε χαρτί θα ξετρελαθεί γιατί υπάρχουν άπειρες αποχρώσεις σε ξυλομπογιές και δεν θα ζορίζεται να κάνει διπλά και τριπλά σφουμάτο για να της βγει η απόχρωση. Χώρια οτι και γερμανικό προϊόν είναι, και πρακτικό είναι και υπάρχουν και πολλές γλυκούλες κασετίνες για να διαλέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:44 Η woochoogirl: #776 09-09-10 21:44 Μια φιλη μου φευγει για μεταπτυχιακο στην Αγγλια και θα την αποχαιρετησω αυριο. Επειδη το κανονισαμε τελευταια στιγμη το καφεδακι δεν ειχα σκεφτει τι να της παρω. Θελω να εχει κατι να με θυμαται και να χαμογελα, γενικα με αγχωνει η ιδεα του καταθλιπτικου καιρου που θα συναντησει. Επειδη δε μπορω να αγορασω ενα κομματι ηλιου, καμια αλλη προταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η Γίδι έγραψε: #777 09-09-10 21:47 Ένα βραχιολάκι με ματάκι; Είναι ελληνικό και γούρικο... εγώ από τότε που ήρθα στα ξένα άρχισα να το φοράω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:50 Η woochoogirl: #778 09-09-10 21:50 Και πού βρισκεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:53 Η Oralee έγραψε: #779 10-09-10 01:53 Σε κοσμηματοπωλεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:59 Ο self-instructive depressing: #780 10-09-10 09:59 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Μια φιλη μου φευγει για μεταπτυχιακο στην Αγγλια και θα την αποχαιρετησω αυριο. Επειδη το κανονισαμε τελευταια στιγμη το καφεδακι δεν ειχα σκεφτει τι να της παρω. Θελω να εχει κατι να με θυμαται και να χαμογελα, γενικα με αγχωνει η ιδεα του καταθλιπτικου καιρου που θα συναντησει. Επειδη δε μπορω να αγορασω ενα κομματι ηλιου, καμια αλλη προταση; Click για ανάπτυξη... πάρ' της γυαλιά ηλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ άρωμα θα έλεγα, ή ένα βιβλίο με μια γλυκιά αφιέρωση.... Σκέψου και κάτι σε κολιέ ή βραχιόλι αν θές κατι πιο χρηστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:21 Ο self-instructive depressing: #769 01-07-10 16:21 Αρχική Δημοσίευση από skoumas: Επιστρεφω στην κοπελα μου ,ηλικίας 18 ετών, υστερα από ταξίδι στο εξωτερικό και θέλω με την επιστροφή μου να της προσφέρω ένα δώρο. Έχω ήδη αγοράσει μικροπράγματα όπως μια καρδούλα , μπλουζα και αυτοκόλλητα τοίχου αλλά ψάχνω κάτι πιο χρήσιμο και συναρπαστικό. Ιδέες , προτάσεις; Click για ανάπτυξη... πες μας σε ποια χώρα πήγες και θα σου πω - δεν είμαι αδιάκριτος απλά προτιμώ τα ιδιαίτερα καλούδια κάθε χώρας π.σ. Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Καμία ωραία τσαντούλα; Και για όσους δεν βλέπουν καλά τσΑντούλα!!!! Δηλαδή τσάντα Click για ανάπτυξη... ήθελα να ξερα ποιος στραβο-διαβάζει σε αυτό το φόρουμ , να τον πάρουμε όλοι μαζί στο κυνήγι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:26 Η Γίδι έγραψε: #770 01-07-10 16:26 1. Πόσα χρήματα σκοπεύεις να δώσεις; 2. Έχει κάποιο ιδιαίτερο χόμπι; 3. Από Γερμανία γυρνάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skoumas Νεοφερμένο μέλος Ο skoumas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:37 Ο skoumas έγραψε: #771 01-07-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Πόσα χρήματα σκοπεύεις να δώσεις; 2. Έχει κάποιο ιδιαίτερο χόμπι; 3. Από Γερμανία γυρνάς; Click για ανάπτυξη... 1) Αν μου αρέσει η ιδεα θα βρω τα λεφτά. 2) Διαβάζει βιβλία και σχεδιάζει ρούχα (με χαρτί και μολύβι) 3) Ναι. πες μας σε ποια χώρα πήγες και θα σου πω - δεν είμαι αδιάκριτος απλά προτιμώ τα ιδιαίτερα καλούδια κάθε χώρας π.σ. Click για ανάπτυξη... απο Γερμανία γυρνάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:39 Ο self-instructive depressing: #772 01-07-10 16:39 https://www.helidonis.gr/bitro/en/helidonis/bob.php και τα μαλλιά στα κάγκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:54 Η Γίδι έγραψε: #773 01-07-10 16:54 Μπορείς να δεις εδώ, για κάποιο βιβλίο μόδας, λεύκωμα για παλιά αξεσουάρ, ή κάτι άλλο... Αν βγάζει φωτογραφίες, πχ, μπορεί να της άρεσε μία κάμερα Lomo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:56 Η Oralee έγραψε: #774 01-07-10 16:56 Ένα κόσμημα θα ήταν πολύ ωραίο, ή μια ψηφιακή κορνίζα με φωτογραφίες σας. Αλλά είναι ολίγον τι κοινότυπα. Νομίζω το ότι γυρνάς είναι το κυριότερο - για μένα τουλάχιστον αυτό ήταν, όταν είχα βρεθεί σε παρόμοια θέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2010 στις 14:53 Η Ophelia έγραψε: #775 02-07-10 14:53 Αρχική Δημοσίευση από skoumas: 1) Αν μου αρέσει η ιδεα θα βρω τα λεφτά. 2) Διαβάζει βιβλία και σχεδιάζει ρούχα (με χαρτί και μολύβι) 3) Ναι. απο Γερμανία γυρνάω. Click για ανάπτυξη... Να ρωτήσω κάτι;; Τα faber castell γερμανικά δεν είναι;; Γιατί δεν της παίρνεις μια ωραία μεγάλη ξύλινη ή μεταλική κασετίνα με ξυλομπογιές;; Κάτι τέτοιο τι σου λέει;; ...αν της αρέσει να ζωγραφίζει σε χαρτί θα ξετρελαθεί γιατί υπάρχουν άπειρες αποχρώσεις σε ξυλομπογιές και δεν θα ζορίζεται να κάνει διπλά και τριπλά σφουμάτο για να της βγει η απόχρωση. Χώρια οτι και γερμανικό προϊόν είναι, και πρακτικό είναι και υπάρχουν και πολλές γλυκούλες κασετίνες για να διαλέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:44 Η woochoogirl: #776 09-09-10 21:44 Μια φιλη μου φευγει για μεταπτυχιακο στην Αγγλια και θα την αποχαιρετησω αυριο. Επειδη το κανονισαμε τελευταια στιγμη το καφεδακι δεν ειχα σκεφτει τι να της παρω. Θελω να εχει κατι να με θυμαται και να χαμογελα, γενικα με αγχωνει η ιδεα του καταθλιπτικου καιρου που θα συναντησει. Επειδη δε μπορω να αγορασω ενα κομματι ηλιου, καμια αλλη προταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η Γίδι έγραψε: #777 09-09-10 21:47 Ένα βραχιολάκι με ματάκι; Είναι ελληνικό και γούρικο... εγώ από τότε που ήρθα στα ξένα άρχισα να το φοράω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:50 Η woochoogirl: #778 09-09-10 21:50 Και πού βρισκεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:53 Η Oralee έγραψε: #779 10-09-10 01:53 Σε κοσμηματοπωλεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:59 Ο self-instructive depressing: #780 10-09-10 09:59 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Μια φιλη μου φευγει για μεταπτυχιακο στην Αγγλια και θα την αποχαιρετησω αυριο. Επειδη το κανονισαμε τελευταια στιγμη το καφεδακι δεν ειχα σκεφτει τι να της παρω. Θελω να εχει κατι να με θυμαται και να χαμογελα, γενικα με αγχωνει η ιδεα του καταθλιπτικου καιρου που θα συναντησει. Επειδη δε μπορω να αγορασω ενα κομματι ηλιου, καμια αλλη προταση; Click για ανάπτυξη... πάρ' της γυαλιά ηλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από skoumas: Επιστρεφω στην κοπελα μου ,ηλικίας 18 ετών, υστερα από ταξίδι στο εξωτερικό και θέλω με την επιστροφή μου να της προσφέρω ένα δώρο. Έχω ήδη αγοράσει μικροπράγματα όπως μια καρδούλα , μπλουζα και αυτοκόλλητα τοίχου αλλά ψάχνω κάτι πιο χρήσιμο και συναρπαστικό. Ιδέες , προτάσεις; Click για ανάπτυξη... πες μας σε ποια χώρα πήγες και θα σου πω - δεν είμαι αδιάκριτος απλά προτιμώ τα ιδιαίτερα καλούδια κάθε χώρας π.σ. Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Καμία ωραία τσαντούλα; Και για όσους δεν βλέπουν καλά τσΑντούλα!!!! Δηλαδή τσάντα Click για ανάπτυξη... ήθελα να ξερα ποιος στραβο-διαβάζει σε αυτό το φόρουμ , να τον πάρουμε όλοι μαζί στο κυνήγι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:26 Η Γίδι έγραψε: #770 01-07-10 16:26 1. Πόσα χρήματα σκοπεύεις να δώσεις; 2. Έχει κάποιο ιδιαίτερο χόμπι; 3. Από Γερμανία γυρνάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skoumas Νεοφερμένο μέλος Ο skoumas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:37 Ο skoumas έγραψε: #771 01-07-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Πόσα χρήματα σκοπεύεις να δώσεις; 2. Έχει κάποιο ιδιαίτερο χόμπι; 3. Από Γερμανία γυρνάς; Click για ανάπτυξη... 1) Αν μου αρέσει η ιδεα θα βρω τα λεφτά. 2) Διαβάζει βιβλία και σχεδιάζει ρούχα (με χαρτί και μολύβι) 3) Ναι. πες μας σε ποια χώρα πήγες και θα σου πω - δεν είμαι αδιάκριτος απλά προτιμώ τα ιδιαίτερα καλούδια κάθε χώρας π.σ. Click για ανάπτυξη... απο Γερμανία γυρνάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:39 Ο self-instructive depressing: #772 01-07-10 16:39 https://www.helidonis.gr/bitro/en/helidonis/bob.php και τα μαλλιά στα κάγκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:54 Η Γίδι έγραψε: #773 01-07-10 16:54 Μπορείς να δεις εδώ, για κάποιο βιβλίο μόδας, λεύκωμα για παλιά αξεσουάρ, ή κάτι άλλο... Αν βγάζει φωτογραφίες, πχ, μπορεί να της άρεσε μία κάμερα Lomo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:56 Η Oralee έγραψε: #774 01-07-10 16:56 Ένα κόσμημα θα ήταν πολύ ωραίο, ή μια ψηφιακή κορνίζα με φωτογραφίες σας. Αλλά είναι ολίγον τι κοινότυπα. Νομίζω το ότι γυρνάς είναι το κυριότερο - για μένα τουλάχιστον αυτό ήταν, όταν είχα βρεθεί σε παρόμοια θέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2010 στις 14:53 Η Ophelia έγραψε: #775 02-07-10 14:53 Αρχική Δημοσίευση από skoumas: 1) Αν μου αρέσει η ιδεα θα βρω τα λεφτά. 2) Διαβάζει βιβλία και σχεδιάζει ρούχα (με χαρτί και μολύβι) 3) Ναι. απο Γερμανία γυρνάω. Click για ανάπτυξη... Να ρωτήσω κάτι;; Τα faber castell γερμανικά δεν είναι;; Γιατί δεν της παίρνεις μια ωραία μεγάλη ξύλινη ή μεταλική κασετίνα με ξυλομπογιές;; Κάτι τέτοιο τι σου λέει;; ...αν της αρέσει να ζωγραφίζει σε χαρτί θα ξετρελαθεί γιατί υπάρχουν άπειρες αποχρώσεις σε ξυλομπογιές και δεν θα ζορίζεται να κάνει διπλά και τριπλά σφουμάτο για να της βγει η απόχρωση. Χώρια οτι και γερμανικό προϊόν είναι, και πρακτικό είναι και υπάρχουν και πολλές γλυκούλες κασετίνες για να διαλέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:44 Η woochoogirl: #776 09-09-10 21:44 Μια φιλη μου φευγει για μεταπτυχιακο στην Αγγλια και θα την αποχαιρετησω αυριο. Επειδη το κανονισαμε τελευταια στιγμη το καφεδακι δεν ειχα σκεφτει τι να της παρω. Θελω να εχει κατι να με θυμαται και να χαμογελα, γενικα με αγχωνει η ιδεα του καταθλιπτικου καιρου που θα συναντησει. Επειδη δε μπορω να αγορασω ενα κομματι ηλιου, καμια αλλη προταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η Γίδι έγραψε: #777 09-09-10 21:47 Ένα βραχιολάκι με ματάκι; Είναι ελληνικό και γούρικο... εγώ από τότε που ήρθα στα ξένα άρχισα να το φοράω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:50 Η woochoogirl: #778 09-09-10 21:50 Και πού βρισκεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:53 Η Oralee έγραψε: #779 10-09-10 01:53 Σε κοσμηματοπωλεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:59 Ο self-instructive depressing: #780 10-09-10 09:59 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Μια φιλη μου φευγει για μεταπτυχιακο στην Αγγλια και θα την αποχαιρετησω αυριο. Επειδη το κανονισαμε τελευταια στιγμη το καφεδακι δεν ειχα σκεφτει τι να της παρω. Θελω να εχει κατι να με θυμαται και να χαμογελα, γενικα με αγχωνει η ιδεα του καταθλιπτικου καιρου που θα συναντησει. Επειδη δε μπορω να αγορασω ενα κομματι ηλιου, καμια αλλη προταση; Click για ανάπτυξη... πάρ' της γυαλιά ηλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1. Πόσα χρήματα σκοπεύεις να δώσεις; 2. Έχει κάποιο ιδιαίτερο χόμπι; 3. Από Γερμανία γυρνάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skoumas Νεοφερμένο μέλος Ο skoumas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:37 Ο skoumas έγραψε: #771 01-07-10 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Πόσα χρήματα σκοπεύεις να δώσεις; 2. Έχει κάποιο ιδιαίτερο χόμπι; 3. Από Γερμανία γυρνάς; Click για ανάπτυξη... 1) Αν μου αρέσει η ιδεα θα βρω τα λεφτά. 2) Διαβάζει βιβλία και σχεδιάζει ρούχα (με χαρτί και μολύβι) 3) Ναι. πες μας σε ποια χώρα πήγες και θα σου πω - δεν είμαι αδιάκριτος απλά προτιμώ τα ιδιαίτερα καλούδια κάθε χώρας π.σ. Click για ανάπτυξη... απο Γερμανία γυρνάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:39 Ο self-instructive depressing: #772 01-07-10 16:39 https://www.helidonis.gr/bitro/en/helidonis/bob.php και τα μαλλιά στα κάγκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:54 Η Γίδι έγραψε: #773 01-07-10 16:54 Μπορείς να δεις εδώ, για κάποιο βιβλίο μόδας, λεύκωμα για παλιά αξεσουάρ, ή κάτι άλλο... Αν βγάζει φωτογραφίες, πχ, μπορεί να της άρεσε μία κάμερα Lomo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:56 Η Oralee έγραψε: #774 01-07-10 16:56 Ένα κόσμημα θα ήταν πολύ ωραίο, ή μια ψηφιακή κορνίζα με φωτογραφίες σας. Αλλά είναι ολίγον τι κοινότυπα. Νομίζω το ότι γυρνάς είναι το κυριότερο - για μένα τουλάχιστον αυτό ήταν, όταν είχα βρεθεί σε παρόμοια θέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2010 στις 14:53 Η Ophelia έγραψε: #775 02-07-10 14:53 Αρχική Δημοσίευση από skoumas: 1) Αν μου αρέσει η ιδεα θα βρω τα λεφτά. 2) Διαβάζει βιβλία και σχεδιάζει ρούχα (με χαρτί και μολύβι) 3) Ναι. απο Γερμανία γυρνάω. Click για ανάπτυξη... Να ρωτήσω κάτι;; Τα faber castell γερμανικά δεν είναι;; Γιατί δεν της παίρνεις μια ωραία μεγάλη ξύλινη ή μεταλική κασετίνα με ξυλομπογιές;; Κάτι τέτοιο τι σου λέει;; ...αν της αρέσει να ζωγραφίζει σε χαρτί θα ξετρελαθεί γιατί υπάρχουν άπειρες αποχρώσεις σε ξυλομπογιές και δεν θα ζορίζεται να κάνει διπλά και τριπλά σφουμάτο για να της βγει η απόχρωση. Χώρια οτι και γερμανικό προϊόν είναι, και πρακτικό είναι και υπάρχουν και πολλές γλυκούλες κασετίνες για να διαλέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:44 Η woochoogirl: #776 09-09-10 21:44 Μια φιλη μου φευγει για μεταπτυχιακο στην Αγγλια και θα την αποχαιρετησω αυριο. Επειδη το κανονισαμε τελευταια στιγμη το καφεδακι δεν ειχα σκεφτει τι να της παρω. Θελω να εχει κατι να με θυμαται και να χαμογελα, γενικα με αγχωνει η ιδεα του καταθλιπτικου καιρου που θα συναντησει. Επειδη δε μπορω να αγορασω ενα κομματι ηλιου, καμια αλλη προταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η Γίδι έγραψε: #777 09-09-10 21:47 Ένα βραχιολάκι με ματάκι; Είναι ελληνικό και γούρικο... εγώ από τότε που ήρθα στα ξένα άρχισα να το φοράω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:50 Η woochoogirl: #778 09-09-10 21:50 Και πού βρισκεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:53 Η Oralee έγραψε: #779 10-09-10 01:53 Σε κοσμηματοπωλεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:59 Ο self-instructive depressing: #780 10-09-10 09:59 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Μια φιλη μου φευγει για μεταπτυχιακο στην Αγγλια και θα την αποχαιρετησω αυριο. Επειδη το κανονισαμε τελευταια στιγμη το καφεδακι δεν ειχα σκεφτει τι να της παρω. Θελω να εχει κατι να με θυμαται και να χαμογελα, γενικα με αγχωνει η ιδεα του καταθλιπτικου καιρου που θα συναντησει. Επειδη δε μπορω να αγορασω ενα κομματι ηλιου, καμια αλλη προταση; Click για ανάπτυξη... πάρ' της γυαλιά ηλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Πόσα χρήματα σκοπεύεις να δώσεις; 2. Έχει κάποιο ιδιαίτερο χόμπι; 3. Από Γερμανία γυρνάς; Click για ανάπτυξη... 1) Αν μου αρέσει η ιδεα θα βρω τα λεφτά. 2) Διαβάζει βιβλία και σχεδιάζει ρούχα (με χαρτί και μολύβι) 3) Ναι. πες μας σε ποια χώρα πήγες και θα σου πω - δεν είμαι αδιάκριτος απλά προτιμώ τα ιδιαίτερα καλούδια κάθε χώρας π.σ. Click για ανάπτυξη... απο Γερμανία γυρνάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:39 Ο self-instructive depressing: #772 01-07-10 16:39 https://www.helidonis.gr/bitro/en/helidonis/bob.php και τα μαλλιά στα κάγκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:54 Η Γίδι έγραψε: #773 01-07-10 16:54 Μπορείς να δεις εδώ, για κάποιο βιβλίο μόδας, λεύκωμα για παλιά αξεσουάρ, ή κάτι άλλο... Αν βγάζει φωτογραφίες, πχ, μπορεί να της άρεσε μία κάμερα Lomo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:56 Η Oralee έγραψε: #774 01-07-10 16:56 Ένα κόσμημα θα ήταν πολύ ωραίο, ή μια ψηφιακή κορνίζα με φωτογραφίες σας. Αλλά είναι ολίγον τι κοινότυπα. Νομίζω το ότι γυρνάς είναι το κυριότερο - για μένα τουλάχιστον αυτό ήταν, όταν είχα βρεθεί σε παρόμοια θέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2010 στις 14:53 Η Ophelia έγραψε: #775 02-07-10 14:53 Αρχική Δημοσίευση από skoumas: 1) Αν μου αρέσει η ιδεα θα βρω τα λεφτά. 2) Διαβάζει βιβλία και σχεδιάζει ρούχα (με χαρτί και μολύβι) 3) Ναι. απο Γερμανία γυρνάω. Click για ανάπτυξη... Να ρωτήσω κάτι;; Τα faber castell γερμανικά δεν είναι;; Γιατί δεν της παίρνεις μια ωραία μεγάλη ξύλινη ή μεταλική κασετίνα με ξυλομπογιές;; Κάτι τέτοιο τι σου λέει;; ...αν της αρέσει να ζωγραφίζει σε χαρτί θα ξετρελαθεί γιατί υπάρχουν άπειρες αποχρώσεις σε ξυλομπογιές και δεν θα ζορίζεται να κάνει διπλά και τριπλά σφουμάτο για να της βγει η απόχρωση. Χώρια οτι και γερμανικό προϊόν είναι, και πρακτικό είναι και υπάρχουν και πολλές γλυκούλες κασετίνες για να διαλέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:44 Η woochoogirl: #776 09-09-10 21:44 Μια φιλη μου φευγει για μεταπτυχιακο στην Αγγλια και θα την αποχαιρετησω αυριο. Επειδη το κανονισαμε τελευταια στιγμη το καφεδακι δεν ειχα σκεφτει τι να της παρω. Θελω να εχει κατι να με θυμαται και να χαμογελα, γενικα με αγχωνει η ιδεα του καταθλιπτικου καιρου που θα συναντησει. Επειδη δε μπορω να αγορασω ενα κομματι ηλιου, καμια αλλη προταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η Γίδι έγραψε: #777 09-09-10 21:47 Ένα βραχιολάκι με ματάκι; Είναι ελληνικό και γούρικο... εγώ από τότε που ήρθα στα ξένα άρχισα να το φοράω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:50 Η woochoogirl: #778 09-09-10 21:50 Και πού βρισκεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:53 Η Oralee έγραψε: #779 10-09-10 01:53 Σε κοσμηματοπωλεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:59 Ο self-instructive depressing: #780 10-09-10 09:59 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Μια φιλη μου φευγει για μεταπτυχιακο στην Αγγλια και θα την αποχαιρετησω αυριο. Επειδη το κανονισαμε τελευταια στιγμη το καφεδακι δεν ειχα σκεφτει τι να της παρω. Θελω να εχει κατι να με θυμαται και να χαμογελα, γενικα με αγχωνει η ιδεα του καταθλιπτικου καιρου που θα συναντησει. Επειδη δε μπορω να αγορασω ενα κομματι ηλιου, καμια αλλη προταση; Click για ανάπτυξη... πάρ' της γυαλιά ηλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://www.helidonis.gr/bitro/en/helidonis/bob.php και τα μαλλιά στα κάγκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:54 Η Γίδι έγραψε: #773 01-07-10 16:54 Μπορείς να δεις εδώ, για κάποιο βιβλίο μόδας, λεύκωμα για παλιά αξεσουάρ, ή κάτι άλλο... Αν βγάζει φωτογραφίες, πχ, μπορεί να της άρεσε μία κάμερα Lomo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:56 Η Oralee έγραψε: #774 01-07-10 16:56 Ένα κόσμημα θα ήταν πολύ ωραίο, ή μια ψηφιακή κορνίζα με φωτογραφίες σας. Αλλά είναι ολίγον τι κοινότυπα. Νομίζω το ότι γυρνάς είναι το κυριότερο - για μένα τουλάχιστον αυτό ήταν, όταν είχα βρεθεί σε παρόμοια θέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2010 στις 14:53 Η Ophelia έγραψε: #775 02-07-10 14:53 Αρχική Δημοσίευση από skoumas: 1) Αν μου αρέσει η ιδεα θα βρω τα λεφτά. 2) Διαβάζει βιβλία και σχεδιάζει ρούχα (με χαρτί και μολύβι) 3) Ναι. απο Γερμανία γυρνάω. Click για ανάπτυξη... Να ρωτήσω κάτι;; Τα faber castell γερμανικά δεν είναι;; Γιατί δεν της παίρνεις μια ωραία μεγάλη ξύλινη ή μεταλική κασετίνα με ξυλομπογιές;; Κάτι τέτοιο τι σου λέει;; ...αν της αρέσει να ζωγραφίζει σε χαρτί θα ξετρελαθεί γιατί υπάρχουν άπειρες αποχρώσεις σε ξυλομπογιές και δεν θα ζορίζεται να κάνει διπλά και τριπλά σφουμάτο για να της βγει η απόχρωση. Χώρια οτι και γερμανικό προϊόν είναι, και πρακτικό είναι και υπάρχουν και πολλές γλυκούλες κασετίνες για να διαλέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:44 Η woochoogirl: #776 09-09-10 21:44 Μια φιλη μου φευγει για μεταπτυχιακο στην Αγγλια και θα την αποχαιρετησω αυριο. Επειδη το κανονισαμε τελευταια στιγμη το καφεδακι δεν ειχα σκεφτει τι να της παρω. Θελω να εχει κατι να με θυμαται και να χαμογελα, γενικα με αγχωνει η ιδεα του καταθλιπτικου καιρου που θα συναντησει. Επειδη δε μπορω να αγορασω ενα κομματι ηλιου, καμια αλλη προταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η Γίδι έγραψε: #777 09-09-10 21:47 Ένα βραχιολάκι με ματάκι; Είναι ελληνικό και γούρικο... εγώ από τότε που ήρθα στα ξένα άρχισα να το φοράω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:50 Η woochoogirl: #778 09-09-10 21:50 Και πού βρισκεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:53 Η Oralee έγραψε: #779 10-09-10 01:53 Σε κοσμηματοπωλεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:59 Ο self-instructive depressing: #780 10-09-10 09:59 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Μια φιλη μου φευγει για μεταπτυχιακο στην Αγγλια και θα την αποχαιρετησω αυριο. Επειδη το κανονισαμε τελευταια στιγμη το καφεδακι δεν ειχα σκεφτει τι να της παρω. Θελω να εχει κατι να με θυμαται και να χαμογελα, γενικα με αγχωνει η ιδεα του καταθλιπτικου καιρου που θα συναντησει. Επειδη δε μπορω να αγορασω ενα κομματι ηλιου, καμια αλλη προταση; Click για ανάπτυξη... πάρ' της γυαλιά ηλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπορείς να δεις εδώ, για κάποιο βιβλίο μόδας, λεύκωμα για παλιά αξεσουάρ, ή κάτι άλλο... Αν βγάζει φωτογραφίες, πχ, μπορεί να της άρεσε μία κάμερα Lomo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 16:56 Η Oralee έγραψε: #774 01-07-10 16:56 Ένα κόσμημα θα ήταν πολύ ωραίο, ή μια ψηφιακή κορνίζα με φωτογραφίες σας. Αλλά είναι ολίγον τι κοινότυπα. Νομίζω το ότι γυρνάς είναι το κυριότερο - για μένα τουλάχιστον αυτό ήταν, όταν είχα βρεθεί σε παρόμοια θέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2010 στις 14:53 Η Ophelia έγραψε: #775 02-07-10 14:53 Αρχική Δημοσίευση από skoumas: 1) Αν μου αρέσει η ιδεα θα βρω τα λεφτά. 2) Διαβάζει βιβλία και σχεδιάζει ρούχα (με χαρτί και μολύβι) 3) Ναι. απο Γερμανία γυρνάω. Click για ανάπτυξη... Να ρωτήσω κάτι;; Τα faber castell γερμανικά δεν είναι;; Γιατί δεν της παίρνεις μια ωραία μεγάλη ξύλινη ή μεταλική κασετίνα με ξυλομπογιές;; Κάτι τέτοιο τι σου λέει;; ...αν της αρέσει να ζωγραφίζει σε χαρτί θα ξετρελαθεί γιατί υπάρχουν άπειρες αποχρώσεις σε ξυλομπογιές και δεν θα ζορίζεται να κάνει διπλά και τριπλά σφουμάτο για να της βγει η απόχρωση. Χώρια οτι και γερμανικό προϊόν είναι, και πρακτικό είναι και υπάρχουν και πολλές γλυκούλες κασετίνες για να διαλέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:44 Η woochoogirl: #776 09-09-10 21:44 Μια φιλη μου φευγει για μεταπτυχιακο στην Αγγλια και θα την αποχαιρετησω αυριο. Επειδη το κανονισαμε τελευταια στιγμη το καφεδακι δεν ειχα σκεφτει τι να της παρω. Θελω να εχει κατι να με θυμαται και να χαμογελα, γενικα με αγχωνει η ιδεα του καταθλιπτικου καιρου που θα συναντησει. Επειδη δε μπορω να αγορασω ενα κομματι ηλιου, καμια αλλη προταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η Γίδι έγραψε: #777 09-09-10 21:47 Ένα βραχιολάκι με ματάκι; Είναι ελληνικό και γούρικο... εγώ από τότε που ήρθα στα ξένα άρχισα να το φοράω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:50 Η woochoogirl: #778 09-09-10 21:50 Και πού βρισκεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:53 Η Oralee έγραψε: #779 10-09-10 01:53 Σε κοσμηματοπωλεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:59 Ο self-instructive depressing: #780 10-09-10 09:59 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Μια φιλη μου φευγει για μεταπτυχιακο στην Αγγλια και θα την αποχαιρετησω αυριο. Επειδη το κανονισαμε τελευταια στιγμη το καφεδακι δεν ειχα σκεφτει τι να της παρω. Θελω να εχει κατι να με θυμαται και να χαμογελα, γενικα με αγχωνει η ιδεα του καταθλιπτικου καιρου που θα συναντησει. Επειδη δε μπορω να αγορασω ενα κομματι ηλιου, καμια αλλη προταση; Click για ανάπτυξη... πάρ' της γυαλιά ηλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ένα κόσμημα θα ήταν πολύ ωραίο, ή μια ψηφιακή κορνίζα με φωτογραφίες σας. Αλλά είναι ολίγον τι κοινότυπα. Νομίζω το ότι γυρνάς είναι το κυριότερο - για μένα τουλάχιστον αυτό ήταν, όταν είχα βρεθεί σε παρόμοια θέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2010 στις 14:53 Η Ophelia έγραψε: #775 02-07-10 14:53 Αρχική Δημοσίευση από skoumas: 1) Αν μου αρέσει η ιδεα θα βρω τα λεφτά. 2) Διαβάζει βιβλία και σχεδιάζει ρούχα (με χαρτί και μολύβι) 3) Ναι. απο Γερμανία γυρνάω. Click για ανάπτυξη... Να ρωτήσω κάτι;; Τα faber castell γερμανικά δεν είναι;; Γιατί δεν της παίρνεις μια ωραία μεγάλη ξύλινη ή μεταλική κασετίνα με ξυλομπογιές;; Κάτι τέτοιο τι σου λέει;; ...αν της αρέσει να ζωγραφίζει σε χαρτί θα ξετρελαθεί γιατί υπάρχουν άπειρες αποχρώσεις σε ξυλομπογιές και δεν θα ζορίζεται να κάνει διπλά και τριπλά σφουμάτο για να της βγει η απόχρωση. Χώρια οτι και γερμανικό προϊόν είναι, και πρακτικό είναι και υπάρχουν και πολλές γλυκούλες κασετίνες για να διαλέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:44 Η woochoogirl: #776 09-09-10 21:44 Μια φιλη μου φευγει για μεταπτυχιακο στην Αγγλια και θα την αποχαιρετησω αυριο. Επειδη το κανονισαμε τελευταια στιγμη το καφεδακι δεν ειχα σκεφτει τι να της παρω. Θελω να εχει κατι να με θυμαται και να χαμογελα, γενικα με αγχωνει η ιδεα του καταθλιπτικου καιρου που θα συναντησει. Επειδη δε μπορω να αγορασω ενα κομματι ηλιου, καμια αλλη προταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η Γίδι έγραψε: #777 09-09-10 21:47 Ένα βραχιολάκι με ματάκι; Είναι ελληνικό και γούρικο... εγώ από τότε που ήρθα στα ξένα άρχισα να το φοράω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:50 Η woochoogirl: #778 09-09-10 21:50 Και πού βρισκεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:53 Η Oralee έγραψε: #779 10-09-10 01:53 Σε κοσμηματοπωλεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:59 Ο self-instructive depressing: #780 10-09-10 09:59 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Μια φιλη μου φευγει για μεταπτυχιακο στην Αγγλια και θα την αποχαιρετησω αυριο. Επειδη το κανονισαμε τελευταια στιγμη το καφεδακι δεν ειχα σκεφτει τι να της παρω. Θελω να εχει κατι να με θυμαται και να χαμογελα, γενικα με αγχωνει η ιδεα του καταθλιπτικου καιρου που θα συναντησει. Επειδη δε μπορω να αγορασω ενα κομματι ηλιου, καμια αλλη προταση; Click για ανάπτυξη... πάρ' της γυαλιά ηλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από skoumas: 1) Αν μου αρέσει η ιδεα θα βρω τα λεφτά. 2) Διαβάζει βιβλία και σχεδιάζει ρούχα (με χαρτί και μολύβι) 3) Ναι. απο Γερμανία γυρνάω. Click για ανάπτυξη... Να ρωτήσω κάτι;; Τα faber castell γερμανικά δεν είναι;; Γιατί δεν της παίρνεις μια ωραία μεγάλη ξύλινη ή μεταλική κασετίνα με ξυλομπογιές;; Κάτι τέτοιο τι σου λέει;; ...αν της αρέσει να ζωγραφίζει σε χαρτί θα ξετρελαθεί γιατί υπάρχουν άπειρες αποχρώσεις σε ξυλομπογιές και δεν θα ζορίζεται να κάνει διπλά και τριπλά σφουμάτο για να της βγει η απόχρωση. Χώρια οτι και γερμανικό προϊόν είναι, και πρακτικό είναι και υπάρχουν και πολλές γλυκούλες κασετίνες για να διαλέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:44 Η woochoogirl: #776 09-09-10 21:44 Μια φιλη μου φευγει για μεταπτυχιακο στην Αγγλια και θα την αποχαιρετησω αυριο. Επειδη το κανονισαμε τελευταια στιγμη το καφεδακι δεν ειχα σκεφτει τι να της παρω. Θελω να εχει κατι να με θυμαται και να χαμογελα, γενικα με αγχωνει η ιδεα του καταθλιπτικου καιρου που θα συναντησει. Επειδη δε μπορω να αγορασω ενα κομματι ηλιου, καμια αλλη προταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η Γίδι έγραψε: #777 09-09-10 21:47 Ένα βραχιολάκι με ματάκι; Είναι ελληνικό και γούρικο... εγώ από τότε που ήρθα στα ξένα άρχισα να το φοράω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:50 Η woochoogirl: #778 09-09-10 21:50 Και πού βρισκεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:53 Η Oralee έγραψε: #779 10-09-10 01:53 Σε κοσμηματοπωλεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:59 Ο self-instructive depressing: #780 10-09-10 09:59 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Μια φιλη μου φευγει για μεταπτυχιακο στην Αγγλια και θα την αποχαιρετησω αυριο. Επειδη το κανονισαμε τελευταια στιγμη το καφεδακι δεν ειχα σκεφτει τι να της παρω. Θελω να εχει κατι να με θυμαται και να χαμογελα, γενικα με αγχωνει η ιδεα του καταθλιπτικου καιρου που θα συναντησει. Επειδη δε μπορω να αγορασω ενα κομματι ηλιου, καμια αλλη προταση; Click για ανάπτυξη... πάρ' της γυαλιά ηλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μια φιλη μου φευγει για μεταπτυχιακο στην Αγγλια και θα την αποχαιρετησω αυριο. Επειδη το κανονισαμε τελευταια στιγμη το καφεδακι δεν ειχα σκεφτει τι να της παρω. Θελω να εχει κατι να με θυμαται και να χαμογελα, γενικα με αγχωνει η ιδεα του καταθλιπτικου καιρου που θα συναντησει. Επειδη δε μπορω να αγορασω ενα κομματι ηλιου, καμια αλλη προταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η Γίδι έγραψε: #777 09-09-10 21:47 Ένα βραχιολάκι με ματάκι; Είναι ελληνικό και γούρικο... εγώ από τότε που ήρθα στα ξένα άρχισα να το φοράω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:50 Η woochoogirl: #778 09-09-10 21:50 Και πού βρισκεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:53 Η Oralee έγραψε: #779 10-09-10 01:53 Σε κοσμηματοπωλεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:59 Ο self-instructive depressing: #780 10-09-10 09:59 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Μια φιλη μου φευγει για μεταπτυχιακο στην Αγγλια και θα την αποχαιρετησω αυριο. Επειδη το κανονισαμε τελευταια στιγμη το καφεδακι δεν ειχα σκεφτει τι να της παρω. Θελω να εχει κατι να με θυμαται και να χαμογελα, γενικα με αγχωνει η ιδεα του καταθλιπτικου καιρου που θα συναντησει. Επειδη δε μπορω να αγορασω ενα κομματι ηλιου, καμια αλλη προταση; Click για ανάπτυξη... πάρ' της γυαλιά ηλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ένα βραχιολάκι με ματάκι; Είναι ελληνικό και γούρικο... εγώ από τότε που ήρθα στα ξένα άρχισα να το φοράω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:50 Η woochoogirl: #778 09-09-10 21:50 Και πού βρισκεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:53 Η Oralee έγραψε: #779 10-09-10 01:53 Σε κοσμηματοπωλεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:59 Ο self-instructive depressing: #780 10-09-10 09:59 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Μια φιλη μου φευγει για μεταπτυχιακο στην Αγγλια και θα την αποχαιρετησω αυριο. Επειδη το κανονισαμε τελευταια στιγμη το καφεδακι δεν ειχα σκεφτει τι να της παρω. Θελω να εχει κατι να με θυμαται και να χαμογελα, γενικα με αγχωνει η ιδεα του καταθλιπτικου καιρου που θα συναντησει. Επειδη δε μπορω να αγορασω ενα κομματι ηλιου, καμια αλλη προταση; Click για ανάπτυξη... πάρ' της γυαλιά ηλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και πού βρισκεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:53 Η Oralee έγραψε: #779 10-09-10 01:53 Σε κοσμηματοπωλεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:59 Ο self-instructive depressing: #780 10-09-10 09:59 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Μια φιλη μου φευγει για μεταπτυχιακο στην Αγγλια και θα την αποχαιρετησω αυριο. Επειδη το κανονισαμε τελευταια στιγμη το καφεδακι δεν ειχα σκεφτει τι να της παρω. Θελω να εχει κατι να με θυμαται και να χαμογελα, γενικα με αγχωνει η ιδεα του καταθλιπτικου καιρου που θα συναντησει. Επειδη δε μπορω να αγορασω ενα κομματι ηλιου, καμια αλλη προταση; Click για ανάπτυξη... πάρ' της γυαλιά ηλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Σε κοσμηματοπωλεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:59 Ο self-instructive depressing: #780 10-09-10 09:59 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Μια φιλη μου φευγει για μεταπτυχιακο στην Αγγλια και θα την αποχαιρετησω αυριο. Επειδη το κανονισαμε τελευταια στιγμη το καφεδακι δεν ειχα σκεφτει τι να της παρω. Θελω να εχει κατι να με θυμαται και να χαμογελα, γενικα με αγχωνει η ιδεα του καταθλιπτικου καιρου που θα συναντησει. Επειδη δε μπορω να αγορασω ενα κομματι ηλιου, καμια αλλη προταση; Click για ανάπτυξη... πάρ' της γυαλιά ηλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Μια φιλη μου φευγει για μεταπτυχιακο στην Αγγλια και θα την αποχαιρετησω αυριο. Επειδη το κανονισαμε τελευταια στιγμη το καφεδακι δεν ειχα σκεφτει τι να της παρω. Θελω να εχει κατι να με θυμαται και να χαμογελα, γενικα με αγχωνει η ιδεα του καταθλιπτικου καιρου που θα συναντησει. Επειδη δε μπορω να αγορασω ενα κομματι ηλιου, καμια αλλη προταση; Click για ανάπτυξη... πάρ' της γυαλιά ηλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.