hamsteraki
Δραστήριο μέλος

2. Εσώρουχα, μαγιό ;
3. Κάτι για το γραφεί του ;
4. Κάτι για το λαιμό ; Φοράει;
5. Μπρελόκ για αμάξι ;
6. Ξυριστική μηχανή ;
7. Ζώνη ;
8. PSP ;;; (μάλλον ακριβό)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
phyllis
Δραστήριο μέλος

1. Ένα άλμπουμ με φωτογραφίες ;
2. Εσώρουχα, μαγιό ;
3. Κάτι για το γραφεί του ;
4. Κάτι για το λαιμό ; Φοράει;
5. Μπρελόκ για αμάξι ;
6. Ξυριστική μηχανή ;
7. Ζώνη ;
8. PSP ;;; (μάλλον ακριβό)
![]()
![]()
μπρελοκ για το αμαξι που θα βρω? mazda εχει. ζωνη που να βρω καμια καλη?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hamsteraki
Δραστήριο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Κι εγώ θα ήθελα τη βοήθειά σας.
Έχει γενέθλια ο κολλητός του συντρόφου μου και θέλουμε να του πάρουμε δώρο. Μπλούζα του έχουμε πάρει στο παρελθόν, οπότε την αποκλείουμε ως λύση. Σκεφτήκαμε, ξανασκεφτήκαμε αλλά τίποτε...Καμιά ιδέα;
Cd, παιχνίδι για πισί, βιβλίο, πουκάμισο, γραβάτα, καλό στυλό, κάτι για το σπιτι αν μένει μόνος..
fairytale
Πολύ δραστήριο μέλος

Ευχαριστώ πολύ Kajirούλα! (δε μένει μόνος, παντρεμένος είναι και αναμένει τον υιο!

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

fairytale
Πολύ δραστήριο μέλος

Ευχαριστώ και πάλι!

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

Παιδια sos το σαββατο αρραωνιαζετε η αδερφη του δικου μου τι δωρο να του παρουμε του φιλου της? οχι σταυρο κ οχι ρολοι του εχουν παρει μεχρι το μεσημερι το αργοτερο πρεπει να παω να το παρω βοηθειαααααααα
παρτε του μια χειροπεδα(αλυσιδα εννοω) στο χερι καρεκλακι μου.ειναι πολυ ωραιο για αντρα αν τα φοραει κιολας.

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

δεν ειναι απλο? μαρεσει η ιδεα παντοςπαρτε του μια χειροπεδα(αλυσιδα εννοω) στο χερι καρεκλακι μου.ειναι πολυ ωραιο για αντρα αν τα φοραει κιολας.![]()
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Παιδια sos το σαββατο αρραωνιαζετε η αδερφη του δικου μου τι δωρο να του παρουμε του φιλου της? οχι σταυρο κ οχι ρολοι του εχουν παρει μεχρι το μεσημερι το αργοτερο πρεπει να παω να το παρω βοηθειαααααααα
η ιδέα για ένα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ και ακριβό κομπολόι πως σου φαίνεται?
(υπάρχουν κομπολόγια με χιλιάδες ευρώ για να ξέρετε

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

η ιδέα για ένα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ και ακριβό κομπολόι πως σου φαίνεται?
(υπάρχουν κομπολόγια με χιλιάδες ευρώ για να ξέρετε)
κομπολοι σε αρραβωνα θα πανε βρε κουε;

να ητανε καμια γιορτη κλπ το καταλαβαινω...αλλα σε αρραβωνα...

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

πρέπει να γεμίσει ο γαμπρός χρυσάφι λες και είναι λατέρνα?
ειδικά για τους άντρες το βρίσκω πολύ μεγάλη σπατάλη χρημάτων....
στον δικό μου αρραβώνα δεν επιτρέψαμε σε κανέναν να αγοράσει χρυσό του άντρα μου για να το έχουμε μετά σε κουτάκια....
οι γονείς μου του πηραν ένα πάρα πολύ καλό κράνος για τη μηχανή

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

γιατί καλέ?
πρέπει να γεμίσει ο γαμπρός χρυσάφι λες και είναι λατέρνα?
ειδικά για τους άντρες το βρίσκω πολύ μεγάλη σπατάλη χρημάτων....
στον δικό μου αρραβώνα δεν επιτρέψαμε σε κανέναν να αγοράσει χρυσό του άντρα μου για να το έχουμε μετά σε κουτάκια....
οι γονείς μου του πηραν ένα πάρα πολύ καλό κράνος για τη μηχανή(για να αντέχει τα χτυπήματα από μένα του είπαν
) και η αδερφή μου του πήρε ένα κομπολόι που κόστισε μια περιουσία αλλά ο ίδιος δεν το αποχωρίζεται ΠΟΤΕ πλέον
![]()
δεν ξερω... εγω δεν θα παιρνα κατι εκτος χρυσαφικου παντως...

αν παλι δεν θελεις να παρεις χρυσαφικο δωσε οσα χρηματα θα διεθετες για να παρεις κατι. κρανος μηχανης και κομπολοι σε αρραβωνα δεν εχω ξανακουσει

εμεις ειμαστε του παραδοσιακου

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

λετε ? και μενα ποιο πολυ θα μου αρεσε να μην παρω χρυσαφικο κ αν παρω θα παρω λευκοχρυσο.... τα πεθερικα ρε παιδια τι θα πουν??
εννοειται ρε καρεκλακι λευκοχρυσο χρυσσαφικο...τα χρυσα ειναι καπως...δεν τα μπορω καθολου μιλαμε.

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

καλά... ακόμα τα υπολογίζετε αυτά?λετε ? και μενα ποιο πολυ θα μου αρεσε να μην παρω χρυσαφικο κ αν παρω θα παρω λευκοχρυσο.... τα πεθερικα ρε παιδια τι θα πουν??

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

ναι κουε εμενα θα με ενοχλει το τι θα πει κ προπαντος που δεν θα ειμαστε εκει κ θα το στειλουμε με συγγενεις το δωροκαλά... ακόμα τα υπολογίζετε αυτά?![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.