dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 09:35 Η dooo έγραψε: #321 12-07-07 09:35 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: ναι κουε εμενα θα με ενοχλει το τι θα πει κ προπαντος που δεν θα ειμαστε εκει κ θα το στειλουμε με συγγενεις το δωρο Click για ανάπτυξη... αφού δε θα είσαστε εκεί, δεν θα ξέρεις και τι θα πει, έτσι δεν είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 09:39 Η Kakerlak έγραψε: #322 12-07-07 09:39 Αρχική Δημοσίευση από dooo: αφού δε θα είσαστε εκεί, δεν θα ξέρεις και τι θα πει, έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... επειδη δεν θα ειμαι να της απαντησω ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 09:41 Η viki_thess: #323 12-07-07 09:41 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: επειδη δεν θα ειμαι να της απαντησω ναι... Click για ανάπτυξη... βρε καρεκλακι μη το ζοριζεις το θεμα...αφου δεν θα ειστε και εκει...παρε μια χειροπεδα λευκοχρυση εκει και στειλτην και ουτε γατα ουτε ζημια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 12:28 Η Κακή Επιρροή: #324 12-07-07 12:28 πάντως εγώ επιμένω... ένα καλό κεχριμπαρένιο κομπολόι με ασημένια αλυσίδα είναι όλα τα λεφτά παρόλα αυτά, αφού επιμένεις να του στείλεις χρυσό για να βγάλεις την υποχρέωση, στείλε μια χειροπέδα ή το ζώδιο του σε αλυσίδα και ναι μη μασάς... λευκόχρυσο απλά όποιος το δώσει, αφού σε απασχολεί φρόντισε να τονίσουν ότι δεν είναι ασήμι αλλά λευκόχρυσος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 13:25 Η Kakerlak έγραψε: #325 12-07-07 13:25 τελικα με πηρε ο φιλος μου τηλ. κ μου ειπε οτι του πηρε δαχτυλιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 15:59 Η Κακή Επιρροή: #326 12-07-07 15:59 ε εντάξει... της αδερφής του ο αρραβωνιαστικός είναι, μην καίγεσαι και τόσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2007 στις 08:56 Η phyllis έγραψε: #327 13-07-07 08:56 καλημερα σας! τελικα του πηρα μια βερμουδα απο τα timberland και του εκανα εκπληξη και τιυ την εδωσα χτες αντι για το σαββατο, ετσι για αλλαγη!! αλλα του ειναι τεραστια ρε γαμωτο και της το ειπα της πωλητριας αλλα αυτη επεμενε. τελοσπαντων θα παει να την αλλαξει σημερα, ελπιζω να βρει!! φιλια σε ολους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:52 Η underwater: #328 19-07-07 13:52 Παραδίδω την πτυχιακή μου σε λίγες μέρες και σκέφτομαι να κάνω ένα δώρο στην supervisor μου, επειδή με βοήθησε πολύ και είναι πολύ ποιοτικό άτομο. Μου δίνετε καμιά ιδέα; Το μόνο σίγουρο είναι πως θα της δώσω και μια καρτούλα "Ευχαριστώ" μαζί με το δώρο. Επίσης σκέφτομαι να δώσω μια καρτούλα σε έναν άλλο καθηγητή που με βοήθησε πάρα πολύ στην Γλασκώβη από διάφορες απόψεις, αλλά δεν ήμαστε τόσο κοντά όσο με την supervisor. Να του πάρω κι αυτού δώρο ή μια καρτούλα είναι ok; Πείτε μου please. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:54 Η NINJAKI έγραψε: #329 19-07-07 13:54 Kαι μια καρτούλα και ένα μικρό συμβολικό δώρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:54 Η Γίδι έγραψε: #330 19-07-07 13:54 Στον άλλον καρτούλα, στη δικιά σου... κάτι ελληνικό; Ένα πακετάκι γλυκάκια (λουκουμάκια, αμυγδαλωτά, ακόμα και κουραμπιέδες) ή κάτι τέτοιο. Αλλιώς ένα βιβλίο, από τα επώνυμα του χώρου σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:58 Η underwater: #331 19-07-07 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Στον άλλον καρτούλα, στη δικιά σου... κάτι ελληνικό; Ένα πακετάκι γλυκάκια (λουκουμάκια, αμυγδαλωτά, ακόμα και κουραμπιέδες) ή κάτι τέτοιο. Αλλιώς ένα βιβλίο, από τα επώνυμα του χώρου σας; Click για ανάπτυξη... Κι εγώ κάτι ελληνικό σκέφτηκα, αλλά προσπαθώ να βρω κάτι πρωτότυπο. Η αρχική σκέψη ήταν ούζο ή ρακή, αλλά μου φάνηκαν γραφικά. Βιβλίο δε νομίζω, φοβάμαι ότι πιθανώς να το έχει. Εκτός κι αν έβρισκα μετάφραση ελληνικού μυθιστορήματος τώρα που το σκέφτομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 14:04 Η Γίδι έγραψε: #332 19-07-07 14:04 Ναι, για σένα μπορεί να είναι γραφικό, αλλά για κείνη όχι... Εγώ, δε, θα προτιμούσα τα γλυκάκια! Ή ένα μικρό ουζάκι με κάτι άλλο, πχ ένα ματάκι... Όσες φορές έκανα εγώ τέτοια δώρα, ενθουσίασαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 14:54 Η Κακή Επιρροή: #333 19-07-07 14:54 Συμφωνώ με το γίδιον... εσένα μπορεί να σου φαίνεται γραφικό αλλά αυτοί θα ξετρελαθούν με ένα μπουκαλάκι ούζο Είμαι υπερ του να κάνεις και στους δυο ένα μικρό δωράκι (τύπου ένα ουζάκι)... τι ψυχή έχει μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 15:20 Η Isiliel έγραψε: #334 19-07-07 15:20 Πάντως μια Γερμανίδα καλεσμένη που είχαμε κάποτε στο studio που δούλευα, ξετρελάθηκε όταν το αφεντικό της έφερε ένα μπουκάλι λάδι! ...Πολύ ακριβό είναι είπε στη Γερμανία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 15:29 Η Γίδι έγραψε: #335 19-07-07 15:29 Ναι, καλά είσαι... και το αγνό παρθένο ελαιόλαδο... ειδικά από Κρήτη... οκ και καλαμάτα... Αλλά και οι ελιές οι τεράστιες... πολύ σουξέ! Το ίδι οκαι τα καλλυντικά από ελιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:22 Η underwater: #336 19-07-07 17:22 Η βλακεία είναι ότι από Ελλάδα θα πάω ΗΠΑ και από εκεί Σκωτία. Οπότε ότι πάρω από Ελλάδα θα πρέπει να μπορεί να διατηρηθεί. Όντως, το ελληνικό λάδι είναι πολύ ακριβό, αλλά μπορούν να το βρουν εδώ. Και είναι και βαρύ. Θα σκεφτώ για ούζο (έχω κι ένα εδώ που δεν το έχω ανοίξει) και πιθανώς κανά διακοσμητικό. Δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:27 Η Γίδι έγραψε: #337 19-07-07 17:27 Πάρε ένα μικρό ουζάκι, κι ένα διακοσμητικούλι από ασήμι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:34 Η underwater: #338 19-07-07 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πάρε ένα μικρό ουζάκι, κι ένα διακοσμητικούλι από ασήμι! Click για ανάπτυξη... Ναι, μικρό ασημοδιακοσμητικάκι ακούγεται καλό. Ευχαριστώ Γιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:36 Η Γίδι έγραψε: #339 19-07-07 17:36 Παρακαλώ υποβρυχιάκι!! καλέ, μήπως να πάρεις μία μαστίχα υποβρύχιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:53 Η underwater: #340 19-07-07 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: καλέ, μήπως να πάρεις μία μαστίχα υποβρύχιο; Click για ανάπτυξη... Λες; Έχω 1 που δεν την έχω ανοίξει, μου την έστειλε η μαμά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: ναι κουε εμενα θα με ενοχλει το τι θα πει κ προπαντος που δεν θα ειμαστε εκει κ θα το στειλουμε με συγγενεις το δωρο Click για ανάπτυξη... αφού δε θα είσαστε εκεί, δεν θα ξέρεις και τι θα πει, έτσι δεν είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 09:39 Η Kakerlak έγραψε: #322 12-07-07 09:39 Αρχική Δημοσίευση από dooo: αφού δε θα είσαστε εκεί, δεν θα ξέρεις και τι θα πει, έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... επειδη δεν θα ειμαι να της απαντησω ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 09:41 Η viki_thess: #323 12-07-07 09:41 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: επειδη δεν θα ειμαι να της απαντησω ναι... Click για ανάπτυξη... βρε καρεκλακι μη το ζοριζεις το θεμα...αφου δεν θα ειστε και εκει...παρε μια χειροπεδα λευκοχρυση εκει και στειλτην και ουτε γατα ουτε ζημια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 12:28 Η Κακή Επιρροή: #324 12-07-07 12:28 πάντως εγώ επιμένω... ένα καλό κεχριμπαρένιο κομπολόι με ασημένια αλυσίδα είναι όλα τα λεφτά παρόλα αυτά, αφού επιμένεις να του στείλεις χρυσό για να βγάλεις την υποχρέωση, στείλε μια χειροπέδα ή το ζώδιο του σε αλυσίδα και ναι μη μασάς... λευκόχρυσο απλά όποιος το δώσει, αφού σε απασχολεί φρόντισε να τονίσουν ότι δεν είναι ασήμι αλλά λευκόχρυσος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 13:25 Η Kakerlak έγραψε: #325 12-07-07 13:25 τελικα με πηρε ο φιλος μου τηλ. κ μου ειπε οτι του πηρε δαχτυλιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 15:59 Η Κακή Επιρροή: #326 12-07-07 15:59 ε εντάξει... της αδερφής του ο αρραβωνιαστικός είναι, μην καίγεσαι και τόσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2007 στις 08:56 Η phyllis έγραψε: #327 13-07-07 08:56 καλημερα σας! τελικα του πηρα μια βερμουδα απο τα timberland και του εκανα εκπληξη και τιυ την εδωσα χτες αντι για το σαββατο, ετσι για αλλαγη!! αλλα του ειναι τεραστια ρε γαμωτο και της το ειπα της πωλητριας αλλα αυτη επεμενε. τελοσπαντων θα παει να την αλλαξει σημερα, ελπιζω να βρει!! φιλια σε ολους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:52 Η underwater: #328 19-07-07 13:52 Παραδίδω την πτυχιακή μου σε λίγες μέρες και σκέφτομαι να κάνω ένα δώρο στην supervisor μου, επειδή με βοήθησε πολύ και είναι πολύ ποιοτικό άτομο. Μου δίνετε καμιά ιδέα; Το μόνο σίγουρο είναι πως θα της δώσω και μια καρτούλα "Ευχαριστώ" μαζί με το δώρο. Επίσης σκέφτομαι να δώσω μια καρτούλα σε έναν άλλο καθηγητή που με βοήθησε πάρα πολύ στην Γλασκώβη από διάφορες απόψεις, αλλά δεν ήμαστε τόσο κοντά όσο με την supervisor. Να του πάρω κι αυτού δώρο ή μια καρτούλα είναι ok; Πείτε μου please. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:54 Η NINJAKI έγραψε: #329 19-07-07 13:54 Kαι μια καρτούλα και ένα μικρό συμβολικό δώρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:54 Η Γίδι έγραψε: #330 19-07-07 13:54 Στον άλλον καρτούλα, στη δικιά σου... κάτι ελληνικό; Ένα πακετάκι γλυκάκια (λουκουμάκια, αμυγδαλωτά, ακόμα και κουραμπιέδες) ή κάτι τέτοιο. Αλλιώς ένα βιβλίο, από τα επώνυμα του χώρου σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:58 Η underwater: #331 19-07-07 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Στον άλλον καρτούλα, στη δικιά σου... κάτι ελληνικό; Ένα πακετάκι γλυκάκια (λουκουμάκια, αμυγδαλωτά, ακόμα και κουραμπιέδες) ή κάτι τέτοιο. Αλλιώς ένα βιβλίο, από τα επώνυμα του χώρου σας; Click για ανάπτυξη... Κι εγώ κάτι ελληνικό σκέφτηκα, αλλά προσπαθώ να βρω κάτι πρωτότυπο. Η αρχική σκέψη ήταν ούζο ή ρακή, αλλά μου φάνηκαν γραφικά. Βιβλίο δε νομίζω, φοβάμαι ότι πιθανώς να το έχει. Εκτός κι αν έβρισκα μετάφραση ελληνικού μυθιστορήματος τώρα που το σκέφτομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 14:04 Η Γίδι έγραψε: #332 19-07-07 14:04 Ναι, για σένα μπορεί να είναι γραφικό, αλλά για κείνη όχι... Εγώ, δε, θα προτιμούσα τα γλυκάκια! Ή ένα μικρό ουζάκι με κάτι άλλο, πχ ένα ματάκι... Όσες φορές έκανα εγώ τέτοια δώρα, ενθουσίασαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 14:54 Η Κακή Επιρροή: #333 19-07-07 14:54 Συμφωνώ με το γίδιον... εσένα μπορεί να σου φαίνεται γραφικό αλλά αυτοί θα ξετρελαθούν με ένα μπουκαλάκι ούζο Είμαι υπερ του να κάνεις και στους δυο ένα μικρό δωράκι (τύπου ένα ουζάκι)... τι ψυχή έχει μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 15:20 Η Isiliel έγραψε: #334 19-07-07 15:20 Πάντως μια Γερμανίδα καλεσμένη που είχαμε κάποτε στο studio που δούλευα, ξετρελάθηκε όταν το αφεντικό της έφερε ένα μπουκάλι λάδι! ...Πολύ ακριβό είναι είπε στη Γερμανία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 15:29 Η Γίδι έγραψε: #335 19-07-07 15:29 Ναι, καλά είσαι... και το αγνό παρθένο ελαιόλαδο... ειδικά από Κρήτη... οκ και καλαμάτα... Αλλά και οι ελιές οι τεράστιες... πολύ σουξέ! Το ίδι οκαι τα καλλυντικά από ελιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:22 Η underwater: #336 19-07-07 17:22 Η βλακεία είναι ότι από Ελλάδα θα πάω ΗΠΑ και από εκεί Σκωτία. Οπότε ότι πάρω από Ελλάδα θα πρέπει να μπορεί να διατηρηθεί. Όντως, το ελληνικό λάδι είναι πολύ ακριβό, αλλά μπορούν να το βρουν εδώ. Και είναι και βαρύ. Θα σκεφτώ για ούζο (έχω κι ένα εδώ που δεν το έχω ανοίξει) και πιθανώς κανά διακοσμητικό. Δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:27 Η Γίδι έγραψε: #337 19-07-07 17:27 Πάρε ένα μικρό ουζάκι, κι ένα διακοσμητικούλι από ασήμι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:34 Η underwater: #338 19-07-07 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πάρε ένα μικρό ουζάκι, κι ένα διακοσμητικούλι από ασήμι! Click για ανάπτυξη... Ναι, μικρό ασημοδιακοσμητικάκι ακούγεται καλό. Ευχαριστώ Γιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:36 Η Γίδι έγραψε: #339 19-07-07 17:36 Παρακαλώ υποβρυχιάκι!! καλέ, μήπως να πάρεις μία μαστίχα υποβρύχιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:53 Η underwater: #340 19-07-07 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: καλέ, μήπως να πάρεις μία μαστίχα υποβρύχιο; Click για ανάπτυξη... Λες; Έχω 1 που δεν την έχω ανοίξει, μου την έστειλε η μαμά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dooo: αφού δε θα είσαστε εκεί, δεν θα ξέρεις και τι θα πει, έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... επειδη δεν θα ειμαι να της απαντησω ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 09:41 Η viki_thess: #323 12-07-07 09:41 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: επειδη δεν θα ειμαι να της απαντησω ναι... Click για ανάπτυξη... βρε καρεκλακι μη το ζοριζεις το θεμα...αφου δεν θα ειστε και εκει...παρε μια χειροπεδα λευκοχρυση εκει και στειλτην και ουτε γατα ουτε ζημια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 12:28 Η Κακή Επιρροή: #324 12-07-07 12:28 πάντως εγώ επιμένω... ένα καλό κεχριμπαρένιο κομπολόι με ασημένια αλυσίδα είναι όλα τα λεφτά παρόλα αυτά, αφού επιμένεις να του στείλεις χρυσό για να βγάλεις την υποχρέωση, στείλε μια χειροπέδα ή το ζώδιο του σε αλυσίδα και ναι μη μασάς... λευκόχρυσο απλά όποιος το δώσει, αφού σε απασχολεί φρόντισε να τονίσουν ότι δεν είναι ασήμι αλλά λευκόχρυσος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 13:25 Η Kakerlak έγραψε: #325 12-07-07 13:25 τελικα με πηρε ο φιλος μου τηλ. κ μου ειπε οτι του πηρε δαχτυλιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 15:59 Η Κακή Επιρροή: #326 12-07-07 15:59 ε εντάξει... της αδερφής του ο αρραβωνιαστικός είναι, μην καίγεσαι και τόσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2007 στις 08:56 Η phyllis έγραψε: #327 13-07-07 08:56 καλημερα σας! τελικα του πηρα μια βερμουδα απο τα timberland και του εκανα εκπληξη και τιυ την εδωσα χτες αντι για το σαββατο, ετσι για αλλαγη!! αλλα του ειναι τεραστια ρε γαμωτο και της το ειπα της πωλητριας αλλα αυτη επεμενε. τελοσπαντων θα παει να την αλλαξει σημερα, ελπιζω να βρει!! φιλια σε ολους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:52 Η underwater: #328 19-07-07 13:52 Παραδίδω την πτυχιακή μου σε λίγες μέρες και σκέφτομαι να κάνω ένα δώρο στην supervisor μου, επειδή με βοήθησε πολύ και είναι πολύ ποιοτικό άτομο. Μου δίνετε καμιά ιδέα; Το μόνο σίγουρο είναι πως θα της δώσω και μια καρτούλα "Ευχαριστώ" μαζί με το δώρο. Επίσης σκέφτομαι να δώσω μια καρτούλα σε έναν άλλο καθηγητή που με βοήθησε πάρα πολύ στην Γλασκώβη από διάφορες απόψεις, αλλά δεν ήμαστε τόσο κοντά όσο με την supervisor. Να του πάρω κι αυτού δώρο ή μια καρτούλα είναι ok; Πείτε μου please. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:54 Η NINJAKI έγραψε: #329 19-07-07 13:54 Kαι μια καρτούλα και ένα μικρό συμβολικό δώρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:54 Η Γίδι έγραψε: #330 19-07-07 13:54 Στον άλλον καρτούλα, στη δικιά σου... κάτι ελληνικό; Ένα πακετάκι γλυκάκια (λουκουμάκια, αμυγδαλωτά, ακόμα και κουραμπιέδες) ή κάτι τέτοιο. Αλλιώς ένα βιβλίο, από τα επώνυμα του χώρου σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:58 Η underwater: #331 19-07-07 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Στον άλλον καρτούλα, στη δικιά σου... κάτι ελληνικό; Ένα πακετάκι γλυκάκια (λουκουμάκια, αμυγδαλωτά, ακόμα και κουραμπιέδες) ή κάτι τέτοιο. Αλλιώς ένα βιβλίο, από τα επώνυμα του χώρου σας; Click για ανάπτυξη... Κι εγώ κάτι ελληνικό σκέφτηκα, αλλά προσπαθώ να βρω κάτι πρωτότυπο. Η αρχική σκέψη ήταν ούζο ή ρακή, αλλά μου φάνηκαν γραφικά. Βιβλίο δε νομίζω, φοβάμαι ότι πιθανώς να το έχει. Εκτός κι αν έβρισκα μετάφραση ελληνικού μυθιστορήματος τώρα που το σκέφτομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 14:04 Η Γίδι έγραψε: #332 19-07-07 14:04 Ναι, για σένα μπορεί να είναι γραφικό, αλλά για κείνη όχι... Εγώ, δε, θα προτιμούσα τα γλυκάκια! Ή ένα μικρό ουζάκι με κάτι άλλο, πχ ένα ματάκι... Όσες φορές έκανα εγώ τέτοια δώρα, ενθουσίασαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 14:54 Η Κακή Επιρροή: #333 19-07-07 14:54 Συμφωνώ με το γίδιον... εσένα μπορεί να σου φαίνεται γραφικό αλλά αυτοί θα ξετρελαθούν με ένα μπουκαλάκι ούζο Είμαι υπερ του να κάνεις και στους δυο ένα μικρό δωράκι (τύπου ένα ουζάκι)... τι ψυχή έχει μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 15:20 Η Isiliel έγραψε: #334 19-07-07 15:20 Πάντως μια Γερμανίδα καλεσμένη που είχαμε κάποτε στο studio που δούλευα, ξετρελάθηκε όταν το αφεντικό της έφερε ένα μπουκάλι λάδι! ...Πολύ ακριβό είναι είπε στη Γερμανία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 15:29 Η Γίδι έγραψε: #335 19-07-07 15:29 Ναι, καλά είσαι... και το αγνό παρθένο ελαιόλαδο... ειδικά από Κρήτη... οκ και καλαμάτα... Αλλά και οι ελιές οι τεράστιες... πολύ σουξέ! Το ίδι οκαι τα καλλυντικά από ελιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:22 Η underwater: #336 19-07-07 17:22 Η βλακεία είναι ότι από Ελλάδα θα πάω ΗΠΑ και από εκεί Σκωτία. Οπότε ότι πάρω από Ελλάδα θα πρέπει να μπορεί να διατηρηθεί. Όντως, το ελληνικό λάδι είναι πολύ ακριβό, αλλά μπορούν να το βρουν εδώ. Και είναι και βαρύ. Θα σκεφτώ για ούζο (έχω κι ένα εδώ που δεν το έχω ανοίξει) και πιθανώς κανά διακοσμητικό. Δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:27 Η Γίδι έγραψε: #337 19-07-07 17:27 Πάρε ένα μικρό ουζάκι, κι ένα διακοσμητικούλι από ασήμι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:34 Η underwater: #338 19-07-07 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πάρε ένα μικρό ουζάκι, κι ένα διακοσμητικούλι από ασήμι! Click για ανάπτυξη... Ναι, μικρό ασημοδιακοσμητικάκι ακούγεται καλό. Ευχαριστώ Γιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:36 Η Γίδι έγραψε: #339 19-07-07 17:36 Παρακαλώ υποβρυχιάκι!! καλέ, μήπως να πάρεις μία μαστίχα υποβρύχιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:53 Η underwater: #340 19-07-07 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: καλέ, μήπως να πάρεις μία μαστίχα υποβρύχιο; Click για ανάπτυξη... Λες; Έχω 1 που δεν την έχω ανοίξει, μου την έστειλε η μαμά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: επειδη δεν θα ειμαι να της απαντησω ναι... Click για ανάπτυξη... βρε καρεκλακι μη το ζοριζεις το θεμα...αφου δεν θα ειστε και εκει...παρε μια χειροπεδα λευκοχρυση εκει και στειλτην και ουτε γατα ουτε ζημια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 12:28 Η Κακή Επιρροή: #324 12-07-07 12:28 πάντως εγώ επιμένω... ένα καλό κεχριμπαρένιο κομπολόι με ασημένια αλυσίδα είναι όλα τα λεφτά παρόλα αυτά, αφού επιμένεις να του στείλεις χρυσό για να βγάλεις την υποχρέωση, στείλε μια χειροπέδα ή το ζώδιο του σε αλυσίδα και ναι μη μασάς... λευκόχρυσο απλά όποιος το δώσει, αφού σε απασχολεί φρόντισε να τονίσουν ότι δεν είναι ασήμι αλλά λευκόχρυσος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 13:25 Η Kakerlak έγραψε: #325 12-07-07 13:25 τελικα με πηρε ο φιλος μου τηλ. κ μου ειπε οτι του πηρε δαχτυλιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 15:59 Η Κακή Επιρροή: #326 12-07-07 15:59 ε εντάξει... της αδερφής του ο αρραβωνιαστικός είναι, μην καίγεσαι και τόσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2007 στις 08:56 Η phyllis έγραψε: #327 13-07-07 08:56 καλημερα σας! τελικα του πηρα μια βερμουδα απο τα timberland και του εκανα εκπληξη και τιυ την εδωσα χτες αντι για το σαββατο, ετσι για αλλαγη!! αλλα του ειναι τεραστια ρε γαμωτο και της το ειπα της πωλητριας αλλα αυτη επεμενε. τελοσπαντων θα παει να την αλλαξει σημερα, ελπιζω να βρει!! φιλια σε ολους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:52 Η underwater: #328 19-07-07 13:52 Παραδίδω την πτυχιακή μου σε λίγες μέρες και σκέφτομαι να κάνω ένα δώρο στην supervisor μου, επειδή με βοήθησε πολύ και είναι πολύ ποιοτικό άτομο. Μου δίνετε καμιά ιδέα; Το μόνο σίγουρο είναι πως θα της δώσω και μια καρτούλα "Ευχαριστώ" μαζί με το δώρο. Επίσης σκέφτομαι να δώσω μια καρτούλα σε έναν άλλο καθηγητή που με βοήθησε πάρα πολύ στην Γλασκώβη από διάφορες απόψεις, αλλά δεν ήμαστε τόσο κοντά όσο με την supervisor. Να του πάρω κι αυτού δώρο ή μια καρτούλα είναι ok; Πείτε μου please. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:54 Η NINJAKI έγραψε: #329 19-07-07 13:54 Kαι μια καρτούλα και ένα μικρό συμβολικό δώρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:54 Η Γίδι έγραψε: #330 19-07-07 13:54 Στον άλλον καρτούλα, στη δικιά σου... κάτι ελληνικό; Ένα πακετάκι γλυκάκια (λουκουμάκια, αμυγδαλωτά, ακόμα και κουραμπιέδες) ή κάτι τέτοιο. Αλλιώς ένα βιβλίο, από τα επώνυμα του χώρου σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:58 Η underwater: #331 19-07-07 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Στον άλλον καρτούλα, στη δικιά σου... κάτι ελληνικό; Ένα πακετάκι γλυκάκια (λουκουμάκια, αμυγδαλωτά, ακόμα και κουραμπιέδες) ή κάτι τέτοιο. Αλλιώς ένα βιβλίο, από τα επώνυμα του χώρου σας; Click για ανάπτυξη... Κι εγώ κάτι ελληνικό σκέφτηκα, αλλά προσπαθώ να βρω κάτι πρωτότυπο. Η αρχική σκέψη ήταν ούζο ή ρακή, αλλά μου φάνηκαν γραφικά. Βιβλίο δε νομίζω, φοβάμαι ότι πιθανώς να το έχει. Εκτός κι αν έβρισκα μετάφραση ελληνικού μυθιστορήματος τώρα που το σκέφτομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 14:04 Η Γίδι έγραψε: #332 19-07-07 14:04 Ναι, για σένα μπορεί να είναι γραφικό, αλλά για κείνη όχι... Εγώ, δε, θα προτιμούσα τα γλυκάκια! Ή ένα μικρό ουζάκι με κάτι άλλο, πχ ένα ματάκι... Όσες φορές έκανα εγώ τέτοια δώρα, ενθουσίασαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 14:54 Η Κακή Επιρροή: #333 19-07-07 14:54 Συμφωνώ με το γίδιον... εσένα μπορεί να σου φαίνεται γραφικό αλλά αυτοί θα ξετρελαθούν με ένα μπουκαλάκι ούζο Είμαι υπερ του να κάνεις και στους δυο ένα μικρό δωράκι (τύπου ένα ουζάκι)... τι ψυχή έχει μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 15:20 Η Isiliel έγραψε: #334 19-07-07 15:20 Πάντως μια Γερμανίδα καλεσμένη που είχαμε κάποτε στο studio που δούλευα, ξετρελάθηκε όταν το αφεντικό της έφερε ένα μπουκάλι λάδι! ...Πολύ ακριβό είναι είπε στη Γερμανία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 15:29 Η Γίδι έγραψε: #335 19-07-07 15:29 Ναι, καλά είσαι... και το αγνό παρθένο ελαιόλαδο... ειδικά από Κρήτη... οκ και καλαμάτα... Αλλά και οι ελιές οι τεράστιες... πολύ σουξέ! Το ίδι οκαι τα καλλυντικά από ελιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:22 Η underwater: #336 19-07-07 17:22 Η βλακεία είναι ότι από Ελλάδα θα πάω ΗΠΑ και από εκεί Σκωτία. Οπότε ότι πάρω από Ελλάδα θα πρέπει να μπορεί να διατηρηθεί. Όντως, το ελληνικό λάδι είναι πολύ ακριβό, αλλά μπορούν να το βρουν εδώ. Και είναι και βαρύ. Θα σκεφτώ για ούζο (έχω κι ένα εδώ που δεν το έχω ανοίξει) και πιθανώς κανά διακοσμητικό. Δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:27 Η Γίδι έγραψε: #337 19-07-07 17:27 Πάρε ένα μικρό ουζάκι, κι ένα διακοσμητικούλι από ασήμι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:34 Η underwater: #338 19-07-07 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πάρε ένα μικρό ουζάκι, κι ένα διακοσμητικούλι από ασήμι! Click για ανάπτυξη... Ναι, μικρό ασημοδιακοσμητικάκι ακούγεται καλό. Ευχαριστώ Γιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:36 Η Γίδι έγραψε: #339 19-07-07 17:36 Παρακαλώ υποβρυχιάκι!! καλέ, μήπως να πάρεις μία μαστίχα υποβρύχιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:53 Η underwater: #340 19-07-07 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: καλέ, μήπως να πάρεις μία μαστίχα υποβρύχιο; Click για ανάπτυξη... Λες; Έχω 1 που δεν την έχω ανοίξει, μου την έστειλε η μαμά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πάντως εγώ επιμένω... ένα καλό κεχριμπαρένιο κομπολόι με ασημένια αλυσίδα είναι όλα τα λεφτά παρόλα αυτά, αφού επιμένεις να του στείλεις χρυσό για να βγάλεις την υποχρέωση, στείλε μια χειροπέδα ή το ζώδιο του σε αλυσίδα και ναι μη μασάς... λευκόχρυσο απλά όποιος το δώσει, αφού σε απασχολεί φρόντισε να τονίσουν ότι δεν είναι ασήμι αλλά λευκόχρυσος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 13:25 Η Kakerlak έγραψε: #325 12-07-07 13:25 τελικα με πηρε ο φιλος μου τηλ. κ μου ειπε οτι του πηρε δαχτυλιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 15:59 Η Κακή Επιρροή: #326 12-07-07 15:59 ε εντάξει... της αδερφής του ο αρραβωνιαστικός είναι, μην καίγεσαι και τόσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2007 στις 08:56 Η phyllis έγραψε: #327 13-07-07 08:56 καλημερα σας! τελικα του πηρα μια βερμουδα απο τα timberland και του εκανα εκπληξη και τιυ την εδωσα χτες αντι για το σαββατο, ετσι για αλλαγη!! αλλα του ειναι τεραστια ρε γαμωτο και της το ειπα της πωλητριας αλλα αυτη επεμενε. τελοσπαντων θα παει να την αλλαξει σημερα, ελπιζω να βρει!! φιλια σε ολους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:52 Η underwater: #328 19-07-07 13:52 Παραδίδω την πτυχιακή μου σε λίγες μέρες και σκέφτομαι να κάνω ένα δώρο στην supervisor μου, επειδή με βοήθησε πολύ και είναι πολύ ποιοτικό άτομο. Μου δίνετε καμιά ιδέα; Το μόνο σίγουρο είναι πως θα της δώσω και μια καρτούλα "Ευχαριστώ" μαζί με το δώρο. Επίσης σκέφτομαι να δώσω μια καρτούλα σε έναν άλλο καθηγητή που με βοήθησε πάρα πολύ στην Γλασκώβη από διάφορες απόψεις, αλλά δεν ήμαστε τόσο κοντά όσο με την supervisor. Να του πάρω κι αυτού δώρο ή μια καρτούλα είναι ok; Πείτε μου please. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:54 Η NINJAKI έγραψε: #329 19-07-07 13:54 Kαι μια καρτούλα και ένα μικρό συμβολικό δώρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:54 Η Γίδι έγραψε: #330 19-07-07 13:54 Στον άλλον καρτούλα, στη δικιά σου... κάτι ελληνικό; Ένα πακετάκι γλυκάκια (λουκουμάκια, αμυγδαλωτά, ακόμα και κουραμπιέδες) ή κάτι τέτοιο. Αλλιώς ένα βιβλίο, από τα επώνυμα του χώρου σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:58 Η underwater: #331 19-07-07 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Στον άλλον καρτούλα, στη δικιά σου... κάτι ελληνικό; Ένα πακετάκι γλυκάκια (λουκουμάκια, αμυγδαλωτά, ακόμα και κουραμπιέδες) ή κάτι τέτοιο. Αλλιώς ένα βιβλίο, από τα επώνυμα του χώρου σας; Click για ανάπτυξη... Κι εγώ κάτι ελληνικό σκέφτηκα, αλλά προσπαθώ να βρω κάτι πρωτότυπο. Η αρχική σκέψη ήταν ούζο ή ρακή, αλλά μου φάνηκαν γραφικά. Βιβλίο δε νομίζω, φοβάμαι ότι πιθανώς να το έχει. Εκτός κι αν έβρισκα μετάφραση ελληνικού μυθιστορήματος τώρα που το σκέφτομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 14:04 Η Γίδι έγραψε: #332 19-07-07 14:04 Ναι, για σένα μπορεί να είναι γραφικό, αλλά για κείνη όχι... Εγώ, δε, θα προτιμούσα τα γλυκάκια! Ή ένα μικρό ουζάκι με κάτι άλλο, πχ ένα ματάκι... Όσες φορές έκανα εγώ τέτοια δώρα, ενθουσίασαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 14:54 Η Κακή Επιρροή: #333 19-07-07 14:54 Συμφωνώ με το γίδιον... εσένα μπορεί να σου φαίνεται γραφικό αλλά αυτοί θα ξετρελαθούν με ένα μπουκαλάκι ούζο Είμαι υπερ του να κάνεις και στους δυο ένα μικρό δωράκι (τύπου ένα ουζάκι)... τι ψυχή έχει μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 15:20 Η Isiliel έγραψε: #334 19-07-07 15:20 Πάντως μια Γερμανίδα καλεσμένη που είχαμε κάποτε στο studio που δούλευα, ξετρελάθηκε όταν το αφεντικό της έφερε ένα μπουκάλι λάδι! ...Πολύ ακριβό είναι είπε στη Γερμανία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 15:29 Η Γίδι έγραψε: #335 19-07-07 15:29 Ναι, καλά είσαι... και το αγνό παρθένο ελαιόλαδο... ειδικά από Κρήτη... οκ και καλαμάτα... Αλλά και οι ελιές οι τεράστιες... πολύ σουξέ! Το ίδι οκαι τα καλλυντικά από ελιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:22 Η underwater: #336 19-07-07 17:22 Η βλακεία είναι ότι από Ελλάδα θα πάω ΗΠΑ και από εκεί Σκωτία. Οπότε ότι πάρω από Ελλάδα θα πρέπει να μπορεί να διατηρηθεί. Όντως, το ελληνικό λάδι είναι πολύ ακριβό, αλλά μπορούν να το βρουν εδώ. Και είναι και βαρύ. Θα σκεφτώ για ούζο (έχω κι ένα εδώ που δεν το έχω ανοίξει) και πιθανώς κανά διακοσμητικό. Δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:27 Η Γίδι έγραψε: #337 19-07-07 17:27 Πάρε ένα μικρό ουζάκι, κι ένα διακοσμητικούλι από ασήμι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:34 Η underwater: #338 19-07-07 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πάρε ένα μικρό ουζάκι, κι ένα διακοσμητικούλι από ασήμι! Click για ανάπτυξη... Ναι, μικρό ασημοδιακοσμητικάκι ακούγεται καλό. Ευχαριστώ Γιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:36 Η Γίδι έγραψε: #339 19-07-07 17:36 Παρακαλώ υποβρυχιάκι!! καλέ, μήπως να πάρεις μία μαστίχα υποβρύχιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:53 Η underwater: #340 19-07-07 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: καλέ, μήπως να πάρεις μία μαστίχα υποβρύχιο; Click για ανάπτυξη... Λες; Έχω 1 που δεν την έχω ανοίξει, μου την έστειλε η μαμά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τελικα με πηρε ο φιλος μου τηλ. κ μου ειπε οτι του πηρε δαχτυλιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 15:59 Η Κακή Επιρροή: #326 12-07-07 15:59 ε εντάξει... της αδερφής του ο αρραβωνιαστικός είναι, μην καίγεσαι και τόσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2007 στις 08:56 Η phyllis έγραψε: #327 13-07-07 08:56 καλημερα σας! τελικα του πηρα μια βερμουδα απο τα timberland και του εκανα εκπληξη και τιυ την εδωσα χτες αντι για το σαββατο, ετσι για αλλαγη!! αλλα του ειναι τεραστια ρε γαμωτο και της το ειπα της πωλητριας αλλα αυτη επεμενε. τελοσπαντων θα παει να την αλλαξει σημερα, ελπιζω να βρει!! φιλια σε ολους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:52 Η underwater: #328 19-07-07 13:52 Παραδίδω την πτυχιακή μου σε λίγες μέρες και σκέφτομαι να κάνω ένα δώρο στην supervisor μου, επειδή με βοήθησε πολύ και είναι πολύ ποιοτικό άτομο. Μου δίνετε καμιά ιδέα; Το μόνο σίγουρο είναι πως θα της δώσω και μια καρτούλα "Ευχαριστώ" μαζί με το δώρο. Επίσης σκέφτομαι να δώσω μια καρτούλα σε έναν άλλο καθηγητή που με βοήθησε πάρα πολύ στην Γλασκώβη από διάφορες απόψεις, αλλά δεν ήμαστε τόσο κοντά όσο με την supervisor. Να του πάρω κι αυτού δώρο ή μια καρτούλα είναι ok; Πείτε μου please. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:54 Η NINJAKI έγραψε: #329 19-07-07 13:54 Kαι μια καρτούλα και ένα μικρό συμβολικό δώρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:54 Η Γίδι έγραψε: #330 19-07-07 13:54 Στον άλλον καρτούλα, στη δικιά σου... κάτι ελληνικό; Ένα πακετάκι γλυκάκια (λουκουμάκια, αμυγδαλωτά, ακόμα και κουραμπιέδες) ή κάτι τέτοιο. Αλλιώς ένα βιβλίο, από τα επώνυμα του χώρου σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:58 Η underwater: #331 19-07-07 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Στον άλλον καρτούλα, στη δικιά σου... κάτι ελληνικό; Ένα πακετάκι γλυκάκια (λουκουμάκια, αμυγδαλωτά, ακόμα και κουραμπιέδες) ή κάτι τέτοιο. Αλλιώς ένα βιβλίο, από τα επώνυμα του χώρου σας; Click για ανάπτυξη... Κι εγώ κάτι ελληνικό σκέφτηκα, αλλά προσπαθώ να βρω κάτι πρωτότυπο. Η αρχική σκέψη ήταν ούζο ή ρακή, αλλά μου φάνηκαν γραφικά. Βιβλίο δε νομίζω, φοβάμαι ότι πιθανώς να το έχει. Εκτός κι αν έβρισκα μετάφραση ελληνικού μυθιστορήματος τώρα που το σκέφτομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 14:04 Η Γίδι έγραψε: #332 19-07-07 14:04 Ναι, για σένα μπορεί να είναι γραφικό, αλλά για κείνη όχι... Εγώ, δε, θα προτιμούσα τα γλυκάκια! Ή ένα μικρό ουζάκι με κάτι άλλο, πχ ένα ματάκι... Όσες φορές έκανα εγώ τέτοια δώρα, ενθουσίασαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 14:54 Η Κακή Επιρροή: #333 19-07-07 14:54 Συμφωνώ με το γίδιον... εσένα μπορεί να σου φαίνεται γραφικό αλλά αυτοί θα ξετρελαθούν με ένα μπουκαλάκι ούζο Είμαι υπερ του να κάνεις και στους δυο ένα μικρό δωράκι (τύπου ένα ουζάκι)... τι ψυχή έχει μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 15:20 Η Isiliel έγραψε: #334 19-07-07 15:20 Πάντως μια Γερμανίδα καλεσμένη που είχαμε κάποτε στο studio που δούλευα, ξετρελάθηκε όταν το αφεντικό της έφερε ένα μπουκάλι λάδι! ...Πολύ ακριβό είναι είπε στη Γερμανία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 15:29 Η Γίδι έγραψε: #335 19-07-07 15:29 Ναι, καλά είσαι... και το αγνό παρθένο ελαιόλαδο... ειδικά από Κρήτη... οκ και καλαμάτα... Αλλά και οι ελιές οι τεράστιες... πολύ σουξέ! Το ίδι οκαι τα καλλυντικά από ελιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:22 Η underwater: #336 19-07-07 17:22 Η βλακεία είναι ότι από Ελλάδα θα πάω ΗΠΑ και από εκεί Σκωτία. Οπότε ότι πάρω από Ελλάδα θα πρέπει να μπορεί να διατηρηθεί. Όντως, το ελληνικό λάδι είναι πολύ ακριβό, αλλά μπορούν να το βρουν εδώ. Και είναι και βαρύ. Θα σκεφτώ για ούζο (έχω κι ένα εδώ που δεν το έχω ανοίξει) και πιθανώς κανά διακοσμητικό. Δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:27 Η Γίδι έγραψε: #337 19-07-07 17:27 Πάρε ένα μικρό ουζάκι, κι ένα διακοσμητικούλι από ασήμι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:34 Η underwater: #338 19-07-07 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πάρε ένα μικρό ουζάκι, κι ένα διακοσμητικούλι από ασήμι! Click για ανάπτυξη... Ναι, μικρό ασημοδιακοσμητικάκι ακούγεται καλό. Ευχαριστώ Γιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:36 Η Γίδι έγραψε: #339 19-07-07 17:36 Παρακαλώ υποβρυχιάκι!! καλέ, μήπως να πάρεις μία μαστίχα υποβρύχιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:53 Η underwater: #340 19-07-07 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: καλέ, μήπως να πάρεις μία μαστίχα υποβρύχιο; Click για ανάπτυξη... Λες; Έχω 1 που δεν την έχω ανοίξει, μου την έστειλε η μαμά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ε εντάξει... της αδερφής του ο αρραβωνιαστικός είναι, μην καίγεσαι και τόσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2007 στις 08:56 Η phyllis έγραψε: #327 13-07-07 08:56 καλημερα σας! τελικα του πηρα μια βερμουδα απο τα timberland και του εκανα εκπληξη και τιυ την εδωσα χτες αντι για το σαββατο, ετσι για αλλαγη!! αλλα του ειναι τεραστια ρε γαμωτο και της το ειπα της πωλητριας αλλα αυτη επεμενε. τελοσπαντων θα παει να την αλλαξει σημερα, ελπιζω να βρει!! φιλια σε ολους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:52 Η underwater: #328 19-07-07 13:52 Παραδίδω την πτυχιακή μου σε λίγες μέρες και σκέφτομαι να κάνω ένα δώρο στην supervisor μου, επειδή με βοήθησε πολύ και είναι πολύ ποιοτικό άτομο. Μου δίνετε καμιά ιδέα; Το μόνο σίγουρο είναι πως θα της δώσω και μια καρτούλα "Ευχαριστώ" μαζί με το δώρο. Επίσης σκέφτομαι να δώσω μια καρτούλα σε έναν άλλο καθηγητή που με βοήθησε πάρα πολύ στην Γλασκώβη από διάφορες απόψεις, αλλά δεν ήμαστε τόσο κοντά όσο με την supervisor. Να του πάρω κι αυτού δώρο ή μια καρτούλα είναι ok; Πείτε μου please. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:54 Η NINJAKI έγραψε: #329 19-07-07 13:54 Kαι μια καρτούλα και ένα μικρό συμβολικό δώρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:54 Η Γίδι έγραψε: #330 19-07-07 13:54 Στον άλλον καρτούλα, στη δικιά σου... κάτι ελληνικό; Ένα πακετάκι γλυκάκια (λουκουμάκια, αμυγδαλωτά, ακόμα και κουραμπιέδες) ή κάτι τέτοιο. Αλλιώς ένα βιβλίο, από τα επώνυμα του χώρου σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:58 Η underwater: #331 19-07-07 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Στον άλλον καρτούλα, στη δικιά σου... κάτι ελληνικό; Ένα πακετάκι γλυκάκια (λουκουμάκια, αμυγδαλωτά, ακόμα και κουραμπιέδες) ή κάτι τέτοιο. Αλλιώς ένα βιβλίο, από τα επώνυμα του χώρου σας; Click για ανάπτυξη... Κι εγώ κάτι ελληνικό σκέφτηκα, αλλά προσπαθώ να βρω κάτι πρωτότυπο. Η αρχική σκέψη ήταν ούζο ή ρακή, αλλά μου φάνηκαν γραφικά. Βιβλίο δε νομίζω, φοβάμαι ότι πιθανώς να το έχει. Εκτός κι αν έβρισκα μετάφραση ελληνικού μυθιστορήματος τώρα που το σκέφτομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 14:04 Η Γίδι έγραψε: #332 19-07-07 14:04 Ναι, για σένα μπορεί να είναι γραφικό, αλλά για κείνη όχι... Εγώ, δε, θα προτιμούσα τα γλυκάκια! Ή ένα μικρό ουζάκι με κάτι άλλο, πχ ένα ματάκι... Όσες φορές έκανα εγώ τέτοια δώρα, ενθουσίασαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 14:54 Η Κακή Επιρροή: #333 19-07-07 14:54 Συμφωνώ με το γίδιον... εσένα μπορεί να σου φαίνεται γραφικό αλλά αυτοί θα ξετρελαθούν με ένα μπουκαλάκι ούζο Είμαι υπερ του να κάνεις και στους δυο ένα μικρό δωράκι (τύπου ένα ουζάκι)... τι ψυχή έχει μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 15:20 Η Isiliel έγραψε: #334 19-07-07 15:20 Πάντως μια Γερμανίδα καλεσμένη που είχαμε κάποτε στο studio που δούλευα, ξετρελάθηκε όταν το αφεντικό της έφερε ένα μπουκάλι λάδι! ...Πολύ ακριβό είναι είπε στη Γερμανία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 15:29 Η Γίδι έγραψε: #335 19-07-07 15:29 Ναι, καλά είσαι... και το αγνό παρθένο ελαιόλαδο... ειδικά από Κρήτη... οκ και καλαμάτα... Αλλά και οι ελιές οι τεράστιες... πολύ σουξέ! Το ίδι οκαι τα καλλυντικά από ελιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:22 Η underwater: #336 19-07-07 17:22 Η βλακεία είναι ότι από Ελλάδα θα πάω ΗΠΑ και από εκεί Σκωτία. Οπότε ότι πάρω από Ελλάδα θα πρέπει να μπορεί να διατηρηθεί. Όντως, το ελληνικό λάδι είναι πολύ ακριβό, αλλά μπορούν να το βρουν εδώ. Και είναι και βαρύ. Θα σκεφτώ για ούζο (έχω κι ένα εδώ που δεν το έχω ανοίξει) και πιθανώς κανά διακοσμητικό. Δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:27 Η Γίδι έγραψε: #337 19-07-07 17:27 Πάρε ένα μικρό ουζάκι, κι ένα διακοσμητικούλι από ασήμι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:34 Η underwater: #338 19-07-07 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πάρε ένα μικρό ουζάκι, κι ένα διακοσμητικούλι από ασήμι! Click για ανάπτυξη... Ναι, μικρό ασημοδιακοσμητικάκι ακούγεται καλό. Ευχαριστώ Γιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:36 Η Γίδι έγραψε: #339 19-07-07 17:36 Παρακαλώ υποβρυχιάκι!! καλέ, μήπως να πάρεις μία μαστίχα υποβρύχιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:53 Η underwater: #340 19-07-07 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: καλέ, μήπως να πάρεις μία μαστίχα υποβρύχιο; Click για ανάπτυξη... Λες; Έχω 1 που δεν την έχω ανοίξει, μου την έστειλε η μαμά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα σας! τελικα του πηρα μια βερμουδα απο τα timberland και του εκανα εκπληξη και τιυ την εδωσα χτες αντι για το σαββατο, ετσι για αλλαγη!! αλλα του ειναι τεραστια ρε γαμωτο και της το ειπα της πωλητριας αλλα αυτη επεμενε. τελοσπαντων θα παει να την αλλαξει σημερα, ελπιζω να βρει!! φιλια σε ολους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:52 Η underwater: #328 19-07-07 13:52 Παραδίδω την πτυχιακή μου σε λίγες μέρες και σκέφτομαι να κάνω ένα δώρο στην supervisor μου, επειδή με βοήθησε πολύ και είναι πολύ ποιοτικό άτομο. Μου δίνετε καμιά ιδέα; Το μόνο σίγουρο είναι πως θα της δώσω και μια καρτούλα "Ευχαριστώ" μαζί με το δώρο. Επίσης σκέφτομαι να δώσω μια καρτούλα σε έναν άλλο καθηγητή που με βοήθησε πάρα πολύ στην Γλασκώβη από διάφορες απόψεις, αλλά δεν ήμαστε τόσο κοντά όσο με την supervisor. Να του πάρω κι αυτού δώρο ή μια καρτούλα είναι ok; Πείτε μου please. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:54 Η NINJAKI έγραψε: #329 19-07-07 13:54 Kαι μια καρτούλα και ένα μικρό συμβολικό δώρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:54 Η Γίδι έγραψε: #330 19-07-07 13:54 Στον άλλον καρτούλα, στη δικιά σου... κάτι ελληνικό; Ένα πακετάκι γλυκάκια (λουκουμάκια, αμυγδαλωτά, ακόμα και κουραμπιέδες) ή κάτι τέτοιο. Αλλιώς ένα βιβλίο, από τα επώνυμα του χώρου σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:58 Η underwater: #331 19-07-07 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Στον άλλον καρτούλα, στη δικιά σου... κάτι ελληνικό; Ένα πακετάκι γλυκάκια (λουκουμάκια, αμυγδαλωτά, ακόμα και κουραμπιέδες) ή κάτι τέτοιο. Αλλιώς ένα βιβλίο, από τα επώνυμα του χώρου σας; Click για ανάπτυξη... Κι εγώ κάτι ελληνικό σκέφτηκα, αλλά προσπαθώ να βρω κάτι πρωτότυπο. Η αρχική σκέψη ήταν ούζο ή ρακή, αλλά μου φάνηκαν γραφικά. Βιβλίο δε νομίζω, φοβάμαι ότι πιθανώς να το έχει. Εκτός κι αν έβρισκα μετάφραση ελληνικού μυθιστορήματος τώρα που το σκέφτομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 14:04 Η Γίδι έγραψε: #332 19-07-07 14:04 Ναι, για σένα μπορεί να είναι γραφικό, αλλά για κείνη όχι... Εγώ, δε, θα προτιμούσα τα γλυκάκια! Ή ένα μικρό ουζάκι με κάτι άλλο, πχ ένα ματάκι... Όσες φορές έκανα εγώ τέτοια δώρα, ενθουσίασαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 14:54 Η Κακή Επιρροή: #333 19-07-07 14:54 Συμφωνώ με το γίδιον... εσένα μπορεί να σου φαίνεται γραφικό αλλά αυτοί θα ξετρελαθούν με ένα μπουκαλάκι ούζο Είμαι υπερ του να κάνεις και στους δυο ένα μικρό δωράκι (τύπου ένα ουζάκι)... τι ψυχή έχει μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 15:20 Η Isiliel έγραψε: #334 19-07-07 15:20 Πάντως μια Γερμανίδα καλεσμένη που είχαμε κάποτε στο studio που δούλευα, ξετρελάθηκε όταν το αφεντικό της έφερε ένα μπουκάλι λάδι! ...Πολύ ακριβό είναι είπε στη Γερμανία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 15:29 Η Γίδι έγραψε: #335 19-07-07 15:29 Ναι, καλά είσαι... και το αγνό παρθένο ελαιόλαδο... ειδικά από Κρήτη... οκ και καλαμάτα... Αλλά και οι ελιές οι τεράστιες... πολύ σουξέ! Το ίδι οκαι τα καλλυντικά από ελιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:22 Η underwater: #336 19-07-07 17:22 Η βλακεία είναι ότι από Ελλάδα θα πάω ΗΠΑ και από εκεί Σκωτία. Οπότε ότι πάρω από Ελλάδα θα πρέπει να μπορεί να διατηρηθεί. Όντως, το ελληνικό λάδι είναι πολύ ακριβό, αλλά μπορούν να το βρουν εδώ. Και είναι και βαρύ. Θα σκεφτώ για ούζο (έχω κι ένα εδώ που δεν το έχω ανοίξει) και πιθανώς κανά διακοσμητικό. Δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:27 Η Γίδι έγραψε: #337 19-07-07 17:27 Πάρε ένα μικρό ουζάκι, κι ένα διακοσμητικούλι από ασήμι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:34 Η underwater: #338 19-07-07 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πάρε ένα μικρό ουζάκι, κι ένα διακοσμητικούλι από ασήμι! Click για ανάπτυξη... Ναι, μικρό ασημοδιακοσμητικάκι ακούγεται καλό. Ευχαριστώ Γιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:36 Η Γίδι έγραψε: #339 19-07-07 17:36 Παρακαλώ υποβρυχιάκι!! καλέ, μήπως να πάρεις μία μαστίχα υποβρύχιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:53 Η underwater: #340 19-07-07 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: καλέ, μήπως να πάρεις μία μαστίχα υποβρύχιο; Click για ανάπτυξη... Λες; Έχω 1 που δεν την έχω ανοίξει, μου την έστειλε η μαμά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παραδίδω την πτυχιακή μου σε λίγες μέρες και σκέφτομαι να κάνω ένα δώρο στην supervisor μου, επειδή με βοήθησε πολύ και είναι πολύ ποιοτικό άτομο. Μου δίνετε καμιά ιδέα; Το μόνο σίγουρο είναι πως θα της δώσω και μια καρτούλα "Ευχαριστώ" μαζί με το δώρο. Επίσης σκέφτομαι να δώσω μια καρτούλα σε έναν άλλο καθηγητή που με βοήθησε πάρα πολύ στην Γλασκώβη από διάφορες απόψεις, αλλά δεν ήμαστε τόσο κοντά όσο με την supervisor. Να του πάρω κι αυτού δώρο ή μια καρτούλα είναι ok; Πείτε μου please. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:54 Η NINJAKI έγραψε: #329 19-07-07 13:54 Kαι μια καρτούλα και ένα μικρό συμβολικό δώρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:54 Η Γίδι έγραψε: #330 19-07-07 13:54 Στον άλλον καρτούλα, στη δικιά σου... κάτι ελληνικό; Ένα πακετάκι γλυκάκια (λουκουμάκια, αμυγδαλωτά, ακόμα και κουραμπιέδες) ή κάτι τέτοιο. Αλλιώς ένα βιβλίο, από τα επώνυμα του χώρου σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:58 Η underwater: #331 19-07-07 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Στον άλλον καρτούλα, στη δικιά σου... κάτι ελληνικό; Ένα πακετάκι γλυκάκια (λουκουμάκια, αμυγδαλωτά, ακόμα και κουραμπιέδες) ή κάτι τέτοιο. Αλλιώς ένα βιβλίο, από τα επώνυμα του χώρου σας; Click για ανάπτυξη... Κι εγώ κάτι ελληνικό σκέφτηκα, αλλά προσπαθώ να βρω κάτι πρωτότυπο. Η αρχική σκέψη ήταν ούζο ή ρακή, αλλά μου φάνηκαν γραφικά. Βιβλίο δε νομίζω, φοβάμαι ότι πιθανώς να το έχει. Εκτός κι αν έβρισκα μετάφραση ελληνικού μυθιστορήματος τώρα που το σκέφτομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 14:04 Η Γίδι έγραψε: #332 19-07-07 14:04 Ναι, για σένα μπορεί να είναι γραφικό, αλλά για κείνη όχι... Εγώ, δε, θα προτιμούσα τα γλυκάκια! Ή ένα μικρό ουζάκι με κάτι άλλο, πχ ένα ματάκι... Όσες φορές έκανα εγώ τέτοια δώρα, ενθουσίασαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 14:54 Η Κακή Επιρροή: #333 19-07-07 14:54 Συμφωνώ με το γίδιον... εσένα μπορεί να σου φαίνεται γραφικό αλλά αυτοί θα ξετρελαθούν με ένα μπουκαλάκι ούζο Είμαι υπερ του να κάνεις και στους δυο ένα μικρό δωράκι (τύπου ένα ουζάκι)... τι ψυχή έχει μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 15:20 Η Isiliel έγραψε: #334 19-07-07 15:20 Πάντως μια Γερμανίδα καλεσμένη που είχαμε κάποτε στο studio που δούλευα, ξετρελάθηκε όταν το αφεντικό της έφερε ένα μπουκάλι λάδι! ...Πολύ ακριβό είναι είπε στη Γερμανία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 15:29 Η Γίδι έγραψε: #335 19-07-07 15:29 Ναι, καλά είσαι... και το αγνό παρθένο ελαιόλαδο... ειδικά από Κρήτη... οκ και καλαμάτα... Αλλά και οι ελιές οι τεράστιες... πολύ σουξέ! Το ίδι οκαι τα καλλυντικά από ελιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:22 Η underwater: #336 19-07-07 17:22 Η βλακεία είναι ότι από Ελλάδα θα πάω ΗΠΑ και από εκεί Σκωτία. Οπότε ότι πάρω από Ελλάδα θα πρέπει να μπορεί να διατηρηθεί. Όντως, το ελληνικό λάδι είναι πολύ ακριβό, αλλά μπορούν να το βρουν εδώ. Και είναι και βαρύ. Θα σκεφτώ για ούζο (έχω κι ένα εδώ που δεν το έχω ανοίξει) και πιθανώς κανά διακοσμητικό. Δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:27 Η Γίδι έγραψε: #337 19-07-07 17:27 Πάρε ένα μικρό ουζάκι, κι ένα διακοσμητικούλι από ασήμι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:34 Η underwater: #338 19-07-07 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πάρε ένα μικρό ουζάκι, κι ένα διακοσμητικούλι από ασήμι! Click για ανάπτυξη... Ναι, μικρό ασημοδιακοσμητικάκι ακούγεται καλό. Ευχαριστώ Γιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:36 Η Γίδι έγραψε: #339 19-07-07 17:36 Παρακαλώ υποβρυχιάκι!! καλέ, μήπως να πάρεις μία μαστίχα υποβρύχιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:53 Η underwater: #340 19-07-07 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: καλέ, μήπως να πάρεις μία μαστίχα υποβρύχιο; Click για ανάπτυξη... Λες; Έχω 1 που δεν την έχω ανοίξει, μου την έστειλε η μαμά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαι μια καρτούλα και ένα μικρό συμβολικό δώρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:54 Η Γίδι έγραψε: #330 19-07-07 13:54 Στον άλλον καρτούλα, στη δικιά σου... κάτι ελληνικό; Ένα πακετάκι γλυκάκια (λουκουμάκια, αμυγδαλωτά, ακόμα και κουραμπιέδες) ή κάτι τέτοιο. Αλλιώς ένα βιβλίο, από τα επώνυμα του χώρου σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:58 Η underwater: #331 19-07-07 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Στον άλλον καρτούλα, στη δικιά σου... κάτι ελληνικό; Ένα πακετάκι γλυκάκια (λουκουμάκια, αμυγδαλωτά, ακόμα και κουραμπιέδες) ή κάτι τέτοιο. Αλλιώς ένα βιβλίο, από τα επώνυμα του χώρου σας; Click για ανάπτυξη... Κι εγώ κάτι ελληνικό σκέφτηκα, αλλά προσπαθώ να βρω κάτι πρωτότυπο. Η αρχική σκέψη ήταν ούζο ή ρακή, αλλά μου φάνηκαν γραφικά. Βιβλίο δε νομίζω, φοβάμαι ότι πιθανώς να το έχει. Εκτός κι αν έβρισκα μετάφραση ελληνικού μυθιστορήματος τώρα που το σκέφτομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 14:04 Η Γίδι έγραψε: #332 19-07-07 14:04 Ναι, για σένα μπορεί να είναι γραφικό, αλλά για κείνη όχι... Εγώ, δε, θα προτιμούσα τα γλυκάκια! Ή ένα μικρό ουζάκι με κάτι άλλο, πχ ένα ματάκι... Όσες φορές έκανα εγώ τέτοια δώρα, ενθουσίασαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 14:54 Η Κακή Επιρροή: #333 19-07-07 14:54 Συμφωνώ με το γίδιον... εσένα μπορεί να σου φαίνεται γραφικό αλλά αυτοί θα ξετρελαθούν με ένα μπουκαλάκι ούζο Είμαι υπερ του να κάνεις και στους δυο ένα μικρό δωράκι (τύπου ένα ουζάκι)... τι ψυχή έχει μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 15:20 Η Isiliel έγραψε: #334 19-07-07 15:20 Πάντως μια Γερμανίδα καλεσμένη που είχαμε κάποτε στο studio που δούλευα, ξετρελάθηκε όταν το αφεντικό της έφερε ένα μπουκάλι λάδι! ...Πολύ ακριβό είναι είπε στη Γερμανία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 15:29 Η Γίδι έγραψε: #335 19-07-07 15:29 Ναι, καλά είσαι... και το αγνό παρθένο ελαιόλαδο... ειδικά από Κρήτη... οκ και καλαμάτα... Αλλά και οι ελιές οι τεράστιες... πολύ σουξέ! Το ίδι οκαι τα καλλυντικά από ελιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:22 Η underwater: #336 19-07-07 17:22 Η βλακεία είναι ότι από Ελλάδα θα πάω ΗΠΑ και από εκεί Σκωτία. Οπότε ότι πάρω από Ελλάδα θα πρέπει να μπορεί να διατηρηθεί. Όντως, το ελληνικό λάδι είναι πολύ ακριβό, αλλά μπορούν να το βρουν εδώ. Και είναι και βαρύ. Θα σκεφτώ για ούζο (έχω κι ένα εδώ που δεν το έχω ανοίξει) και πιθανώς κανά διακοσμητικό. Δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:27 Η Γίδι έγραψε: #337 19-07-07 17:27 Πάρε ένα μικρό ουζάκι, κι ένα διακοσμητικούλι από ασήμι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:34 Η underwater: #338 19-07-07 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πάρε ένα μικρό ουζάκι, κι ένα διακοσμητικούλι από ασήμι! Click για ανάπτυξη... Ναι, μικρό ασημοδιακοσμητικάκι ακούγεται καλό. Ευχαριστώ Γιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:36 Η Γίδι έγραψε: #339 19-07-07 17:36 Παρακαλώ υποβρυχιάκι!! καλέ, μήπως να πάρεις μία μαστίχα υποβρύχιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:53 Η underwater: #340 19-07-07 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: καλέ, μήπως να πάρεις μία μαστίχα υποβρύχιο; Click για ανάπτυξη... Λες; Έχω 1 που δεν την έχω ανοίξει, μου την έστειλε η μαμά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στον άλλον καρτούλα, στη δικιά σου... κάτι ελληνικό; Ένα πακετάκι γλυκάκια (λουκουμάκια, αμυγδαλωτά, ακόμα και κουραμπιέδες) ή κάτι τέτοιο. Αλλιώς ένα βιβλίο, από τα επώνυμα του χώρου σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:58 Η underwater: #331 19-07-07 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Στον άλλον καρτούλα, στη δικιά σου... κάτι ελληνικό; Ένα πακετάκι γλυκάκια (λουκουμάκια, αμυγδαλωτά, ακόμα και κουραμπιέδες) ή κάτι τέτοιο. Αλλιώς ένα βιβλίο, από τα επώνυμα του χώρου σας; Click για ανάπτυξη... Κι εγώ κάτι ελληνικό σκέφτηκα, αλλά προσπαθώ να βρω κάτι πρωτότυπο. Η αρχική σκέψη ήταν ούζο ή ρακή, αλλά μου φάνηκαν γραφικά. Βιβλίο δε νομίζω, φοβάμαι ότι πιθανώς να το έχει. Εκτός κι αν έβρισκα μετάφραση ελληνικού μυθιστορήματος τώρα που το σκέφτομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 14:04 Η Γίδι έγραψε: #332 19-07-07 14:04 Ναι, για σένα μπορεί να είναι γραφικό, αλλά για κείνη όχι... Εγώ, δε, θα προτιμούσα τα γλυκάκια! Ή ένα μικρό ουζάκι με κάτι άλλο, πχ ένα ματάκι... Όσες φορές έκανα εγώ τέτοια δώρα, ενθουσίασαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 14:54 Η Κακή Επιρροή: #333 19-07-07 14:54 Συμφωνώ με το γίδιον... εσένα μπορεί να σου φαίνεται γραφικό αλλά αυτοί θα ξετρελαθούν με ένα μπουκαλάκι ούζο Είμαι υπερ του να κάνεις και στους δυο ένα μικρό δωράκι (τύπου ένα ουζάκι)... τι ψυχή έχει μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 15:20 Η Isiliel έγραψε: #334 19-07-07 15:20 Πάντως μια Γερμανίδα καλεσμένη που είχαμε κάποτε στο studio που δούλευα, ξετρελάθηκε όταν το αφεντικό της έφερε ένα μπουκάλι λάδι! ...Πολύ ακριβό είναι είπε στη Γερμανία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 15:29 Η Γίδι έγραψε: #335 19-07-07 15:29 Ναι, καλά είσαι... και το αγνό παρθένο ελαιόλαδο... ειδικά από Κρήτη... οκ και καλαμάτα... Αλλά και οι ελιές οι τεράστιες... πολύ σουξέ! Το ίδι οκαι τα καλλυντικά από ελιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:22 Η underwater: #336 19-07-07 17:22 Η βλακεία είναι ότι από Ελλάδα θα πάω ΗΠΑ και από εκεί Σκωτία. Οπότε ότι πάρω από Ελλάδα θα πρέπει να μπορεί να διατηρηθεί. Όντως, το ελληνικό λάδι είναι πολύ ακριβό, αλλά μπορούν να το βρουν εδώ. Και είναι και βαρύ. Θα σκεφτώ για ούζο (έχω κι ένα εδώ που δεν το έχω ανοίξει) και πιθανώς κανά διακοσμητικό. Δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:27 Η Γίδι έγραψε: #337 19-07-07 17:27 Πάρε ένα μικρό ουζάκι, κι ένα διακοσμητικούλι από ασήμι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:34 Η underwater: #338 19-07-07 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πάρε ένα μικρό ουζάκι, κι ένα διακοσμητικούλι από ασήμι! Click για ανάπτυξη... Ναι, μικρό ασημοδιακοσμητικάκι ακούγεται καλό. Ευχαριστώ Γιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:36 Η Γίδι έγραψε: #339 19-07-07 17:36 Παρακαλώ υποβρυχιάκι!! καλέ, μήπως να πάρεις μία μαστίχα υποβρύχιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:53 Η underwater: #340 19-07-07 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: καλέ, μήπως να πάρεις μία μαστίχα υποβρύχιο; Click για ανάπτυξη... Λες; Έχω 1 που δεν την έχω ανοίξει, μου την έστειλε η μαμά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Στον άλλον καρτούλα, στη δικιά σου... κάτι ελληνικό; Ένα πακετάκι γλυκάκια (λουκουμάκια, αμυγδαλωτά, ακόμα και κουραμπιέδες) ή κάτι τέτοιο. Αλλιώς ένα βιβλίο, από τα επώνυμα του χώρου σας; Click για ανάπτυξη... Κι εγώ κάτι ελληνικό σκέφτηκα, αλλά προσπαθώ να βρω κάτι πρωτότυπο. Η αρχική σκέψη ήταν ούζο ή ρακή, αλλά μου φάνηκαν γραφικά. Βιβλίο δε νομίζω, φοβάμαι ότι πιθανώς να το έχει. Εκτός κι αν έβρισκα μετάφραση ελληνικού μυθιστορήματος τώρα που το σκέφτομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 14:04 Η Γίδι έγραψε: #332 19-07-07 14:04 Ναι, για σένα μπορεί να είναι γραφικό, αλλά για κείνη όχι... Εγώ, δε, θα προτιμούσα τα γλυκάκια! Ή ένα μικρό ουζάκι με κάτι άλλο, πχ ένα ματάκι... Όσες φορές έκανα εγώ τέτοια δώρα, ενθουσίασαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 14:54 Η Κακή Επιρροή: #333 19-07-07 14:54 Συμφωνώ με το γίδιον... εσένα μπορεί να σου φαίνεται γραφικό αλλά αυτοί θα ξετρελαθούν με ένα μπουκαλάκι ούζο Είμαι υπερ του να κάνεις και στους δυο ένα μικρό δωράκι (τύπου ένα ουζάκι)... τι ψυχή έχει μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 15:20 Η Isiliel έγραψε: #334 19-07-07 15:20 Πάντως μια Γερμανίδα καλεσμένη που είχαμε κάποτε στο studio που δούλευα, ξετρελάθηκε όταν το αφεντικό της έφερε ένα μπουκάλι λάδι! ...Πολύ ακριβό είναι είπε στη Γερμανία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 15:29 Η Γίδι έγραψε: #335 19-07-07 15:29 Ναι, καλά είσαι... και το αγνό παρθένο ελαιόλαδο... ειδικά από Κρήτη... οκ και καλαμάτα... Αλλά και οι ελιές οι τεράστιες... πολύ σουξέ! Το ίδι οκαι τα καλλυντικά από ελιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:22 Η underwater: #336 19-07-07 17:22 Η βλακεία είναι ότι από Ελλάδα θα πάω ΗΠΑ και από εκεί Σκωτία. Οπότε ότι πάρω από Ελλάδα θα πρέπει να μπορεί να διατηρηθεί. Όντως, το ελληνικό λάδι είναι πολύ ακριβό, αλλά μπορούν να το βρουν εδώ. Και είναι και βαρύ. Θα σκεφτώ για ούζο (έχω κι ένα εδώ που δεν το έχω ανοίξει) και πιθανώς κανά διακοσμητικό. Δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:27 Η Γίδι έγραψε: #337 19-07-07 17:27 Πάρε ένα μικρό ουζάκι, κι ένα διακοσμητικούλι από ασήμι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:34 Η underwater: #338 19-07-07 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πάρε ένα μικρό ουζάκι, κι ένα διακοσμητικούλι από ασήμι! Click για ανάπτυξη... Ναι, μικρό ασημοδιακοσμητικάκι ακούγεται καλό. Ευχαριστώ Γιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:36 Η Γίδι έγραψε: #339 19-07-07 17:36 Παρακαλώ υποβρυχιάκι!! καλέ, μήπως να πάρεις μία μαστίχα υποβρύχιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:53 Η underwater: #340 19-07-07 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: καλέ, μήπως να πάρεις μία μαστίχα υποβρύχιο; Click για ανάπτυξη... Λες; Έχω 1 που δεν την έχω ανοίξει, μου την έστειλε η μαμά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι, για σένα μπορεί να είναι γραφικό, αλλά για κείνη όχι... Εγώ, δε, θα προτιμούσα τα γλυκάκια! Ή ένα μικρό ουζάκι με κάτι άλλο, πχ ένα ματάκι... Όσες φορές έκανα εγώ τέτοια δώρα, ενθουσίασαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 14:54 Η Κακή Επιρροή: #333 19-07-07 14:54 Συμφωνώ με το γίδιον... εσένα μπορεί να σου φαίνεται γραφικό αλλά αυτοί θα ξετρελαθούν με ένα μπουκαλάκι ούζο Είμαι υπερ του να κάνεις και στους δυο ένα μικρό δωράκι (τύπου ένα ουζάκι)... τι ψυχή έχει μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 15:20 Η Isiliel έγραψε: #334 19-07-07 15:20 Πάντως μια Γερμανίδα καλεσμένη που είχαμε κάποτε στο studio που δούλευα, ξετρελάθηκε όταν το αφεντικό της έφερε ένα μπουκάλι λάδι! ...Πολύ ακριβό είναι είπε στη Γερμανία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 15:29 Η Γίδι έγραψε: #335 19-07-07 15:29 Ναι, καλά είσαι... και το αγνό παρθένο ελαιόλαδο... ειδικά από Κρήτη... οκ και καλαμάτα... Αλλά και οι ελιές οι τεράστιες... πολύ σουξέ! Το ίδι οκαι τα καλλυντικά από ελιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:22 Η underwater: #336 19-07-07 17:22 Η βλακεία είναι ότι από Ελλάδα θα πάω ΗΠΑ και από εκεί Σκωτία. Οπότε ότι πάρω από Ελλάδα θα πρέπει να μπορεί να διατηρηθεί. Όντως, το ελληνικό λάδι είναι πολύ ακριβό, αλλά μπορούν να το βρουν εδώ. Και είναι και βαρύ. Θα σκεφτώ για ούζο (έχω κι ένα εδώ που δεν το έχω ανοίξει) και πιθανώς κανά διακοσμητικό. Δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:27 Η Γίδι έγραψε: #337 19-07-07 17:27 Πάρε ένα μικρό ουζάκι, κι ένα διακοσμητικούλι από ασήμι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:34 Η underwater: #338 19-07-07 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πάρε ένα μικρό ουζάκι, κι ένα διακοσμητικούλι από ασήμι! Click για ανάπτυξη... Ναι, μικρό ασημοδιακοσμητικάκι ακούγεται καλό. Ευχαριστώ Γιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:36 Η Γίδι έγραψε: #339 19-07-07 17:36 Παρακαλώ υποβρυχιάκι!! καλέ, μήπως να πάρεις μία μαστίχα υποβρύχιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:53 Η underwater: #340 19-07-07 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: καλέ, μήπως να πάρεις μία μαστίχα υποβρύχιο; Click για ανάπτυξη... Λες; Έχω 1 που δεν την έχω ανοίξει, μου την έστειλε η μαμά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συμφωνώ με το γίδιον... εσένα μπορεί να σου φαίνεται γραφικό αλλά αυτοί θα ξετρελαθούν με ένα μπουκαλάκι ούζο Είμαι υπερ του να κάνεις και στους δυο ένα μικρό δωράκι (τύπου ένα ουζάκι)... τι ψυχή έχει μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 15:20 Η Isiliel έγραψε: #334 19-07-07 15:20 Πάντως μια Γερμανίδα καλεσμένη που είχαμε κάποτε στο studio που δούλευα, ξετρελάθηκε όταν το αφεντικό της έφερε ένα μπουκάλι λάδι! ...Πολύ ακριβό είναι είπε στη Γερμανία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 15:29 Η Γίδι έγραψε: #335 19-07-07 15:29 Ναι, καλά είσαι... και το αγνό παρθένο ελαιόλαδο... ειδικά από Κρήτη... οκ και καλαμάτα... Αλλά και οι ελιές οι τεράστιες... πολύ σουξέ! Το ίδι οκαι τα καλλυντικά από ελιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:22 Η underwater: #336 19-07-07 17:22 Η βλακεία είναι ότι από Ελλάδα θα πάω ΗΠΑ και από εκεί Σκωτία. Οπότε ότι πάρω από Ελλάδα θα πρέπει να μπορεί να διατηρηθεί. Όντως, το ελληνικό λάδι είναι πολύ ακριβό, αλλά μπορούν να το βρουν εδώ. Και είναι και βαρύ. Θα σκεφτώ για ούζο (έχω κι ένα εδώ που δεν το έχω ανοίξει) και πιθανώς κανά διακοσμητικό. Δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:27 Η Γίδι έγραψε: #337 19-07-07 17:27 Πάρε ένα μικρό ουζάκι, κι ένα διακοσμητικούλι από ασήμι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:34 Η underwater: #338 19-07-07 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πάρε ένα μικρό ουζάκι, κι ένα διακοσμητικούλι από ασήμι! Click για ανάπτυξη... Ναι, μικρό ασημοδιακοσμητικάκι ακούγεται καλό. Ευχαριστώ Γιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:36 Η Γίδι έγραψε: #339 19-07-07 17:36 Παρακαλώ υποβρυχιάκι!! καλέ, μήπως να πάρεις μία μαστίχα υποβρύχιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:53 Η underwater: #340 19-07-07 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: καλέ, μήπως να πάρεις μία μαστίχα υποβρύχιο; Click για ανάπτυξη... Λες; Έχω 1 που δεν την έχω ανοίξει, μου την έστειλε η μαμά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάντως μια Γερμανίδα καλεσμένη που είχαμε κάποτε στο studio που δούλευα, ξετρελάθηκε όταν το αφεντικό της έφερε ένα μπουκάλι λάδι! ...Πολύ ακριβό είναι είπε στη Γερμανία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 15:29 Η Γίδι έγραψε: #335 19-07-07 15:29 Ναι, καλά είσαι... και το αγνό παρθένο ελαιόλαδο... ειδικά από Κρήτη... οκ και καλαμάτα... Αλλά και οι ελιές οι τεράστιες... πολύ σουξέ! Το ίδι οκαι τα καλλυντικά από ελιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:22 Η underwater: #336 19-07-07 17:22 Η βλακεία είναι ότι από Ελλάδα θα πάω ΗΠΑ και από εκεί Σκωτία. Οπότε ότι πάρω από Ελλάδα θα πρέπει να μπορεί να διατηρηθεί. Όντως, το ελληνικό λάδι είναι πολύ ακριβό, αλλά μπορούν να το βρουν εδώ. Και είναι και βαρύ. Θα σκεφτώ για ούζο (έχω κι ένα εδώ που δεν το έχω ανοίξει) και πιθανώς κανά διακοσμητικό. Δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:27 Η Γίδι έγραψε: #337 19-07-07 17:27 Πάρε ένα μικρό ουζάκι, κι ένα διακοσμητικούλι από ασήμι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:34 Η underwater: #338 19-07-07 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πάρε ένα μικρό ουζάκι, κι ένα διακοσμητικούλι από ασήμι! Click για ανάπτυξη... Ναι, μικρό ασημοδιακοσμητικάκι ακούγεται καλό. Ευχαριστώ Γιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:36 Η Γίδι έγραψε: #339 19-07-07 17:36 Παρακαλώ υποβρυχιάκι!! καλέ, μήπως να πάρεις μία μαστίχα υποβρύχιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:53 Η underwater: #340 19-07-07 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: καλέ, μήπως να πάρεις μία μαστίχα υποβρύχιο; Click για ανάπτυξη... Λες; Έχω 1 που δεν την έχω ανοίξει, μου την έστειλε η μαμά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι, καλά είσαι... και το αγνό παρθένο ελαιόλαδο... ειδικά από Κρήτη... οκ και καλαμάτα... Αλλά και οι ελιές οι τεράστιες... πολύ σουξέ! Το ίδι οκαι τα καλλυντικά από ελιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:22 Η underwater: #336 19-07-07 17:22 Η βλακεία είναι ότι από Ελλάδα θα πάω ΗΠΑ και από εκεί Σκωτία. Οπότε ότι πάρω από Ελλάδα θα πρέπει να μπορεί να διατηρηθεί. Όντως, το ελληνικό λάδι είναι πολύ ακριβό, αλλά μπορούν να το βρουν εδώ. Και είναι και βαρύ. Θα σκεφτώ για ούζο (έχω κι ένα εδώ που δεν το έχω ανοίξει) και πιθανώς κανά διακοσμητικό. Δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:27 Η Γίδι έγραψε: #337 19-07-07 17:27 Πάρε ένα μικρό ουζάκι, κι ένα διακοσμητικούλι από ασήμι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:34 Η underwater: #338 19-07-07 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πάρε ένα μικρό ουζάκι, κι ένα διακοσμητικούλι από ασήμι! Click για ανάπτυξη... Ναι, μικρό ασημοδιακοσμητικάκι ακούγεται καλό. Ευχαριστώ Γιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:36 Η Γίδι έγραψε: #339 19-07-07 17:36 Παρακαλώ υποβρυχιάκι!! καλέ, μήπως να πάρεις μία μαστίχα υποβρύχιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:53 Η underwater: #340 19-07-07 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: καλέ, μήπως να πάρεις μία μαστίχα υποβρύχιο; Click για ανάπτυξη... Λες; Έχω 1 που δεν την έχω ανοίξει, μου την έστειλε η μαμά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η βλακεία είναι ότι από Ελλάδα θα πάω ΗΠΑ και από εκεί Σκωτία. Οπότε ότι πάρω από Ελλάδα θα πρέπει να μπορεί να διατηρηθεί. Όντως, το ελληνικό λάδι είναι πολύ ακριβό, αλλά μπορούν να το βρουν εδώ. Και είναι και βαρύ. Θα σκεφτώ για ούζο (έχω κι ένα εδώ που δεν το έχω ανοίξει) και πιθανώς κανά διακοσμητικό. Δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:27 Η Γίδι έγραψε: #337 19-07-07 17:27 Πάρε ένα μικρό ουζάκι, κι ένα διακοσμητικούλι από ασήμι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:34 Η underwater: #338 19-07-07 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πάρε ένα μικρό ουζάκι, κι ένα διακοσμητικούλι από ασήμι! Click για ανάπτυξη... Ναι, μικρό ασημοδιακοσμητικάκι ακούγεται καλό. Ευχαριστώ Γιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:36 Η Γίδι έγραψε: #339 19-07-07 17:36 Παρακαλώ υποβρυχιάκι!! καλέ, μήπως να πάρεις μία μαστίχα υποβρύχιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:53 Η underwater: #340 19-07-07 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: καλέ, μήπως να πάρεις μία μαστίχα υποβρύχιο; Click για ανάπτυξη... Λες; Έχω 1 που δεν την έχω ανοίξει, μου την έστειλε η μαμά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάρε ένα μικρό ουζάκι, κι ένα διακοσμητικούλι από ασήμι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:34 Η underwater: #338 19-07-07 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πάρε ένα μικρό ουζάκι, κι ένα διακοσμητικούλι από ασήμι! Click για ανάπτυξη... Ναι, μικρό ασημοδιακοσμητικάκι ακούγεται καλό. Ευχαριστώ Γιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:36 Η Γίδι έγραψε: #339 19-07-07 17:36 Παρακαλώ υποβρυχιάκι!! καλέ, μήπως να πάρεις μία μαστίχα υποβρύχιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:53 Η underwater: #340 19-07-07 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: καλέ, μήπως να πάρεις μία μαστίχα υποβρύχιο; Click για ανάπτυξη... Λες; Έχω 1 που δεν την έχω ανοίξει, μου την έστειλε η μαμά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πάρε ένα μικρό ουζάκι, κι ένα διακοσμητικούλι από ασήμι! Click για ανάπτυξη... Ναι, μικρό ασημοδιακοσμητικάκι ακούγεται καλό. Ευχαριστώ Γιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:36 Η Γίδι έγραψε: #339 19-07-07 17:36 Παρακαλώ υποβρυχιάκι!! καλέ, μήπως να πάρεις μία μαστίχα υποβρύχιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:53 Η underwater: #340 19-07-07 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: καλέ, μήπως να πάρεις μία μαστίχα υποβρύχιο; Click για ανάπτυξη... Λες; Έχω 1 που δεν την έχω ανοίξει, μου την έστειλε η μαμά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Παρακαλώ υποβρυχιάκι!! καλέ, μήπως να πάρεις μία μαστίχα υποβρύχιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 17:53 Η underwater: #340 19-07-07 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: καλέ, μήπως να πάρεις μία μαστίχα υποβρύχιο; Click για ανάπτυξη... Λες; Έχω 1 που δεν την έχω ανοίξει, μου την έστειλε η μαμά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: καλέ, μήπως να πάρεις μία μαστίχα υποβρύχιο; Click για ανάπτυξη... Λες; Έχω 1 που δεν την έχω ανοίξει, μου την έστειλε η μαμά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.