Guys, σε λίγες μέρες έχει γενέθλια η κολλητή μου και δεν έχω ιδέα τι δώρο να της κάνω!Δεν νομίζω ότι έχει ανάγκη από κάτι συγκεκριμένο.
Καμία πρόταση;
Της αρέσουν τα γλυκανάλατα "best friends 4ever" etc..?
(εμένα προσωπικά καθόλου, αλλά πολλοί τρελαίνονται

)
Ή κάτι συμβολικό, αν έχει πάθος/εμμονή με κάτι τώρα τελευταία (πχ μουσική ή μία γλώσσα ή έναν τραγουδιστή) πάρε κάτι σχετικό, μία βιογραφία, ένα βιβλίο..
Επίσης πολύ ωραία πράγματα έχει στο gatzet.gr, φθηνά κάνει μεταφορές και με αντικαταβολή.
Μπορείς να της κάνεις δώρο και κάτι σαν εμπειρία, αν έχεις λεφτά, πχ μαθήματα πιάνου ή ελεύθερης πτώσης (λέμε τώρα παραδείγματα), ένα ταξίδι (money money money money) ή εισιτήρια για μία παράσταση or something...
Ή κάτι αστείο, μιας που είναι και κολλητή, να την "πειράξεις", ξέρω γω...
Εμένα μου αρέσουν πολύ τα "προσωπικά" δώρα, τα δώρα δηλαδή που ο άλλος φαίνεται ότι με ξέρει, ότι κάθισε και το διάλεξε και δεν πήρε στην τύχη ένα βιβλίο ή μία μπλούζα. Αυτά που έχουν ως βάση την προσωπικότητά μου, τα ενδιαφέροντά μου, αυτά που έγιναν καθαρά
για μένα και δεν ήταν κομμάτι μίας λίστας "gift's for your best friend".. Και αυτά είναι που εκτιμώ πιο πολύ απ' όλα και τρελαίνομαι να ανταποδίδω.
Άλλωστε, για μένα η επιλογή του δώρου είναι ιερή διαδικασία (τώρα τι σου λέω κι εσένα, λες και σε νοιάζει, απλά άσε με να παραληρήσω λίγο

).. Εκτός του ότι τρελαίνομαι να κάνω δώρα, τα Χριστούγεννα ξόδεψα πάνω από 200Ε, μου αρέσει να επιλέγω γι ατον καθένα ακριβώς αυτό που του ταιριάζει, να ψάχνω, να συγκρίνω, να φαντάζομαι αντιδράσεις, κι ας δώσω στο τέλος το μισό μου πορτοφόλι... Είναι ωραίο πράγμα να δίνεις δώρα, δίνεις χαρά ρε φίλε
Εντάξει, τελείωσα, keep scrolling