Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso
Περιβόητο μέλος

Αλλιώς έχεις πολλές επιλογές

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατί κάτι άλλα κουλουράκια με σουσάμι και κανέλα ή γαρύφαλλο κλπ είναι πολύ απλά...
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

πιο ασφαλής επιλογή... το τυρί ... δεν ξέρεις καν αν θα καταφέρει να φτάσει
έτσι κι αλλιώς, για αυτόν δεν σημαίνει κάτι το να είναι Κρητικό το γλυκό... το θέμα είναι να είναι απλά Ελληνικό

Nininaou
Διάσημο μέλος

Τα σκέφτηκα τα κουρκουμπίνια ή κάτι τέτοιο ανατολίτικο, αλλά ήθελα κάτι που να μη βρίσκει κανείς και έξω. Και όλα αυτά τα σιροπιαστά τα έχουν και οι Τούρκοι...
Βασικά όταν ακούω "ελληνικό γλυκό", μετά τον καφέ, μου έρχεται κάτι σε γλυκό του κουταλιού

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Βασικά όταν ακούω "ελληνικό γλυκό", μετά τον καφέ, μου έρχεται κάτι σε γλυκό του κουταλιού![]()
βασικά ναι... καλό είναι αυτό!
μην κοιτάς που εμείς ως έλληνες τα έχουμε φάει στη μάπα και τα απαξιώνουμε...
πάνω στο γιαούρτι θα πάθουν ζημιά

πάρτους κανα κυδώνι.... να δουν τι σημαίνει γλυκό

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

η και τομάτα???βασικά ναι... καλό είναι αυτό!
μην κοιτάς που εμείς ως έλληνες τα έχουμε φάει στη μάπα και τα απαξιώνουμε...
πάνω στο γιαούρτι θα πάθουν ζημιά
πάρτους κανα κυδώνι.... να δουν τι σημαίνει γλυκό![]()

Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

Α, κάτσε! Μιλάμε για αλλοδαπό διευθυντή; Αν ναι, τα γλυκά του κουταλιού απέφυγέ τα όπως ο διάολος το λιβάνι! Τα βρίσκουν υπερβολικά γλυκά και δεν αρέσουν παρά σε ελάχιστους! Στο λέω από προσωπική πείρα... Καλύτερα πάρε μια πιο ουδέτερη γεύση...

Κάτι πιο μπουκίτσες επίσης θα μου έκανε, δε θέλω να του το κάνω δώρο ακριβώς, αλλά να μείνει και για τους άλλους στο τραπέζι της κουζίνας.
Μου είπαν για κάτι σοκολατάκια με μαστίχα...
olibos2008
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγώ για σοκολατάκια με μαστίχα δεν πολυψήνομαι, τα καλτσούνια πιο πολύ θα μου άρεσαν, κανένα σαραγλί, ρεβανί, καρυδόπιτα σλουρπ
io-io
Διάσημο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ ψηφίζω γλυκό του κουταλιού πάντως!
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Το κάνουν από κοινού δυο γνωστοί μου (αρσενικό-θηλυκό), που ποτέ δεν είχαμε πολλά πολλά. Για την ακρίβεια μόνο κάτι ευχές ανταλλάσαμε, και αν.Οι γονείς μας είναι φίλοι και πρέπει να έχουμε μια είδους συγγένεια (πολύ μακρινή) που ποτέ δεν έχω ψάξει.
Μου ΄κανε εντύπωση που με κάλεσαν αλλά τέλος πάντων..
Πρέπει να πάω για δύο λόγους: α)ντρέπομαι να μην πάω και β)μ΄έχει πρήξει ο πατέρας μου.
Είναι και οι δύο στην ηλικία μου..
Δε θέλω να τους πάω απλά ένα ποτό.. αλλά από την άλλη, δεν ξέρω και τι να τους πάρω, μιας και δεν έχω ιδέα τι τους αρέσει, τι φοράνε.. κλπ
Τι λέτε;
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Είμαι καλεσμένη σε ένα πάρτυ γενεθλίων την Παρασκευή.. και ειλικρινά δεν έχω ιδέα τι να τους πάρω.
Το κάνουν από κοινού δυο γνωστοί μου (αρσενικό-θηλυκό), που ποτέ δεν είχαμε πολλά πολλά. Για την ακρίβεια μόνο κάτι ευχές ανταλλάσαμε, και αν.Οι γονείς μας είναι φίλοι και πρέπει να έχουμε μια είδους συγγένεια (πολύ μακρινή) που ποτέ δεν έχω ψάξει.
Μου ΄κανε εντύπωση που με κάλεσαν αλλά τέλος πάντων..
Πρέπει να πάω για δύο λόγους: α)ντρέπομαι να μην πάω και β)μ΄έχει πρήξει ο πατέρας μου.
Είναι και οι δύο στην ηλικία μου..
Δε θέλω να τους πάω απλά ένα ποτό.. αλλά από την άλλη, δεν ξέρω και τι να τους πάρω, μιας και δεν έχω ιδέα τι τους αρέσει, τι φοράνε.. κλπ
Τι λέτε;
1. είναι ζευγάρι? έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους?
2. το ποσό θέλεις να δώσεις?
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Δεν είναι ζευγάρι Αναστασία μου, ξαδέρφια είναι.
Νομίζω πως 50-60 ευρώ και για τους δύο είναι οκ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.