Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Thanks Corpse, αλλά δεν μπορώ να τους πάρω ας πούμε ένα επιτραπέζιο, γιατί δε μένουν μαζί, ούτε και κάτι για το σπίτι νομίζω πως θα ήταν χρήσιμο (εκτος κι αν είναι κάτι για το δωμάτιό τους) γιατί μένουν με τους δικούς τους.
Δεν είναι ζευγάρι Αναστασία μου, ξαδέρφια είναι.
Νομίζω πως 50-60 ευρώ και για τους δύο είναι οκ
![]()
Δωροεπιταγές απ το hondo

30 έκαστος και καθάρισες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

μαζί και με μια χιουμοριστική / έξυπνη καρτούλα είναι μια χαρά

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Στον άντρα τι;

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Ναι.. κάτι απ τον Χόντο είναι καλή ιδέα,σε ένα μαγαζί και για τους δύο και τελείωσα. Για τη γυναίκα οκ.. πάνω κάτω ξέρω τι θα πάρω..
Στον άντρα τι;![]()
σαγιονάρες για τη θάλασσα ή καμία ωραία πετσέτα για την παραλία

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Τέλειο.. θα του πάρω ένα από τα δύο.. και θα προσπαθήσω να βρω κάτι χιουμοριστικό..
Ευχαριστώ κορίτσια όλες σας!

Myrtle
Διάσημο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

αν μου πεις, ίσως σου έχω μια καταπληκτική ιδέα

Myrtle
Διάσημο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

κορίτσια έχω εμπειρία με μωρά μέχρι της ηλικίας του δικού μου

μέχρι εκεί ξέρω τι χρειάζονται που δεν τα πηγαίνει ποτέ κανένας δώρο

για μεγαλύτερα δεν ξέρω (Ακόμα

χμ.... ας σκεφτούμε όμως παρ όλα αυτά....
αν της πάρεις κάτι για το μωρό
επειδή έρχεται και το καλοκαίρι (που ήρθε δλδ

ή... μια μικρή φουσκωτή πισινούλα για να δροσίζεται στην βεράντα αν έχουν με ελάχιστο νεράκι μέσα
αν της πάρεις κάτι για τον εαυτό της
επειδή οι μανούλες πυκνά συχνά αφήνουν τον εαυτό τους λίγο σε δεύτερη μοίρα όταν έχουν νέο μωράκι, θα εκτιμούσε αν της κανόνιζες κάπου μία ωρίτσα μασάζ ή ένα μανικιουρ πεντικιουρ και χτένισμα σε κάποιο κομμωτήριο και να της δώσεις καρτελάκι
(αν πας δλδ και προπληρώσεις στο κομμωτήριο και ζητήσεις να στο κάνουν καρτελάκι δώρου

εγώ σε κάτι τέτοιο θα προσανατολιζόμουν

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

ΚΕ για πες, γιατί κι εγώ έχω πολλούς φίλους με παιδιά ηλικίας από -6 μηνών ως 7 χρονών (ναι, μείον έξι είναι εκείνο) και χρειάζομαι ιδέες για δωράκια
εσύ δώσε κοστολόγια γιατί για -6 έως και 1+ έχω ιδέες

πάντως στα πολύ μικρά... ΟΧΙ ρούχα... ενώ στα πιο μεγάλα... +2 - +7 ΠΑΝΤΑ ρούχα και παπούτσια

εσύ δώσε κοστολόγια γιατί για -6 έως και 1+ έχω ιδέες
πάντως στα πολύ μικρά... ΟΧΙ ρούχα... ενώ στα πιο μεγάλα... +2 - +7 ΠΑΝΤΑ ρούχα και παπούτσια![]()
βασικά δεν έχω καμία ιδέα από τιμές. Θα έλεγα 30-40 Ευρώ περίπου αλλά μήπως με τόσο λίγα δεν υπάρχει τίποτα;

Και ένα άλλο μωράκι που θέλω να κάνω δωράκι είναι 9-10 μηνών, και σκεφτόμουν κανένα φορμάκι, γιατί λες ότι δεν είναι καλή ιδέα;
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

παζλ ε?βασικά δεν έχω καμία ιδέα από τιμές. Θα έλεγα 30-40 Ευρώ περίπου αλλά μήπως με τόσο λίγα δεν υπάρχει τίποτα;Ο κουμπάρος μου ας πούμε έχει 3 κόρες με ηλικίες 3-5-7, και θέλω να πάρω κάτι και στις τρεις, αλλά μην δώσω και 200Ευρώ συνολικά
. Παζλ είναι καλή ιδέα άραγε;
Και ένα άλλο μωράκι που θέλω να κάνω δωράκι είναι 9-10 μηνών, και σκεφτόμουν κανένα φορμάκι, γιατί λες ότι δεν είναι καλή ιδέα;
ναι πολύ καλή ιδέα! ειδικά αν θες να σου κόψει την καλημέρα η κουμπάρα

απλά φαντάσου το σκηνικό.... μιλιούνια μικρά κομματάκια παζλ σκορπισμένα στο σπίτι.. κάτω από καναπέδες, πίσω απ το φωτιστικό... το 3χρονο να βάζει κομμάτια στο στόμα και το 7χρονο να ουρλιάζει ότι έχασε κομμάτια

3-5-7
κουβαδάκια, μπρατσάκια, σωσίβια, βατραχοπέδηλα, γυαλιά θαλάσσης κλπ κλπ κλπ είδη διασκέδασης αν θες να συνεχίσεις να έχεις καλημέρες με τα κουμπάρια σου

9-10 μηνών
ΟΛΟΙ πάνε φορμάκια και ρουχαλάκια δώρο ως κάτι εύκολο και θεωρητικά εύχρηστο
τόσα πολλά που τα μισά από αυτά μένουν με τα καρτελάκια και τα μωρά δεν τα βάζουν ποτέ
ξέρεις πόσα φορμάκια αποθήκευσα με τα ταμπελάκια τους?

χίλιες φορές ένα δύο ειδικά cd με παιδικά παιχνιδάκια τραγουδάκια κλπ
ή ακόμα και καπελάκι με μαγιουδάκι κι εσύ

αν θες σώνει και ντε να δώσεις κάτι σε ρουχάκι, πάρε μπουρνούζι για ΔΥΟ ΕΤΩΝ!
θα το χρειαστεί, αλλά απλά όχι ακόμα
Myrtle
Διάσημο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Κοίτα, βασικά ήθελα να είναι κάτι πιο προσωπικό.Δηλαδή για εκείνη και να είναι κάτι που να μπορεί να αλλαχτεί και να έχει πολλές επιλογές. Όσο για αυτό που προτείνεις είναι πολυ καλή ιδέα αλλά δεν νομίζω ότι της ταιριάζει γιατί δεν είναι αυτού του στυλ.Εννοώ ότι δεν πολυπεριποιείται τον εαυτό της με αυτό τον τρόπο(ούτε πριν το μωρό). Θα έλεγα κάτι πιο απλό. Τώρα ρούχα, κάτι για το σπίτι δεν ξέρω. Καμμία άλλη ιδέα; (Α!Και έτσι για να μας βρίσκεται πες μου αυτήν την καταπληκτική ιδέα που είχες αν το μωράκι της ήταν πιο μικρό γιατί από έγκυες και κουτσούβελα άλλο τίποτα!!!)
κάτι πιο απλό....

αν θες κάτι προσωπικό, μην της πάρεις για το σπίτι
προσωπικά μου τη σπάει να είναι τα γεννέθλια μου ή κάτι δικό ΜΟΥ και να μου φέρνουν πχ βάζο

θα σου έλεγα ένα μενταγιόν ή ένα κολλιε με χάντρες καλοκαιρινές ή κάτι τέτοιο
πάρτο απ το hondo ώστε να υπάρχει μεγάλη επιλογή στην περίπτωση αλλαγής
ή μπλουζάκι με τον στόχο για την καταπολέμιση του καρκίνου του στήθους (το έχω γράψει πολλές φορές αυτό, το θεωρώ MUST δώρο για γυναίκα) επίσης απ το hondo
όσο για τη σούπερ ιδέα δώρου
όταν τίθεται θέμα ΚΑΛΟΥ δώρου για νεογέννητο έως μερικών μηνών (2-3) υπάρχουν δύο συσκευές που προσωπικά τις θεωρώ ωραίο δώρο που δεν κάνει κανείς
το ένα είναι υγραντήρας χώρου (βγάζει ατμούς και βάζεις αν θες και έλαια) και φτιάχνει την ατμόσφαιρα όταν είναι το χειμώνα ξηρή απ τα καλοριφέρ ή το καλοκαίρι απ τα a/c και ΙΔΑΝΙΚΟ όταν το μωρό είναι μπουκωμένο (ευχαριστώ καγίρι μου που μου το πήρες αυτό

και το δεύτερο είναι μια συσκευή που είναι ατμομάγειρας και μούλτι για το βρεφικό φαγητό έως ενός έτους που τα παιδιά τα τρώνε όλα ειδικά μαγειρεμένα
γλυτώνεις πολύυυυυυυυυυυυυυυυ χρόνο από μαγείρεμα μιας που σε μισή ώρα είναι μαγειρεμένα ιδανικά για το μωρό αλλά δυστυχώς είναι για μέχρι ενός έτους μιας που το παιδί μετά τρώει μεγαλύτερες ποσότητες που δεν χωράνε σε αυτή τη συσκευή καθώς και σιγά σιγά είναι ομοτράπεζο, τρώει δλδ σιγά σιγά ότι και οι γονείς
η συσκευή αυτή λέγεται baby pappa και είναι της chicco
είναι και τα δύο τσιμπημένα δωράκια (70-80 ευρώ) και είναι για "δικά σας άτομα"
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Το άλλο στο πήρε κανείς; Ή να το έχω υπόψιν για το επόμενο μωρό;

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Myrtle
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.