onion Νεοφερμένο μέλος Η onion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 110 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2022 στις 16:55 Η onion έγραψε: #1 18-10-22 16:55 Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Αν κάποιος γνωστός σας, κάποιος συγγενής σας ή ακόμα και συμμαθητής σας χρησιμοποιούσε ιδιωματικές εκφράσεις, τι συμπεράσματα θα βγάζατε για τον ίδιο όσον αφορά την καταγωγή του, την οικογένειά του, την μόρφωσή του κλπ και ποια θα ήταν η στάση σας απέναντί του;; Για να δω απόψεις! camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2022 στις 17:06 Η camil έγραψε: #2 18-10-22 17:06 Μια χαρά είναι να χρησιμοποιεί τέτοιες φράσεις. Τι να πω και εγώ που έχω μπλέξει με πιτσιρίκια που νομίζουν ότι η λέξη ενδιαφέρων μένει πάντα ως έχει: Σήμερα μάθαμε πράγματα πολύ ενδιαφέρων. Η χημεία ήταν πολύ ενδιαφέρων. Σχολείο δεν πήγαν; Κανενα μυθιστόρημα δε διαβασαν; Με τους γονείς τους έστω δε μιλάνε; Δεν τα λέω αυτά από ζήλεια που δεν είμαι μικρή, πραγματικά μου κάνει εντύπωση. Δροσουλίτης Δραστήριο μέλος Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2022 στις 17:07 Ο Δροσουλίτης: #3 18-10-22 17:07 Αρχική Δημοσίευση από onion: Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Αν κάποιος γνωστός σας, κάποιος συγγενής σας ή ακόμα και συμμαθητής σας χρησιμοποιούσε ιδιωματικές εκφράσεις, τι συμπεράσματα θα βγάζατε για τον ίδιο όσον αφορά την καταγωγή του, την οικογένειά του, την μόρφωσή του κλπ και ποια θα ήταν η στάση σας απέναντί του;; Για να δω απόψεις! Click για ανάπτυξη... Α, μια χαρά είναι οι εκφράσεις αυτές! Έχουν και παράδοση και ιστορία! Σαφώς θα τον εκτιμούσα περισσότερο ως συνομιλητή από κάποιον με ξύλινη η κακοποιημένη γλώσσα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faiy alsis camil fourkaki charmander onion parrot/παπαγάλος Δροσουλίτης Memetchi giannhs2001 fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Αν κάποιος γνωστός σας, κάποιος συγγενής σας ή ακόμα και συμμαθητής σας χρησιμοποιούσε ιδιωματικές εκφράσεις, τι συμπεράσματα θα βγάζατε για τον ίδιο όσον αφορά την καταγωγή του, την οικογένειά του, την μόρφωσή του κλπ και ποια θα ήταν η στάση σας απέναντί του;; Για να δω απόψεις!
camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2022 στις 17:06 Η camil έγραψε: #2 18-10-22 17:06 Μια χαρά είναι να χρησιμοποιεί τέτοιες φράσεις. Τι να πω και εγώ που έχω μπλέξει με πιτσιρίκια που νομίζουν ότι η λέξη ενδιαφέρων μένει πάντα ως έχει: Σήμερα μάθαμε πράγματα πολύ ενδιαφέρων. Η χημεία ήταν πολύ ενδιαφέρων. Σχολείο δεν πήγαν; Κανενα μυθιστόρημα δε διαβασαν; Με τους γονείς τους έστω δε μιλάνε; Δεν τα λέω αυτά από ζήλεια που δεν είμαι μικρή, πραγματικά μου κάνει εντύπωση. Δροσουλίτης Δραστήριο μέλος Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2022 στις 17:07 Ο Δροσουλίτης: #3 18-10-22 17:07 Αρχική Δημοσίευση από onion: Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Αν κάποιος γνωστός σας, κάποιος συγγενής σας ή ακόμα και συμμαθητής σας χρησιμοποιούσε ιδιωματικές εκφράσεις, τι συμπεράσματα θα βγάζατε για τον ίδιο όσον αφορά την καταγωγή του, την οικογένειά του, την μόρφωσή του κλπ και ποια θα ήταν η στάση σας απέναντί του;; Για να δω απόψεις! Click για ανάπτυξη... Α, μια χαρά είναι οι εκφράσεις αυτές! Έχουν και παράδοση και ιστορία! Σαφώς θα τον εκτιμούσα περισσότερο ως συνομιλητή από κάποιον με ξύλινη η κακοποιημένη γλώσσα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μια χαρά είναι να χρησιμοποιεί τέτοιες φράσεις. Τι να πω και εγώ που έχω μπλέξει με πιτσιρίκια που νομίζουν ότι η λέξη ενδιαφέρων μένει πάντα ως έχει: Σήμερα μάθαμε πράγματα πολύ ενδιαφέρων. Η χημεία ήταν πολύ ενδιαφέρων. Σχολείο δεν πήγαν; Κανενα μυθιστόρημα δε διαβασαν; Με τους γονείς τους έστω δε μιλάνε; Δεν τα λέω αυτά από ζήλεια που δεν είμαι μικρή, πραγματικά μου κάνει εντύπωση.
Δροσουλίτης Δραστήριο μέλος Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2022 στις 17:07 Ο Δροσουλίτης: #3 18-10-22 17:07 Αρχική Δημοσίευση από onion: Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Αν κάποιος γνωστός σας, κάποιος συγγενής σας ή ακόμα και συμμαθητής σας χρησιμοποιούσε ιδιωματικές εκφράσεις, τι συμπεράσματα θα βγάζατε για τον ίδιο όσον αφορά την καταγωγή του, την οικογένειά του, την μόρφωσή του κλπ και ποια θα ήταν η στάση σας απέναντί του;; Για να δω απόψεις! Click για ανάπτυξη... Α, μια χαρά είναι οι εκφράσεις αυτές! Έχουν και παράδοση και ιστορία! Σαφώς θα τον εκτιμούσα περισσότερο ως συνομιλητή από κάποιον με ξύλινη η κακοποιημένη γλώσσα.
Αρχική Δημοσίευση από onion: Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Αν κάποιος γνωστός σας, κάποιος συγγενής σας ή ακόμα και συμμαθητής σας χρησιμοποιούσε ιδιωματικές εκφράσεις, τι συμπεράσματα θα βγάζατε για τον ίδιο όσον αφορά την καταγωγή του, την οικογένειά του, την μόρφωσή του κλπ και ποια θα ήταν η στάση σας απέναντί του;; Για να δω απόψεις! Click για ανάπτυξη... Α, μια χαρά είναι οι εκφράσεις αυτές! Έχουν και παράδοση και ιστορία! Σαφώς θα τον εκτιμούσα περισσότερο ως συνομιλητή από κάποιον με ξύλινη η κακοποιημένη γλώσσα.