Ισότητα, πλάνη ή πραγματικότητα;

Palladin

New member

Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,606 μηνύματα.
Ζητάνε οι γυναίκες ισότητα;Μήπως θα έπρεπε να τη ζητάνε οι άντρες;Οι γυναίκες εισάγονται σε στρατιωτικές σχολές,στην αστυνομία,στην πυροσβεστική,γίνονται πιλότοι σε πολεμικά αεροσκάφη,γίνονται πολιτικοί,μηχανικοί,γιατροί,δικηγόροι και τόσα άλλα επαγγέλματα,όπως υπάλληλοι σε συνεργεία και βενζινάδικα.Στρατό γιατί δεν πάνε να χάσουνε ένα χρόνο;Γιατί χάσιμο χρόνου είναι ο στρατός και το ξέρουν όσοι πήγανε.Δηλαδή τι είμαστε οι άντρες;Τα κορόιδα;Σε στρατιωτικές σχολές τις βολεύει να μπαίνουν για λόγους επαγγελματικής αποκατάστασης,έτσι;Ισότητα σε τι πράγμα ζητάνε;
πέστα ρε φίλε!
δεν ξέρω αν το ξέρεις, αλλά ψηφίζουνε κι όλας!!!!!
έχουν άποψη και για την πολιτική, κατάλαβες;:mad:
σε λίγο θα θέλουν να φορέσουν και παντελόνια:mad:
 

Buggs

New member

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών και επαγγέλεται Συγγραφέας . Έχει γράψει 2,559 μηνύματα.
Οι αντρες πρέπει να έχουν περισσότερη φροντίδα απο τις γυναίκες γιατί ειναι πιο ευαίσθητοι. Πέραν αυτού οι αυτοπεποίθησή τους είναι πιο ευάλλωτη δεδομένου του παράγοντα στήση.
 

aequitas

New member

Η aequitas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών . Έχει γράψει 34 μηνύματα.
Καταρχάς να ξεκινήσω λέγοντας ότι τα παραπάνω ποστς στα οποία γίνεται λεπτομερής σύγκριση των αναγκών γυναικών-ανδρών με ακρίβεια...σερβιέτας(τι λέω θεέ μου μεσημεριάτικα!) παρότι αρκετά διασκεδαστικά(ειδικά του φίλου μας που παραδέχεται ότι...τρώει πολύ :P ) θέτουν ως εκκίνηση μια ιδέα καθαρά ουτοπική:
ότι πληρωνόμαστε σύμφωνα με τις ανάγκες μας.

Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.
Διαφορετικά θα μπορούσα κι εγώ χωρίς κανέναν ενδοιασμό να ζητήσω από τον εργοδότη μου μισθό 15 χιλιάδων ευρώ το μήνα! (ειλικρινά τόσα χρειάζομαι, ούτε ευρώ παραπάνω!)

Και στην υποθετική περίπτωση που θα γινόταν κάτι τέτοιο, διαχωρισμοί δεν θα έπρεπε να γίνονται τόσο λόγω φύλου όσο μάλλον λόγω ιδιαίτερων καταστάσεων ή αναγκών π.χ. παιδιά, ασθένειες που απαιτούν δαπανηρές θεραπείες κτλ…

Πάντως σε σχέση με αυτά που γράφει ο takis68 δεν νομίζω ότι ενοχλεί κάποιον το γεγονός ότι υπάρχουν π.χ. γυναίκες πιλότοι F16 εφόσον αυτές έχουν τις κατάλληλες ικανότητες. Ας μην ξεχνάμε οι ..εν λόγω ενδεχομένως με το μισθό τους να συντηρούν τους (άρρενες) κατιόντες τους(με άλλα λόγια…σκεφτείτε να ήταν μανάδες σας/μας!! :P)

Αντίστοιχα δεν πιστεύω ότι ενοχλούν κάποιον ή κάποια οι άνδρες νοσηλευτές ή νηπιαγωγοί.

Επίσης δεν δέχομαι το ότι δεν υφίστανται διακρίσεις σε βάρος των γυναικών. Αρκεί να ρίξει μια ματιά κανείς στον εργασιακό τομέα για να διαπιστώσει πόσο μακριά βρίσκεται κάποιες φορές η πραγματικότητα από τις διακηρύξεις του εργατικού δικαίου πχ. περί ίσου μισθού για ίση παρεχόμενη εργασία ή περί προστασίας της μητρότητας (οι σχετικές διατάξεις σε μεγάλο βαθμό είτε δεν εφαρμόζονται είτε αποτελούν τροχοπέδη για την πρόσληψη μιας γυναίκας)

Όμως από την άλλη μεριά στο θέμα του στρατού όσο και αν είναι το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα να κάνω αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να βρω στέρεα επιχειρήματα εναντίον της άποψης ότι εδώ υπάρχει μια ανισότητα.

Και νομικά να το πάρει κανείς το άρθρ.4 παρ.6 του Συντάγματος πάνω στο οποίο βασίζεται η δυνατότητα θέσπισης υποχρεωτικής στράτευσης (δυνατότητα το τονίζω του νομοθέτη) αναφέρει μεν μόνο τους Έλληνες και όχι τις Ελληνίδες, κάτι τέτοιο όμωςσυμβαίνει και σε άλλα άρθρα που αναμφισβήτητα εφαρμόζονται και για τις Ελληνίδες όπως π.χ. η ισότητα απέναντι στο νόμο του αρθ.4.παρ1 Σ.

Επομένως υπάρχει η δυνατότητα θεσμοθέτησης της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας των γυναικών και ενδεχομένως η μη θεσμοθέτησή της να συνιστά παραβίαση του αρθρ. 4 παρ 2 περί ίσων υποχρεώσεων των Ελλήνων και Ελληνίδων.
(Εξαίρεση σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να υπάρξει για τις μητέρες)

Εδώ βέβαια θα μπορούσαν να ανοίξουν πολλά εριζόμενα ζητήματα για τη σκοπιμότητα ή μη της υποχρεωτικής στράτευσης, για τη δυνατότητα ή μη συγκρότησης ενός εξʼ ολοκλήρου επαγγελματικού στρατού, για την δυνατότητα εναλλακτικής πολιτικής-κοινωνικής υπηρεσίας κτλ που δεν είναι της παρούσης.

Συγγνώμη για το πελώριο πόστ.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Νωεύς

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 4,820 μηνύματα.
Ισότητα πλάνη ή πραγματικότητα; Αν είναι πραγματικότητα μπορείτε να εξηγήσετε γιατί σε ένα διαζύγιο πρέπει να παίρνει την επιμέλεια των παιδιών η γυναίκα; Και γιατί οι νόμοι προτιμούν να δώσουν την επιμέλεια σε μια οικτρή μάνα και όχι σε ένα λαμπρό πατέρα;
1.- Επειδή η μητέρα των παιδιών έχει με το μέρος της τη μαρτυρία της ίδιας της φύσης, για τη μητρότητά της, ενώ ο πατέρας τους, μόνον του νόμου(κοινωνία κλπ). Η μητρότητα συνοδεύεται από αδιαμφισβήτητη βεβαιότητα, ενώ η πατρότητα( μέχρι να μας προκύψει το test DNA) ήταν "δια πίστεως".

2.- Ο νόμος διακρίνει, πότε μία μητέρα είναι "οικτρή" και πότε ο πατέρας, "λαμπρός". Πάντως, όταν μία μητέρα είναι "οικτρή", δε συνεπάγεται κιόλας, η λαμπρότητα του πατέρα. Ή μάλλον, η λαμπρότητά "του" , δεν τον φώτιζε όταν φορτώνε το σπέρμα του;
 

takis68

New member

Ο takis68 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
πέστα ρε φίλε!
δεν ξέρω αν το ξέρεις, αλλά ψηφίζουνε κι όλας!!!!!
έχουν άποψη και για την πολιτική, κατάλαβες;:mad:
σε λίγο θα θέλουν να φορέσουν και παντελόνια:mad:
Καμία σχέση αυτό που έγραψα με αυτό που συμπέρανες.Δεν ήταν φαλλοκρατικό παραλήρημα το κείμενό μου.Λέω ότι εφόσον οι γυναίκες μπαίνουν σε στρατιωτικές σχολές ή κάνουν άλλες σχετικού ύφους δουλειές,θα μπορούσαν αντίστοιχα να υπηρετήσουν και στρατό ένα χρόνο.Αλλά για λόγους επαγγελματικής αποκατάστασης τις βόλευε να πιέσουν για να εισάγονται σε στρατιωτικές σχολές,ενώ για το θέμα της θητείας κάνουν τις πάπιες.

Η aequitas έγραψε όμορφα και την ευχαριστώ πολύ,υπάρχουν θέματα διακρίσεων στις δουλειές αλλά ευτυχώς με τον καιρό καταπολεμούνται.Απ'την άλλη,όμως,δε μπορεί κάποιος να μη σχολιάσει ότι όταν ζητείται από τις γυναίκες να έχουν ανάλογη απόδοση,η αντίδρασή τους είναι νευρόσπαστη.Ζητάνε ίσα δικαιώματα,αλλά στις ίσες υποχρεώσεις κλωτσάνε.Και κάτι τελευταίο,περιπτώσεις όπως αυτή με το γενικό γραμματέα που είχε σχέσεις με κάποια συμβασιούχο,τις αντιμετωπίζουν ως αποκλειστικό φταίξιμο των ανδρών.Λες και τις τιμάει να κοιμούνται με τους ανώτερους για να κάτσουν σε καρέκλα ή λες και δε θέλουν να πάνε μαζί τους.Υποκρισία δεν είναι αυτό;

Μου αρέσει που βλέπω ενωτικές απόψεις όπως η ακόλουθη:
δεν το δέχομαι αυτό....
κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουμε να το βλέπουμε σαν πόλεμο και ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο
στον πόλεμο δεν υπάρχουν νικητές, αλλά μονάχα απώλειες κι απ τις δύο πλευρές...
Δεν καταλαβαίνω γιατί μαλώνουμε αντί να συζητάμε τα 2 φύλα.
 

Buggs

New member

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών και επαγγέλεται Συγγραφέας . Έχει γράψει 2,559 μηνύματα.
Μου αρέσει που βλέπω ενωτικές απόψεις όπως η ακόλουθη:
Δεν καταλαβαίνω γιατί μαλώνουμε αντί να συζητάμε τα 2 φύλα.
Ισως γιατι υπάρχει ενας πόλεμος. Αυτός της εξυπνάδας. Του ποιός εν τέλει ότι και άν ισχύει, κάνει πιο έξυπνα τη ζωή του.

Σκεφτείτε στον στρατό να πηγαίνανε μόνο γυναίκες; Και φυσικα στους διάφορους πολέμους να πηγαίνανε, να σκοτώνονταν ή να σακατεύονταν μονο γυναίκες; Σκεφτείτε στην δουλειά, για χιλιετηρήδες, να πηγαίνανε μόνο γυναίκες;

Σκεφτείτε τώρα ενα σκηνικό όπου μια γυναίκα να πρέπει να απόδείξει χίλια πράγματα πριν της κάνετε τη χάρη να πέσετε στην αγκαλιά της. Σκεφτείτε υστερα απο το γαμο να είσαστε οι "κύριοι απαίτηση". Σκεφτείτε να εχετε τέτοια δυναμη που ενα σήκωμα φρυδιου σας να αρκεί για να μπεί το έτερον ήμισυ σας στη πρίζα. Μ'αγαπά δε μ'αγαπά; Σκεφτείτε να διαμαρτύρεστε στη σύζυγο ότι ο φιλος σας, σύζυγος της Νάντιας, κυκλοφορεί με Μπε Εμ Βε κι εσείς ακόμη με Νισάν. Γιατί η Νάντια είναι αγωνιστρια,είναι είναι είναι ....

Σκεφτείτε να κάθεστε στο σπίτι και όλη σας η έννοια να είναι η μαγειρική (στην χειρότερη περίπτωση) ή οι διαταγές στο υπηρετικό προσωπικόι, στην καλύτερη. Και το μονο που πρέπει να κάνετε γι'αυτό τί είναι; Να κάνετε σέξ όποτε εκείνη θέλει και να λέτε "ναι μ'αρέσει, είσαι γυναικάρα, απο τους ώμους σου ανατέλει ο ήλιος".

Σκεφτείτε, εκεινη, για να σταθεί στο ύψος των απαιτήσεων και προσδοκιών, απο το φύλο της, σε μια ιδεατή κατάσταση όπου θα είχαν αντιστραφεί οι όροι, να πρέπει ΠΑΝΤΑ να βγάζει περισσότερα απο εσάς. Ακόμη και άν, επειδή έτσι σας αρέσει και όχι επειδή είσαστε υποχρεωμένοι, δουλεύετε και εσείς. Σκεφτείτε την, για να ικανοποιήσει ολες τις ατέλειωτες απαιτησεις της κοινωνικής σας θέσης και στάτους, να εργάζεται ατέλειωτες ώρες, και να κινδυνευει από όλες τις αρρώστιες του στρές μαζί. Σκεφτειτε το προσδόκιμό σας ζωής να είναι αντιστρόφως ανάλογο του δικού της, και ευθέως ανάλογο του πόσο θα καταφέρει να σας ικανοποιήσει παντοιοτρόπως. Πεθαίνοντας η καημένη φυσικα, πολύ νωρίτερα κατα μέσο όρο...

Σκεφτείτε τα όλα αυτά και χαλαρώστε, με την ιδέα ότι είσαστε το δεύτερο φύλο ... Για λίγο. Γιατί ύστερα θα πρέπει να βγείτε έξω πάλι σαν σωστοί άντρες, αδιαμαρτύρητα. Γιατί ο άντρας είναι άντρας, γιατί σε έναν άντρα θα πουνε "να είσαι άντρας ρε". Εχετε ακουσει ποτέ την έκφραση "Να είσαι γυναίκα ρε;"

Χαλαρώστε λοιπόν με την ιδέα ότι είσαστε το δεύτερο φύλο ... Για λίγο. :D:)
 

lugar

Well-known member

Η lugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών . Έχει γράψει 810 μηνύματα.
:cry_x:Κακομοιρούληδες άντρες, τόση αδικία πια. Πόσο σας συμπονάω!:cry_x:
 

Buggs

New member

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών και επαγγέλεται Συγγραφέας . Έχει γράψει 2,559 μηνύματα.

prime

New member

Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,018 μηνύματα.
Γιατί ο άντρας είναι άντρας, γιατί σε έναν άντρα θα πουνε "να είσαι άντρας ρε". Εχετε ακουσει ποτέ την έκφραση "Να είσαι γυναίκα ρε;"
:D:)
Εσύ έχεις ακούσει ποτέ τη λέξη "μισανήρ?'' :P
Τη λέξη ''μισογύνης'' όμως την ξέρεις.

υγ.1 δεν σε χαρακτηρίζω έτσι, μην παρεξηγηθείς.:)

υγ2 σχετικά με τις στρατιωτικές σχολές:
α) μπαίνουν λίγες γυναίκες και
β) όσες μπαίνουν δέχονται πόλεμο από το ''αντροκράτος'' εκεί μέσα.

υγ 3. θα δεχθώ να πάω στρατό και να χάσω ένα χρόνο από τη ζωή μου όταν δημιουργηθεί ο κλώνος μου, αν θέλουμε να έχουμε και πραγματική ισότητα.
Πώς το είδαμε, 9+9 μήνες για 2 εγκυμοσύνες + 8 μήνες θηλασμού το λιγότερο για τα 2 παιδιά μαζί που θα πρέπει να είμαι διαθέσιμη 24/7, μας κάνουν 26 μήνες.
Δε θέλω να το σκέφτομαι ότι θα πρέ πει να δουλεύω παράλληλα.


χμμμ...δεν πάω φαντάρος καλύτερα? :P
 

Εδάδ

New member

Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,269 μηνύματα.
Οι αντρες πρέπει να έχουν περισσότερη φροντίδα απο τις γυναίκες γιατί ειναι πιο ευαίσθητοι. Πέραν αυτού οι αυτοπεποίθησή τους είναι πιο ευάλλωτη δεδομένου του παράγοντα στήση.
Έχεις αιμορραγήσει πάνω από ένα τέταρτο συνεχόμενα?
Χαχαχα.

Να πονάς, να μυρίζεις άσχημα, να βγαίνουν τα σωθικά σου και παρόλαυτα να πρέπει να δουλέψεις.

Άσε μας κι εσύ και η ψωροστήση σου.


(κακό χιούμορ, δεν το εννοώ....)
 

prime

New member

Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,018 μηνύματα.
Δεν ξέρω αν είναι κακό χιούμορ.
Αν το σκεφτείς πολλές από μας σερνόμαστε και παρ' όλα αυτά πρέπει να είμαστε 100% αποδοτικές.

Μην πω για τον χαμηλό αιματοκρίτη που δεν παλεύεται: συνεχής κόπωση, χλωμάδα, πέσιμο μαλλιών, μαύροι κύκλοι, να κρυώνεις συνέχεια, κακή ψυχολογία.
Αλλά στη δουλειά να πρέπει να είσαι κούκλα, με μαχητική διάθεση και συγκεντρωμένη.

όταν δε αρχίζει η εμμηνόπαυση αρχίζει και το πατιρντί..

Μετά αν πιάσω, γυναικολόγους και γυναικολογικά θα γίνω κακιά και θα πω ότι αυτόν τον μέσο όρο ζωής ΠΟΛΥ ακριβά τον πληρώνουμε κορίτσια :/:
 

Εδάδ

New member

Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,269 μηνύματα.
Kακό αστείο ήταν για τη στήση του

όλο το υπόλοιπο το εννοούσα οφ κορς
 

Buggs

New member

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών και επαγγέλεται Συγγραφέας . Έχει γράψει 2,559 μηνύματα.
Πώς το είδαμε, 9+9 μήνες για 2 εγκυμοσύνες + 8 μήνες θηλασμού το λιγότερο για τα 2 παιδιά μαζί που θα πρέπει να είμαι διαθέσιμη 24/7, μας κάνουν 26 μήνες.
Δε θέλω να το σκέφτομαι ότι θα πρέ πει να δουλεύω παράλληλα. χμμμ...δεν πάω φαντάρος καλύτερα? :P
:)

Έχεις αιμορραγήσει πάνω από ένα τέταρτο συνεχόμενα?
Χαχαχα. Να πονάς, να μυρίζεις άσχημα, να βγαίνουν τα σωθικά σου και παρόλαυτα να πρέπει να δουλέψεις.Άσε μας κι εσύ και η ψωροστήση σου.(κακό χιούμορ, δεν το εννοώ....)
:)

Αν το σκεφτείς πολλές από μας σερνόμαστε και παρ' όλα αυτά πρέπει να είμαστε 100% αποδοτικές.Μην πω για τον χαμηλό αιματοκρίτη που δεν παλεύεται: συνεχής κόπωση, χλωμάδα, πέσιμο μαλλιών, μαύροι κύκλοι, να κρυώνεις συνέχεια, κακή ψυχολογία.
Αλλά στη δουλειά να πρέπει να είσαι κούκλα, με μαχητική διάθεση και συγκεντρωμένη. όταν δε αρχίζει η εμμηνόπαυση αρχίζει και το πατιρντί..
:)

Kακό αστείο ήταν για τη στήση του όλο το υπόλοιπο το εννοούσα οφ κορς

Είχα δεν είχα κατάφερα να τις φέρω σε επίπεδο γόνιμου διαλόγου παλι ο άτιμος :):P.

Μερικές παρατηρήσεις. 1) Ειδατε τους πόντους στα δικά μου "αντρικά" ποστ (μηδέν δηλαδη, και να λέμε παλι καλά) σε σύγκριση με τα "γυναικεία" πόστ; 2) Δεν μιλαμε για τη δική μου στήση :):redface:
 

Subject to change

Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 10,251 μηνύματα.

Buggs

New member

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών και επαγγέλεται Συγγραφέας . Έχει γράψει 2,559 μηνύματα.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

fandago

New member

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,727 μηνύματα.
πέστα ρε φίλε!
δεν ξέρω αν το ξέρεις, αλλά ψηφίζουνε κι όλας!!!!!
έχουν άποψη και για την πολιτική, κατάλαβες;:mad:
σε λίγο θα θέλουν να φορέσουν και παντελόνια:mad:
Καλό... NOT :)
Το ξέρω ότι θα χαρακτηριστώ και πάλι φαλλοκράτης αλλά στο θέμα στρατός ο takis68 δεν έχει τόσο άδικο για να σηκώνει τέτοια ειρωνεία και μάλιστα με τόσο επιθετικό ύφος :/:
υγ2 σχετικά με τις στρατιωτικές σχολές:
α) μπαίνουν λίγες γυναίκες και
β) όσες μπαίνουν δέχονται πόλεμο από το ''αντροκράτος'' εκεί μέσα.
Οπότε επειδή δέχεστε τον "πόλεμο" δεν θεσπίζεται υποχρεωτική θητεία; Αν δεν ήταν μειοψηφία οι γυναίκες στον στρατό, μάλλον δεν θα υπήρχε αυτός ο "πόλεμος". Είμαι σίγουρος ότι αν ήταν υποχρεωτική και για τα δύο φύλα τότε οι διαθέσιμοι στρατιώτες θα ήταν διπλάσιοι και άρα η θητεία θα μπορούσε μέχρι και να υποδιπλασιαστεί. Οπότε μάλλον ευγνώμονες θα ήταν οι άντρες παρά εχθρικοί :)
Δεν πάτε στρατό, γιατί δεν κάνετε για τον στρατό. Πολύ απλά η πλειοψηφία (και όχι μεμονωμένες περιπτώσεις) δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε αυτό που ζητάει ο στρατός ή να ζήσετε στις συνθήκες που αυτός επιβάλλει.
υγ 3. θα δεχθώ να πάω στρατό και να χάσω ένα χρόνο από τη ζωή μου όταν δημιουργηθεί ο κλώνος μου, αν θέλουμε να έχουμε και πραγματική ισότητα.
Αυτό δεν το κατάλαβα. :worry:
Πώς το είδαμε, 9+9 μήνες για 2 εγκυμοσύνες + 8 μήνες θηλασμού το λιγότερο για τα 2 παιδιά μαζί που θα πρέπει να είμαι διαθέσιμη 24/7, μας κάνουν 26 μήνες.
Δε θέλω να το σκέφτομαι ότι θα πρέ πει να δουλεύω παράλληλα.
χμμμ...δεν πάω φαντάρος καλύτερα? :P
Να πας ;)
Εγώ αυτό που ακούω είναι ότι η εγκυμοσύνη είναι ότι καλύτερο στην ζωή της γυναίκας και μάλιστα είναι από τα θετικά του να είσαι γυναίκα. Μάλλον το γυρίζετε όπως σας συμφέρει κάθε φορά. :P
- Εσείς οι άντρες δεν θα ζήσετε ποτέ πως είναι να έχεις μια ζωή στα σπλάχνα σου, να φέρνεις το παιδί σου στον κόσμο.
- Εσείς οι άντρες δεν θα ζήσετε ποτέ την ταλαιπωρία της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, καλύτερα να πήγαινα φαντάρος.
Αποφασίστε :)
Στην τελική το πιο πιθανό είναι ότι οι άντρες σας θα σας έχουν στα πούπουλα τους 26 εκείνους μήνες (περίεργο που έβαλες στάνταρ 2 παιδιά) ;)
:cry_x:Κακομοιρούληδες άντρες, τόση αδικία πια. Πόσο σας συμπονάω!:cry_x:
Πραγματικά με έπεισες :worry:
Έχεις αιμορραγήσει πάνω από ένα τέταρτο συνεχόμενα?
Χαχαχα.

Να πονάς, να μυρίζεις άσχημα, να βγαίνουν τα σωθικά σου και παρόλαυτα να πρέπει να δουλέψεις.

Άσε μας κι εσύ και η ψωροστήση σου.


(κακό χιούμορ, δεν το εννοώ....)
Όντως κακό χιούμορ. Έτσι όπως τα παρουσιάζετε είναι σα να λέτε ότι καλύτερα να είχατε γεννηθεί άντρες. Πόσες από εσάς πραγματικά το πιστεύετε αυτό; 1-2, καμία; Αυτό δείχνει ότι μάλλον έχετε βολευτεί αρκετά με αυτό. Αντίστοιχα και ελάχιστοι άντρες θα θέλανε να είναι γυναίκες. Καθένας θεωρεί ότι το φύλο του είναι το καλύτερο και δεν θα το άλλαζε. Οπότε μην ακούω γκρίνιες για τις ιδιαιτερότητες του φύλου σας. :)

Το γυναικείο φύλο το εκτιμώ και δεν το υποβαθμίζω. Έχετε τα καλά σας έχουμε και εμείς τα δικά μας. Σίγουρα είμαστε διαφορετικοί...
 

Neraida

New member

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6,328 μηνύματα.
Οταν σε μια συνεντευξη για δουλεια με ρωτανε, εαν εχω σχεση, τι σχεση ειναι αυτη, εαν ειναι πολυχρονη και εαν εχω σκοπο να κανω οικογενεια στο αμεσο μελλον, ε ναι, ωρες ωρες σκεφτομαι να ημουν αντρας...
 

fandago

New member

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,727 μηνύματα.
Οταν σε μια συνεντευξη για δουλεια με ρωτανε, εαν εχω σχεση, τι σχεση ειναι αυτη, εαν ειναι πολυχρονη και εαν εχω σκοπο να κανω οικογενεια στο αμεσο μελλον, ε ναι, ωρες ωρες σκεφτομαι να ημουν αντρας...
Αλλά αμέσως μετά σταματάς και χαίρεσαι που είσαι γυναίκα.

Αντίστοιχα μπορώ να πω ότι όταν στις αγγελίες διαβάζω "ζητείται κοπέλα για τάδε θέση" σκέφτομαι να ήμουν γυναίκα, αλλά θα έλεγα ψέμματα :)
 

Neraida

New member

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6,328 μηνύματα.
Δεν ειναι αντιστοιχο αγαπητε μου, διοτι αυτο που αναφερεις ισχυει και για πολλες αλλες αγγελιες, οπου ζητουν μονο ανδρες...:)
 

Corpse Bride

New member

Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,086 μηνύματα.
Και σ'αυτο το παραδειγμα, αρνητικο ειναι το οτι ζητανε γυναικα. Ποια σοβαρη επιχειρηση θα διευκρινιζε απο την αγγελια τι φυλου υπαλληλο θελει χωρις καν να εχει δει σιβια και κανει συνεντευξεις?
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 60 μέρες:
  • Φορτώνει...
Top