akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

01-08-24

21:22
Παιδια δωστε λιγο αγάπη στο Djokovic. Θελουμε να νικησει δίκαια ο δικός μας και όχι λόγω τραυματισμού του goat.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.306 μηνύματα.

01-08-24

21:25
Χαρείτε εδώ μια φεμινίστρια που κατατάσσει αν κάποια είναι γυναίκα με βάση το αν είναι αρρενωπη η εξωτερική της εμφάνιση.ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΦΑΤΣΙΚΑ ΠΙΟ ΑΝΤΡΑς ΠΕΘΑΙΝΕΙς ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΙΚΑ.Σκιαχτηκα
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.542 μηνύματα.

01-08-24

21:26
Ρε άνθρωπα, τι δεν καταλαβαίνεις; (λέμε τώρα )Δεν είπα κάτι για το περιεχόμενο αυτού που έγραψες, αλλά για τον σκοπό που γράφεις ό,τι γράφεις. Καλό είναι, ακόμα και πίσω από ένα πληκτρολόγιο όταν γράφουμε, να μιλάμε σαν άντρες, λέγοντας τις πραγματικές μας απόψεις (γενικά τώρα και σόρι και για τη σεξιστική συμβουλή μου, ε; )View attachment 136153
Παιρνοντας ως μειζων προταση του συλλογισμου μας οτι αυτο που γραφει ο κ. Γεωργιαδης (ο πιο εγκριτος αστικολογος της Ελλαδος btw, 90 χρονων) ισχυει de facto ως νομος κρατους και ως ελασσων οτι οπως λεγεται ειχε αιδοιο εκ γεννετης η Αλγερινη, κατα τους κανονες της τυπικης λογικης οδηγουμαστε στο συμπερασμα οτι στο δικονομικο μας συστημα οπως ισχυει σμρ (και οπως ισχυε δεκαετιες επειδη νομιζω ο νομος αυτος ειναι αρκετα παλιος, καμια σχεση με τον τροποποιητικο του 2022 ο οποιος αναφερεται μονο σε επεμβασεις ιντερσεξ και οχι τρανς ατομων) η Αλγερινη θα δηλωνοταν ως γυναικα, γτ κρισιμο κριτηριο κατα τον νομοθετη (οχι κατ εμε) ειναι τα εξωτερικα γεννητικα οργανα. Κανενα τρολ καμια αριστεροπαπαρια. Προσωπικη αποψη οντως δεν εξεφρασα παρα μονο τη νομικη οπτικη του ζητηματος οχι την ηθικη.
Οσο για τον @American Economist που παταει λαικ ενω δεν εχει ανοιξει ποτε βιβλιο νομικης (και καλα κανει αφου οικονομικα σπουδαζει) αλλα με περισσεια ευκολια εβγαλε το συμπερασμα οτι η κειμενη νομοθεσια της Πολιτειας μας ειναι τρολια, θα πω μονο οτι οταν του λενε οτι τα οικονομικα δεν ειναι επιστημη (ουτε η νομικη ειναι, ουτε τα μαθηματικα) ή ασχολειται καποιος χωρις σχετικες γνωσεις κλαιγεται σαν την απατημενη εφηβη γκομενα.
Guest 030894
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

01-08-24

21:27
Ε εγω θεωρω επιστημες τις hard sciences που μελετουν τον φυσικο κοσμο και ενεχουν το στοιχειο της παρατηρησης του πειραματισμου της διαψευσης της υποθεσεως της αναπαραγωγης του πειραματος κλπ. Δλδ φυσικη χημεια κλπΠοιος ορίζει τι είναι επιστήμη; και τι χρειάζεται ένα αντικείμενο για να γίνει επιστήμη;
Αυτά τα λέει ο Βαρουφάκης που είναι επικίνδυνος
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Α ο σκοπος ναι. Ναι ειπαμε το βεβαρυμμενο παρελθον του τρολ αλλα εδω σκοπος ηταν οχι το τρολ αλλα η νομικη οπτικη του ζητηματος. Η γνωμη μου η υποκειμενικη βρισκεται στο υπ αριθμο 571 ποστ του θρεντ αυτου.Ρε άνθρωπα, τι δεν καταλαβαίνεις; (λέμε τώρα )Δεν είπα κάτι για το περιεχόμενο αυτού που έγραψες, αλλά για τον σκοπό που γράφεις ό,τι γράφεις. Καλό είναι, ακόμα και πίσω από ένα πληκτρολόγιο όταν γράφουμε, να μιλάμε σαν άντρες, λέγοντας τις πραγματικές μας απόψεις (γενικά τώρα και σόρι και για τη σεξιστική συμβουλή μου, ε![]()
Τωρα εσυ παιζει να νομιζεις οτι ειμαι κανενας βιγκαν φεμινιστης αριστερος με μακρια ροζ μαλλια* που θιχτηκε επειδη συσχετισες τον αντρισμο με την μπεσα και θα αρχισει το ραντ περι τοξικης αρρενωποτητας. Η οτι θιχτηκα για τους τρανς ιντερσεξ τι ειναι τελοσπαντων και ειπα υπουλα να το καλυψω υπο το μανδυα του τρολ που απευθυνεται παντα στους συντηρητικους τους οποιος ενδομυχα μισω. Ναι θα μπορουσε, εγω χατηρια δε χαλαω γενικα, ο,τι θελει πιστευει ο καθενας.γράφεις ό,τι γράφεις. Καλό είναι, ακόμα και πίσω από ένα πληκτρολόγιο όταν γράφουμε, να μιλάμε σαν άντρες, λέγοντας τις πραγματικές μας απόψεις (γενικά τώρα και σόρι και για τη σεξιστική συμβουλή μου, ε![]()
*
Φωταρα (@American Economist) περιμενω να μου απολογηθεις που χλευασες την ακαδημαικη μου γνωση, εγω δε χλευαζω τα πινακακια σου
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.110 μηνύματα.

01-08-24

21:38
Ελα Αλεκο; Παπαντζα παλι ειπες΄.Δεν σε πιανω,Για ξηγα το μου να το καταλαβω και εγω.Χαρείτε εδώ μια φεμινίστρια που κατατάσσει αν κάποια είναι γυναίκα με βάση το αν είναι αρρενωπη η εξωτερική της εμφάνιση.
Τις βλακειουλες σου αλλου.
Λεμε οτι αυτη που δηλωσε γυναικα ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ γεννημενος..ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ και ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΙΚΑ.Τι δεν καταάβαινεις αγαπουλα;Το εδειξαν και οι ορμονες της/του.
Εδω μιλαμε για αθληματα και κλεψια στο αθλημα.ΟΧΙ ΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ...
Αν ειναι να λετε καποιοι μια μαλακια απλα για να τα χωσετε..μαντεψε ποιος ρεζιλευεται.

Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΑΠΛΑ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ.Τρικυμια εν κρανιω γμτ συνεχως.πεταμε οτι ναναι.Καπου συνελθετε καποιοι.Πεταγεστε απλα για να την πειτε σε ατομα που δεν γουσταρετε και απλα εσεις φαινεστε ηλιθιοι.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.306 μηνύματα.

01-08-24

21:43
Υψηλότερα επίπεδα ορμονών δεν σημαίνει ότι δεν είναι το φύλο της. Δεν δηλώνει κάτι. Γεννήθηκε στην Αλγερία, εκεί που είναι παράνομο να δηλώσεις ο,τι θες. Όποτε η υστερία σου καταλήγει στο να κράζει μια γυναίκα επειδή έχει πιο αρρενωπό σωματότυπο. Ένα πρόσφατο παράδειγμα είναι μια ακόμα αθλήτρια στην Αμερική που δέχεται παρόμοιες επιθέσεις. Δωσε λίγη βάση μήπως ξεκολλήσειςΕλα Αλεκο; Παπαντζα παλι ειπες΄.Δεν σε πιανω,Για ξηγα το μου να το καταλαβω και εγω.
Λεμε οτι αυτη που δηλωσε γυναικα ΕΙΝΑΙΑ ΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΙΚΑ.Τι δεν καταάβαινεις αγαπουλα;Το εδειξαν και οι ορμονες της/του.
Αν ειναιθ να λετε καποιοι μια μαλακαι απλα για να τα χωσετε..μαντεψε ποιος ρεζιλευεται.![]()
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.110 μηνύματα.

01-08-24

21:44
Αντρας ειναι παιδακι μου το εχεις καταλαβει η μαμακιζεσαι;Υψηλότερα επίπεδα ορμονών δεν σημαίνει ότι δεν είναι το φύλο της. Δεν δηλώνει κάτι. Γεννήθηκε στην Αλγερία, εκεί που είναι παράνομο να δηλώσεις ο,τι θες. Όποτε η υστερία σου καταλήγει στο να κράζει μια γυναίκα επειδή έχει πιο αρρενωπό σωματότυπο. Ένα πρόσφατο παράδειγμα είναι μια ακόμα αθλήτρια στην Αμερική που δέχεται παρόμοιες επιθέσεις. Δωσε λίγη βάση μήπως ξεκολλήσεις
Κατα τα αλλα..δειτε και θαυμαστε.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Στην αντεπίθεση η Αλγερινή μποξέρ - «Είμαι η εκλεκτή του Θεού για το χρυσό μετάλλιο» - ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ
Η Αλγερινή μποξέρ που θεωρείται «βιολογικά αρσενικό», μετά την λήξη της αναμέτρησης δεν στάθηκε στη μικτή ζώνη για να κάνει δηλώσεις. Όμως, περνώντας μπροστά
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.

01-08-24

21:44
Ελα Αλεκο; Παπαντζα παλι ειπες΄.Δεν σε πιανω,Για ξηγα το μου να το καταλαβω και εγω.
Λεμε οτι αυτη που δηλωσε γυναικα ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ γεννημενος..ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ και ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΙΚΑ.Τι δεν καταάβαινεις αγαπουλα;Το εδειξαν και οι ορμονες της/του.
Εδω μιλαμε για αθληματα και κλεψια στο αθλημα.ΟΧΙ ΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ...
Αν ειναι να λετε καποιοι μια μαλακια απλα για να τα χωσετε..μαντεψε ποιος ρεζιλευεται.
Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΑΠΛΑ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ.Τρικυμια εν κρανιω γμτ συνεχως.πεταμε οτι ναναι.Καπου συνελθετε καποιοι.Πεταγεστε απλα για να την πειτε σε ατομα που δεν γουσταρετε και απλα εσεις φαινεστε ηλιθιοι.
Δεν νομίζω ότι θα καταφέρεις κάτι Πουπι.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

01-08-24

21:45
ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕς.Υψηλότερα επίπεδα ορμονών δεν σημαίνει ότι δεν είναι το φύλο της. Δεν δηλώνει κάτι. Γεννήθηκε στην Αλγερία, εκεί που είναι παράνομο να δηλώσεις ο,τι θες. Όποτε η υστερία σου καταλήγει στο να κράζει μια γυναίκα επειδή έχει πιο αρρενωπό σωματότυπο. Ένα πρόσφατο παράδειγμα είναι μια ακόμα αθλήτρια στην Αμερική που δέχεται παρόμοιες επιθέσεις. Δωσε λίγη βάση μήπως ξεκολλήσεις
Νανακια τωρα
Η Αλγερινή μποξέρ που θεωρείται «βιολογικά αρσενικό», μετά την λήξη της αναμέτρησης δεν στάθηκε στη μικτή ζώνη για να κάνει δηλώσεις. Όμως, περνώντας μπροστά από τους εκπροσώπους του Τύπου, είπε ότι είναι «η εκλεκτή του Θεού για να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο» κι ότι «θα νικήσει όποιον χρειαστεί» για να τα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Στην αντεπίθεση η Αλγερινή μποξέρ - «Είμαι η εκλεκτή του Θεού για το χρυσό μετάλλιο» - ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ
Η Αλγερινή μποξέρ που θεωρείται «βιολογικά αρσενικό», μετά την λήξη της αναμέτρησης δεν στάθηκε στη μικτή ζώνη για να κάνει δηλώσεις. Όμως, περνώντας μπροστά
Το τι δηλωνει και τι δεν δηλωνει εχεσθην./ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΜΟΝΙΚΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ...ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΝΑΝΑΚΙΑ.ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΤΡΕς
ΠΑΡΤΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟ ΒΛΗΜΑ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΚΛΕΚΤΗ ΤΠΥ ΘΕΟΥ.ΠΟΛΥ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΓΜΤ ΠΕΦΤΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ,
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.542 μηνύματα.

01-08-24

21:48
Το τελευταίο από τα τρία. Καλά, όχι ότι μισείς κιόλας, είπαμε. Αλλά κάποια πράγματα φαίνονται. Και νομίζω στο έχω ξαναπεί, παίζει να πιστεύεις ότι απευθύνεσαι σε υπερβολικά ηλίθιους.Τωρα εσυ παιζει να νομιζεις οτι ειμαι κανενας βιγκαν φεμινιστης αριστερος με μακρια ροζ μαλλια* που θιχτηκε επειδη συσχετισες τον αντρισμο με την μπεσα και θα αρχισει το ραντ περι τοξικης αρρενωποτητας. Η οτι θιχτηκα για τους τρανς ιντερσεξ τι ειναι τελοσπαντων και ειπα υπουλα να το καλυψω υπο το μανδυα του τρολ που απευθυνεται παντα στους συντηρητικους τους οποιος ενδομυχα μισω. Ναι θα μπορουσε, εγω χατηρια δε χαλαω γενικα, ο,τι θελει πιστευει ο καθενας.
*View attachment 136154*
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

01-08-24

21:50
Η Χέλιφ θεωρείται “βιολογικά αρσενικό”

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Χαμός σε αγώνα πυγμαχίας - Ιταλίδα μποξέρ εγκατέλειψε το ρινγκ μετά τις γροθιές που δέχθηκε από intersex αντίπαλο
Είπε ότι δεν αποχώρησε από τον αγώνα ως διαμαρτυρία για την ένταξη της αντιπάλου της, αλλά ότι πήρε την απόφαση, ακριβώς για την εξετάσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες.
Αν εγινε ετσι απο ντομπινγκ...παλι στα τσακιδια.
ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ..ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
Memetchi
Διάσημο μέλος

01-08-24

22:14
Φοβερή πηγή, ανίδεοι δημοσιογράφοι που γράφουν ο,τι θέλουν.ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕς.
Νανακια τωρα
Η Αλγερινή μποξέρ που θεωρείται «βιολογικά αρσενικό», μετά την λήξη της αναμέτρησης δεν στάθηκε στη μικτή ζώνη για να κάνει δηλώσεις. Όμως, περνώντας μπροστά από τους εκπροσώπους του Τύπου, είπε ότι είναι «η εκλεκτή του Θεού για να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο» κι ότι «θα νικήσει όποιον χρειαστεί» για να τα
![]()
Η Αλγερινή μποξέρ που θεωρείται «βιολογικά αρσενικό», μετά την λήξη της αναμέτρησης δεν στάθηκε στη μικτή ζώνη για να κάνει δηλώσεις. Όμως, περνώντας μπροστάwww.enikos.gr
Το τι δηλωνει και τι δεν δηλωνει εχεσθην./ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΜΟΝΙΚΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ...ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΝΑΝΑΚΙΑ.ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΤΡΕς
ΠΑΡΤΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟ ΒΛΗΜΑ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΚΛΕΚΤΗ ΤΠΥ ΘΕΟΥ.ΠΟΛΥ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΓΜΤ ΠΕΦΤΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ,
Σου λένε δεν δηλώνει τίποτα, έτσι γεννήθηκε. Φεμινισμός για τα πανηγύρια
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

01-08-24

22:26
Δεν ξερω σε ποιον φεμινισμο αναφερεσαι και τι σχεση εχιε με το θεμα.Φοβερή πηγή, ανίδεοι δημοσιογράφοι που γράφουν ο,τι θέλουν.
Σου λένε δεν δηλώνει τίποτα, έτσι γεννήθηκε. Φεμινισμός για τα πανηγύρια
View attachment 136157
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΑς ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΝΙΔΕΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ..ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Καπου το εχεις χασει.
Κατα τα αλλα....δεν μας ενδιαφερει τι δηλωνει..βρηκαν οτι ειναι βιολογικα αντρες,,τελειωσε η υποθεση.
ΠΑΝΤΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ.ΠΑΝΤΟΥ.
Τα παραπονα σου λοιπον στο ...παντου.
Η Αλγερινή intersex είναι το φαβορί, και ο αντιπρόεδρος του Υπουργικού Συμβουλίου της Ιταλίας Ματέο Σαλβίνι έχει εξοργιστεί για το γεγονός ότι της επιτρέπουν να αγωνιστεί.
«Intersex μποξέρ που έχει αποβληθεί από την Παγκόσμια Ομοσπονδία μπορεί να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα αντιμετωπίσει τη δική μας Άντζελα Καρίνι
Δεν είναι η μοναδική περίπτωση
Άλλη μια αθλήτρια που έχει προκαλέσει αντιδράσεις για τους ίδιους λόγους είναι η Λιν Γιου-Τινγκ από την Ταϊβάν, επίσης πυγμάχος που έχει αποκλειστεί από τη Διεθνή Ομοσπονδία Πυγμαχίας (IBA) από παγκόσμιο πρωτάθλημα που είχε γίνει πέρυσι στο Νέο Δελχί. Μάλιστα, της είχε αφαιρεθεί και μετάλλιο που είχε κερδίσει στη συγκεκριμένη διοργάνωση.
Όπως έχει ανακοινώσει η IBA, οι εξετάσεις χρωμοσωμάτων των δύο αυτών πυγμάχων έδειξαν χρωμοσώματα ΧΥ, τα οποία είναι τα ανδρικά, αντί για τα ΧΧ των γυναικών. Η IBA έχει θέσει αυστηρά όρια για τους αθλητές και ειδικά για τις αθλήτριες σε ό,τι αφορά τα επίπεδα της τεστοστερόνης, της ορμόνης που συνδέεται με τους άνδρες αν και ανιχνεύεται και στις γυναίκες σε χαμηλότερα επίπεδα.
Η ΔΟΕ, με τη σειρά της, υιοθέτησε πιο χαλαρούς κανονισμούς σε σχέση με αυτούς της IBA.
Είναι μια «εξαιρετικά επικίνδυνη» απόφαση, δήλωσε η αρχηγός της αυστραλιανής πυγμαχίας Κέιτλιν Πάρκερ ενόψει μιας πιθανής αναμέτρησης με μία από τις συναθλήτριές της. «Δεν συμφωνώ με το να τους επιτρέπεται να αγωνίζονται στον αθλητισμό, ειδικά στα μαχητικά αθλήματα», δήλωσε η Πάρκερ και πρόσθεσε ότι «μπορεί να είναι απίστευτα επικίνδυνο».
Όπως είπε, έχει αγωνιστεί με άνδρες στο παρελθόν και ξέρει πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι αυτό για τις αθλήτριες. «Βιολογικά και γενετικά θα έχουν περισσότερα πλεονεκτήματα και στα μαχητικά αθλήματα μπορεί να είναι επικίνδυνο», επισήμανε.
Εξέφρασε ακόμη και την αγωνία της για το μέλλον της πυγμαχίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. «Είναι το παλαιότερο ολυμπιακό άθλημα. Η γυναικεία πυγμαχία εισήχθη μόλις το 2012 και θέλω να τη δω για τα επόμενα 100, 200 χρόνια», εξήγησε.

Σε 46 δευτερόλεπτα η intersex πυγμάχος έβγαλε νοκ άουτ την αντίπαλό της - Zougla
Η Ιταλίδα Άντζελα Καρίνι έβαλε τα κλάματα και αποχώρησε από το ρινγκ χωρίς να δώσει το χέρι της στην Ιμανί Κελίφ από την Αλγερία

ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ..ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.
Στο μεταξυ ΟΛΑ ΕΙ ΝΑΙ ΘΕΜΑ...ΤΙ ΘΕΜΑ;ΟΕΟ;
Διαβασε/./ειναι φακτ λεμε.Η απόφαση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής να επιτρέψει σε δύο αθλήτριες, που έχουν χρωμοσώματα ανδρών και παλιότερα είχαν αποκλειστεί από διοργανώσεις λόγω των αυξημένων τιμών τεστοστερόνης, να αγωνιστούν στην πυγμαχία γυναικών, έχει προκαλέσει αντιδράσεις.
![]()
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τι ισχύει με την Αλγερινή πυγμάχο - Είναι intersex και όχι τρανς - Γιατί η ΔΟΕ επέτρεψε τη συμμετοχή της
Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η συμμετοχή της Αλγερινής Ιμάν Κελίφ στους γυναικείους αγώνες πυγμαχίας των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Η διαφωνία της ΙΒΑ και της ΔΟΕ και οι επιθέσεις στη woke κουλτούρα και τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότηταwww.thetoc.gr
Βαφτιστε το αλγερινιο οπως θελετε...πειτε το και κουνουπιδι...ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝΕ ΧΕΙ.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗς ΚΑΙ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΡΙΝ..ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΓΙΑΤΙ
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

01-08-24

22:54
Οι κανόνες για τις διαφορές φύλου ή διαφυλικότητας διαφέρουν από διοργάνωση σε διοργάνωση. Δεν είναι παντού ίδιες.ΠΑΝΤΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ.ΠΑΝΤΟΥ.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.583 μηνύματα.

01-08-24

23:02
o άντρας της φωτογραφίας ποιος είναι; ουπς..είναι γυναίκα
akikos
Επιφανές μέλος

01-08-24

23:22
O ιατρός του Ανταρσύα τα εξηγεί πολύ καλά:
Memetchi
Διάσημο μέλος

01-08-24

23:23
Θα βάλεις κάτι επίσημο ή να βάζω και εγώ γενικευμένα άρθρα; Που είναι η επίσημη ανακοίνωση ότι είναι αντρας; Η επίσημη ανακοίνωση που την απέρριψαν προηγουμένως από την IBA η οποία έχει και ρωσική σχέση, λέει πως δεν πέρασε από ορμονικά τεστ, αλλά από δυο τεστ τα οποία δεν θα διευκρινίσουν τι ήταν. Στους Ολυμπιακούς του Τόκιου διαγωνίστηκε όπως και σε όλη της την καριέρα. Απορώ πως πραγματικά θεωρείς ότι μια μουσουλμανική χώρα θα άφηνε έναν άντρα να συμμετάσχει στις γυναίκες με τη σημαία τους. Είναι παράνομη οποιαδήποτε αλλαγή εκεί. Τα γράμματα της IBA υπάρχουν, στα ανεβάζω κιόλας αν θες.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΑς ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΝΙΔΕΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ..ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Διάβασε αυτό εφόσον θες έτσι απλά να πετάμε άρθρα που τα εξηγεί με ουδέτερο τόνο https://eu.usatoday.com/story/sport...-under-fire-olympic-gender-tests/74634233007/
Ναι η αλήθεια είναι ότι δεν πρέπει να περιμένω να κάνεις τη σύνδεση όταν οι γνώσεις σου φτάνουν μέχρι άρθρο της lifo. Ανεξαρτήτως από το αν πρέπει να διαγωνιστεί ή όχι, το να κοροϊδεύεις μια γυναίκα που τυχαίνει να έχει πιθανόν υψηλότερα ορμονικά επιπεδα για την εμφάνιση της, είναι αντιφατικό στο κίνημα. Σου ανέβασα και βίντεο με αθλήτρια που την κατακρίνουν επειδή είναι πιο μεγαλόσωμη, αλλά προφανώς προτιμάς να υστεριάζεις από το να το δεις με λίγη κριτική σκέψη.Δεν ξερω σε ποιον φεμινισμο αναφερεσαι και τι σχεση εχιε με το θεμα.
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.

01-08-24

23:37
Κατι ασχετο αλλα επειδη στο ischool ηρθε στην επιφανεια ενα θεμα για ειδικοτητα στην ιατρικη και ειχες πει οτι ησουν 6ο ετος ιατρικης, τελικα ποιο απο τα 2 ειναι παπατζιλικι?Ζουκοφ: Τουλαχιστον 6 χρονια στη νομικη γτ χρωσταει πολλα αλλα οχι Γενικες Αρχες, οι οποιες αναφερουν χαρακτηριστικα αυτο το παραδειγμα στο πρωτο κεφαλαιο.
Guest 030894
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

01-08-24

23:39
Το 6ο ετος ιατρικης προφανως ηταν η τρολια, νομιζω τον Ευκλειδη ηθελα να τρολαρω τοτε αλλα δε μου βγηκε και το πιστολιασαΚατι ασχετο αλλα επειδη στο ischool ηρθε στην επιφανεια ενα θεμα για ειδικοτητα στην ιατρικη και ειχες πει οτι ησουν 6ο ετος ιατρικης, τελικα ποιο απο τα 2 ειναι παπατζιλικι?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- Joji
- charmander
- Dr. Gl. Luminous
- Μήτσος10
- chester20080
- Memetchi
- Paragontas7000
- Wonderkid
- Scandal
- taketrance
- American Economist
- A350
- fmarulezkd
- Unboxholics
- Advocatus diaboli
- touvlo
- Debugging_Demon
- johnsala
- Griff
- rafaela11
- back2967
- Libertus
- еще один пророк р...
- Angelica Vzl
- giannhs2001
- despoina13
- mixaelaaa
- Ilma
- iiTzArismaltor_
- bibliofagos
- Paladin
- Αλκίμαχος
- linuxman
- pinkheart
- physicscrazy
- tsiobieman
- vasilis123321
- Luludaki
- marww
- fockos
- Bleach_enjoyer
- jj!
- melina_51
- Aurora_
- fourkaki
- estrela
- phleidhs
- kalhkardia
- ghоul
- Εριφύλη
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.