Ιταλίδα μποξέρ αποχώρησε από τον αγώνα με την intersex Imane Khelif

Buggs

Διάσημο μέλος

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.366 μηνύματα.
Δηλαδή: με ένα φασιστικό σκεπτικό, δεν ενδιαφέρεται κάποιος για την επιστημονική ανάλυση φύλων, αλλά με το κατά πόσο μπορεί κάποιος/α να χρησιμέψει στο φασιστικό σύστημα, στην παραγωγή όπλων και άλλων φασιστικών <πολυτελειών>.
Έτσι το λες;
Ακριβώς το κατάλαβες.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.
Η κοπέλα στα screenshot είναι φοιτήτρια ιατρικής.
και τι σημαινει αυτο? Λολ. Μπορει να ειναι 2 ετος και να χρωσταει 10 μαθηματα ξερω γω. Ολα λογια του αερα ειναι στην τελικη, μεχρι να μαθουμε τι συμβαινει στην πραγματικοτητα με αυτον τον μποξερ.

Τελευταία επεξεργασία:

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.207 μηνύματα.
και τι σημαινει αυτο? Λολ. Μπορει να ειναι 2 ετος και να χρωσταει 10 μαθηματα ξερω γω. Ολα λογια του αερα ειναι στην τελικη, μεχρι να μαθουμε τι συμβαινει στην πραγματικοτητα με αυτον τον μποξερ.
Δηλαδή αν εγώ βρω τώρα δέκα γιατρούς που απορρίπτουν κατηγορηματικά το ό,τι έγινε, θα είναι φασίστες έτσι;

Μονά-ζυγά δικά μας.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Δηλαδή: με ένα φασιστικό σκεπτικό, δεν ενδιαφέρεται κάποιος για την επιστημονική ανάλυση φύλων, αλλά με το κατά πόσο μπορεί κάποιος/α να χρησιμέψει στο φασιστικό σύστημα, στην παραγωγή όπλων και άλλων φασιστικών <πολυτελειών>.
Έτσι το λες;
Νομίζω δεν έχει λογική συνέχεια το σκεπτικό σου. Κάτι άλλο θα εννοείς. Όπως το γράφω, δε βγαίνει συμπέρασμα.
Επιμένω να μου εξηγήσεις, γιατί παρατηρώ πράγματι, πως η όλη συζήτηση εδώ, τριγυρνά σε σκέψεις αβάσιμες. Η μονη βάσιμη σκέψη ήταν της @Joji την οποία απέρριψες. Επομένως περιμένουμε να πεις κάτι εξίσου λογικό. Απέρριψες την επιστημονική άποψη, επειδή δεν είναι πολιτική. Ας μας εξηγήσεις λοιπόν τη δική σου.
Τούβλο, ειλικρινά και απροκάλυπτα: ξες τι εστί φασισμός;

Χρησιμοποιείς μια έννοια που από τα λεγόμενά σου δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει και συνεπάγεται.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.904 μηνύματα.
Τούβλο, ειλικρινά και απροκάλυπτα: ξες τι εστί φασισμός;

Χρησιμοποιείς μια έννοια που από τα λεγόμενά σου δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει και συνεπάγεται.
εσύ χρησιμοποίησες τη λέξη στο ποστ 239. Και ειλικρινά, ακόμα δεν έχω καταλάβει, πώς το εννοείς. Θέλεις να γίνεις σαφέστερος, ή λες λόγια του αέρα;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ακριβώς το κατάλαβες.
με δουλεύεις ρε Buggs? Ασυναρτησίες είναι όσα γράφω στο 240. Προσπαθώ να αποδείξω στον Panzerkampfwagen, πως το σκεπτικό περί φασισμού, είναι ασυνάρτητο.

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.218 μηνύματα.
Δηλαδή αν εγώ βρω τώρα δέκα γιατρούς που απορρίπτουν κατηγορηματικά το ό,τι έγινε, θα είναι φασίστες έτσι;

Μονά-ζυγά δικά μας.
Γενικα δεν εχει σημασια τι λεει ο καθενας εφοσον ουσιαστικα δεν ξερουμε τιποτα για το ιστορικο της . Σεναρια και υποθεσεις κανουμε

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.704 μηνύματα.
εσύ χρησιμοποίησες τη λέξη στο ποστ 239
Βασικά αυτό είναι το ποστ που ψάχνεις.
Ποστ 239:
Με το φασιστικό; Στο φασισμό ακομη και τι θα κανεις με το σωμα σου ή τη ζωή σου δεν αφορά εσένα πόσο μάλλον την επιστήμη που την εχουν ίσα για να τους φτιαχνει όπλα και πολυτέλειες. Όλα είναι θεμα πολιτικό. Βλεπε πλήρη εφαρμογή της άποψης αυτής στη δουλεία , αποικιοκρατία, νταβατζιλικι κλπ
Αλλά εντάξει, δεν περιμένουμε και κάτι καλύτερο, ο συγκεκριμένος κύριος όλους αδιακρίτως φασίστες μας λέει.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Βασικά αυτό είναι το ποστ που ψάχνεις.
Ποστ 239:

Αλλά εντάξει, δεν περιμένουμε και κάτι καλύτερο, ο συγκεκριμένος κύριος όλους αδιακρίτως φασίστες μας λέει.
Φασισμός είναι όταν Ολυμπιακό σκάνδαλο

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.
Εγώ πάντως δεν βλέπω αντρικά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο ή στο σώμα της Αλγερινής. Μου κάνει τρομερή εντύπωση που έχει ξεσπάσει τόση βαβούρα χωρίς να υπάρχουν χειροπιαστά στοιχεία για το τι είναι βιολογικά, αλλά και επί του πρακτεου, εάν η δύναμη της είναι εντός του εύρους της γυναικείας ή της αντρικής δύναμης.

Και αν μη τι άλλο, εάν τελικά μιλάμε πραγματικά για βιολογικά γυναίκα με XX χρωμοσώματα, με την βούλα δηλαδή, όλο αυτό θα είναι προσβλητικό και για την ίδια την αθλήτρια. Αρχικά είχαν βγει και άρθρα που μίλαγαν για τρανς, ότι σάπισε στο ξύλο την Καρινι και άλλα τέτοια ωραία...

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι τέτοιες διενέξεις πρέπει να λύνονται με πιο ώριμο τρόπο και με σεβασμό και αξιοπρέπεια προς το πρόσωπο όλων. Δεν πρέπει απλά να πιστεύουμε ότι γράφεται γιατί αυτοί που τα γράφουν, ζουν και τρέφονται από το να δημιουργούν βαβούρα. Και όταν δεν υπάρχει κάτι για να δημιουργήσει βαβούρα, το φτιάχνουν οι ίδιοι.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Εγώ πάντως δεν βλέπω αντρικά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο ή στο σώμα της Αλγερινής.
???????????????????
1722773309155.png

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.
Δεν μου λέει κάτι προσωπικά. Γνωρίζω βιολογικά γυναίκες στο μποξ με πιο ανδρικά χαρακτηριστικά. Ακόμα και η γυμνάστρια που είχα όταν πήγαινα γυμνάσιο δεν καταλαβαίνεις εάν ήταν άντρας ή γυναίκα(γυναίκα ήταν). So...τυχαίνουν αυτά. Ας μην προτρέψουμε να πούμε κάτι χωρίς αποδείξεις και στοιχεία, γιατί...

Εάν αποδειχθεί ότι είναι γυναίκα και απλά έχει παραπάνω μυϊκή δύναμη που πέφτει εκτός του συνήθους εύρους της γυναικείας...τότε τι ;

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Δεν μου λέει κάτι προσωπικά. Γνωρίζω βιολογικά γυναίκες στο μποξ με πιο ανδρικά χαρακτηριστικά. Ακόμα και η γυμνάστρια που είχα όταν πήγαινα γυμνάσιο δεν καταλαβαίνεις εάν ήταν άντρας ή γυναίκα(γυναίκα ήταν). So...τυχαίνουν αυτά. Ας μην προτρέψουμε να πούμε κάτι χωρίς αποδείξεις και στοιχεία, γιατί...

Εάν αποδειχθεί ότι είναι γυναίκα και απλά έχει παραπάνω μυϊκή δύναμη που πέφτει εκτός του συνήθους εύρους της γυναικείας...τότε τι ;
Κλαμα.Οπως ειπαμε και πιο πανω μονο υποθεσεις στον αερα κανουμε.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.059 μηνύματα.

Ε μα ναι, εφόσον η τεστοστερόνη της είναι εκ φύσης έτσι, βιολογικα έτσι φτιαγμένη, γιατί να είναι κάτι κακο; Έχει αυτό το πλεονέκτημα και γουστο της και μαγκια της. Ακριβώς όπως ένας ψηλός στο μπάσκετ έχει πλεονέκτημα που είναι ψηλότερος, όπως και ο Μπολτ που έχει ανατομικό πλεονέκτημα στο τρέξιμο λόγω ασυμμετρης ανατομίας λεκάνης.

linuxman

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο linuxman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 167 μηνύματα.
Ε μα ναι, εφόσον η τεστοστερόνη της είναι εκ φύσης έτσι, βιολογικα έτσι φτιαγμένη, γιατί να είναι κάτι κακο; Έχει αυτό το πλεονέκτημα και γουστο της και μαγκια της. Ακριβώς όπως ένας ψηλός στο μπάσκετ έχει πλεονέκτημα που είναι ψηλότερος, όπως και ο Μπολτ που έχει ανατομικό πλεονέκτημα στο τρέξιμο λόγω ασυμμετρης ανατομίας λεκάνης.

Φίλε συγνώμη για το εκτός θέματος, αλλά έχεις κάποιο σύνδεσμο, να μελετήσω αυτό που λες; Μου φαίνεται ενδιαφέρον.

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ναι, ακριβώς έτσι. Κάπου πρέπει να τραβήξουμε την γραμμή διαφορετικά να μην μένουμε μόνο στον διαχωρισμό στο φύλο και στα κιλά, αλλά και στο ύψος, και στα επίπεδα των διαφόρων ορμονών κτλπ. Αλλά εάν καταλήξουμε εκεί, δεν θα αγωνίζεται κανένας με κανέναν στο τέλος...κάποιες διαφορές αναπόφευκτα θα υπάρχουν. Το θέμα είναι να μην υπάρχουν χτυπητές και μεγάλες για να είναι ο κάθε αγώνας όσο πιο δίκαιος γίνεται.

Ακόμα και υψηλότερη τεστο να έχει βέβαια, δεν σημαίνει ότι έχει απαραίτητα μεγαλύτερη μυϊκή δύναμη. Πιο πιθανό είναι να δημιουργεί διάφορα αλλά θέματα στις γυναίκες παρά να τους δίνει..."αντρική δύναμη".

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.207 μηνύματα.
you never disappoint, lol
BTW μου κάνει εντύπωση πόσο εύκολα δέχεσαι μήνυμα άλλου χωρίς να ξέρεις το υπόβαθρό του.

Ιδίως δε αυτό που ανέβασες, περιέχει τόσα πολλά εμότζι που και κάποιος να ήθελε καλόπιστα να το διαβάσει να μην μπορούσε.

Buggs

Διάσημο μέλος

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.366 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια