Ιός των χοίρων - Νέα πανδημία (τί έχετε να πείτε;);

TheClash

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα.
Και για να γίνεις καλός γιατρός(που πραγματικά το εύχομαι για το καλό όλων μας),όπως λες στο προφίλ σου,πρέπει να φέρεσαι και με σεβασμό προς όλους!
Θα ήθελα να τελειώσει το θέμα εδώ,γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει κανένας λόγος αντιμαχίας!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

chronis_25

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1,200 μηνύματα.
δεν υπαρχει περιπτωση να κατσω να με εμβολιασουν στο σχολειο! με το που θα αρχισουμε θα παω στην υποδιευθηντρια η οποια με συμπαθει και ξερει οτι ασχολουμαι με τετοια πραγματα καθως και το οτι δεν συμπαθω την Αμερικη και θα της πω οτι δεν προκειται να εμβολιαστω. αν μου πει οτι πρεπει θα βρω τροπο να αποφυγω τον εμβολιασμο την ημερα που θα γινετε. και στο κατω κατω αφου ολοι οι υπολοιποι θα ειναι "θωρακισμενοι" δεν θα υπαρχει κινδυνος για τους παρα μονο για εμενα... αι στο διαολο πια κολοαμερικανοι εχετε δεν εχετε παλι κοσμο θελετε να φατε...

Λυπάμαι, αλλά η διευθύντρια δε θα τολμήσει να πει τίποτα, αν οι Νομαρχίες κάνουν τον εμβολιασμό επιτακτικό.

Θα μου επιτρεψεις να απαντησω ενα προς ενα σε ενα δημοσιευμα που βρισκω υπερβολικο και φανταζομαι δεν ειναι δικό σου.

1) Ο ιος υπήρχε ούτως ή άλλως πολυ πριν την επιδημια. Που ειναι το περίεργο;

2) Μετα την ιατρικη διασταση μιας επιδημιας η δευτερη πιο σημαντικη παράμετρος ειναι η οικονομική. Εδώ και 100 χρόνια. Το World Economic Forum του Davos υπαρχει για να συζητάει οικονομικα ζητηματα.

3) Σχεδόν καθε δυο χρονια ξεσπάει ενα τεραστιο ζητημα παγκόσμιας υγείας. Μονο τα τελευταια δεκα χρονια εχουν ξεσπάσει το Κοξάκι, ο sars, ο ιος της γρίππης των πτηνών κλπ. Κάθε τετοια προβλεψη κατά 90% επαληθεύεται. Ο πανικος ειναι πολύ μικροτερος αυτη τη φορα πολυ απλα γιατι η συγκεκριμένη γριππη ειναι απλή και αντιμετωπίσιμη. Ο συγκεκριμενος κυριος μου ειναι εντελως άγνωστος.

4)Γιατι ειναι "ειδικά" αυτα τα κινηματα; Καθε παρασκευη εμβολίου περιλαμβάνει πειραματική φάση, διαφορετικά θα ηταν επικίνδυνο για το συνολο του πληθυσμού της κοινότητας.

5) Καμια δεσμευση με την εταιρεία παρασκευης φαρμακου δεν δεσμευει δικαστικές αποφάσεις. Ακομη κι οταν υπογραψεις ενα τετοιο χαρτί που δεν περιλαμβανει τιποτα παραπανω απ'αυτο που θελει η συγκεκριμένη εταιρεία, σε οποιαδήποτε περιπτωση ειναι δυνατη η προσφυγη στη Δικαιοσύνη. Καθε αρνηση σε συμβιβασμο με τις αποφασεις των αρμοδίων οργανων δημόσιας υγείας εχει τετοιες προεκτάσεις. Ενα ατομο που αρνειται να συμβιβαστεί με τετοιου ειδους αποφάσεις ειναι επικινδυνο για την κοινοτητα, συνεπως δε μπορει να διαβιώνει ανάμεσά της.

6) Το tamiflu πρώτον ειναι αποτελεσματικο μονο για την κοινή γριππη και δευτερον δεν προκειται να σταματησει να αποφερει χρηματα απο τη γρίππη αυτη. Ο ιος H1N1 που δεν αντιμετωπιζεται απ'το εν λόγω σκευασμα δεν χρειαζεται για να ειναι αυτο το φαρμακο πηγή τεραστιου πλούτου.

7) Αυτο αληθεύει.

8) Οι πιέσεις ειναι απολυτα δικαιολογημενες και προστατευουν τους κτηνοτροφους κι εμπορους χοιρινού παγκοσμίως, δεδομένου οτι η καταναλωση χοιρινου κρέατος δεν συμβαλλει στη διασπορα του ιού ουτε στο ελάχιστο. Προστατευουν επισης την κοινοτητα απο αδικαιολογητες μεταβολες στις διατροφικές της συνηθειες που εκπορευονται από τον πανικο και οχι απ'την ιατρικως αποδεδειγμένη ανάγκη. Η μετονομασία σε γρίπη Α εχει σχεση με το πόσο παθογόνος ειναι ο ιός. Αντιθετα με την κοινή πεποιθηση, οτι δηθεν προκειται για νεά γρίππη, ο όρος "Α Influenza" δεν σημαινει τιποτα παραπανω απ'τη βαρια (παθογονο) μορφή της ανθρωπινης, κοινης γρίππης.

9) Ποιος επιστήμονας, ποιο εργαστηριο και πως μπορει να αποδειξει αυτο που λέει; Ας μου λυσει επισης την απορια γιατι η Αυστραλία δεν ειχε κανενα κρούσμα πριν τις ΗΠΑ και το Μεξικό.

10) Ο WHΟ δεν ειναι ο Θεός. Μπορει να λέει ο,τι θέλει και ναι, ειναι σχεδον δεδομενο οτι ο ιός θα μεταδοθει παντού, με πάρα πολλούς ασθενεις (40 τη μερα μονο στην Ελλάδα) και δεκάδες χιλιάδες νεκρούς, οπως ακριβως συμβαινει και τώρα. Η διαφορά ειναι οτι ανεπτυγμένες χωρες με προηγμένα συστηματα υγείας δεν θα αντιμετωπίσουν το σκέλος των πολλών θανάτων. Οι θανατοι δεν ειναι απόρροια του ιού, ειναι απορροια της συνέργειας του ιού με άλλες ασθενειες και τριτοκοσμικές συνθηκες υγιεινής και συστήματος υγειας. Ειναι σιγουρο πως οταν ο ιος φτασει στην Αφρική θα πεθανουν χιλιαδες άνθρωποι μονο και μονο γιατι εχουν AIDS.

11) Ετσι νομιζει ο συντάκτης. Σε χωρες οπως η Βρετανια το θεμα ειναι πολύ μεγαλυτερο. Ο τηλεοπτικός χρονος που δινεται στο θεμα ειναι φυσιολογικός και αρκετός να ανεβασει τα νουμερα τηλεθέασης μιας και οι Έλληνες αρεσκονται στην εσχατολογία και τον πανικό. Η κρατικη διαχειριση του θέματος ειναι τουλάχιστον 99,9% όπως θα έπρεπε να ειναι.

12) Καθολου παραξενο. Πολλες επιδημιες χτυπανε σχεδον καθε 2-3 χρονια, η δε συγκεκριμένη ειναι πολυ λιγοτερο σοβαρή απ'τη γριππη των πτηνών και το sars. Το Παγκοσμιο Οικονομικο Φορουμ εχει την απολυτη αρμοδιοτητα να συζητάει οτιδηποτε μπορει να επηρεασει την οικονομικη πραγματικότητα, ειδικα σε τετοιες εποχές ύφεσης. Οι επιδημιες ειναι κατι τετοιο.

13) Καθε επιχειρηση υιοθετει αποδεκτούς ή βρωμικους τροπους για να διασφαλισει κερδη και η δημιουργια εντυπώσεων (που περισσοτερο προωθουν τα κανάλια και οχι οι φαρμακευτικές) ειναι ενας τετοιος τροπος. Το τσουβαλιασμα φαρμακευτικών εταιριών, who, τραπεζιτών και πλουσιων οικογενειών ειναι τουλαχιστον ατυχές, ανούσιο και συμπλεγματικό. Τα υπολοιπα ειναι θεωριες συνομωσίας.

14) Τα οπλα μαζικης καταστροφής ειναι μεγαλο ζητημα, ειτε υπαρχει γρίππη ειτε οχι. Απο τη στιγμη που θα παραχθει μαζικα ενα εμβόλιο, δεν υπαρχει καμια ουσια μεσα σ'αυτο που να ειναι "αγνωστη".

15) Αν θα συμμετάσχει καποιος σε προγραμμα πειραματικου εμβολιασμου (το οποιο ξαναλεω ειναι απαραιτητο σταδιο παραγωγης εμβολίου) το αποφασίζει ο ίδιος. Άλλο πραγμα η συμμετοχη σε τετοιο πρόγραμμα, που ειναι υποθεση του ατομου, άλλο πραγμα ο μαζικος εμβολιασμος της κοινοτητας ΟΤΑΝ παραχθει το εμβόλιο, το οποιο ειναι θεμα των Αρχών. Σκοπιμα συμπλεκονται σε εναν ιδιοτυπο και καταστροφολογικό αχταρμα.

16) Τι εμβόλια; Και ποια σοβαρη κυβερνηση μετά απο ενα αποτυχημενο εμβόλιο θα τολμούσε να πει "εγω δεν εμβολιαζω τον πληθυσμό μου"; Απαιτείται λεπτομέρειες και πηγη για αυτο, όπως και η γνωστοποιηση των κινητρων των συγκεκριμένων γιατρων. Η Πολωνια δεν προκειται να εχει καμια άλλη επιλογη απ'το να συμβιβαστει με τις αποφασεις της Ένωσης στην οποια ανηκει απ'το 2004 και συγκεκριμένα της αρμοδιας ευρωπαικής επιτροπής υγείας, με επίτροπο την κ. Ανδρούλα Βασιλείου.

17) Το αν μια χώρα συμμετάσχει σε προγραμμα πειραματικου εμβολιασμού ειναι κι αυτο αποφαση της κυβέρνησης. Η Γριππη Αλφα (A Influenza) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ νέα. Δεν ειναι δυνατον να επαναλαμβάνεται αυτη η ανακρίβεια σε καθημερινη βαση απ'τον καθε αστοιχειωτο που παριστανει το δημοσιογράφο.

18) Δεν υπαρχει τιποτα αναγκαστικο απο τη στιγμη που δεν υπάρχει εμβολιο. Επισης πρεπει να γνωριζετε οτι οποιος Διευθυντης σχολειου τολμησει ακομη και να πάρει αίμα απο μαθητη χωρις τη ρητη άδεια κι ενημερωση των γονιών, θα αντιμετωπισει τη Δικαιοσύνη. Και γι'αυτο υπάρχει σχετικο προδεδικασμένο. Οι θερμικες καμερες αποδεικνύουν απλως αν εχεις πυρετό, αντιδραση του οργανισμού σχεδον σε ολες τις ασθένειες. Η σχολικη χρονια πιθανοτατα δεν θα καθυστερησει.

19) Η συνδεση του Daniel Vassela, της συνεδριασης Bilderberg και της influenza ανηκει στη σφαιρα της συνομωσιολογίας. Φυσικα μπορω να καταλαβω οτι καθε μικρομεσαίος ανθρωπος αρεσκεται στο να φαντασιωνεται οτι ολη η εξουσια ονειρευεται να τον εξοντώσει. Πραγματικά, άνθρωποι με λιγο πιο ανοιχτούς οριζοντες με κάτι τέτοια απλά γελάνε. Στις πολιτικές λεσχες οπως η Bilderberg μπορει να συζητιέται οποιοδήποτε θεμα αφορα την ανθρωπότητα. Επισης ο μοναδικος δημοσιογραφος που επιχειρησε να φωτογραφησει τους συμμετεχοντες της φετινης παγκοσμιας διάσκεψης στο Astir Palace της Βουλιαγμενης συνελήφθη προτου καταφερει να μπει στο κτήριο. Απο ποια ακριβως πηγη προέρχεται η ενημερωση για τα θεματα που συζητήθηκαν;

20) Το 20 περιλαμβανει μια ακομη ιδιοτυπη σαλάτα, αγαπημένη συνταγη καθε συνομωσιολόγου να κανει συνειρμους μεταξύ των πάντων, και μου προκαλεί τετοια συνδετική αδυναμια που αδυνατω να το σχολιάσω.

Ναι, ως πολιτικοι και γνωστες πάνε εκει περα, δεν πανε ως αξιωματουχοι του ελληνικου κράτους. Αλλωστε τα μονα αρμοδια οργανα ληψης αποφασεων στην Ελλαδα ειναι αυτα που προβλέπει το Συνταγμα και οι νόμοι. Τo Davos και η Bilderberg ειναι forum συζητήσεων και οχι, οποιος προσκαλειται εκει να συζητησει δεν χρειαζεται άδεια απο κανέναν. Δεν εκπροσωπει το ελληνικο κρατος εκει πέρα, με κανενα επισημο τρόπο.

Επειδή πραγματικά βαριέμαι να απαντήσω σε καθένα από αυτά, θα απαντήσω πιο γενικά.

Δυστυχώς, όταν δεν αποκαλύπτονται οι πραγματικές συνομιλίες, κάτι θέλουν να κρύψουν οι ομιλούντες. Όταν δεν φοβάσαι γιατί να κρατάς κάτι μυστικό;
Η "συνομωσιολογία" σου εκεί πατάει. Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι είναι απλώς ένα "think tank" όπως υποστηρίζει η κ. Διαμαντοπούλου.

Παιδιά ένα έχω να σας πω....πάλι πανικοβλήθηκα...είναι σαν να βλέπεις ένα παγκόσμιο σχέδιο να εξαπλώνετε....τόσο τραγικό...ούτε σε ταινία.
ΤΟ να αναγκάζεις κόσμο να εμβολιαστεί και να του αφαιρείς το δικαίωμα άρνησης και κηδεμονίας του εαυτού του πιστεύω πως παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ένα σας λέω....ακόμα και αν χρειαστεί να πάρω τα μπογαλάκια μου και να πάω στον Ψηλορείτη(:P)...δεν πρόκειται να εμβολιαστώ.

Μπα θα σε βρουν εκεί. Άλλαξε βουνό. :P

Ναι, ως πολιτικοι και γνωστες πάνε εκει περα, δεν πανε ως αξιωματουχοι του ελληνικου κράτους. Αλλωστε τα μονα αρμοδια οργανα ληψης αποφασεων στην Ελλαδα ειναι αυτα που προβλέπει το Συνταγμα και οι νόμοι. Τo Davos και η Bilderberg ειναι forum συζητήσεων και οχι, οποιος προσκαλειται εκει να συζητησει δεν χρειαζεται άδεια απο κανέναν. Δεν εκπροσωπει το ελληνικο κρατος εκει πέρα, με κανενα επισημο τρόπο.

Forum συζητήσεων..

Ωραία.

Γιατί όμως μαζεύονται εκεί όλοι αυτοί οι πολιτικοί και οικονομικοί παράγωντες όπως και βαρώνοι των ΜΜΕ για να συζητήσουν για τους κήπους τους και τα ζαρζαβατικά τους?
50 άτομα που έχουν υπέρμετρα συσσωρευμένη εξουσία μαζεύονται για να μιλήσουν για το πως θα την επεκτείνουν και όχι για να ανταλάξουν συμβουλές για τα παιδία τους ούτε για να κουτσομπολέψουν σαν κατίνες στο κομμωτήριο.

Τώρα όταν η υπουργός εξωτερικών ο πρων υπουργός οικονομικών και ο εν δυνάμη διάδοχος της εξουσίας λαμβάνουν χώρα σε ένα τέτοιο φόρουμ ωφείλουν να δώσουν εξηγήσεις. Δεν είναι εκπρόσωποι των πολιτών και υπήρετες του κράτους μόνο όταν βρίσκονται στην βουλή και όταν μιλάνε στα κανάλια, φέρουν τον τίτλο τους μέχρι το πέρας της θητίας τους.

Προσπαθείς να κάνεις την λέσχη bilderberg να μοιάζει με λέσχη γκόλφ και σαλώνι χαλαρών συζητήσεων.
Α-Κ-Ρ-Ι-Β-Ω-Σ!

Δηλαδη αν συμμετείχαν οι 20 πλουσιότεροι Έλληνες και οχι οι πολιτικοί θα άλλαζε τίποτα; Μενεις στους τύπους. Η μονη διαφορα θα ηταν οτι οσα συζητιουνται στη Bilderberg, θα εφταναν στους πολιτικους κατω απ'το τραπεζι.
Για καλυτερο περιβάλλον χρειαζονται λεφτά. (Ε; Δεν υπάρχουν τα λεφτά;) Οσο για το Ευρω, το πως βοηθησε ή ωφέλησε φαινεται στο παράδειγμα της Ισλανδίας, που ειχε και υγειή οικονομία, αλλα δεν ειχε το Ευρώ. Εχω βαρεθει ν'ακουω την ιδια αμάθεια, το οτι το 2001 η εφημερίδα εκανε 100 δραχμες και τώρα 341 ονομαζεται πληθωρισμός, δεν ονομαζεται μειονεκτημα του νομισματος και θα υπηρχε ειτε με δραχμή, ειτε με ευρώ, ειτε με γερμανικό μάρκο. FYI, ο Κωστας Σημίτης ειπε αυτολεξεί "Θελω να ευχαριστησω την κυβερνηση των Ηνωμενων Πολιτειων για την πρωτοβουλία και τη βοήθειά της". Η πραγματικοτητα ξερεις πως έχει; Ακριβως οπως την περιεγραψε η τουρκάλα πρωθυπουργος στο Μπιλ Κλιντον. "Η Ελλαδα και η Τουρκια ξεκινουν πολεμο επειδη 4 Τουρκοι δημοσιογραφοι και 2 Ελληνες βοσκοί διαφωνησαν για ενα βραχο που κατοικεί μια κατσίκα". Για το βραχο, την κατσικα και 6 θερμοκέφαλους καραγκιόζηδες, χωρις την πρωτοβουλια και τη βοήθεια του Μπιλ Κλιντον που αναγκασε και τις δυο πλευρες να μην ερθουν σε εμπολεμη σύρραξη, ακομη θα πληρωνες τα χρεη του πολέμου, εκτος των άλλων. Η επιδιαιτησια δεν ειναι καλό πραγμα, αλλα ηταν η υπερδυναμη και σε τετοιες περιπτωσεις επεμβαίνει. Ο οποιοσδηποτε υπευθυνος πολιτικος θα τους ευχαριστούσε. Δεν ηταν καθολου καλη η διαχειριση της κρισης απ'το Σημιτη, αλλα αυτο το συγκεκριμενο κομματι της, το οποιο ειναι και το μονο που αγγιζουν οι διαφοροι αδαείς, ηταν ισως το καλυτερο που έγινε.
-----------------------------------------


Γινε εξουσιαστης και μπες στη Bilderberg. Θα μιλαω οπως επιθυμω, λυπάμαι, σε αυτο δεν θα σε ικανοποιησω. Δεν ειναι η δικη μου νοοτροπια υπεράνω, η λιακοπουλιστικη ειναι υπερκάτω.

Μη γενικεύεις τα πράγματα και μη βάζεις ως πρόφαση το Λιακόπουλο. Ο Λιακόπουλος είναι ένας επιχειρηματίας και ένας παραπληροφορητής πρώτης τάξεως!
Το δεύτερο σχόλιό μου έχει ειπωθεί ήδη στην απάντησή μου στα πρώτα σου σχόλια.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νίκος95

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει απο Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,158 μηνύματα.
Λυπάμαι, αλλά η διευθύντρια δε θα τολμήσει να πει τίποτα, αν οι Νομαρχίες κάνουν τον εμβολιασμό επιτακτικό.

μην το λες...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

chronis_25

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1,200 μηνύματα.
μην το λες...

Αν θεωρείς ότι μια Διευθύντρια έχει μεγαλύτερη εξουσία από έναν Υπουργό, Νομάρχη και από τον Προϊστάμενό της τότε έχεις δίκιο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νίκος95

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει απο Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,158 μηνύματα.
δεν το νομιζω αλλα πιστευω οτι περι γριπης εχει τις ιδιες αποψεις με εμενα...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

chronis_25

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1,200 μηνύματα.
δεν το νομιζω αλλα πιστευω πως περι γριπης εχει τις ιδιες αποψεις με εμενα...

Δε διαφωνώ. Αλλά δεν είναι στο χέρι της.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νίκος95

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει απο Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,158 μηνύματα.
τελος παντων θα προσπαθησω να βρω τροπο να αποτρεψω τον εμβολιασμο μου...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

TEOKOUTSA

Νεοφερμένος

Ο TEOKOUTSA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
ρε συ ειναι μ..ια να μην το κανεις,δεν εχεις να χασεις τπτ...!!παντως το πιθανοτερο ειναι να ανοιξουν τα σχολεια μετα τις 20 σεπτ γιατι μεχρι τοτε υπαρχουν τουριστες κ δεν συμφερει να φυγουν νωριτερα...με το ανοιγμα ομως των σχολειων ο ιος θα επεκταθει κ θα φυγουν ολοι!!οποτε το βλεπω εμεις να δινουμε παν/ιες τελος ιουνιου....!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νίκος95

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει απο Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,158 μηνύματα.
κοιτα αν τελικα δεν το κανω δεν θα βλαψω κανεναν παρα μονο τον εαυτο μου. υποτιθετε πως θα ειναι ολοι θωρακισμενοι και δεν θα εχουν προβλημα...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

constantinekots

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα.
ρε συ ειναι μ..ια να μην το κανεις,δεν εχεις να χασεις τπτ...!!παντως το πιθανοτερο ειναι να ανοιξουν τα σχολεια μετα τις 20 σεπτ γιατι μεχρι τοτε υπαρχουν τουριστες κ δεν συμφερει να φυγουν νωριτερα...με το ανοιγμα ομως των σχολειων ο ιος θα επεκταθει κ θα φυγουν ολοι!!οποτε το βλεπω εμεις να δινουμε παν/ιες τελος ιουνιου....!!

Κααλα....Και ποιος θα πληρωσει το προσωπικο για να κάτσει και τον Ιούλιο; Τουριστες η Ελλαδα εχει ολο το χρόνο, δεν ευσταθει καν αυτο που λες, άσε που ο ιος δεν εχει σύνορα. 11 Σεπτεμβριου στις 9 το πρωι να εισαι στο σχολειο σου. Ειτε ανοιξουν στις 11, ειτε στις 27, η εξαπλωση του ιού θα ειναι η ίδια και μη νομιζεις οτι ενδιαφερει κανέναν πλεον το αν θα εξαπλωθει, αλλα το πως δεν θα κινδινευσουν οι ασθενείς. Το οτι θα εξαπλωθει ειναι 99% σιγουρο και δεν αναβάλλεται με κανενα τροπο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

constantinekots

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα.
Συμφωνα με το εντολή του Πρωθυπουργού μας Κώστα Καραμανλή, αμεσως μετά την παραλαβή της πρωτης παρτιδας εμβολίων στις 15 Σεπτεμβρίου και τη διαβεβαιώση απ'τον Ευρωπαικο Οργανισμό Φαρμάκων για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του προιόντος, η Ελλάδα θα προβει σε μαζικό εμβολιασμό ολόκληρου του πληθυσμού, με το συνολικό αριθμό των εμβολίων να φτάνουν τα 10 εκατομμύρια. Προτεραιότητα στον εμβολιασμό έχουν οι Αθηναίοι και Θεσσαλονικείς εργαζόμενοι στους κλάδους της υγείας και σε δεύτερη φάση στο υπόλοιπο της χώρας. Στο σχέδιο δράσης της κυβερνησης περιλαμβανεται επίταξη φαρμακοποιών, εργαζομενων σε ΜΚΟ, ακομη και φοιτητών Ιατρικής, Νοσηλευτικής και Φαρμακευτικής για να προσφερουν τη βοήθειά τους, ενώ προβλεπεται εκτατη λειτουργια επιπλέον μοναδων εντατικης θεραπειας με ανανεωση συμβασεων νοσηλευτών, καθώς και ενταξη των στριατιωτικών και ιδιωτικών νοσοκομείων στο σχεδιασμό. Σε έσχατο σταδιο, απ'το σχεδιο δρασης, προβλέπεται ακομη και η μετατροπή ξενοδοχείων σε κέντρα θεραπείας.
Από τα 4 σοβαρα κρουσματα, το ένα πήρε εξιτηριο, το άλλο βελτιωνει συνεχως την κατάστασή του και τα δύο άλλα, στο Ηράκλειο της Κρήτης παραμενουν στην Εντατική. Προς αποφυγή παραπληροφόρησης δεν πεθανε ούτε ένας ασθενής. Φτανοντας σε ένα σημειο με περίπου 50 κρουσματα την ημέρα, ειναι πιθανο η Ελλάδα να κοντευει να αγγιξει τα 1000 κρούσματα, αλλα συμφωνα με εντολή των αρχών, απο την προηγουμενη εβδομαδα δεν καταμετρούνται πλεον τα κρούσματα. Το ζητημα δεν ειναι το αν θα νοσησει κοσμος (αυτο ειναι το μόνο σιγουρο), αλλα το πως θα περάσει με τον ευκολότερο τρόπο τον κύκλο του ιού.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aoristos

Νεοφερμένος

Ο Κίμωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Πρέπει να μας δώσουν το βραβείο της πιο ψυχραίμης χωρας.Μια γρίπη που ουσιαστικά έχει τα συπτώματα μιας κανονικής γρίπης και μπορεί ο οργανισμός να την αντιμετωπίσει,την κάνουμε''φονική''.Σίγουρα υπήρξαν θάνατοι,αλλα αυτό συμβαίνει και στη κανονικη.Έχουμε και λέμε.Απο το Ιούλιο! μήνα οι δημοσιογράφοι μιλάγανε για άνοιγμα των σχολείων απο τον Οκτώμβριο.Οι άνθρωποι πηγαίνουν κάθε μέρα στα φαρμακεία για τους δώσουν κάτι για να αντιμετωπίσουν το ιό(οταν τους κολλησει αυτους ή τα παιδια τους)Το υπουργειο υγιείας ζητάει ψυχραιμία αλλα επειτείνει αυτή τη καταστροφολογία μπας και κερδισει μερικους ψήφους η κυβέρνηση ενώ αντιπολίτευση και δημοσιογράφοι σκέφτοντατι τα χειροτερα σεναρια.Κατα αλλα είμαστε πολυ πολυ ψυχραιμη χωρα:down::s
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Falcon

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 363 μηνύματα.
Αυτό, όπως ξαναείπα, στα ελληνικά αποδίδεται πλήρως με τη λέξη γενοκτονία...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οδυσσέας

Διάσημο μέλος

Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,499 μηνύματα.
Και για να μην υπάρχει παραπληροφόρηση.Ειπώθηκε σε αυτό το θέμα πως ένας 33χρονος πέθανε από τη γρίπη,Αυτό δεν αληθεύει,όχι μόνο δεν πέθανε αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα γλιτώσει.:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,843 μηνύματα.
Παίδες μήπως τα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης υπερβάλλουν για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από άλλα τρέχοντα θέματα (οικονομική κρίση, υποβάθμιση της παιδείας, οικονομικές επεκτατικές-εισπρακτικές πολιτικές, ενδεχόμενες νέες πολιτικές στο διεθνές πολιτικό στερέωμα,...κ.α.); Είχα διαβάσει κάποτε στον U.Eco ότι ο στραγγαλισμός μιας γυναίκας σαν είδηση μπορεί άνετα να μπει πρωτοσέλιδο και να καλύψει την πτώση του Χρηματιστηρίου των Η.Π.Α.. Θέλω να πω ότι καμία φορά οι ειδήσεις είναι στρατευμένες προς κάποια συμφέροντα οικονομικοπολιτικά. Μην ξεχνάμε ότι τα ΜΜΕ (ή ΜΜΠ) που είναι ρυθμιστές της κοινωνικής-πολιτικής-οικονομικής ζωής παγκοσμίως "επιβιώνουν" από κάτι τέτοια θέματα κοινωνικής-οικονομικής ανασφάλειας εξυπηρετώντας κομματικές σκοπιμότητες. Δηλαδή, πιστεύω ότι υπάρχει πολιτικό και όχι μόνο, όφελος από αυτήν την κινδυνολογία (αλλά και από την μιζερολογία για άλλα θέματα της χώρας που δημοσιοποιούνται ημερησίως).

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, είτε το πιστεύουμε είτε όχι, οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης είναι οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες σε συνεργασία με τα ΜΜΕ (κράτος + παρακράτος).

Πιστεύω ότι αν η πανδημία είναι αληθινή, δεν θα είχαμε τον χρόνο να κάνουμε παραθυροσυζητήσεις στα ΜΜΕ και πολιτικές δηλώσεις - αοριστολογίες (φιλοσοφικού τύπου). Απλά, τώρα πρέπει οι εταιρείες (βιομηχανίες) εμβολίων πρέπει να ξεστοκάρουν το εμπόρευμα....εν καιρώ οικονομικής κρίσης. Ας είναι καλά η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ και οι άλλες Λέσχες που «κυβερνούν» τον πλανήτη και οι αξιωματούχοι-πολιτικοί κάθε χώρας εκτελούν τις εντολές διαμορφώνοντας το μέλλον των λαών (η χειραγώγιση της μάζας)...:D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οδυσσέας

Διάσημο μέλος

Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,499 μηνύματα.
Αυτό ακριβώς.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

chronis_25

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1,200 μηνύματα.
Πρέπει να μας δώσουν το βραβείο της πιο ψυχραίμης χωρας.Μια γρίπη που ουσιαστικά έχει τα συπτώματα μιας κανονικής γρίπης και μπορεί ο οργανισμός να την αντιμετωπίσει,την κάνουμε''φονική''.Σίγουρα υπήρξαν θάνατοι,αλλα αυτό συμβαίνει και στη κανονικη.Έχουμε και λέμε.Απο το Ιούλιο! μήνα οι δημοσιογράφοι μιλάγανε για άνοιγμα των σχολείων απο τον Οκτώμβριο.Οι άνθρωποι πηγαίνουν κάθε μέρα στα φαρμακεία για τους δώσουν κάτι για να αντιμετωπίσουν το ιό(οταν τους κολλησει αυτους ή τα παιδια τους)Το υπουργειο υγιείας ζητάει ψυχραιμία αλλα επειτείνει αυτή τη καταστροφολογία μπας και κερδισει μερικους ψήφους η κυβέρνηση ενώ αντιπολίτευση και δημοσιογράφοι σκέφτοντατι τα χειροτερα σεναρια.Κατα αλλα είμαστε πολυ πολυ ψυχραιμη χωρα:down::s

Τα καλύτερα θα τα δούμε με Ευαγγελάτο! Η καταστροφολογία στο ζενίθ της! :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

daniel10

Νεοφερμένος

Ο daniel10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα.
Γριπη των πουλερικων,τρελεs αγελαδεs,ιοs των χοιρων,τωρα πανδημια με τον ιο τηs γριπηs.Που την πανε τη δουλεια καποιοι δεν ξερω........
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,843 μηνύματα.
...στην αύξηση των πωλήσεων σε φάρμακα μάλλον, φίλε daniel10 ή σε κάλυψη κανενός πολιτικοοικονομικού σκανδάλου τύπου Βατοπαίδιου στην νιοστή δύναμη από την νέα τηλεοπτική σεζόν. :P

Βασικά έχω μια αφελή απορία. :P
Γιατί στην αρχή της είδησης τον ιό Η1Ν1, οι δημοσιογράφοι-παντογνώστες τον είχαν αναφέρει ως ιό των χοίρων....και μετά αυτομάτως τα ΜΜΕ το απέσυραν; Τώρα στις ειδήσεις αναφέρεται ως ιός γρίπης μόνο, αν δεν κάνω λάθος.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

TheClash

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα.
Γιατί πολύ απλά,ασκήθηκαν πιέσεις απο πολυεθνικές τροφίμων που πουλάνε χοιρινό κρέας και έτσι τον αναφέρουν ως νέα γρίπη Α...
Είναι φυσιολογικό που ζήτησαν κάτι τέτοιο οι εταιρείες που πουλάνε χοιρινό!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top