Εχοντας αλλαξει καμποσες πολλεις στην Ιταλια οπου ολες ειχαν καμερες,δεν μπορω να πω οτι θεωρησα οτι παραβιαζαν την προσωπικοτητα μου ή οτιδηποτε.
Απο την στιγμη που εγω σαν Μαριος και δεν εχω κατι να κρυψω, και "περιεργες"παρεες δεν κανω, και παρε δωσε με υποπτα ατομακια δεν εχω κτλ κτλ, δεν εχω κανενα προβλημα να μπουν απο την στιγμη που αυτο το μετρο μπορει να μου προσφερει ακομα περισσοτερη ασφαλεια.
Ετσι κι αλλιως και με την κοπελα μου σε κανα σοκακι να φιλιομαστε να με πιασει ή να ξυνω την μυτη μου π.χ.

ή δεν ξερω τι, τετοια δεδομενα δεν διαρεουν.
Οποτε σε συμπληρωση των οσων πολυ σωστων ειπε ο φιλος hunter πλεον οι εποχες αλλαξαν.
Ειναι πολυ απλο.Εγω σαν Μαριος θελω να προστατευομαι.Και να ξερω οτι υπαρχει καποιο μετρο που θα μου εγγυατε οσο γινεται π.χ. την ασφαλεια των δικων μου,των παιδιων μου, την δικη μου κτλ κτλ.
Γιδι ο λογος που το κανουν αυτο αντι για περισσοτερη αστυνομευση (αν και αυτο ειναι στα αμεσα σχεδια για την Ελλαδα) ειναι πολυ απλος.Το οικονομικο.
Ειναι απιστευτα πιο ευκολο να τοποθετησεις 1000 καμερες οι οποιες θα πιανουν μια πολυ μεγαλη γωνια ληψης,και θα δολευουν 24/7, απο το να βαλεις ατυνομικους.
Αυτοι θα δουλευουν οχταωρο,και μαλιστα σιγα μην δουλεψει αστυνομικος και τις 8ωρες στον δρομο.Θα δουλεψει εκει τις μισες περιπου.
Βαλες τωρα ποσους θες για να καλυψεις 24ωρη φουλ καλυψη και καθε μερα ειτε ειναι γιορτη,αργια κτλ κτλ.
Συν του οτι το κοστο συντηρησης τους ειναι μικροτερο απο την μηνιαια αμοιβη των αστυνομικων.(μιλωντας σαν συνολο.