Η σωστη παιδεια Νεραιδα μου ειναι το πασπαρτου αν θες ή καλυτερα το "Α" και το "Ω" για ολα τα θεματα ουσιαστικα.
Αλλα απο εκει και περα δυστυχως οσο περναει ο καιρος ο "κοσμος" γινεται και πιο επικινδυνος.
Η λυση με τις καμερες οπως προειπα στο πρωτο μου ποστ εδω εχει ενα σημαντικο θετικο στοιχειο προς το κρατος.
Το κοστος τους για να δουλευουν 24/7 ειναι πολυ μικροτερο απο το να βαλεις ανθρωπους.
Γιατι κανεις αστυνομικος δεν μπορει να δουλεψει 8ωρο συνεχεια εξω στον δρομο.Και μαλιστα να ειναι "ενας".
Γιατι αν ειναι ενας, τον εφαγαν στεγνα σε λιγη ωρα εαν ειναι σε "περιεργο" σημειο.
Φυσικα η καμερα δεν μπορει να συλλαβει επ' αυτοφωρο τον δραστη, αλλα αργοτερα μπορει να προσφερει παρα παρα πολυ στο να αναγνωριστει αυτος και να πιαστει.
Εγω επαναλλαμβανω οτι ζω σε μια χωρα οπου σε παρα πολλα σημεια εχει καμερες.Και τις παρατηρησα προσφατα γιατι ξερω πως ειναι στο σχεδιο τους.
Παιδια, ποτε δεν αισθανθηκα οτι περιοριζομαι στις κινησεις μου ή οτι παρακολουθουμαι.
Την ιδια συμπεριφορα εχω παντα εκει οπως ειχα.
Και καμια σχεση εν εχει με το γεγονος οτι ειμαι ανετος να με "βλεπουν".(Δουλευω σε gym και δεν κανω μπανιο εκει, να φανταστειτε.

)
Οι καμερες ετσι κι αλλιως θα μπουν σε "ευαισθητα" σημεια.Οπου η αστυνομικη προσβαση να ειναι λιγο δυσκολη, ή ζωνες υψηλου κινδυνου ή σε μερη οπου συγχναζουν "ευπαθεις ομαδες" (παιδια, ηλικιμενοι κτλ κτλ)
Και κατι για το περιβοητο Ζεπελιν!
Ειχαμε υποχρεωση να το βαλουμε μιας και φιλοξενουσαμε τους Ολυμπιακους αγωνες και ειχαμε ΧΡΕΟΣ να κανουμε τα παντα για να διασφαλησουμε την πληρη ασφαλεια ολων οσων ηρθαν στην Ελλαδα.
Δεν πιστευω να ηθελε κανεις σας καμια "εκρηξη" σαν αυτηπου εγινε στην Ατλαντα ή στους Ολυμπιακους του Μεξικο!