To ξέρω οτι δεν είναι αντράνταχτο,είναι τρανταχτό.Το αν σε παρακολουθούνε απο δορυφόρους προφανώς για σένα δεν έχει καμία σημασία.Το πρόβλημα είναι να μην βάλουν την κάμερα μέσα στο σπίτι σου.Επέτρεψε τους εσύ να σου περιορίζουν τις ελευθερίες τόσο εύκολα και όλα θα γίνουν χωρίς να καταλάβεις το πώς και το γιατί.Η Εξουσία δεν έχει μπέσα...
Προς τον deadhead peirath:Ξέρεις πόσα πράγματα είναι συνταγματικά απαγορευμένα και όμως τα παραβιάζουν χωρίς να παίρνεις πρέφα;
Θελω να μου απαντησεις σε μια πολυ απλη ερωτηση.
Ποια ελευθερια σου στερει?
Σε ποιο πραγμα της καθημερινοτητας σου και των καθημερινων σου δραστηριοποιησεων σου σε βγαζει εκτος?
Ειλικρινα σε ρωταω.
Περνας απο εναν δρομο οπου μεχρι χτες δεν ειχε καμερα και σημερα εχει.ΤΙ ακριβως αλλαζει για εσενα?
Και για να μην μπερδευεσαι προσωπικα δεν ειμαι απολυτα υπερ της χρησης καμερας, ουτε απολυτα κατα.
Απλως προσπαθω να βρω μερικα πραγματα, μερικες παραμετρους, ορισμενες προσωπικες προτεραιητες και να συγκρινω μερικα πραγματα.
Το οτι μπορει να διαφωνω με μερικα πραγματα παο εδω (και γραφω το γιατι) δεν σημαινει οτι δεν σκεφτομαι αυτη την θεση, δεν δεχομαι ορισμενα πραγματα κτλ κτλ.
Αυτα προς αποφυγη παρεξηγησεων.
Exposed δεν το εγραψα καλα πριν.
Υπαρχουν δορυφοροι με αυτη την δυνατοτητα.(τουλαχιστον ετσι ειχα διαβασει σε πανεπ.βιβλιο καθηγητη μου.προσφατο οχι του 1800)
Λογικο ειναι να μην χρησιμοποιουνται για να παρακολουθουν τους παντες.