amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.388 μηνύματα. Χθες στις 22:06 Η amarelia έγραψε: #281 Χθες στις 22:06 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ξέρω περίπτωση 28χρονου κάποτε, (συνομήλικού μου) που γνώρισε 16χρονη. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ήταν 15 ή 16 αυτή όταν την γνώρισε, κι αυτός 17. Click για ανάπτυξη... Τα εχουμε ξαναπεί, άλλο το ένα αλλο το αλλο. Καμία απολύτως σχεση. Απο τη πλευρά του γονιού πάντως-και το τονίζω γιατι έχει μεγαλη σημασία- αν εχεις παιδί και δεν θορυβείσαι οταν το 17χρονο σου βγαίνει με 40χρονο, κακώς είσαι γονιός. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.764 μηνύματα. Χθες στις 22:14 Ο dum dum boy: #282 Χθες στις 22:14 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τα εχουμε ξαναπεί, άλλο το ένα αλλο το αλλο. Καμία απολύτως σχεση. Click για ανάπτυξη... όντως, αλλά δες τι στίχους έγραψε ο Θανάσης παρόλα αυτά. Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Απο τη πλευρά του γονιού πάντως-και το τονίζω γιατι έχει μεγαλη σημασία- αν εχεις παιδί και δεν θορυβείσαι οταν το 17χρονο σου βγαίνει με 40χρονο, κακώς είσαι γονιός. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ. είναι κάποιες ηλικίες, από τα 17 έως τα 20κάτι που η άλλη/άλλος είναι ακόμα παιδί. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.388 μηνύματα. Χθες στις 22:16 Η amarelia έγραψε: #283 Χθες στις 22:16 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αλλά δες τι στίχους έγραψε ο Θανάσης παρόλα αυτά. Click για ανάπτυξη... Ομορφούλα μου Ο κακόσ ο λύκοσ είμαι Και σε κυνηγώ Στων παιδεραστών την όχθη Εξώκειλα θαρρώ Η μέλισσα βγάζει κερί Κι ο μάγοσ θαύμα Και το δικό μου το πουλί Βγάζει φωνή και αλαλάζει dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.764 μηνύματα. Χθες στις 22:18 Ο dum dum boy: #284 Χθες στις 22:18 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ομορφούλα μου Ο κακόσ ο λύκοσ είμαι Και σε κυνηγώ Στων παιδεραστών την όχθη Εξώκειλα θαρρώ Η μέλισσα βγάζει κερί Κι ο μάγοσ θαύμα Και το δικό μου το πουλί Βγάζει φωνή και αλαλάζει Click για ανάπτυξη... είναι ένα ΠΟΛΥ αμφιλεγόμενο τραγούδι. αλλά πιστεύω ότι έχει μεγάλη δόση αυτοσαρκασμού. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:26 αχ, τι θυμήθηκα τώρα. τον έρωτά μου στο λύκειο. εγώ 17 (3η λυκείου) και αυτή 15 (1η λυκείου). όταν την είδα πρώτη φορά πάγωσα, με έπιασε το στομάχι μου. δεν της το είπα ποτέ, αλλά το έμαθε από φίλους, ότι μ αρέσει. βρεθήκαμε σε κοινές παρέες και κοιταζόμασταν. μια μέρα με ρώτησε πως με λένε, και της λέω "Νάσο". "εσένα πώς σε λένε, της απαντώ". "Βάσω", μου λέει. Και της λέω: "Ένα γράμμα μας χωρίζει". την είδα πρόσφατα στα κτελ. είναι ακόμα όμορφη. αυτά. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 22:26 Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 635 μηνύματα. Χθες στις 22:35 Ο Zukov_v2 έγραψε: #285 Χθες στις 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ο νόμος το απαγορεύει. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει νομος που απαγορευει το καπνισμα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 First Προηγούμενη 15 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 15 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 4 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus ROM32 taketrance giannhs2001 American Economist charmander A350 Kate1914 Memetchi fortheloveofshizaya Debugging_Daemon AggelikiGr camil GIANCHRIS chester20080 Scandal touvlo Entropy24 iew Sotiris 12 gmoutzour Hecticism johnsala back2967 Μαυρίκιος Εριφύλη physicscrazy yellow ggl tsiobieman hirasawayui ΘανάσοςG4 Ωρορα Wonderkid J.Cameron Paragontas7000 Απροσάρμοστη grtt Markis Sosstoss User2350 oups bruh_234 Lathy Meow Citylights jj! Dreamer_SW fmarulezkd Εχέμυθη Αντικειμενικός Dora140303 Viedo Ryuzaki CiNeFiL ashmina SlimShady louminis Satan Claus Cookie_Monster Τodoroki globglogabgalab Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ξέρω περίπτωση 28χρονου κάποτε, (συνομήλικού μου) που γνώρισε 16χρονη. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ήταν 15 ή 16 αυτή όταν την γνώρισε, κι αυτός 17. Click για ανάπτυξη... Τα εχουμε ξαναπεί, άλλο το ένα αλλο το αλλο. Καμία απολύτως σχεση. Απο τη πλευρά του γονιού πάντως-και το τονίζω γιατι έχει μεγαλη σημασία- αν εχεις παιδί και δεν θορυβείσαι οταν το 17χρονο σου βγαίνει με 40χρονο, κακώς είσαι γονιός.
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.764 μηνύματα. Χθες στις 22:14 Ο dum dum boy: #282 Χθες στις 22:14 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τα εχουμε ξαναπεί, άλλο το ένα αλλο το αλλο. Καμία απολύτως σχεση. Click για ανάπτυξη... όντως, αλλά δες τι στίχους έγραψε ο Θανάσης παρόλα αυτά. Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Απο τη πλευρά του γονιού πάντως-και το τονίζω γιατι έχει μεγαλη σημασία- αν εχεις παιδί και δεν θορυβείσαι οταν το 17χρονο σου βγαίνει με 40χρονο, κακώς είσαι γονιός. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ. είναι κάποιες ηλικίες, από τα 17 έως τα 20κάτι που η άλλη/άλλος είναι ακόμα παιδί. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.388 μηνύματα. Χθες στις 22:16 Η amarelia έγραψε: #283 Χθες στις 22:16 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αλλά δες τι στίχους έγραψε ο Θανάσης παρόλα αυτά. Click για ανάπτυξη... Ομορφούλα μου Ο κακόσ ο λύκοσ είμαι Και σε κυνηγώ Στων παιδεραστών την όχθη Εξώκειλα θαρρώ Η μέλισσα βγάζει κερί Κι ο μάγοσ θαύμα Και το δικό μου το πουλί Βγάζει φωνή και αλαλάζει dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.764 μηνύματα. Χθες στις 22:18 Ο dum dum boy: #284 Χθες στις 22:18 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ομορφούλα μου Ο κακόσ ο λύκοσ είμαι Και σε κυνηγώ Στων παιδεραστών την όχθη Εξώκειλα θαρρώ Η μέλισσα βγάζει κερί Κι ο μάγοσ θαύμα Και το δικό μου το πουλί Βγάζει φωνή και αλαλάζει Click για ανάπτυξη... είναι ένα ΠΟΛΥ αμφιλεγόμενο τραγούδι. αλλά πιστεύω ότι έχει μεγάλη δόση αυτοσαρκασμού. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:26 αχ, τι θυμήθηκα τώρα. τον έρωτά μου στο λύκειο. εγώ 17 (3η λυκείου) και αυτή 15 (1η λυκείου). όταν την είδα πρώτη φορά πάγωσα, με έπιασε το στομάχι μου. δεν της το είπα ποτέ, αλλά το έμαθε από φίλους, ότι μ αρέσει. βρεθήκαμε σε κοινές παρέες και κοιταζόμασταν. μια μέρα με ρώτησε πως με λένε, και της λέω "Νάσο". "εσένα πώς σε λένε, της απαντώ". "Βάσω", μου λέει. Και της λέω: "Ένα γράμμα μας χωρίζει". την είδα πρόσφατα στα κτελ. είναι ακόμα όμορφη. αυτά. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 22:26 Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 635 μηνύματα. Χθες στις 22:35 Ο Zukov_v2 έγραψε: #285 Χθες στις 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ο νόμος το απαγορεύει. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει νομος που απαγορευει το καπνισμα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 First Προηγούμενη 15 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 15 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 4 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus ROM32 taketrance giannhs2001 American Economist charmander A350 Kate1914 Memetchi fortheloveofshizaya Debugging_Daemon AggelikiGr camil GIANCHRIS chester20080 Scandal touvlo Entropy24 iew Sotiris 12 gmoutzour Hecticism johnsala back2967 Μαυρίκιος Εριφύλη physicscrazy yellow ggl tsiobieman hirasawayui ΘανάσοςG4 Ωρορα Wonderkid J.Cameron Paragontas7000 Απροσάρμοστη grtt Markis Sosstoss User2350 oups bruh_234 Lathy Meow Citylights jj! Dreamer_SW fmarulezkd Εχέμυθη Αντικειμενικός Dora140303 Viedo Ryuzaki CiNeFiL ashmina SlimShady louminis Satan Claus Cookie_Monster Τodoroki globglogabgalab Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τα εχουμε ξαναπεί, άλλο το ένα αλλο το αλλο. Καμία απολύτως σχεση. Click για ανάπτυξη... όντως, αλλά δες τι στίχους έγραψε ο Θανάσης παρόλα αυτά. Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Απο τη πλευρά του γονιού πάντως-και το τονίζω γιατι έχει μεγαλη σημασία- αν εχεις παιδί και δεν θορυβείσαι οταν το 17χρονο σου βγαίνει με 40χρονο, κακώς είσαι γονιός. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ. είναι κάποιες ηλικίες, από τα 17 έως τα 20κάτι που η άλλη/άλλος είναι ακόμα παιδί.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.388 μηνύματα. Χθες στις 22:16 Η amarelia έγραψε: #283 Χθες στις 22:16 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αλλά δες τι στίχους έγραψε ο Θανάσης παρόλα αυτά. Click για ανάπτυξη... Ομορφούλα μου Ο κακόσ ο λύκοσ είμαι Και σε κυνηγώ Στων παιδεραστών την όχθη Εξώκειλα θαρρώ Η μέλισσα βγάζει κερί Κι ο μάγοσ θαύμα Και το δικό μου το πουλί Βγάζει φωνή και αλαλάζει dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.764 μηνύματα. Χθες στις 22:18 Ο dum dum boy: #284 Χθες στις 22:18 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ομορφούλα μου Ο κακόσ ο λύκοσ είμαι Και σε κυνηγώ Στων παιδεραστών την όχθη Εξώκειλα θαρρώ Η μέλισσα βγάζει κερί Κι ο μάγοσ θαύμα Και το δικό μου το πουλί Βγάζει φωνή και αλαλάζει Click για ανάπτυξη... είναι ένα ΠΟΛΥ αμφιλεγόμενο τραγούδι. αλλά πιστεύω ότι έχει μεγάλη δόση αυτοσαρκασμού. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:26 αχ, τι θυμήθηκα τώρα. τον έρωτά μου στο λύκειο. εγώ 17 (3η λυκείου) και αυτή 15 (1η λυκείου). όταν την είδα πρώτη φορά πάγωσα, με έπιασε το στομάχι μου. δεν της το είπα ποτέ, αλλά το έμαθε από φίλους, ότι μ αρέσει. βρεθήκαμε σε κοινές παρέες και κοιταζόμασταν. μια μέρα με ρώτησε πως με λένε, και της λέω "Νάσο". "εσένα πώς σε λένε, της απαντώ". "Βάσω", μου λέει. Και της λέω: "Ένα γράμμα μας χωρίζει". την είδα πρόσφατα στα κτελ. είναι ακόμα όμορφη. αυτά. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 22:26 Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 635 μηνύματα. Χθες στις 22:35 Ο Zukov_v2 έγραψε: #285 Χθες στις 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ο νόμος το απαγορεύει. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει νομος που απαγορευει το καπνισμα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 First Προηγούμενη 15 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 15 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 4 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus ROM32 taketrance giannhs2001 American Economist charmander A350 Kate1914 Memetchi fortheloveofshizaya Debugging_Daemon AggelikiGr camil GIANCHRIS chester20080 Scandal touvlo Entropy24 iew Sotiris 12 gmoutzour Hecticism johnsala back2967 Μαυρίκιος Εριφύλη physicscrazy yellow ggl tsiobieman hirasawayui ΘανάσοςG4 Ωρορα Wonderkid J.Cameron Paragontas7000 Απροσάρμοστη grtt Markis Sosstoss User2350 oups bruh_234 Lathy Meow Citylights jj! Dreamer_SW fmarulezkd Εχέμυθη Αντικειμενικός Dora140303 Viedo Ryuzaki CiNeFiL ashmina SlimShady louminis Satan Claus Cookie_Monster Τodoroki globglogabgalab Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αλλά δες τι στίχους έγραψε ο Θανάσης παρόλα αυτά. Click για ανάπτυξη... Ομορφούλα μου Ο κακόσ ο λύκοσ είμαι Και σε κυνηγώ Στων παιδεραστών την όχθη Εξώκειλα θαρρώ Η μέλισσα βγάζει κερί Κι ο μάγοσ θαύμα Και το δικό μου το πουλί Βγάζει φωνή και αλαλάζει
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.764 μηνύματα. Χθες στις 22:18 Ο dum dum boy: #284 Χθες στις 22:18 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ομορφούλα μου Ο κακόσ ο λύκοσ είμαι Και σε κυνηγώ Στων παιδεραστών την όχθη Εξώκειλα θαρρώ Η μέλισσα βγάζει κερί Κι ο μάγοσ θαύμα Και το δικό μου το πουλί Βγάζει φωνή και αλαλάζει Click για ανάπτυξη... είναι ένα ΠΟΛΥ αμφιλεγόμενο τραγούδι. αλλά πιστεύω ότι έχει μεγάλη δόση αυτοσαρκασμού. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:26 αχ, τι θυμήθηκα τώρα. τον έρωτά μου στο λύκειο. εγώ 17 (3η λυκείου) και αυτή 15 (1η λυκείου). όταν την είδα πρώτη φορά πάγωσα, με έπιασε το στομάχι μου. δεν της το είπα ποτέ, αλλά το έμαθε από φίλους, ότι μ αρέσει. βρεθήκαμε σε κοινές παρέες και κοιταζόμασταν. μια μέρα με ρώτησε πως με λένε, και της λέω "Νάσο". "εσένα πώς σε λένε, της απαντώ". "Βάσω", μου λέει. Και της λέω: "Ένα γράμμα μας χωρίζει". την είδα πρόσφατα στα κτελ. είναι ακόμα όμορφη. αυτά. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 22:26 Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 635 μηνύματα. Χθες στις 22:35 Ο Zukov_v2 έγραψε: #285 Χθες στις 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ο νόμος το απαγορεύει. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει νομος που απαγορευει το καπνισμα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 First Προηγούμενη 15 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 15 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ομορφούλα μου Ο κακόσ ο λύκοσ είμαι Και σε κυνηγώ Στων παιδεραστών την όχθη Εξώκειλα θαρρώ Η μέλισσα βγάζει κερί Κι ο μάγοσ θαύμα Και το δικό μου το πουλί Βγάζει φωνή και αλαλάζει Click για ανάπτυξη... είναι ένα ΠΟΛΥ αμφιλεγόμενο τραγούδι. αλλά πιστεύω ότι έχει μεγάλη δόση αυτοσαρκασμού. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:26 αχ, τι θυμήθηκα τώρα. τον έρωτά μου στο λύκειο. εγώ 17 (3η λυκείου) και αυτή 15 (1η λυκείου). όταν την είδα πρώτη φορά πάγωσα, με έπιασε το στομάχι μου. δεν της το είπα ποτέ, αλλά το έμαθε από φίλους, ότι μ αρέσει. βρεθήκαμε σε κοινές παρέες και κοιταζόμασταν. μια μέρα με ρώτησε πως με λένε, και της λέω "Νάσο". "εσένα πώς σε λένε, της απαντώ". "Βάσω", μου λέει. Και της λέω: "Ένα γράμμα μας χωρίζει". την είδα πρόσφατα στα κτελ. είναι ακόμα όμορφη. αυτά.
Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 635 μηνύματα. Χθες στις 22:35 Ο Zukov_v2 έγραψε: #285 Χθες στις 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ο νόμος το απαγορεύει. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει νομος που απαγορευει το καπνισμα
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ο νόμος το απαγορεύει. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει νομος που απαγορευει το καπνισμα