Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.

05-09-23

13:13
Ο Μπέος κυνηγάει τον κόσμο αντί να απολογηθεί στον κόσμο αλλά και στην δικαιοσύνη, δεν είναι υπεύθυνος μόνο ο πρωθυπουργός αλλά για την πόλη του Βόλου και ο ίδιος ως δήμαρχος.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.904 μηνύματα.

05-09-23

14:47
Σήμερα δεν υποτίθεται ότι ήταν ημέρα έκτακτης ανάγκης?? Γιατί οι επιχειρήσεις άνοιξαν αντι να εφαρμόσουν τηλεργασια και γιατί γίνονται άσκοπες μετακινήσεις??
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.529 μηνύματα.

05-09-23

15:03
Σωστά, μα δεν είναι μόνο η εργασία.
Πολλοί βγαίνουν και για λόγους που θα μπορούσαν μια χαρά να αναβάλλουν.
Κι ύστερα τρέχει το κράτος να τους σώσει (μαντέψτε με ποιων τα χρήματα).
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.

05-09-23

15:10
Είναι κι αυτό το επικίνδυνο φαινόμενο του βροχονέφους της μέρας, ρε παιδιά...

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.904 μηνύματα.

05-09-23

15:28
Βγαίνουν έξω επειδή το παίζουν μάγκες και δεν πιστεύουν σε τίποτα. Μετά όμως κράζουν το κράτος που δεν τους προστατέψτεΣωστά, μα δεν είναι μόνο η εργασία.

Βγήκε ο άλλος να πάει στα κτήματα και η άλλη στο supermarket λες και δεν μπορούσαν να πάνε αύριο που θα έχουν ηρεμήσει τα πράγματα.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.085 μηνύματα.

05-09-23

22:51
Δε μας βλέπω καλά εδώ εμάς παλι
Τι τηλεργασια με τι, αφού δεν έχουμε ίντερνετ και σταθερό καν ολη μερα
Σε πολλές περιοχές δεν έχει καν νερο και ρεύμα
Με δεδομένα κινητής μπαίνω αν και το σήμα είναι χάλια, μέχρι το απόγευμα ούτε αυτό υπηρχε
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Με δεδομένα κινητής μπαίνω αν και το σήμα είναι χάλια, μέχρι το απόγευμα ούτε αυτό υπηρχε
American Economist
Επιφανές μέλος

05-09-23

22:54
Δε μας βλέπω καλά εδώ εμάς παλι
Τότε απλά να μην άνοιγαν οι επιχειρήσεις, δεν θέλει πολύ σκέψη.
Ευτυχώς όλα καλά με τους ανθρώπους, βρέθηκαν ζωντανοί.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.324 μηνύματα.

05-09-23

23:46
Αυτό που κάθε φορά πέφτεις σε δευτερόλεπτα να υπερασπιστείς το κράτος μη τυχόν στο «φάνε», το λες και λίγο εμμονικό.Βγαίνουν έξω επειδή το παίζουν μάγκες και δεν πιστεύουν σε τίποτα. Μετά όμως κράζουν το κράτος που δεν τους προστατέψτε![]()
Βγήκε ο άλλος να πάει στα κτήματα και η άλλη στο supermarket λες και δεν μπορούσαν να πάνε αύριο που θα έχουν ηρεμήσει τα πράγματα.
American Economist
Επιφανές μέλος

05-09-23

23:49
Αυτό που κάθε φορά πέφτεις σε δευτερόλεπτα να υπερασπιστείς το κράτος μη τυχόν στο «φάνε», το λες και λίγο εμμονικό.
Κοινή λογική είναι, δεν το είπα μόνο εγώ αλλά και τα άλλα 2 παιδιά, όταν βγάζουν εδώ και ημέρες ότι έρχεται κακοκαιρία όμως ο άλλος είναι denial και βγαίνει έξω για να πάει supermarket λογικό να μπαίνει σε κίνδυνο.
Προφανώς και υπάρχουν κρατικές ευθύνες και μάλιστα πολλές όμως δεν φταίει μόνο το κράτος.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.085 μηνύματα.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.732 μηνύματα.

06-09-23

10:25

Βιβλική καταστροφή στη Μαγνησία – Το μέγεθος της καταστροφής στον Βόλο σε φωτογραφίες
Εικόνες «γροθιά στο στομάχι»

Η κίνηση της κακοκαιρίας Daniel σε χάρτες – Μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης τα έντονα φαινόμενα
Οι αναρτήσεις του διευθυντή της ΕΜΥ, Θεόδωρου Κολυδά

chester20080
Επιφανές μέλος

06-09-23

20:30

Στη “μαύρη αγορά” το νερό στον Βόλο-Πουλάνε 5 ευρώ την εξάδα -”Ουρές” για ένα μπουκάλι
Ατελείωτες ουρές σχηματίζουν πολίτες έξω από τα συνοικιακά μίνι μάρκετ για ένα μπουκάλι νερό καθώς από τις βρύσες δεν τρέχει σταγόνα, για δεύτερο 24ωρο. Η αγορά είναι κλειστή και τα συνοικιακά…

06-09-23

21:09
Ε μα ναι, είναι δυνατόν να θες να πας σε σουπερ μαρκετ? Μπορούσε να παραγγείλει ( ντελιβερι δύτης).Βγαίνουν έξω επειδή το παίζουν μάγκες και δεν πιστεύουν σε τίποτα. Μετά όμως κράζουν το κράτος που δεν τους προστατέψτε![]()
Εντάξει, σας καταλαβαίνω και σας συμπονώ. Είναι η εκπαίδευση που έχει υποστεί το 41% του εκλογικού σώματος, δηλαδή άρνηση της πραγματικότητας και επανάληψη αυτοματοποιημένων φράσεων : ατομική ευθύνη, φταίει το κράτος αλλά πρέπει να αλλάξουμε και εμείς, ο Πολάκης.
[πιθανές απαντήσεις του volks : 1) ιμοτζι που τον παίζει, 2) κάποιο άλλο ιμοτζι, 3) κάνω κριτική, μάλλον δε διάβασες τα προηγούμενα μηνύματα μου

American Economist
Επιφανές μέλος

06-09-23

21:10
ΟκΕ μα ναι, είναι δυνατόν να θες να πας σε σουπερ μαρκετ? Μπορούσε να παραγγείλει ( ντελιβερι δύτης).
Εντάξει, σας καταλαβαίνω και σας συμπονώ. Είναι η εκπαίδευση που έχει υποστεί το 41% του εκλογικού σώματος, δηλαδή άρνηση της πραγματικότητας και επανάληψη αυτοματοποιημένων φράσεων : ατομική ευθύνη, φταίει το κράτος αλλά πρέπει να αλλάξουμε και εμείς, ο Πολάκης.
[πιθανές απαντήσεις του volks : 1) ιμοτζι που τον παίζει, 2) κάποιο άλλο ιμοτζι, 3) κάνω κριτική, μάλλον δε διάβασες τα προηγούμενα μηνύματα μου]

American Economist
Επιφανές μέλος

06-09-23

21:14
Αθήνα πριν 2 ώρες.

06-09-23

21:18
Να εδώ ας πούμε, σύμφωνα με τον @Volkswagen Fan βλέπουμε μη συνεπείς πολίτες. Για παράδειγμα η κυρία που πιάστηκε από τον στύλο θα μπορούσε να είχε πάρει σωσίβιο.
American Economist
Επιφανές μέλος

06-09-23

21:20
Χαίρομαι που έχεις εμμονή μαζί μου και ο μόνος λόγος παρουσίας σου στο forum είμαι εγώ. Δεν πειράζει μου αρέσει που είμαι ο εκλεχτός της καρδιάς σου και γράφεις αποκλειστικά για εμένα.Να εδώ ας πούμε, σύμφωνα με τον @Volkswagen Fan βλέπουμε μη συνεπείς πολίτες. Για παράδειγμα η κυρία που πιάστηκε από τον στύλο θα μπορούσε να είχε πάρει σωσίβιο.

Στον νέο κόσμο εδώ και ώρα έχουμε πρόβλημα με το ρεύμα. Ελπίζω να λυθεί σύντομα καθώς τα φώτα τρεμοπαίζουν.

06-09-23

21:25
Δυστυχώς δεν έχουν απομείνει πολλά νδ μέλη του φορουμ. Θα έγραφα και σε αυτούς. Αλλά χωρίς παρεξήγηση, είναι λίγο ναρκισσιστικό να νομίζει κάποιος για τον εαυτό του ότι οι άλλοι έχουν εμμονή μαζί του.Χαίρομαι που έχεις εμμονή μαζί μου και ο μόνος λόγος παρουσίας σου στο forum είμαι εγώ. Δεν πειράζει μου αρέσει που είμαι ο εκλεχτός της καρδιάς σου και γράφεις αποκλειστικά για εμένα.![]()
Στο αφήγημα και στην ιδέα που γράφεις απαντάω. Όχι σε εσένα. Καλή σου μέρα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 109 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- giorgos5002
- AggelikiGr
- touvlo
- chester20080
- fmarulezkd
- Kate1914
- Scandal
- American Economist
- charmander
- Μήτσος10
- rafaela11
- johnsala
- Maraki4you
- Paragontas7000
- ana.roi
- Joji
- phleidhs
- Memetchi
- jj!
- Antonia Alexandra
- iew
- camil
- User2350
- A350
- Athens2002
- back2967
- Alessandra Eliza
- thenutritionist
- marww
- Δροσουλίτης
- SOYZAN
- Αντικειμενικός
- Abiogenesis
- taketrance
- giannhs2001
- Ωρορα
- GeorgePap2003
- Εριφύλη
- Ryuzaki
- Fernando_A
- Hased Babis
- Helen06
- Steliosgkougkou
- Unboxholics
- ggl
- Meow
- arko
- P.Dam.
- Μαυρίκιος
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.