Καμία επικοινωνία μετά το 2ο ραντεβού

Kot_gap27

Νεοφερμένο μέλος

Ο Kot_gap27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα.
Καλησπέρα παιδιά. Βγήκα με μια κοπέλα 2 φορές μέσα σε μια εβδομάδα. Η χημεία μας ήταν τρομερή. Ήμασταν χαλαροι μεταξύ μας κάναμε πλάκα κι στο τέλος του 2ου ραντεβού φιληθηκαμε. Η κοπέλα μου έστελνε πρώτη μηνύματα, reels στο ινστα, έδειχνε πραγματικό ενδιαφέρον δεν ήταν κρύα. Μετά το 2ο ραντεβού μου έστειλε μήνυμα μιλούσαμε και την είπα ότι σε 2 μέρες θα είμαι στην πόλη της για δουλειά πάλι (μένουμε σε άλλη πόλη 30 λεπτά απόσταση στη Κύπρο) και αν θέλει να βρεθούμε. Μου είπε ότι έχει κανονίσει αλλά θα το κοιτάξει. Την επόμενη μου έστειλε μήνυμα συγγνώμη τελικά δεν θα μπορέσω και της είπα αν θέλει να βρεθούμε κάποια άλλη μέρα που θα είμαστε ελεύθεροι και οι 2. Είπε θα κοιτάξει το πρόγραμμα στην δουλειά της και θα με ενημερώσει. Ξέρω ότι είναι πολύ αρνητικό αυτό 😂. Έκτοτε έχουν περάσει 3 μέρες κάνει like στις ιστορίες μου στο ινστα αλλά δεν μου στέλνει. Τι έγινε ακριβώς; 😂

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.900 μηνύματα.
περίμενε λίγο, να δει το πρόγραμμά της. Λέω, αν δεν επικοινωνήσει σε μια βδομάδα, πάρε εσύ

Kot_gap27

Νεοφερμένο μέλος

περίμενε λίγο, να δει το πρόγραμμά της. Λέω, αν δεν επικοινωνήσει σε μια βδομάδα, πάρε εσύ
Δεν θα δείξει ότι είμαι needy αυτό; αν ήθελε να βγούμε,θα μου έστελνε τουλάχιστον ότι είμαι πολύ busy συγγνώμη.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.
Περίμενε λίγες μέρες και μετά γράψε "τί έγινες εσύ καλέ; χάθηκες", να δώσεις μια τελευταία ευκαιρία. Αν σου κάνει πάλι νερά, θεώρησε οτι δε θέλει πλέον.

Kot_gap27

Νεοφερμένο μέλος

Περίμενε λίγες μέρες και μετά γράψε "τί έγινες εσύ καλέ; χάθηκες", να δώσεις μια τελευταία ευκαιρία. Αν σου κάνει πάλι νερά, θεώρησε οτι δε θέλει πλέον.
Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην θέλει όμως 😂 είχαμε τρομερή χημεία. Απλώς θα ήθελα μια εξήγηση και ας μην θέλει να ξανά βγούμε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην θέλει όμως 😂 είχαμε τρομερή χημεία. Απλώς θα ήθελα μια εξήγηση και ας μην θέλει να ξανά βγούμε.
Αν έρθει η στιγμή εκείνη μπορείς να ρωτήσεις. Καμιά φορά οι κοπέλες θεωρούν οτι πρέπει να το παίξουν δύσκολες στην αρχή για να τις πάρουν σοβαρά. Αυτό το κοσμοπόλιταν μάς έχει κάψει. Από την άλλη μπορεί και να είναι μπλεγμένη σε κάτι από το παρελθόν της και να μην ξέρει τί να επιλέξει. Όπως και να έχει, έχεις δικαίωμα να ρωτήσεις τί πήγε στραβά.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.900 μηνύματα.
Δεν θα δείξει ότι είμαι needy αυτό; αν ήθελε να βγούμε,θα μου έστελνε τουλάχιστον ότι είμαι πολύ busy συγγνώμη.
τι needy μωρέ; Πάρε και πες απλά <τι γίνεσαι ρε παιδί; Χαθήκαμε!>. Καλύτερα να σου ρίξει χυλόπιτα, αν δε θέλει, παρά να περιμένεις

Guest 991508

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Παιδιά, δεν ξέρω, εγώ πάντως δε θα έμπαινα στη διαδικασία να ρωτήσω πάλι, αν ήμουν στη θέση του θεματοθετη.

Είπε ότι θα τον ενημερώσει η ίδια. Εάν ενδιαφέρεται, πρέπει να το δείξει και αυτή.

Kot_gap27

Νεοφερμένο μέλος

τι needy μωρέ; Πάρε και πες απλά <τι γίνεσαι ρε παιδί; Χαθήκαμε!>. Καλύτερα να σου ρίξει χυλόπιτα, αν δε θέλει, παρά να περιμένεις
Αυτό που σκέφτομαι είναι όμως ότι δεν μου έχει στείλει. Η τελευταία μας συζήτηση είναι ότι θα περιμένω μήνυμα της για το πότε είναι ελεύθερη να βγούμε. Μου έστειλε τελειαααα 😌. Πως θα ξανά στείλω εγώ; 😂 με έγραψε κανονικά. Αν ήμουν εγώ στην θέση της θα της έστελνα κάτι και ας μην μπορούσα. Δεν ξέρω.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Παιδιά, δεν ξέρω, εγώ πάντως δε θα έμπαινα στη διαδικασία να ρωτήσω πάλι, αν ήμουν στη θέση του θεματοθετη.

Είπε ότι θα τον ενημερώσει η ίδια. Εάν ενδιαφέρεται, πρέπει να το δείξει και αυτή.
Ευχαριστώ πολύ. Και εγώ αυτό λέω. 🙏🙏

Guest 991508

Επισκέπτης

Επιπλέον, φράσεις "Πού είσαι εσύ; Χαθήκαμε" δε μου άρεσαν ποτέ.

Αν μου αρέσει κάποιος, δε χάνομαι στα ξαφνικά.

Παιχνιδάκια του στυλ "Τρέξε να δω πόσο τρέχεις" είναι παιδαριωδη κατ εμέ.

Kot_gap27

Νεοφερμένο μέλος

Επιπλέον, φράσεις "Πού είσαι εσύ; Χαθήκαμε" δε μου άρεσαν ποτέ.

Αν μου αρέσει κάποιος, δε χάνομαι στα ξαφνικά.

Παιχνιδάκια του στυλ "Τρέξε να δω πόσο τρέχεις" είναι παιδαριωδη κατ εμέ.
Έχουμε ακριβώς το ίδιο σκεπτικό. Παίζει παιχνίδι μάλλον γιατί άμα δεν γούσταρε δεν θα έκανε like στις ιστορίες μου. Θα με έγραφε και εκεί.

Guest 991508

Επισκέπτης

Kot_gap27

Νεοφερμένο μέλος

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Πάντως εγώ έχω αποφασίσει ότι δε θα στείλω. Γιατί άμα στείλω δεν θα με σέβεται μετά.
Δε θα σε σέβεται ; Αν στείλεις, μετά από κάποιες μέρες, ένα ανάλαφρο μήνυμα (τού στυλ "Όλα καλά ; Χάθηκες...) θα σημαίνει τί ; Ότι πέφτεις στα μάτια της ; Ότι παρακαλάς ; Δε θα δείξεις απελπισμένος, με κάτι τέτοιο. Ίσα ίσα θα βεβαιωθείς για το τί συμβαίνει. Θα εξαρτηθεί από την αντίδρασή της...

Και με βεβαιότητα πλέον, πράττεις κατά το δοκούν...

Kot_gap27

Νεοφερμένο μέλος

Να μην σε σέβεται ; Αν στείλεις, μετά από κάποιες μέρες, ένα ανάλαφρο μήνυμα (τού στυλ "όλα καλά ; Χάθηκες...) θα σημαίνει τί ; Ότι πέφτεις στα μάτια της ; Δεν είπε κανείς να παρακαλέσεις. Ούτε θα δείξεις απελπισμένος, με κάτι τέτοιο. Ίσα ίσα θα βεβαιωθείς για το τί συμβαίνει. Θα εξαρτηθεί από την αντίδρασή της...

Και με βεβαιότητα πλέον, πράττεις κατά το δοκούν...
Δηλαδή προσωπικά εσύ σε κάποιον που θέλεις, (Δεν έχουμε κάτι σοβαρό το ξέρω) δεν θα του πεις ξέρεις κάτι δεν μπορώ αυτη την εβδομάδα. Μου λες ότι έχει να μου στειλει 4 μέρες σχεδόν, βλέπει τις ιστορίες μου κάνει λαικ αλλά δεν θυμάται ότι πρέπει να με ενημερώσει για το πρόγραμμα της?

paskmak

Διάσημο μέλος

Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.977 μηνύματα.
Δηλαδή προσωπικά εσύ σε κάποιον που θέλεις, (Δεν έχουμε κάτι σοβαρό το ξέρω) δεν θα του πεις ξέρεις κάτι δεν μπορώ αυτη την εβδομάδα. Μου λες ότι έχει να μου στειλει 4 μέρες σχεδόν, βλέπει τις ιστορίες μου κάνει λαικ αλλά δεν θυμάται ότι πρέπει να με ενημερώσει για το πρόγραμμα της?

Μην στείλεις και ο κόσμος να χαλάσει.

Πρόκειται γι ανώριμο άτομο που ειτε σ εμπαίζει - υπάρχουν άνθρωποι που αντλούν χαρά π αυτό- ειτε δεν ξέρει τι θέλει (γενικότερα) από την ζωή της.

Μείνε μακριά από τοξικότητες και από ανθρώπους που δεν εκτιμάνε εσένα και τον χρόνο/κοπο σου.

Kot_gap27

Νεοφερμένο μέλος

Μην στείλεις και ο κόσμος να χαλάσει.

Πρόκειται γι ανώριμο άτομο που ειτε σ εμπαίζει - υπάρχουν άνθρωποι που αντλούν χαρά π αυτό- ειτε δεν ξέρει τι θέλει (γενικότερα) από την ζωή της.

Μείνε μακριά από τοξικότητες και από ανθρώπους που δεν εκτιμάνε εσένα και τον χρόνο/κοπο σου.
Ευχαριστώ πολύ και εγώ εκεί βρίσκομαι απλώς ήθελα να δω περισσότερες απόψεις πάνω στο θέμα.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Μα κάθε γυναίκα θα το δει διαφορετικά. Ναι, εγώ θα ενημέρωνα, αν με ενδιέφερε. Απ' ην άλλη, κι εφόσον κάνει like στις ιστορίες σου, δείχνει ότι δε σε αγνοεί. Δεν κρύβεται. Μην σου πω ότι είναι σαν να σου λέει "εδώ, είμαι, υπάρχω. Στείλε μήνυμα να δω ότι με σκέφτεσαι και ενδιαφέρεσαι..." (λέω εγώ τώρα...).

Θέλω να σου πω, ότι η καθεμιά δεν ξέρεις πως το έχει στο μυαλό της. Τί περιμένει ή όχι από σένα. Και για να μην παίζετε άλλο το κρυφτό, αν θέλεις, στέλνεις για να δεις τί παίζεται. Αν κι εκεί εισπράξεις αδιαφορία, οκ. Ξέρεις τί πρέπει να κάνεις...

Kot_gap27

Νεοφερμένο μέλος

Μα κάθε γυναίκα θα το δει διαφορετικά. Ναι, εγώ θα ενημέρωνα, αν με ενδιέφερε. Απ' ην άλλη, κι εφόσον κάνει like στις ιστορίες σου, δείχνει ότι δε σε αγνοεί. Δεν κρύβεται. Μην σου πω ότι είναι σαν να σου λέει "εδώ, είμαι, υπάρχω. Στείλε μήνυμα να δω ότι με σκέφτεσαι και ενδιαφέρεσαι..." (λέω εγώ τώρα...).

Θέλω να σου πω, ότι η καθεμιά δεν ξέρεις πως το έχει στο μυαλό της. Τί περιμένει ή όχι από σένα. Και για να μην παίζετε άλλο το κρυφτό, αν θέλεις, στέλνεις για να δεις τί παίζεται. Αν κι εκεί εισπράξεις αδιαφορία, οκ. Ξέρεις τί πρέπει να κάνεις...
Έχεις δίκιο και εσύ σε αυτό που λες. Απλώς είναι πως θες να προχωρήσεις μπροστά. Αν μετά από 2 καλά ραντεβού και μετά από επικοινωνία για επόμενο όμως παίζει τέτοια παιχνίδια, τότε θα πρέπει να κυνηγάω συνέχεια και θα συνηθίσει ετσι. Δεν είπα να μην υπάρχουν αυτά τα παιχνίδια, ως έναν βαθμό όμως. Επίσης υπάρχει περίπτωση να με δοκιμάζει για να δει αν θα τρέξω από πίσω της όπως κάνουν οι υπόλοιποι. Μπορεί να είναι ένας τρόπος της να διώχνει τους περίεργους που δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν με την ζωή τους από το να τρέχουν από πίσω της.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.
Καλησπέρα παιδιά. Βγήκα με μια κοπέλα 2 φορές μέσα σε μια εβδομάδα. Η χημεία μας ήταν τρομερή. Ήμασταν χαλαροι μεταξύ μας κάναμε πλάκα κι στο τέλος του 2ου ραντεβού φιληθηκαμε. Η κοπέλα μου έστελνε πρώτη μηνύματα, reels στο ινστα, έδειχνε πραγματικό ενδιαφέρον δεν ήταν κρύα. Μετά το 2ο ραντεβού μου έστειλε μήνυμα μιλούσαμε και την είπα ότι σε 2 μέρες θα είμαι στην πόλη της για δουλειά πάλι (μένουμε σε άλλη πόλη 30 λεπτά απόσταση στη Κύπρο) και αν θέλει να βρεθούμε. Μου είπε ότι έχει κανονίσει αλλά θα το κοιτάξει. Την επόμενη μου έστειλε μήνυμα συγγνώμη τελικά δεν θα μπορέσω και της είπα αν θέλει να βρεθούμε κάποια άλλη μέρα που θα είμαστε ελεύθεροι και οι 2. Είπε θα κοιτάξει το πρόγραμμα στην δουλειά της και θα με ενημερώσει. Ξέρω ότι είναι πολύ αρνητικό αυτό 😂. Έκτοτε έχουν περάσει 3 μέρες κάνει like στις ιστορίες μου στο ινστα αλλά δεν μου στέλνει. Τι έγινε ακριβώς; 😂

Αφηστε τα σόσιαλ και πάρτην 2-3 φορές τηλέφωνο... συνεχομενες μέρες.

Γενικα δωσε κανα δυο βδομάδες ενδιαφέρον χωρις να περιμένεις κάτι απο αυτην και βλέπεις.
Μπορει να θέλει να δει αν την βλέπεις απλά για το σέξ.

τότε θα πρέπει να κυνηγάω συνέχεια και θα συνηθίσει ετσι.

Δεν ειναι απαραίτητο αυτό.

Εγω δε δινω πλέον σημασία στα σόσιαλ στο φβ εχω ενα προφιλ με 17 φιλους και 1 δημοσιευση ανα μηνα (ενα τραγούδι απο γιουτιουμπ).

Χρήστες Βρείτε παρόμοια