Kot_gap27
Νεοφερμένο μέλος
Ο Kot_gap27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα.

18-06-24

12:04
Πως θα την βλέπω για το σεξ εάν δεν έχω κάνει καν κίνηση γι αυτό και όταν την λέω συνέχεια να βγούμε; δεν ξέρω έχω μπερδευτεί χαχα
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

18-06-24

12:12
Πως θα την βλέπω για το σεξ εάν δεν έχω κάνει καν κίνηση γι αυτό και όταν την λέω συνέχεια να βγούμε; δεν ξέρω έχω μπερδευτεί χαχα
Δε ξερω , το αναλύουν πολύ. Εσυ ξεκινα να μιλάς μαζι της στο τηλ και αν ειναι κάτι για να πρκυψει θα προκυψει. Για αρχη παρτην 2-3 φορες τηλ και καντε συζητησεις με σκοπο να την ακουσεις να την γνωρισεις κτλ
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.606 μηνύματα.

18-06-24

12:32
Ρε παιδιά, εγώ δε βρίσκω τόσο άσχημο να της στείλει ενα χαλαρό μηνυματάκι μετά από 2-3 τρεις μέρες, δε θα δείξει απελπισμένος
Kot_gap27
Νεοφερμένο μέλος

18-06-24

12:34
Δεν έχω και να χάσω κάτι. Είτε μου ρίξει άκυρο είτε όχι το ίδιο είναι. Απλώς τώρα έστειλα εγώ αντί να περιμένω να μην μου στείλει εκείνη.Ρε παιδιά, εγώ δε βρίσκω τόσο άσχημο να της στείλει ενα χαλαρό μηνυματάκι μετά από 2-3 τρεις μέρες, δε θα δείξει απελπισμένος
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

18-06-24

12:35
Ακριβώς για να μη χαλάς τόση φαιά ουσία. Για να μην κάνεις σενάρια που μπορεί να ισχύουν, αλλά μπορεί και όχι, στείλε ένα απλό μήνυμα. Και για να μην βασανίζεις άλλο το μυαλό σου...Έχεις δίκιο και εσύ σε αυτό που λες. Απλώς είναι πως θες να προχωρήσεις μπροστά. Αν μετά από 2 καλά ραντεβού και μετά από επικοινωνία για επόμενο όμως παίζει τέτοια παιχνίδια, τότε θα πρέπει να κυνηγάω συνέχεια και θα συνηθίσει ετσι. Δεν είπα να μην υπάρχουν αυτά τα παιχνίδια, ως έναν βαθμό όμως. Επίσης υπάρχει περίπτωση να με δοκιμάζει για να δει αν θα τρέξω από πίσω της όπως κάνουν οι υπόλοιποι. Μπορεί να είναι ένας τρόπος της να διώχνει τους περίεργους που δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν με την ζωή τους από το να τρέχουν από πίσω της.
Γενικά - μεγαλώνοντας - θα διαπιστώσεις πόσο χρόνο, πόση σκέψη, καταναλώνουμε σε πράγματα που λύνονται πολύ πολύ απλά...
Guest 246973
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

18-06-24

12:40
Φτύστην, γραψτην, στειλ την από κει που ήρθε μήπως και κολλήσει.
Σοβαρά τώρα, πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Τον σεβασμό δεν θα το χασεις με ένα μήνυμα τον σεβασμό τον χάνεις αν φέρεσαι σαν μαλακας...
Σοβαρά τώρα, πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Τον σεβασμό δεν θα το χασεις με ένα μήνυμα τον σεβασμό τον χάνεις αν φέρεσαι σαν μαλακας...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

18-06-24

12:41
Απαπα...Φτύστην, γραψτην, στειλ την από κει που ήρθε μήπως και κολλήσει.
Καλέ ; Γιατί έτσι ;;;
Guest 246973
Επισκέπτης

18-06-24

12:42
Μια πλάκα είπα να κάνω κι εγώ χαχαχαχαααΑπαπα...
Καλέ ; Γιατί έτσι ;;;
merge]1718703769[/auto[/automerg
Fernando_A
Δραστήριο μέλος
Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 755 μηνύματα.

18-06-24

12:46
Ακόμα στην αρχή είστε. Περίμενε να σου πει, δεν θα σε έχει ξεργράψει αν αυτό νομίζεις.Καλησπέρα παιδιά. Βγήκα με μια κοπέλα 2 φορές μέσα σε μια εβδομάδα. Η χημεία μας ήταν τρομερή. Ήμασταν χαλαροι μεταξύ μας κάναμε πλάκα κι στο τέλος του 2ου ραντεβού φιληθηκαμε. Η κοπέλα μου έστελνε πρώτη μηνύματα, reels στο ινστα, έδειχνε πραγματικό ενδιαφέρον δεν ήταν κρύα. Μετά το 2ο ραντεβού μου έστειλε μήνυμα μιλούσαμε και την είπα ότι σε 2 μέρες θα είμαι στην πόλη της για δουλειά πάλι (μένουμε σε άλλη πόλη 30 λεπτά απόσταση στη Κύπρο) και αν θέλει να βρεθούμε. Μου είπε ότι έχει κανονίσει αλλά θα το κοιτάξει. Την επόμενη μου έστειλε μήνυμα συγγνώμη τελικά δεν θα μπορέσω και της είπα αν θέλει να βρεθούμε κάποια άλλη μέρα που θα είμαστε ελεύθεροι και οι 2. Είπε θα κοιτάξει το πρόγραμμα στην δουλειά της και θα με ενημερώσει. Ξέρω ότι είναι πολύ αρνητικό αυτό. Έκτοτε έχουν περάσει 3 μέρες κάνει like στις ιστορίες μου στο ινστα αλλά δεν μου στέλνει. Τι έγινε ακριβώς;
![]()
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

18-06-24

12:48
Ρε παιδιά, εγώ δε βρίσκω τόσο άσχημο να της στείλει ενα χαλαρό μηνυματάκι μετά από 2-3 τρεις μέρες, δε θα δείξει απελπισμένος
τΟ ΧΑΛΑΡΌ μηνυματάκι δειχνει χαλαρή αντιμετωπιση. Αμα τη θές για σχέση φιλε ξεκινα το αληθινο-καθημερινό ενδιαφέρον εξαρχής, μετα απομακρύνσου λιγο και δες την αντιδραση της.
Όλα ή τίποτα.
Σκέψου κάτι ασυνηθιστο... προτεινε να της δώσεις κάτι απο κοντά πχ ενα λουλουδάκι ... βαλε το μυαλο σ να δουλεψει λιγο ξεφυγε απο το κλασσικο... στελνω ενα μηνυμα και περιμένω τα πάντα.
Guest 991508
Επισκέπτης

18-06-24

12:57
Λυπάμαι που το λέω, αλλά εμένα αυτή η ερώτηση - σε συνδυασμό με την πλήρη έλλειψη επικοινωνίας - δε μου αρέσει καθόλου.Δε θα σε σέβεται ; Αν στείλεις, μετά από κάποιες μέρες, ένα ανάλαφρο μήνυμα (τού στυλ "Όλα καλά ; Χάθηκες...) θα σημαίνει τί ; Ότι πέφτεις στα μάτια της ; Ότι παρακαλάς ; Δε θα δείξεις απελπισμένος, με κάτι τέτοιο. Ίσα ίσα θα βεβαιωθείς για το τί συμβαίνει. Θα εξαρτηθεί από την αντίδρασή της...
Και με βεβαιότητα πλέον, πράττεις κατά το δοκούν...
Μου βγάζει κάτι το απεγνωσμένο.
Kot_gap27
Νεοφερμένο μέλος

18-06-24

12:59
Φτύστην, γραψτην, στειλ την από κει που ήρθε μήπως και κολλήσει.
Απεγνωσμένο από ποιανού πλευρά;Λυπάμαι που το λέω, αλλά εμένα αυτή η ερώτηση - σε συνδυασμό με την πλήρη έλλειψη επικοινωνίας - δε μου αρέσει καθόλου.
Μου βγάζει κάτι το απεγνωσμένο.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

18-06-24

13:01
Απο τη στιγμή που σε άφησε να τη φιλήσεις απλά θέλει λιγη ακομη διεκδίκηση. Προχωρα και μην αναλύεις πράγματα που δεν έχουν σημασία. Κανε το παιχνιδι σου για καμια 10αρια μέρες... παίρνε εσυ τηλέφωνο, δειξε αληθινό ενδιαφέρον , κάνε καμια πρωτότυπη κινηση και ολα θα πάνε καλά πιστεύω.
Αν ουτε τοτε θέλει να βγεί... μπορεις να προβληματιστείς. Αλλα όχι απο τώρα.
Guest 991508
Επισκέπτης

18-06-24

13:03
Από την πλευρά εκείνου που περιμένει επικοινωνία/update για κάτι που έχει ήδη συζητηθεί/ειπωθεί.Απεγνωσμένο από ποιανού πλευρά;
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.516 μηνύματα.

18-06-24

13:10
Α μπράβο, στείλε ένα, γεια σου παρατήρησα πως δεν ειχα νέα σου , πέρασα πολύ όμορφα και θα ήθελα να σε ξαναδώ, αν το θέλεις κι εσύ μου λες.. πχ...Απο τη στιγμή που σε άφησε να τη φιλήσεις απλά θέλει λιγη ακομη διεκδίκηση. Προχωρα και μην αναλύεις πράγματα που δεν έχουν σημασία. Κανε το παιχνιδι σου για καμια 10αρια μέρες... παίρνε εσυ τηλέφωνο, δειξε αληθινό ενδιαφέρον , κάνε καμια πρωτότυπη κινηση και ολα θα πάνε καλά πιστεύω.
Kot_gap27
Νεοφερμένο μέλος

18-06-24

13:11
Το τελευταίο το έχουμε πει ήδη όμως χαχαΑ μπράβο, στείλε ένα, γεια σου παρατήρησα πως δεν ειχα νέα σου , πέρασα πολύ όμορφα και θα ήθελα να σε ξαναδώ, αν το θέλεις κι εσύ μου λες.. πχ...
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.606 μηνύματα.

18-06-24

13:15
Πολύ απελπισμένο και submissive μου φαίνεται, δε δείχνει αυτοπεποίθησηΑ μπράβο, στείλε ένα, γεια σου παρατήρησα πως δεν ειχα νέα σου , πέρασα πολύ όμορφα και θα ήθελα να σε ξαναδώ, αν το θέλεις κι εσύ μου λες.. πχ...
Kot_gap27
Νεοφερμένο μέλος

18-06-24

13:17
Τι θα πρότεινες;Πολύ απελπισμένο και submissive μου φαίνεται, δε δείχνει αυτοπεποίθηση
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

18-06-24

13:18
Α μπράβο, στείλε ένα, γεια σου παρατήρησα πως δεν ειχα νέα σου , πέρασα πολύ όμορφα και θα ήθελα να σε ξαναδώ, αν το θέλεις κι εσύ μου λες.. πχ...
Όχι το να σε ξαναδώ δεν το αναφέρεις... για 3-4 μέρες. Απλα την παιρνεις τηλ να δειξεις ενα ενδιαφέρον σταθερό κ καθημερινό. Εγω αυτο θα εκανα για καμιά βδομάδα.
Μετα 3-4 μερες θα της έλεγες σου έχω μια εκπληξη... να σου δωσω απο κοντά... δεν το συνηθίζω αλλ εσυ μ το έβγαλες. τι λες ; εχεις χρονο ;
ουτε χαθηκα... ουτε που χαθηκες ουτε θες δεν θές...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- thenutritionist
- Ωρορα
- Kot_gap27
- neraida24
- Paragontas7000
- ROM32
- Ilma
- Μήτσος10
- Jack of Spades
- Kate1914
- Wonderkid
- American Economist
- TehWinnerGR
- charmander
- Explorer_
- iew
- Luludaki
- Scandal
- fmarulezkd
- tsiobieman
- Ellis
- taketrance
- giannhs2001
- A350
- fourkaki
- camil
- kalhkardia
- touvlo
- Libertus
- silmoril
- Fernando_A
- Δροσουλίτης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.