Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

18-06-24

17:07
Δεν είναι έτσι τα πράγματα.
ΚΑΙ ΔΕΝ Υπάρχει και παρακάλι. Για να παρακολουθεί τα στόρι του και να κάνει λάικ σημαινει οτι θέλει να μαθαινει νέα του..... τον έχει στο μυαλό της. Κάπως ετσι θα της το έλεγες στο τηλ οτι σε πήρα για να μην μαθαινουμε μονο τα νέα του άλλου απο το ίνσταγκραμ....
Θέλει και μια επιδεξιότητα.
Θέλει και λίγο μπλα μπλά... θέλει και ένα στύλ.
Αν ειναι ωραία κάθε μερα της την πέφτουν... για ποιο λόγο να ξεχωρισει εσένα ;
επειδη παριστάνεις τον ωραιο και τον δύσκολο ; αυτο ειναι για τη πρώτη βδομάδα μετά η τυπισα θα σε περάσει για νάρκισσο εγωϊστη και θα φάς σούτ.
Και στο τηλ δεν θα της προτείνει να βγουν... απλα θα τα λένε.
Και εμεις εδω μέσα τα λέμε αλλα δεν βγαινουμε για καφέ.
Δεν ειναι κακη η συνομιλία - παρέα ειναι.
Τωρα αν ο φίλος μας δε θέλει να μπει σε αυτη τη διαδικασία.... της διεκδίκησης... σεβαστό. Για να τον φιλησει σημαινει της άρεσε πάντως.
Δεν είναι όλα άσπρο μαύρο... έτσι μας ελεγε η Ιζολδάρα για τους πρώην
Den k;anoyme αναλυσεις φίλε... εγω του ειπα τι να κάνει. Εσεις κανετε αναλυση για να στειλει ενα απλό μηνυμα. Έλεος άντρας εισαι μη φοβασαι να κάνεις κινησεις.
Εγω σου ειπα και στη γιατρο παίζει να την έπεφτα αν ηταν ελεύθερη.
δεν λεχουν ολες οι σχέσεις την ιδια ιστορια και αρχή... και μενα η πρώην μου στην αρχή ηταν μέσα στην τρέλα και τον έρωτα. Σκοτωνε άνθρωπο... με υποστηριζε σε κάθε θρέντ και απο εκει το πηρατε χαμπάρι οτι τα έχουμε εγω δεν σας ειχα πεί κάτι
Πρεπει δηλαδη απο οποια γνωρίσω και βγαίνουμε ραντεβου΄..... να απαιτω να ειναι το ιδιο για να ασχοληθω ;
άλλο το 2019 άλλο το 2024... το 2025 κτλ
οι εποχες αλλαζουν και δεν μένουμε ίδιοι. Μπορει ένας έρωτας να προκυψει ακόμη πιο φλογερός και σταθερός και στην αρχη να λές.... "καλα πως ξεκινήσαμε".
Γενικά μη περιμένεις στην αρχή να έχεις τον ενθουσιασμό που είχες οταν πχ ξεκινουσες τη πρώτη σου σχέση πριν 10 χρονια (λλεμε τωρα).
Εν κατακλείδι αν δεν έχει όρεξη να κανει κινήσεις ο φίλος ας μην κάνει... εγω πάντως θα έκανα και δεν συμφωνω απαραίτητα με το άσπρο ή μαυρο σε αυτο το θέμα.
Γενικά ειναι ωραίο να κάθεσαι να σκέφτεσαι εναν τρόπο ξεχωριστο για να προσεγγισεις την αλλη... κ αυτο δεν το κάνω καθε μέρα αλλα ανα 3-4 μηνες θα το κάνω σιγουρα... μιλαμε για μαρκάρισμα οχι μαλακίες κάτι διαφορετικό.
Οχι κάθομαι καναπέ και περιμένω την γυναίκα να με βρει μολις βγω απο το σπίτι. Δεν εισαι ο Τομ Κρουζ ούθτε εγώ.
ΚΑΙ ΔΕΝ Υπάρχει και παρακάλι. Για να παρακολουθεί τα στόρι του και να κάνει λάικ σημαινει οτι θέλει να μαθαινει νέα του..... τον έχει στο μυαλό της. Κάπως ετσι θα της το έλεγες στο τηλ οτι σε πήρα για να μην μαθαινουμε μονο τα νέα του άλλου απο το ίνσταγκραμ....
Αν ειναι ωραία κάθε μερα της την πέφτουν... για ποιο λόγο να ξεχωρισει εσένα ;
επειδη παριστάνεις τον ωραιο και τον δύσκολο ; αυτο ειναι για τη πρώτη βδομάδα μετά η τυπισα θα σε περάσει για νάρκισσο εγωϊστη και θα φάς σούτ.
Και στο τηλ δεν θα της προτείνει να βγουν... απλα θα τα λένε.
Και εμεις εδω μέσα τα λέμε αλλα δεν βγαινουμε για καφέ.

Τωρα αν ο φίλος μας δε θέλει να μπει σε αυτη τη διαδικασία.... της διεκδίκησης... σεβαστό. Για να τον φιλησει σημαινει της άρεσε πάντως.
Δεν είναι όλα άσπρο μαύρο... έτσι μας ελεγε η Ιζολδάρα για τους πρώην

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ετσι ειναι. Εμένα, σε δική μου περίπτωση, η άλλη γυριζε στο μέρος της και έκλεινε την ίδια νυχτα το επόμενο εισιτηριο αεροπλάνου για να με δει. ΟΤΑΝ με ήθελε, και ήμασταν καλά. Όταν έπαψε να με θέλει το ίδιο μες τη σχέση, άλλαξε αυτό.
Εδω στην περιπτωση του φίλου ειναι απλό.
Άσε που τωρα αυτη μπορει να ειναι και ντεμί και να παει ο άλλος να στειλει μηνυμα και να φαει μια ξενερα η άλλη απο το στριμωγμα και να κόψει για τα καλά. Να της επιβεβαιώσει δηλαδη οτι καλα εκανε και ξέκοψε.
Κι εγω ετσι ήμουν στην ηλικία του ή και μεγαλύτερος. Αναλυσεις επι αναλύσεων. Γιατί δεν ειχα επιλογές και έπεφτα με τα μουτρα πανω στη μια που μου έλεγε ναι.
Δώστε χώρο, είτε για να γυρίσουν, είτε για να φύγουν εντελώς. Ότι ειναι να φανεί θα φανεί.
Den k;anoyme αναλυσεις φίλε... εγω του ειπα τι να κάνει. Εσεις κανετε αναλυση για να στειλει ενα απλό μηνυμα. Έλεος άντρας εισαι μη φοβασαι να κάνεις κινησεις.
Εγω σου ειπα και στη γιατρο παίζει να την έπεφτα αν ηταν ελεύθερη.
δεν λεχουν ολες οι σχέσεις την ιδια ιστορια και αρχή... και μενα η πρώην μου στην αρχή ηταν μέσα στην τρέλα και τον έρωτα. Σκοτωνε άνθρωπο... με υποστηριζε σε κάθε θρέντ και απο εκει το πηρατε χαμπάρι οτι τα έχουμε εγω δεν σας ειχα πεί κάτι

Πρεπει δηλαδη απο οποια γνωρίσω και βγαίνουμε ραντεβου΄..... να απαιτω να ειναι το ιδιο για να ασχοληθω ;
άλλο το 2019 άλλο το 2024... το 2025 κτλ
οι εποχες αλλαζουν και δεν μένουμε ίδιοι. Μπορει ένας έρωτας να προκυψει ακόμη πιο φλογερός και σταθερός και στην αρχη να λές.... "καλα πως ξεκινήσαμε".
Γενικά μη περιμένεις στην αρχή να έχεις τον ενθουσιασμό που είχες οταν πχ ξεκινουσες τη πρώτη σου σχέση πριν 10 χρονια (λλεμε τωρα).
Εν κατακλείδι αν δεν έχει όρεξη να κανει κινήσεις ο φίλος ας μην κάνει... εγω πάντως θα έκανα και δεν συμφωνω απαραίτητα με το άσπρο ή μαυρο σε αυτο το θέμα.
Γενικά ειναι ωραίο να κάθεσαι να σκέφτεσαι εναν τρόπο ξεχωριστο για να προσεγγισεις την αλλη... κ αυτο δεν το κάνω καθε μέρα αλλα ανα 3-4 μηνες θα το κάνω σιγουρα... μιλαμε για μαρκάρισμα οχι μαλακίες κάτι διαφορετικό.
Οχι κάθομαι καναπέ και περιμένω την γυναίκα να με βρει μολις βγω απο το σπίτι. Δεν εισαι ο Τομ Κρουζ ούθτε εγώ.
Guest 376555
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

18-06-24

17:16
Εμείς εδώ μέσα όμως θέλουμε και τα λέμε ρε Dev. Εγώ δε γράφω επειδή μου γράφεις κι εσύ αλλά γιατί επιλέγω να γράψω. Του έχει ρίξει 2 φορές πόρτα. Κατανοητό να μη μπορεί, αλλά θα έπρεπε να κάνει κάποια αντιπροταση και η ίδια. Δε κυνηγάνε μόνο αυτή, κυνηγάνε και τον φίλο, αυτός γιατί να την επιλέξει;
Για τα στορι πιστεύω τον έχει παρκάρει για να τις κάνει κανά like αυτός. Το παιχνίδι είναι στις πρώτες εντυπώσεις, άμα δε της γέμισε το μάτι εξ αρχής δε θα αλλάξει στη πορεία και αν αλλάξει θα είναι παροδικό.
Μη μπαίνετε σε ημίμετρα, λέει να μη τον ζεις τον έρωτα εξ αρχής;
Για τα στορι πιστεύω τον έχει παρκάρει για να τις κάνει κανά like αυτός. Το παιχνίδι είναι στις πρώτες εντυπώσεις, άμα δε της γέμισε το μάτι εξ αρχής δε θα αλλάξει στη πορεία και αν αλλάξει θα είναι παροδικό.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

18-06-24

17:20
Εμείς εδώ μέσα όμως θέλουμε και τα λέμε ρε Dev. Εγώ δε γράφω επειδή μου γράφεις κι εσύ αλλά γιατί επιλέγω να γράψω. Του έχει ρίξει 2 φορές πόρτα. Κατανοητό να μη μπορεί, αλλά θα έπρεπε να κάνει κάποια αντιπροταση και η ίδια. Δε κυνηγάνε μόνο αυτή, κυνηγάνε και τον φίλο, αυτός γιατί να την επιλέξει;
Τι να σ πω... εμενα σαν φαντασίωση θα με έφτιαχνε η άλλη να ειναι λίγο μαζεμένη στην αρχή και να περιμένει να τη ξεκλειδώσω.
Και αμα δεν της άρεσε δεν θα τον φιλούσε.
ΔΑΕΝ μας ειπε βεβαια αν το φιλί ηταν με γλώσσα.... χεχεχεχε
Αμα συνέχιζε μετά να ειναι ντεμί και να μην ενδιαφέρεται θα έκοβα κατα πάσα πιθανότητα αλλα θές 1-2 βδομάδες να το δείς αυτό.
Μπορεί επίσης κάτι να τη τρέναρε... θα φταναμε σε αυτη τη κουβεντα μεσω τηλεφώνου αλλα όπως είπα πρέπει να είσαι και λίγο επιδέξιος.
Οι Πάνθηρες καμιά φορά πρέπει και να κυνηγάνε

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

18-06-24

17:33
Όχι; Μπορεί απλώς η κοπέλα να ειναι ευγενική. Να μην θελει να κόψει δειχνοντας γαιδουριά ή απλά να τον έχει εκει για instagram follower να αλληλοκαρδουλιάζονται.Δεν είναι έτσι τα πράγματα.
ΚΑΙ ΔΕΝ Υπάρχει και παρακάλι. Για να παρακολουθεί τα στόρι του και να κάνει λάικ σημαινει οτι θέλει να μαθαινει νέα του..... τον έχει στο μυαλό της.
Μετάφραση: "Το ξερω οτι το ξερεις οτι με εχεις παρκάρει στο Ίνσταγκραμ με υποβιβασμό σε e-φιλαράκι, αλλά σε πήρα γιατι έπρεπε να βρω μια δικαιολογία να σε πάρω"Κάπως ετσι θα της το έλεγες στο τηλ οτι σε πήρα για να μην μαθαινουμε μονο τα νέα του άλλου απο το ίνσταγκραμ....
Να την κάνει τι να τα λένε; Να τον κανει κι αυτη τι να τα λένε; Αυτος ηταν ο σκοπός; Όχι.Και στο τηλ δεν θα της προτείνει να βγουν... απλα θα τα λένε.
Άλλος ήταν και δεν πηγε εκεί. Πάμε παρακατω.
...αλλά θα ήθελες!Και εμεις εδω μέσα τα λέμε αλλα δεν βγαινουμε για καφέ.![]()
Μα δεν του επιστρέφει τις κλήσεις! Δεν μιλάνε ουτε καν στο μεσσεντζερ ωρες απ οτι καταλαβα να πεις οκ δε βρεθηκαμε αλλα μιλαμε 3 ωρες που ουτε κι αυτο είναι καλό, μάλλον υποβιβασμός.
Να παει να συνομιλήσει να πει τι; Να κανει παρέα γιατί; Του έδειξε η κοπέλα οτι χρειαζεται παρέα; Οχι. Την θέλει αυτος για παρεα; Οχι.
Να γαμήσει θέλει ρε φιλε κι αυτη δεν το θέλει. Πόση μεταφραση να στο δώσουνε;
Οχι, απλα ειδε κατι γυαλιστερο που της εκανε εντυπωση, πλησιασε, δοκίμασε και πιθανότατα μετάνιωσε.Τωρα αν ο φίλος μας δε θέλει να μπει σε αυτη τη διαδικασία.... της διεκδίκησης... σεβαστό. Για να τον φιλησει σημαινει της άρεσε πάντως.
Κι εγω σου μιλάω, δε σημαινει οτι θέλω να σε παντρευτώ και να κανω τα παιδιά σου.
Το άντρας από το μαλάκας, δεν απέχει πολύ. Κάπου πρέπει να ξερουμε και που να σταματαμε. Δεν ειναι μονο το τι κανεις αλλα και το τι ΔΕΝ κάνεις.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

18-06-24

17:42
Αμα θέλει να γαμήσει και η άλλη δε θέλει μόνο αυτό θα φάει άκυρο.
Τέλος πάντων πολυ ανάλυση. Αμα θέλει ας το προσπαθησει πιστευω αν το κάνει καλά έχει πιθανοτητες.
Γενικά οι γυναίκες έχουν παρει χαμπαρι ότι μερικοί είναι εγωιστές και μόνο να γαμησουν θέλουν οπότε αυτό είναι από τα πρωτα που τεστ άρουν σε ένα ραντεβου. Σε μια γνωριμία τελοςπαντων.
Για αυτό ας μην εισαι μιζερος στην αρχή πχ έστειλα 3 μηνυματα να μ στείλει κ αυτή 3 μην το μετράς καν αν θες να κάνεις κίνηση κανε μια καλή.
Ευγενία δεν υπάρχει όταν η άλλη παρακολουθει στορυ και κάνει λαικ δεν την υποχρέωσε κάνεις έλεος. Δε στέκει αυτό.
Τέλος πάντων πολυ ανάλυση. Αμα θέλει ας το προσπαθησει πιστευω αν το κάνει καλά έχει πιθανοτητες.
Γενικά οι γυναίκες έχουν παρει χαμπαρι ότι μερικοί είναι εγωιστές και μόνο να γαμησουν θέλουν οπότε αυτό είναι από τα πρωτα που τεστ άρουν σε ένα ραντεβου. Σε μια γνωριμία τελοςπαντων.
Για αυτό ας μην εισαι μιζερος στην αρχή πχ έστειλα 3 μηνυματα να μ στείλει κ αυτή 3 μην το μετράς καν αν θες να κάνεις κίνηση κανε μια καλή.
Ευγενία δεν υπάρχει όταν η άλλη παρακολουθει στορυ και κάνει λαικ δεν την υποχρέωσε κάνεις έλεος. Δε στέκει αυτό.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.

18-06-24

18:06
Υπεραναλυετε και κάνει και ζέστη 
Εγώ θα πω πως αν φτάσεις σε σημείο να φιλάς κάποιον και σου άρεσε και τον βλέπεις ως μελλοντικό boyfriend θα καίγεσαι να ξαναβγείς.. Δεν έχεις χρόνο σήμερα ;θα βρεις αυριο, μεθαύριο και εφόσον η ίδια είπες πως θα στείλεις, θα στείλεις.
Όσες υποχρεώσει ς και αν έχεις , το σώμα μιλάει.. Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε.
Δεν είναι δεκαπανταχρονα να αναλώνονται σε νάζια και άκυρα like.

Εγώ θα πω πως αν φτάσεις σε σημείο να φιλάς κάποιον και σου άρεσε και τον βλέπεις ως μελλοντικό boyfriend θα καίγεσαι να ξαναβγείς.. Δεν έχεις χρόνο σήμερα ;θα βρεις αυριο, μεθαύριο και εφόσον η ίδια είπες πως θα στείλεις, θα στείλεις.
Όσες υποχρεώσει ς και αν έχεις , το σώμα μιλάει.. Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε.
Δεν είναι δεκαπανταχρονα να αναλώνονται σε νάζια και άκυρα like.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

18-06-24

18:11
Όλοι λέτε ναι... αλλα χωρις ταίρι είστε.
Εχετε αναρωτηθεί το γιατί ;
μήπως γιατι όλοι μα όλοι την έχουν δει υπερ γαμάτοι και περιμένουν το λαχείο να πέσει στο κεφάλι τους ;
δεν θέλουν να εκτεθούν... δεν θέλουν να βραχούν... δεν θέλουν να δωσουν μια ευκαιρια σε κάτι διαφορετικο blah blah blah.
Είναι σαν αυτό που λέει και μια φίλη μου / παλευει και αυτη να φερει σε επαφή καναν άνθρωπο... ολοι τα θέλουν ΌΛΑ μου λέει. ΟΛΑ ομως.
τελοςπαντων εμενα δεν με ενδιαφέρει και δεν ανέλυσα κιολας.. του ειπα να κάνει κάτι διαφορετικο απο αυτο που του προτείνετε όλοι. Τα υπολοιπα ειναι όντως να χαμε να λέμε.
αμα περίμενα το Ιντερνετ για να βρώ ταίρι...... οι εποχές αυτές πέρασαν και δεν ειναι και της ηλικίας μας.
Πριν απο μια 5ετία... ναί... να πείς οτι μπορούσες. Τώρα ξέχνα το.
Να ήσουν 20-30 να πώ ναί. Τωρα αν εισαι 35+ μπορεί να φανεί και περίεργο στην αλλη να ψάχνεσαι απο το νέτ.
Απο έξω ότι κάνεις... ούτε απο παρέες.....
ότι κάνεις μόνος σου και απο έξω. Ελευθερη αγορά. Ο καλύτερος κερδίζει
Ξεκίνα να βρέχεσαι σε συνομιλίες με άγνωστες εκτός Ιντερνετ οπου σου βρεθει η ευκαιρία και θα με θυμηθείς.
Ξεχασε το Ιντερνετ πάει πέθανε... Εδω μπαινουμε μονο για να κάνουμε τη πλάκα μας - τουλάχιστον εγώ.
Το dating ειναι μια καμένη ιστορία.
μήπως γιατι όλοι μα όλοι την έχουν δει υπερ γαμάτοι και περιμένουν το λαχείο να πέσει στο κεφάλι τους ;
δεν θέλουν να εκτεθούν... δεν θέλουν να βραχούν... δεν θέλουν να δωσουν μια ευκαιρια σε κάτι διαφορετικο blah blah blah.
Είναι σαν αυτό που λέει και μια φίλη μου / παλευει και αυτη να φερει σε επαφή καναν άνθρωπο... ολοι τα θέλουν ΌΛΑ μου λέει. ΟΛΑ ομως.
τελοςπαντων εμενα δεν με ενδιαφέρει και δεν ανέλυσα κιολας.. του ειπα να κάνει κάτι διαφορετικο απο αυτο που του προτείνετε όλοι. Τα υπολοιπα ειναι όντως να χαμε να λέμε.
Καλα...αλλά θα ήθελες!
Μα δεν του επιστρέφει τις κλήσεις! Δεν μιλάνε ουτε καν στο μεσσεντζερ ωρες απ οτι καταλαβα να πεις οκ δε βρεθηκαμε αλλα μιλαμε 3 ωρες που ουτε κι αυτο είναι καλό, μάλλον υποβιβασμός.
αμα περίμενα το Ιντερνετ για να βρώ ταίρι...... οι εποχές αυτές πέρασαν και δεν ειναι και της ηλικίας μας.
Πριν απο μια 5ετία... ναί... να πείς οτι μπορούσες. Τώρα ξέχνα το.
Να ήσουν 20-30 να πώ ναί. Τωρα αν εισαι 35+ μπορεί να φανεί και περίεργο στην αλλη να ψάχνεσαι απο το νέτ.
ότι κάνεις μόνος σου και απο έξω. Ελευθερη αγορά. Ο καλύτερος κερδίζει

Ξεκίνα να βρέχεσαι σε συνομιλίες με άγνωστες εκτός Ιντερνετ οπου σου βρεθει η ευκαιρία και θα με θυμηθείς.
Ξεχασε το Ιντερνετ πάει πέθανε... Εδω μπαινουμε μονο για να κάνουμε τη πλάκα μας - τουλάχιστον εγώ.
Το dating ειναι μια καμένη ιστορία.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.

18-06-24

18:19
Περίεργο όχι, αλλά ίσως αμφισβητήσει τις προθέσεις σου, εννοώ τη σοβαρότητα αυτών. Είσαι ένας από τους πολλούς που αλληλεπιδρά.Τωρα αν εισαι 35+ μπορεί να φανεί και περίεργο στην αλλη να ψάχνεσαι απο το νέτ.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

18-06-24

18:26
Περίεργο όχι, αλλά ίσως αμφισβητήσει τις προθέσεις σου, εννοώ τη σοβαρότητα αυτών. Είσαι ένας από τους πολλούς που αλληλεπιδρά.
Δεν ειναι μόνο αυτο... ειναι οτι το έχω κανει χρόνια πριν και ψάχνω άλλους τρόπους πλέον.
Πιο ασυνήθιστους. Δεν εχει να κάνει δηάδη με ποσους αλληλεπιδρά αυτή.... θα ηταν τέρμα παθέτικ
να συμπεριφέρομαι... και να ρυθμίζω τις κινησεις μου αναλογα με το ποσοι άσχετοι της την πέφτουν.
Δεν με ενδιαφέρει καν. Καταλαβες ;
ετσι και εδώ... θα εκανα το παιχνδιι μου τη συνομιλία μου ανετος και ωραιος χωρις καν να με νοιάζει... θα εδινα μια βδομάδα. Αν την καταλαβαινα οτι θέλει να βγούμε καλώς.
Και προσεξε δεν θα πηγαινα εγω αυτη τη φορά.... χεχεχε
"κατι θα μου τυχαινε" και θα ηθελα μεν να τη δω αλλα δεν θα μπορουσα να πάω στη περιοχή της... θα κανονιζαμε κάπου στη μέση.
Για να δω και αν θέλει να έρθει κατάλαβες ;
glayki
Περιβόητο μέλος

18-06-24

18:29
Ένα θα πω... Τα παιχνίδια κουράζουν. Όταν θέλεις να δεις κάποιον δε σε νοιάζει η απόσταση. Καθαρά και ξάστερα. Τώρα αν της έλεγες κέντρο και σου έλεγε " Ε που να κατεβαίνω μέσα στη ζέστη.. Έλα στην περιοχή μου " Ας το να πάει στο καλό.Δεν ειναι μόνο αυτο... ειναι οτι το έχω κανει χρόνια πριν και ψάχνω άλλους τρόπους πλέον.
Πιο ασυνήθιστους. Δεν εχει να κάνει δηάδη με ποσους αλληλεπιδρά αυτή.... θα ηταν τέρμα παθέτικ
να συμπεριφέρομαι... και να ρυθμίζω τις κινησεις μου αναλογα με το ποσοι άσχετοι της την πέφτουν.
Δεν με ενδιαφέρει καν. Καταλαβες ;
ετσι και εδώ... θα εκανα το παιχνδιι μου τη συνομιλία μου ανετος και ωραιος χωρις καν να με νοιάζει... θα εδινα μια βδομάδα. Αν την καταλαβαινα οτι θέλει να βγούμε καλώς.
Και προσεξε δεν θα πηγαινα εγω αυτη τη φορά.... χεχεχε
"κατι θα μου τυχαινε" και θα ηθελα μεν να τη δω αλλα δεν θα μπορουσα να πάω στη περιοχή της... θα κανονιζαμε κάπου στη μέση.
Για να δω και αν θέλει να έρθει κατάλαβες ;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

18-06-24

18:31
Γιατι ειμαι χοντρός και δε μιλάω πια στα κοράσια όπως ΠΑΛΗΑ!Όλοι λέτε ναι... αλλα χωρις ταίρι είστε.
glayki
Περιβόητο μέλος

18-06-24

18:33
Σταμάτα και εσυ με το " Χοντρός" . Στο μυαλό σου είναι. Έχεις άλλα ταλέντα.Γιατι ειμαι χοντρός και δε μιλάω πια στα κοράσια όπως ΠΑΛΗΑ!
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

18-06-24

18:33
Ένα θα πω... Τα παιχνίδια κουράζουν. Όταν θέλεις να δεις κάποιον δε σε νοιάζει η απόσταση. Καθαρά και ξάστερα. Τώρα αν της έλεγες κέντρο και σου έλεγε " Ε που να κατεβαίνω μέσα στη ζέστη.. Έλα στην περιοχή μου " Ας το να πάει στο καλό.
Όλος ο έρωτας ενα παιχνίδι ειναι. Αν έλεγε αυτο θα ήταν αγένεια και δεν θα πήγαινα... θα ξενερωνα επιτόπου.
Απλά θεωρω οτι έχετε χάσει τον αυθορμητισμο σας όλοι και όλες
"Αν μ στειλει" και "αν μ δωσει το πράσινο φως" και αν το ενα και αν το αλλο και η πρώην μου εκανε αυτο... ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΓΟΜΑΙ.... και ότι να ναι σκέψεις και νοοτροπιες που σε κρατάνε πίσω.
ρε φιλε σ αρεσει κάποια... ωραια πηγαινε κανε ένα φλέρτ και αμα αντιληφθεις οτι δε σε παίρνει άστο εκει. Τι θα παθεις δηλαδη δεν καταλαβαινω.
Πολλά κουτιά και σχεδιαγράμματα. Για αυτο και μενεις μονος σου καιρό γιατι έχεις φτιαξει μέσα στο μυαλο σου ενα ιδεατό σενάριο προσχεδιασμένο ο ερωτας δεν λειτουργεί έτσι.
Σταμάτα και εσυ με το " Χοντρός" . Στο μυαλό σου είναι. Έχεις άλλα ταλέντα.
Και ο Λύτρας Χαλια ειναι εμφανισιακά.... με κοιλιές και αγύμναστος 20 χρονια
κοιτα ομως που ειχε (α) 15 χρονια μικρότερη του και (β) γυναικάρα.
έκαναν και παιδιά και την εδειρε κιολας. Παιδι έκαναν βασικά.
Και αν δεν μαλακιζόταν θα την είχε ακόμα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

18-06-24

18:44
Άρα για να με γλυκαινεις με το "άλλα ταλέντα", η εμφάνιση ειναι για τον πούτσο, άρα δεν ειναι στο μυαλο μου, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ!Σταμάτα και εσυ με το " Χοντρός" . Στο μυαλό σου είναι. Έχεις άλλα ταλέντα.
ΜΠΡΑΒΟ ΓΛΑΥΚΗ! ΜΠΡΑΒΟ ΓΛΑΥΚΗ!
ΦΕΥΓΩ.-

ΥΓ: Νταξ δεν το πιστευω και στ αληθεια, πλάκα κανω με το χονδρός.
glayki
Περιβόητο μέλος

18-06-24

18:55
Άρα για να με γλυκαινεις με το "άλλα ταλέντα", η εμφάνιση ειναι για τον πούτσο, άρα δεν ειναι στο μυαλο μου, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ!
ΜΠΡΑΒΟ ΓΛΑΥΚΗ! ΜΠΡΑΒΟ ΓΛΑΥΚΗ!
ΦΕΥΓΩ.-
ΥΓ: Νταξ δεν το πιστευω και στ αληθεια, πλάκα κανω με το χονδρός.

Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.

18-06-24

19:00
Μου θύμησες μια δική μου περίπτωση Οκτώβριο του 2023, που πήγε όπως η δική σου (όσον αφορά την αλληλεπίδραση, τα ραντεβού αλλά και το ότι υπήρχε μια απόσταση περίπου σαν τη δική σας)...ε, Απρίλιο του 2023 (νομίζω ούτε 6 μήνες μετά) βλέπω story της τύπισσας στο Instagram να κάνει baby shower με την κοιλιά τούρλα!Καλησπέρα παιδιά. Βγήκα με μια κοπέλα 2 φορές μέσα σε μια εβδομάδα. Η χημεία μας ήταν τρομερή. Ήμασταν χαλαροι μεταξύ μας κάναμε πλάκα κι στο τέλος του 2ου ραντεβού φιληθηκαμε. Η κοπέλα μου έστελνε πρώτη μηνύματα, reels στο ινστα, έδειχνε πραγματικό ενδιαφέρον δεν ήταν κρύα. Μετά το 2ο ραντεβού μου έστειλε μήνυμα μιλούσαμε και την είπα ότι σε 2 μέρες θα είμαι στην πόλη της για δουλειά πάλι (μένουμε σε άλλη πόλη 30 λεπτά απόσταση στη Κύπρο) και αν θέλει να βρεθούμε. Μου είπε ότι έχει κανονίσει αλλά θα το κοιτάξει. Την επόμενη μου έστειλε μήνυμα συγγνώμη τελικά δεν θα μπορέσω και της είπα αν θέλει να βρεθούμε κάποια άλλη μέρα που θα είμαστε ελεύθεροι και οι 2. Είπε θα κοιτάξει το πρόγραμμα στην δουλειά της και θα με ενημερώσει. Ξέρω ότι είναι πολύ αρνητικό αυτό. Έκτοτε έχουν περάσει 3 μέρες κάνει like στις ιστορίες μου στο ινστα αλλά δεν μου στέλνει. Τι έγινε ακριβώς;
![]()

Πράγμα το οποίο σημαίνει πως, όταν βγήκε μαζί μου, αν δεν ήταν έγκυος ήδη, προσπαθούσε ήδη με κάποιον άλλο να μείνει!
Πιάσ' τ' αυγό και κούρευ' το!

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις (η συμβουλή μου προς εσένα) είναι να γνωρίζεις και ν' ασχολείσαι με όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες μπορείς, ώστε να μην «κολλάει» το μυαλό σου και χάνεις το χρόνο σου με την καθεμιά που για Χ, Υ λόγους (από το να γνωρίσει κάποιον άλλο ή ν' «αναστηθεί» κάποιος πρώην μέχρι ακραίες περιπτώσεις σαν αυτή που ανέφερα) απέσυρε το ενδιαφέρον της!

18-06-24

20:59
Η να έστελνε κάτι τύπου ''να αυτή την ταινία σου έλεγα, βρήκα τον τίτλο '' κάτι που λέγανε στα ραντεβού ξέρω γω...μια αφορμή πέρα από το γεια σου τι κάνεις ή χαθήκαμε ή πότε θα βγούμε.Έχει πολυ νοημα να προτείνεις πιστευεις ραντεβού σε κάποια που σε ''αποφεύγει'' ; γιατι
για να πείς οτι απλά το έκανες ;
ραντεβου δεν θα ξαναβγει η συγκεκριμένη αμα δεν σε δει οτι ενδιαφέρεσαι οντως για αυτην... εχει και άλλες προτασεις. 10 μηνυματα τωρα αυτο γράφω.
1. Πάρτην ενα τήλ σημερα να δεις τι κάνει... αν μιλήσετε πάνω απο 10-15 λεπτά εισαι σε καλό δρομο πάρτην και αύριο. Ρωτησε την αν ενοχλείς ή διακοπτεις απο κάτι.... αν σ πει όχι εισαι σε καλό δρομο.
Γενικά κράτησε μια ωραια επικοινωνια χωρις να φαίνεται οτι προσδοκάς να βγειτε εξω ντε και καλα για να την πηδήξεις.
2. Την αλλη εβδομάδα.... πες της οτι έχεις μια έκπληξη και αυτο προέκυψε απο την ίδια και σε έκανε να νιώσεις έτσι....αν θέλει να βγειτε τοτε εισαι σε καλό δρομο.
Απλά ειναι ενα σκηνικό το οποίο θελει λιγο κυνήγι.
Αν εχεις την επιδεξιότητα την υπομονη και την ικανοτητα θα πάει καλά... αν εισαι σε στυλ "να προτεινω μηχανικά βολτες και ενα γεια τι κανεις χαθηκαμε..." καλυτερα ξεκοψε και τέλος δεν θα βγάλεις κάτι.
Στα λέω εκ πείρας.
Το χαθήκαμε και το τι κάνεις, μου φαίνεται επιτηδευμένο, ότι περιμένουμε ότι θα μας στείλουν , περνάνε οι μέρες γιατί μας έχουν και γραμμένους και στο τέλος ρίχνουμε τα μούτρα μας

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

18-06-24

22:50
Η να έστελνε κάτι τύπου ''να αυτή την ταινία σου έλεγα, βρήκα τον τίτλο '' κάτι που λέγανε στα ραντεβού ξέρω γω...μια αφορμή πέρα από το γεια σου τι κάνεις ή χαθήκαμε ή πότε θα βγούμε.
Το χαθήκαμε και το τι κάνεις, μου φαίνεται επιτηδευμένο, ότι περιμένουμε ότι θα μας στείλουν , περνάνε οι μέρες γιατί μας έχουν και γραμμένους και στο τέλος ρίχνουμε τα μούτρα μας![]()
Η αλήθεια είναι οτι δεν ξέρω τι τύπισα ειναι... μπορεί να ειναι καμιά ελαφριά που βγαίνει με πολλούς. Σε αυτο δεν φταιει μονο αυτη βεβαια φταινε και οσοι την επιλέγουν. Εγω οταν κατάλαβα οτι η αλλη απο το dating το χει συνήθειο να μοιράζει το μέσετζερ και να βγαινει μονο με αυτο ραντεβού δεν το δέχτηκα. Την "εβαλα" - ζητησα και παραπάνω δεν τα έδωσε ... γειά σας. Απλα τα πράγματα.
Απο εκει και πέρα θεωρώ οτι δεν ειναι κάτι να πάρεις ενα τηλέφωνο.... και αν νομίζεις στη τελική οτι η αλλη δεν εχει την όρεξη σου ρώτα ρε παιδι μου ενοχλώ ;;; εχεις δουλειά ; πηρα να μιλήσουμε λίγο.
Θα καταλαβεις πιστεύω... και μπορείς να το ξεκαθαρίσεις και απο το τηλέφωνο στα ίσια..
να της πείς άκου... εγω ενδιαφέρομαι και επειδη βλέπω οτι και εσυ μου στελνεις στα σόσιαλ και με παρατηρείς δηλαδη... ωστόσο τελευταια δείχνεις λίγο απόμακρη, θές να μου πείς κάτι ; για να ξέρω και εγω να μην σου φορτώνομαι.
ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ή δεν σ αρεσε ; απλη ερωτηση.
Μια-δυο προτασεις μια ωραιότατη εξήγηση.
Στο 2ο τηλέφωνο ας πούμε.
Πιστευω θα ξεκαθαρίζαν πολλά. Τωρα να στειλεις απλά ενα μήνυμα "ποτε θα βγοιυμε..."
ενω το εχεις κανει άλλες 2 φορες ηδη χωρις ανταπόκριση το θεωρω βλακεία. Αυτό.
Και το ταινία που είπες παραπέμπει σε φιλικά. ΟΧΙ.
Απευθειας... παιρνεις ενα τηλέφωνο αντε και ενα δευτερο που λεει και η ορεινή μέλισα και το ξεκαθαρίζεις.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.576 μηνύματα.

19-06-24

00:11
Το όλο θέμα μοιάζει σαν σίριαλ από το βιβλίο "Έρωτας στα χρόνια της reelέρας." (της χολέρας)
Το κάθε κοράσιο θέλει το χρόνο του μετά από ένα απότομο "σουπαμουπες". Μπορεί να εμφανίστηκε και άλλος γύπας και θέλει να βεβαιωθεί ποιος γύπας είναι ο καλύτερος. Θέλει έναν εφικτό χρόνο γι' αυτό. Οι γυναίκες γενικά παθαίνουν ξαφνικές μεταπτώσεις συναισθηματικής φύσεως, αδιευκρίνιστης αιτίας (και τις αγαπάμε γι' αυτό) γι' αυτό έχουμε και τέτοια θέματα στο φόρουμ συχνά: ξεκινήσαμε να μιλάμε, ανταλλάξαμε dickpicούλες και ξαφνικά τραλαλό.
Το κάθε κοράσιο θέλει το χρόνο του μετά από ένα απότομο "σουπαμουπες". Μπορεί να εμφανίστηκε και άλλος γύπας και θέλει να βεβαιωθεί ποιος γύπας είναι ο καλύτερος. Θέλει έναν εφικτό χρόνο γι' αυτό. Οι γυναίκες γενικά παθαίνουν ξαφνικές μεταπτώσεις συναισθηματικής φύσεως, αδιευκρίνιστης αιτίας (και τις αγαπάμε γι' αυτό) γι' αυτό έχουμε και τέτοια θέματα στο φόρουμ συχνά: ξεκινήσαμε να μιλάμε, ανταλλάξαμε dickpicούλες και ξαφνικά τραλαλό.

Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.

19-06-24

03:25
Καθόλου «αδιευκρίνιστης», στο 99% των περιπτώσεων σαν του θεματοθέτη ή αυτής που ανέφερα εγώ έχουμε απλά να κάνουμε με ΜΗ συναισθηματική διαθεσιμότητα από την πλευρά της γυναίκας (=γυναίκες κολλημένες με πρώην, γυναίκες δεσμευμένες που ψάχνουν μόνο την καβλάντα ή/και την «περιπέτεια» κ.ο.κ.)...ειδικά το υπερβολικό ενδιαφέρον από την πλευρά της γυναίκας από τις πολύ αρχές της συναναστροφής είναι το πλέον ενδεικτικό red flag τέτοιων περιπτώσεων και πρέπει πάντα να προβληματίζει!Το κάθε κοράσιο θέλει το χρόνο του μετά από ένα απότομο "σουπαμουπες". Μπορεί να εμφανίστηκε και άλλος γύπας και θέλει να βεβαιωθεί ποιος γύπας είναι ο καλύτερος. Θέλει έναν εφικτό χρόνο γι' αυτό. Οι γυναίκες γενικά παθαίνουν ξαφνικές μεταπτώσεις συναισθηματικής φύσεως, αδιευκρίνιστης αιτίας (και τις αγαπάμε γι' αυτό) γι' αυτό έχουμε και τέτοια θέματα στο φόρουμ συχνά: ξεκινήσαμε να μιλάμε, ανταλλάξαμε dickpicούλες και ξαφνικά τραλαλό.![]()
Στο ενδεχόμενο που αναφέρεις εσύ, δηλαδή να «βρήκε άλλον καλύτερο (για εκείνη)», το ghostıng διαφέρει, δε γίνεται μπαμ απ' τη μια στιγμή στην άλλη, «χτίζεται» σταδιακά: π.χ. στην αρχή θ' αργεί ν' απαντήσει, μετά θα γίνεται όλο και ψυχρότερη ή/και πιο απόμακρη, μετά θα την ψάχνεις και θα σου λέει παπαριές του τύπου «πνίγομαι στη δουλειά» κ.λπ. (κάνοντας παράλληλα την Κινέζα κι ότι όλα είναι «οκ»), μετά θα σε γράψει τελείως στην πέτσα της και στο τέλος (αν δεν προλάβεις να το τελειώσεις εσύ) θα σου κάνει ένα closure του τύπου «είσαι υπέροχο παιδί, ίσως δεν ήταν η κατάλληλη περίοδος για μας» ή κάτι παρόμοιο για να σου χρυσώσει το χάπι της απόρριψης!

Γυναίκα που έφτασε να πηδηχτεί μαζί σου σε γουστάρει και δε θα σε ghostάρει έτσι απότομα όσο κελεπούρι κι αν είναι η καινούργια της γνωριμία (θα δοκιμάσει εσένα, θα δοκιμάσει και τον άλλο κι έπειτα από πολλές «δοκιμές» θα καταλήξει)...
Γι' αυτό έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω «μακριά από Tinder (αν θέλετε κάτι σοβαρό)», «μακριά από γυναίκες που ασχολούνται υπέρ του δέοντος με τα social» κ.λπ.
Είμαστε που είμαστε λίγο πολύ αναλώσιμο είδος για τις γυναίκες τη σήμερον ημέρα, τουλάχιστον να μην πηγαίνουμε κι εμείς οι ίδιοι γυρεύοντας μπαίνοντας από μόνοι μας στη μηχανή του κιμά της καθεμιάς!
Υ.Γ. Φαντάζομαι πως αστειεύεσαι με το «τις αγαπάμε γι' αυτό», σωστά;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- thenutritionist
- Ωρορα
- Kot_gap27
- neraida24
- Paragontas7000
- ROM32
- Ilma
- Μήτσος10
- Jack of Spades
- Kate1914
- Wonderkid
- American Economist
- TehWinnerGR
- charmander
- Explorer_
- iew
- Luludaki
- Scandal
- fmarulezkd
- tsiobieman
- Ellis
- taketrance
- giannhs2001
- A350
- fourkaki
- camil
- kalhkardia
- touvlo
- Libertus
- silmoril
- Fernando_A
- Δροσουλίτης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.