Αν όντως λαμβάνονταν υπόψη οι καταγγελίες και τα παράπονα, τότε σήμερα δεν θα υπήρχαν τέτοια περιστατικά ή έστω θα είχαν μειωθεί σημαντικά. Επομένως, για μένα, αποκλείεται αυτά τα περιστατικά, τόσα χρόνια που συμβαίνουν, να μην είναι γνωστά στην εκάστοτε Διοίκηση του ΟΑΣΑ, συνεπώς θεωρώ πως όλα γίνονται υπό την ανοχή της. Και δεν είναι μόνο αυτό που ανέφερε παραπάνω ο Νίκος, είναι και άλλα περιστατικά που συμβαίνουν επίσης συχνά, όπως, για παράδειγμα, το να μιλάνε οι οδηγοί στο κινητό κατά τη διάρκεια των δρομολογίων, να καπνίζουν, να ακούν δυνατά ραδιόφωνο, να διαβάζουν εφημερίδα, να τρώνε, να είναι αγενείς προς τους επιβάτες... Γενικά, όποιος χρησιμοποιεί κάθε μέρα τα ΜΜΜ, έρχεται αντιμέτωπος πάρα πολύ συχνά με τέτοια θλιβερά φαινόμενα.
Την τελευταία καταγγελία την έκανα τον Σεπτέμβριο του 2017, γιατί ενώ περίμενα στη στάση και σήκωσα το χέρι για να σταματήσει το λεωφορείο, ο οδηγός δεν σταμάτησε (κάτι ξέρουν ορισμένοι ηλικιωμένοι που στέκονται στη μέση του δρόμου

). Έλαβα δύο επιστολές (την πρώτη τον Οκτώβριο και τη δεύτερη τον Νοέμβριο), όπου στην πρώτη μού είπαν ότι θα το ελέγξουν το περιστατικό, ενώ στη δεύτερη επιστολή είπαν ότι θα περάσει ο οδηγός από το πειθαρχικό και ότι θα ενημερωθώ για το αποτέλεσμα. Από τότε δεν ξαναέλαβα κάτι. Βέβαια, από την πλευρά μου υπάρχει τέτοια έλλειψη εμπιστοσύνης στο Δημόσιο, που ακόμα και να λάμβανα επιστολή που να έλεγε ότι δόθηκε η τάδε ποινή στον οδηγό, θα είχα αμφιβολίες για το αν όντως τιμωρήθηκε ή απλά στέλνουν επιστολές στους επιβάτες για τα μάτια του κόσμου.

Τέλος πάντων, τουλάχιστον έχω την συνείδησή μου ήσυχη, γιατί έκανα αυτό που έπρεπε.