Στα 16 μου ξεκινησα για το λαθος λογο.Νωριτερα,και οταν ημουν γυρω στα 13, ειχε αποκαλυφθει οτι καπνιζει και η μεγαλυτερη μου αδερφη(το καρφωσε καποιος που την ειδε στον πατερα μας),και εγινε χαμος.Παρολα αυτα εγω συνεχιζα να βρισκω κρυμμενα πακετα στο δωματιο μας συχνα πυκνα,μπολικο αρωμα να διαχεεται στο χωρο,η χειμωνιατικα ανοιχτα παραθυρα.(ολοι οι τροποι που σε οδηγουν κατευθειαν στο συμπερασμα οτι ο αλλος καπνιζει :p)
Οταν εγινα 16 και εχοντας αγχος απο μαθηματα,εξετασεις και διαφορα αλλα προβληματα μεσα στο σπιτι,πηρα ενα που ειχε ξεμεινει σ ενα πακετο,ηταν και αργα το βραδυ οποτε ολοι κοιμοντουσαν και το καπνισα εξω.Αρχικα με αηδιασε,αλλα επειτα συνηθισα αυτη τη γευση που αφηνει στο στομα και το ''ρουφαω τον καπνο και κατεβαινει κατω''.
Στη συνεχεια βεβαια το εκοψα πολλες φορες ως και σημερα,(2-3 και για μηνα) αλλα παντα το ξαναρχιζα,σε σημειο να μου λενε ''Α οκ η ροοτ παλι το αρχισε τι περιεργο''..Για χρονια καπνιζα βαρια τσιγαρα,δλδ εκανα τα Αssos International,τωρα το πηγα σε Marlboro και Lucky Strike γιατι μου γαμησαν το λαιμο τα αλλα.Βεβαια με τον καιρο, επιλεγω τα φθηνοτερα φυσικα.
Μερικες φορες ακομα αναρωτιεμαι γιατι το κανω και αν μου χρειαζεται.Η προφανης απαντηση ειναι οχι,αλλα στα νευρα, στο αγχος, στον καφε,μετα το σεξ,στο γηπεδο,στο διαβασμα παντου,αισθανομαι ευχαριστηση να το κανω.
Το χω υποσχεθει παντως στον εαυτο μου καποια στιγμη θα το κοψω :p
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.