Ευτυχώς η δυστυχώς ζεις στην εποχή της εικόνας και των σοσιαλ. Για να μπεις σε έναν κύκλο πλεον ειδικά στα 20s δεν ειναι όπως στο γυμνάσιο και το δημοτικό που αρκούσε να πεις ανα αστειάκι ξέρω γω ή απλά να ταιριάξεις σαν προσωπικότητα, πλεον το insta και το πόσο κοινωνικός δείχνεις ή και είσαι σε βάζει σε παρέες. Φαντάσου να είσαι σε μια παρέα που γουστάρει την νύχτα , τα μπουζούκια κλπ και συ στο προφιλ σου να έχεις φωτο προφιλ ένα τοπίο ή το προφιλ σου να είναι ψηλο παρατειμένο με φωτογραφιες από 4-5 χρόνια πριν κλπ ε δεν θα σε χώσουν στη παρέα τους αυτοί...και γενικά έτσι λειτουργεί ο κόσμος πλεον ειδικά στην Ελλάδα. Ακόμα και στα ερωτικά , οι εμφανίσιμες κοπέλες επιλέγουν συντρόφους που έχουν πιασάρικο περιεχόμενο στα social πχ ταξίδια , στόρι που οδηγάς , φωτογραφίες με φίλους σε κανα εστιατόριο καλό ή στα μπουζούκια. Αν το προφιλ σου είναι παρατειμένο όπως λέει και ο
@Wonderkid δεν ξέρω κατα πόσο είναι εύκολο να ενταχθεις σε μια ομάδα-παρέα...
Δεν ξέρω με ποιους κάνεις παρέα αλλά στην Αθήνα τουλάχιστον τα πράγματα έτσι είναι σε ΠΟΛΥ μεγάλο βαθμό όπως τα περιγράφω εγώ και ο
@Wonderkid...